Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
Yüz Tiplerine Güneş Gözlüğü Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

Yüz Tiplerine Güneş Gözlüğü Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Havalar ısındı, güneş kendini gösterdi ve siz hala güneş gözlüğü almadınız? Güneş gözlüğü seçimi hepimizi kararsızlığa iten ve güneşli havalarda sağlık açısından kullanılması geren önemli bir aksesuardır. Fakat bir çok kişi kendisine yakışan gözlüğü seçememektedir. Peki, hangi yüze hangi gözlükler yakışıyor. Öncelikle yüz tipinizi belirlemeniz için bir test yapmanız şart.

Ayna karşısına geçin bir ispirto kalem yardımıyla yüzünüzün hatlarını aynada çizin. Oval mı, yuvarlak mı, kare mi, kalp mi, uzun mu? Olduğunu kolayca anlayabilirsiniz.

yüz

 

Oval yüzler: Oval yüzlere her tür gözlük şekli yakışır. Bu yüzden gözlük konusunda alternatifleriniz oldukça fazla.

oval

 

Yuvarlak yüzler: Yüzünüzü uzun ve ince gösterecek gözlükleri tercih etmelisiniz. Gözlük çerçevenizin yüzünüzün geniş kısmıyla aynı orantıda olması gerekir. Kare ve diktörtgen keskin hatlı gözlükler size yakışacaktır. Yuvarlak gözlüklerden uzak durun.

kare,

 

Elmas yüzler: Alnınız dar, çeneniz ufak, elmacık kemikleriniz belirginse siz elmas yüzlüsünüz. Oval çerçeveli gözlükler size çok yakışacaktır. Ayrıca köşeleri hafif yuvarlak, diktörtgen çerçeveli gözlükler tam size göre.

elmas

 

Kare yüzler: Geniş çeneleri, geniş alnı ve belirgin elmacık kemikleri vardır. Yuvarlak güneş gözlükleri size yakışacaktır. Ayrıca cat eye çerçeveler tam size göre.

kare

 

Üçgen yüzler: Alnınızdan çenenize doğru bir daralma varsa üçgen yüzlüsünüz demektir. Cat eye gözlükler size çok yakışacaktır. Ayrıca alt kısmı çerçevesiz olan metal gözlükleri de tercih edebilirsiniz.

üçgen

 

Uzun yüzler: Enine göre daha uzun yüz kemikleri ve çene kısımları sivri ve çıkıktır. Kenarları köşeli olan modeller size çok yakışacaktır. Ayrıca geniş çerçeveli büyük gözlükleri de tercih edebilirsiniz. Küçük, dar ve yuvarlak çerçeveler kullanmayın. Kare ve yuvarlak gözlükleri de kullanabilirsiniz.

alessandra

 

Kalp yüzler: Geniş alınları, yüksek çıkık elmacık kemikleri vardır ve uzun çenelidirler. Küçük yuvarlak çerçeveli gözlükler size çok yakışacaktır. Üst kısmı ince alt kısmı kalın olan gözlükleri tercih ediniz. Geniş büyük gözlüklerden uzak durun.

455

 

 

 

 

admin

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved