Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
Bahar Temizliği: 7 Bakım İpucuyla Cildiniz Yeni Sezona Hazır

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

Bahar Temizliği: 7 Bakım İpucuyla Cildiniz Yeni Sezona Hazır

Yükselen dereceler ve kendini gösteren güneş yüzünüze bir gülümseme yerleştirse de kışın zorlu şartlarından çıkan cildiniz, kuru bölgeler, lekeler ve yorgun, mat bir görünümden şikayetçi olabilir. Soğuk mevsimin cildinize kaybettirdiklerini geri kazandıracak ve cildinizi sıcak iklime sağlıkla parlayarak adapte edecek bir bakım rutini için 7 ipucunu keşfedin.

Sıfırdan Başlayın
Özellikle havaların daha kirli olduğu kış aylarında cilt birçok zararlı dış etkene maruz kalırken biriken toksinler, ödem ve iltihap sebebiyle de doku bozukluğu, akne veya beyaz noktalar gibi cilt problemleri görülebilir. Bu yüzden bahar rutininize cildinizi başa saracak bir antioksidan adımıyla başlayın.

Derinlemesine Arının
Kış mevsiminde yoğunlaşan çevre kirliliği gözeneklerin daha çok tıkanmasına, dolayısıyla cildin yorulmasına ve eskimesine sebep olurken akne oluşumunu da tetikleyebilir. Derinlemesine temizleyici bir bakım kürünü evde düzenli uygulayarak ya da daha çabuk ve etkili bir sonuç için profesyonellerden yardım alarak cildinizi soğuk iklimin kalıntılarından arındırın.

Kuru Dokudan Kurtulun
Kuru cilt ve pütürlü, eşit olmayan bir doku kış mevsiminde ortaya çıkan en önemli şikayetlerden. Ciltte ortaya öıkan bu problemlerden kurtulmak ve bahara pürüzsüz bir ciltle başlamak için, bakım rutininizi cilde nazikçe eksfoliasyon yapan bir ürünle revize edin. Cildi yormadan ve hassaslaştırmadan doku eşitsizliğini giderecek olan bu adım, hem cildinizi arındırmaya yardımcı olacak hem de tazelenmenizi sağlayacak.

SPF Oyununuzu Güçlendirin
Uzayan gündüz saatleri ve yüzünü göstermeye daha istekli olan güneşle birlikte bahar mevsiminde kışa göre SPF oyununuzu biraz daha güçlendirmeniz gerekli. Tam korunaklı ürünlerin yanında makyaj bazı olarak da iyi işlev görebilecek ürünler hızlı sabah rutinlerinizde size yardımcı olabilir.

Lekeleri Temizleyin
Eğer cilt lekelerinden şikayetçiyseniz, onlardan kurtulmak için çalışmaları yoğunlaştırmanın tam zamanı. Güneş ışığıyla birlikte artmaya daha meyilli hale gelen lekeler için yoğun etkili bir cilt rengi eşitleyici serum ya da glikolik asitli peeling ürünleri tercih edebilirsiniz.

Cildinizi Doyurun
Soğuk havalarla kuruyan ve matlaşan cildiniz için etkili çözümler alın. Cildinizi suya doyuracak profesyonel nem ve vitamin bakımları ve kullandığınız ürünler arasına ekleyeceğiniz yardımcı ürünlerle kışın gölgesini cildinizden sıyırın ve bahara taze, canlı ve dolgun bir ciltle başlangıç yapın.

Bakım Ürünlerinizi Yenileyin
Kış mevsiminde cildinizi şımartmak ve onu çevresel etkenlere karşı korumak için kullandığınız yoğun günlük rutininizi baharla birlikte rafa kaldırın. Güçlü kremler yerine cildin ihtiyacını karşılayabilecek hafif formüllü nemlendiricilerle cildinize nefes aldırabilir, SPF tercihlerinizi yükselterek cildinizi güneşe karşı daha etkili bir biçimde koruyabilirsiniz.

admin

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved