Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
2017 Kışının Son Moda Pantolonları

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

2017 Kışının Son Moda Pantolonları

Pantolon kadınlar için en erkeklerle eşitliğini simgeleyen bir kıyafettir. Üstelik iş hayatında da kadınların en çok tercih ettiği kıyafetlerden birisi olan pantolonlarda bu yılın modası ne dersiniz?

 

Klasik Stil

Klasik tarz her zaman ebedidir. Tüm koleksiyonlarda bulunur ve her kadının dolabında da mutlaka bulunması gerekir. Özellikle iş hayatında aktif olan kadınların ise vazgeçilmezi olan bu pantolonları, Alexis Mabille’in bize, Jil Sander, Gareth Pugh, Roberto Cavalli, Ralph Lauren, Kimora Lee Simmons, Agnova, Antonio Berardi, Blumarine tarafından tavsiye edilmektedir.

 

 

Kapri Pantolon

Kapri birkaç yıl önce girdi moda dünyasına. Soğuk kış günleri için pek ideal görünmese de şık bot ve çizmelerle harika kombinler oluşturabilirsiniz. Kapri pantolonlarda ideal koleksiyon ise bilekten olan boylarıdır. Kapri pantolon örnekleri Chanel, Blumarine, Tods, Topshop Unique, Dolce & Gabbana bulunabilir, Comfort Each Other, Gucci, Fendi, Giorgio Armani, Nina Ricci, Escada, Brunello Cucinelli, Creatures x.

 

 

Yerlerde Sürünen Pantolonlar

Bazı tasarımcılar ayak bileği pantolonlar giymek için  bizi çağırırken bazı tasarımcılar da yerlerde sürünen pantolonlara yönlendirmekte… Bu pantolonlardan vazgeçemeyen tasarımcılar ise Baja Doğu, Missoni, Elie Tahari, M Missoni.

 

Spor Stil

Toplumun en çok ilgi odağı olan spor modeller tasarımcıların da olmazsa olmazı. Özellikle gençlerin tercihi olan bu pantolonları uzun montlar, kalın ve kabarık kazaklarla hatta blazer ceketlerle kombinleyebilirsiniz.  Bu ürünleri en çok Stella McCartney, Lacoste, Emilio Pucci, Courreges’den, Brunello Cucinelli, Tory Burch, Rag & Bone tarafından Adidas gibi markalar üretmektedir.

 

 

Eskilere Dönüş

Frm dress. Beaufille, Ellery, VFiles ve diğer bazı markalar 70 ‘geri dönmek için bizi çağırıyor.

 

 

Özgün Tasarımlar

Geleneksel tasarımların yanı sıra, her sezon, moda tasarımcıları bize kesinlikle yenilikçi seçenekler sunuyor. Olağan ışı bu pantolonları  Fenty Beyaz, Esteban Kapalı Puma, Maki Oh, Rosie Assoulin, Delpozo, x, bize Monse, Moschino, Francesco Scognamiglio tavsiye ediyor.  Cortazar, Giorgio Armani, Cushnie et Ochs.

 

 

Tulum

Tulumlar yeni sezonda çeşitli ve renkli kumaşlarla karşımıza çıkıyor.  Şık deri, kadife, örme, denim ve akromatik renklerde yapılan tulumlar sezonun gözdelerinden. Tulumları düğmeler, kemerler ve fermuarlar tamamlıyor. Brunello Cucinelli, Polo Ralph Lauren, Adam Selman, Alberta Ferretti, mmartin, TSE, 3.1 Phillip Lim, Chloe, Emilio Pucci, Giulietta, Akne Studios, Vanessa da istediğiniz tarzda ürünler bulmanız mümkün.

 

 

Ekstra Büyük, Kolay Uyum

Son derece pratik ve evrensel bu pantolonlar Chloe, Christian Siriano, VETEMENTS, Veronique Branquinho, Les Copains, Lanvin, Maki Oh, Vanessa Bruno koleksiyonlarında yer almaktadır.

 

 

 

Skinny Pantolon

Eğer dar pantolon giymeyi seviyorum ve bunun için cesaretim var diyorsanız hiç tereddüt etmeyin. Bu tür tasarımlar hala Versace, Balmain, Gucci, Haider Ackermann, J Brand, Topshop Unique, Saint Laurent, Jeremy Scott gibi hatlarında karşılanmaktadır.

 

 

Yüksek bel

Marni, MSGME, Lanvin, J. JS Lee,Aganovich,  Phillip Lim yüksek belli pantolon giymek için bize teklifler göndermiş olmalı. Yüksek belin avantajlarını söylemek gerekirse beli ince göstermesi diyebiliriz. Zerafetini de göz ardı etmemek gerekir.

 

 

Deri Pantolon

 

 

Kadife Pantolonlar

 

Parlak Kumaşlar

 

Kalın Kumaşlar

 

 

Şeffaf kumaşlar

 

 

zeynep

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved