Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
2017 İlkbahar / Yazın En Moda 17 Rengi

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

2017 İlkbahar / Yazın En Moda 17 Rengi

Her sezonun öne çıkan bir rengi vardır. Defileler henüz yaza girmeden bize sezonun trendleri ve renkleri hakkında bilgi verirler. Bizde sizler için defilelerde öne çıkan renkleri bir araya getirerek, yaz sezonunun en moda renklerini derledik. İşte Pantone Renk Enstitüsünün belirlediği sezon renk listesi…

 

  • Nigara Mavisi

Sanıyoruz ki Mavi deyince Türkiye’de akla Bodrum geliyor. Evlerin pencere çerçevelerinden tutun da, kafelerine, dekorasyonuna, denizine kadar maviyi en güzel anlatan illerden birisi Bodrum. Yani mavi deyince yaz, yaz deyince bodrum diyoruz.

spring_summer_2017_color_trends_niagara_denim_blue_fashionisers

 

  • Gül Sarısı

Sarı rengi bu yaz bol bol göreceğiz. Kış için modacılar bize hardal sarısını önerirken , yaz için özellikle asit sarısı öne çıkan renkler arasında. Bu renkle yazın enerjisi üzerinizde patlama yapacak.

spring_summer_2017_color_trends_primrose_yellow_fashionisers

 

  • Lapis (Saks) Mavisi

Saks Mavisi de uzun süredir gündemden düşmeyen ve çok sevilen renkler arasında. Bu sezon da bol bol saks mavisi göreceğiz. Ama şuzun yıllardır gündemde olan bir renk olduğundan mutlaka dolabınızda vardır diye düşünüyoruz ve masraf yapmanıza gerek yok diyoruz.

spring_summer_2017_color_trends_lapis_blue_fashionisers

 

  • Alev Kırmızısı Tabanlı Turuncu

Bu kırmızı ve turuncu arasına sıkışmış renk yazın en favorisi olması bekleniyor. Özellikle abiyelerde ve aksesuarlarda sıkça göreceğimiz bu renk ateşli duyguları da temsil ediyor.

spring_summer_2017_color_trends_flame_orange_red_fashionisers

 

  • Aqua Mavi

Açık renkte olan bu mavi hiç modası geçmeyen renklerden birisi olurken, tam da sezonu yansıtan ferahlatıcı renk özelliği ile de yaz için tercih sebebi. 2017 yazı için bu renk özellikle tül ve şifonlarda kullanılacak.

spring_summer_2017_color_trends_island_paradise_aqua_blue_fashionisers

 

  • Soluk Pembe

Sezonun dişi renklerinden birisi olan soluk pembe aynı zamanda masumiyeti de temsil ediyor.

 

spring_summer_2017_color_trends_pale_dogwood_pink_fashionisers-1

 

  • Yeşiller

Baharın gelmesi ile birlikte kıyafetlerimiz de yeşilleniyor. Yeşilin en çok çimen rengini göreceğimiz bu yıl, rengi gül sarısı ve saks mavisi renklerle kombinleyeceğiz.

spring_summer_2017_color_trends_greenery_fashionisers

 

  • Açık fuşya veya koyu pembe

Açık fuşya veya koyu pembelere de bu yaz yer vereceğiz. Pembenin güzelliğinden siz de istifade etmelisiniz.

spring_summer_2017_color_trends_pink_yarrow_fashionisers

 

  • Asker Yeşili

En çok trençkotlara yakıştırdığımız bu rengi bugüne kadar en çok sonbahar rengi olarak tanıdık. Fakat bu yıl yaz aylarında da sık sık göreceğiz.

spring_summer_2017_color_trends_island_kale_khaki_green_fashionisers-1

 

  • Çiğ Fındık Rengi

Aslında en çok bu rengin vizon tonları ile karşılaştık bugğne kadar. Fakat bu kez durum biraz daha farklı. Nötr renklerden olan bu renk sizi cool göstermeye yetecek.

spring_summer_2017_color_trends_hazelnut_fashionisers

 

  • Metalik Gümüş

Metalik renklerin, hatta metalik makyajın bu sezon da çok moda olacağından daha önce bahsetmiştik. Fakat aynı trend yaz için de geçerli görünüyor.

spring_summer_2017_color_trends_metallic_silver_fashionisers

 

  • Beyaz

Vazgeçilmezimiz olan beyaz her sezon baş tacımız olmaya devam ediyor. Bu yaz tüller ve dantellerle kombinlenen beyazlar saflık ve masumiyet hissi veriyor.

spring_summer_2017_color_trends_white_fashionisers

 

  • Zamansız Siyah

Dünyanın en evrensel rengi nedir diye sorsalar sanırız ki herkes siyah cevabı verir.  Bu yaz siyah renkli tasarımlar adeta kedi kız kostümlerini anımsatıyor. Ayrıca çan kollar, fırfırlar ve deri detaylarla birlikte tasarlanan kıyafetler de göreceğiz.

spring_summer_2017_color_trends_black_fashionisers

 

  • Pembenin Elli Tonu

Valentino defilesinde pembenin her tonunu görmek mümkün.

spring_summer_2017_color_trends_shades_of_pink_fashionisers

 

  • Tutkulu Kırmızı

spring_summer_2017_color_trends_red_fashionisers

 

  • Konyak Rengi

spring_summer_2017_color_trends_cognac_brown_fashionisers

 

  • Leylak Mor

Sezonun en farklı renk tonu leylak.

spring_summer_2017_color_trends_purple_lilac_fashionisers

 

zeynep

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved