Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
2016 Burç Yorumları

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

2016 Burç Yorumları

Yeni yıla sayılı günler kala 2016’nın burç yorumları yapıldı bile.. 2016 yılında yıldızlar sizler için neler söylüyor. 2016’da sizleri neler bekliyor? Cool Kadın Dergisi olarak 2016’nın burç yorumlarını sizlere sunuyoruz.

KOÇ
Sevgili Koç burcu, 2016 yılında iş, aşk ve özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak. Hayatınızın artık daha düzgün olacağına ve sizi şaşırtacak gelişmelerin bu yıl içerisinde yaşanmaya başlayacağına inanabilirsiniz. Geçen yıl yaratıcılığınızı üst seviyede kullanmaya başladınız ancak kendinize önemli ölçüde fayda sağlayamadınız. 2016 yılında bu durum tersine dönmeye başlıyor olacak. İçinizde var olan potansiyelinizi istediğiniz alanlarda daha fazla kullanmaya başlayacaksınız. Gelişmeleri lehinize çevirmeyi başaracaksınız. 2015 yılındaki hareketli hayatınız 2016 yılında da devam edecek. Yılın sonlarına doğru sıkıntılarınız azalmaya başlamıştı ve bu yıl hepsi kökünden hallolacak gibi görünüyor.

İstediğiniz ve arzu ettiğiniz yenilik, değişim ve farklılık bu yıl sizi fazlasıyla tatmin edecek. Cesaretinizin yüksek olması, karşınıza çıkan her türlü fırsatı gözünüz kapalı değerlendirmenizi sağlayacak gibi görünüyor. Zaman zaman risklerle karşılaşabilirsiniz ancak sahip olduğunuz şartları da çok fazla zorlamanız sizi zarara sokabilir. Yıl içerisinde ne zaman harekete geçeceğinizi, ne zaman durmanız gerektiğini bilmelisiniz.

Gerek aşk hayatınız gerekse iş hayatınızdaki şartları gözden geçirmekle yeni yıla başlamanız gerekiyor. 2016 yılına girmeden önce bulunduğunuz konumun sizi memnun edip etmediğine karar vermelisiniz. Eksikleri tespit etmeli ve geleceğinizle ilgili önemli hedeflere yönelmelisiniz. Yıl ortasında sorgulama yapmak yerine yılın ilk ayında kendinize bir yol çizmeniz çok daha yararlı olacaktır. İçinizde yüksek potansiyel var ve bunu mutlaka değerlendirmelisiniz.

Uranüs gelecek yılın sonuna kadar sizi olumlu anlamda etkiliyor olacak. Geçen yıl bu etkiyi biraz da olsun hissetmeye başlamış olmalısınız. Bu yıl alacağınız etkiler çok daha yoğun olacak. Radikal değişiklikler yapmak istiyor ve kendinizde bu gücü bulamıyorsanız, Uranüs bu konuda size çok fazla yardımcı olacaktır. Özgürlük ihtiyacınız çok fazla ve kendi ihtiyacınızı kendiniz karşılayacaksınız. Bazılarınız iş değişikliği bazılarınız da partner değişikliğine yönelecek.

Koç burcu, 2016 yılının ilk yarısına kadar olan dönem, şans açısından da iyi seviyede geçecek gibi görünüyor. Özellikle eğitim ve işle ilgili konularda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İşlerin yolunda gidecek olması sizi çok fazla tatmin edecektir. Kendinize olan güveniniz artmaya başlayacak. Üst seviye işlere gözünüz kapalı girme ihtimaliniz var. Önemli adımlar atmadan önce riskleri de göz önünde bulundurmalısınız. Projeleriniz de istediğinizden iyi seviyelere gelecek. Daha önce başlatmış olduğunuz projeler artık size para kazandırmaya başlayacak.

Kendinize olan güveniniz yanlış adımlar atmanıza neden olabilir. Özellikle yılın ilk yarısına kadar biraz daha dikkatli adımlar atmanızda fayda var. Fırsatlar mutlaka karşınıza çıkacak ancak hepsini de değerlendirmeye çalışmayın. Size uygun olanını seçmeli ve biraz daha güvenliğe yönelmelisiniz. Birikimlerinizi riske atacak işlerin içine girmemeye çalışın. Ne olursa olsun diyerek başladığınız bir işten çok büyük zararla ayrılabilirsiniz. Eğitim ve iş konusunda önemli kişilerden destek alacaksınız. Karşınıza çıkan kişilerin tecrübelerine kulak vermelisiniz.

2016 yılında işler yavaş yavaş rayına oturmaya başlayacak ve yılın ikinci yarısından itibaren güç tamamen sizin elinizde olacak gibi görünüyor. İnsanların sizi durdurma ihtimali çok az. Başarılarınızın üstüne başarı katmaya başlayacaksınız. Siz dikkatli olduğunuz sürece kimse sizi aşk, iş ve eğitim konusunda rahatsız edemez. Kendi kendinize zarar vermediğiniz sürece 2016 yılında arzu ettiğiniz hayata biraz daha yakınlaşmaya başlayacaksınız.

Koç burcu, kendinize güvenmelisiniz. Maddi olanaklarınız kısıtlı olabilir ancak mantıklı planlama ile hayatınızı doğru anlamda değiştirmeniz de sizin elinizde. Çaba ve çalışmalarınızın karşılığını fazlasıyla alacağınız bir yıl sizi bekliyor. Satürn 2015 yılında burcunuzla olumsuz etkileşim içerisindeydi ancak bu yıl etkiler biraz daha iyi yönde olacak. Sorumluluklarınızın farkına biraz daha varacaksınız. Ailenizi önemseyecek, aranızdaki sorunları halletmek için uğraş vereceksiniz.

Koç burcu, 2016 yılında aşk konusunda da kendinizi netleştirmelisiniz. Sorunlu ilişkinizi bitirerek yeni yıla girmeniz kendinizi aşk konusunda daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Aşk açısından da güzel gelişmeler yaşanacak. Önemli olan hangi yoldan ilerleyeceğiniz. Eski ilişkilerinizi göz önünde bulundurun ve eski hatalarınızı tekrarlamamak için uğraşın. Süregelen birlikteliğiniz konusunda da dikkatli ve özenli olmalısınız. Partneriniz sizden değer bekliyor ancak onu çok fazla ikinci planda tutuyorsunuz. İlişkinize zarar verecek davranışlar sergilememeye çalışın.

Aşk hayatınızda sorun yaşıyorsanız artık bir karar vermeniz gerekiyor. Sürekli sorun yaşadığınız bir ilişkiye devam etmeniz hem size hem de partnerinize zarar verebilir. Artık bir karar almalı ve aldığınız karara da sadık kalmalısınız. Ne istediğinize karar verin. Sorunlar düzelmeyecek gibi görünüyorsa en iyisi size zarar veren ilişkiden uzak durmaktır. Satürn de aşk konusunda sizi olumlu etkiliyor olacak. Geçen yıl olumlu etkilerde bulunmuyordu ve bunun kıymetini bilmelisiniz.

Koç burcu, 2016 yılında isteseniz de istemeseniz de başarıya ulaşacaksınız. Özellikle yılın sonlarına doğru tamamen hedefinize veya hedeflerinize kitlenmiş olacaksınız. Bütün Koç burcu insanları yapmış olduğu hatalardan ders çıkartmaya başlayacak. Yaşınız genç ise, yılın sonlarına doğru çok daha fazla olgunlaştığınızı görebilirsiniz. Kırdığınız kalpleri onarmak, kapattığınız kapıları açmak sizin için çok daha önemli olacak. Aşk, iş, aile, arkadaşlıklar veya eğitim konusunda istenmeyen durumlar mutlaka gündeme gelebilir ancak sizin üzerinize düşen, olgun ve dikkatli davranmak. Yapıcı olmaya çalışın, bu davranışınız size zarar vermeyecektir.

Koç burcu, 2016 yılında olgunlaşacaksınız. Bu durumun kaçınılmaz olduğunu söyleyebiliriz. Hayatınızın her alanında daha farklı görüşlere sahip olacaksınız. Çevrenizde bulunan insanları memnun edecek davranışlar sergileyecek, başarılı adımlar atacaksınız. Zaman zaman kendinizi düşünerek hareket edeceksiniz ancak genel olarak çevrenizi de göz önünde bulunduracaksınız. Şans, güç, ilerleme, finansal yükselme, rahatlama ve huzur 2016 yılında sizinle olacak Koç burcu.

AŞK

Sevgili Koç burcu, 2016 yılında iletişim yeteneğiniz ve kullanım şekliniz aşk hayatınız açısından çok önemli olacak. Zaman zaman aşk hayatınızın sizi memnun etmeyeceğini, üzüleceğinizi ve sorunlarla mücadele etmek zorunda kalacağınızı bilmek zorundasınız. Şartlara kendinizi hazırlamanız sizin yararınıza olacaktır. Partneri olan Koç burcu insanları, partnerinizle aranızdaki sorunları çok fazla büyütmemeye çalışın. Sorunlar sizden kaynaklandığı gibi partnerinizden de kaynaklanabilir.

2016 yılı içerisindeki iniş ve çıkışları doğru yorumlamalısınız. Uzun süredir devam eden ilişkinizi riske atacak sözler ve davranışlardan kaçının. İlişkinize biraz daha farklı bakmaya başlayacaksınız. Hayatınızın her alanında olgunlaşmaya başlayacaksınız ve bu aşk hayatınız için de geçerli olacak. Geçen yıl bu etkileri az da olsa hissetmeye başlamıştınız ve bu yıl etkiler daha da yoğun olacak. Ani ayrılıklar yaşamak istemiyorsanız dikkatli davranmalı ve yapıcı olmalısınız.

Birlikteliği olmayan ve bu durumundan çok fazla sıkılan Koç burcu insanları için de güzel gelişmeler yaşanacak. Yıl içerisinde daha fazla sosyal olacaksınız ve arkadaş çevrenizin getirilerinden faydalanmaya başlayacaksınız. İstediğiniz kişiyle yakınlaşmanız daha da kolaylaşacak. Üzerinizdeki çekingenlikten kurtulacaksınız. Kendinize güvenmeye başlayacaksınız. Karşınızdaki kişiyi etkilemeniz kolay olacak ve bu da ani gelişen ilişkileri gündeme getirebilir.

2016 yılı içerisinde aşk hayatınızda istenmeyen durumlar meydana gelecek. Bu durum evli olan Koç burcu insanları için de geçerli olacak. Ayrılıklar yaşanması muhtemel. Bu kararı sizde alabilirsiniz partnerinizde. Satürn, yılın belirli bölümlerinde duygusal olarak sıkıntı yaşamanıza neden olacak. Kendinizde ya da partnerinizde sürekli olarak eksiklik arayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişinin duygularından şüphe ediyorsanız oturup konuşmalısınız. Ani kararlar almak geri dönüşü zor yollara girmenize neden olabilir.

Sizin sevginizin ve birlikte olduğunuz kişinin sevgisinin bittiğinden eminseniz birlikteliğinizi sonlandırmanız daha yararlı olacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyi seviyor gibi davranmaktan vazgeçmelisiniz. Partnerinizi çok seviyor ancak sıkıntı yaşıyorsanız da yapıcı paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Kendi kendinizi geliştirmelisiniz. İlişkinizi kurtarmak için çaba göstermeniz gerekebilir.

Koç burcu, 2016 yılında aşk hayatınızda sorun yaşanacağı gibi güzel gelişmelerde mutlaka yaşanacak. Bazılarınız bu yılın ikinci yarısında evlilik kararı alabilir. Bazılarınız da ciddi birlikteliğe adım atabilir. Birlikte olduğunuz kişiyi önemseyeceksiniz. Yeni tanıştığınız kişiyle hemen yakınlaşmak isteyeceksiniz. Öncelikle karşınızdaki kişiyi biraz daha tanımaya çalışmalısınız. Beklenmedik ilişkiler konusunda hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Venüs, 2016 yılında genel olarak sizi olumlu anlamda etkiliyor olacak Koç burcu. Şartlar istediğiniz düzeyde olacak gibi görünüyor. Haziran 2016’ya kadar olan dönem bu anlamda çok daha hareketli geçecek. Haziran ayından önce başlattığınız bir ilişkinin gelecek yıla kadar devam etme olasılığı çok daha yüksek. Aşk açısından sizi memnun ve tatmin edecek gelişmeler olacak. Birlikte olduğunuz kişiyle rahat bir şekilde yakınlaşacaksınız.

Doğru adımlar attığınız sürece mutlu olmamanız için hiçbir engel yok. Dikkat çekici aşk hayatınız olacak. Bazılarınız aşk hayatına gösterdiği ilgiden dolayı gerek iş gerekse eğitim hayatını aksatabilir. Dengeyi kurmanız gerekiyor. Doyumsuz aşk hayatınız diğer alanlarda sıkıntı yaşamanıza neden olmasın. 2016 yılında genel olarak birlikteliğiniz size keyif verecek. Bazı Koç burcu insanları uzun süredir devam eden birlikteliğinin sonlanmasından dolayı büyük üzüntü yaşayabilir ancak kısa sürede toparlayacaksınız.

İŞ-KARİYER

Sevgili Koç burcu, 2016 yılında iletişim yeteneğiniz ve kullanım şekliniz aşk hayatınız açısından çok önemli olacak. Zaman zaman aşk hayatınızın sizi memnun etmeyeceğini, üzüleceğinizi ve sorunlarla mücadele etmek zorunda kalacağınızı bilmek zorundasınız. Şartlara kendinizi hazırlamanız sizin yararınıza olacaktır. Partneri olan Koç burcu insanları, partnerinizle aranızdaki sorunları çok fazla büyütmemeye çalışın. Sorunlar sizden kaynaklandığı gibi partnerinizden de kaynaklanabilir.

2016 yılı içerisindeki iniş ve çıkışları doğru yorumlamalısınız. Uzun süredir devam eden ilişkinizi riske atacak sözler ve davranışlardan kaçının. İlişkinize biraz daha farklı bakmaya başlayacaksınız. Hayatınızın her alanında olgunlaşmaya başlayacaksınız ve bu aşk hayatınız için de geçerli olacak. Geçen yıl bu etkileri az da olsa hissetmeye başlamıştınız ve bu yıl etkiler daha da yoğun olacak. Ani ayrılıklar yaşamak istemiyorsanız dikkatli davranmalı ve yapıcı olmalısınız.

Birlikteliği olmayan ve bu durumundan çok fazla sıkılan Koç burcu insanları için de güzel gelişmeler yaşanacak. Yıl içerisinde daha fazla sosyal olacaksınız ve arkadaş çevrenizin getirilerinden faydalanmaya başlayacaksınız. İstediğiniz kişiyle yakınlaşmanız daha da kolaylaşacak. Üzerinizdeki çekingenlikten kurtulacaksınız. Kendinize güvenmeye başlayacaksınız. Karşınızdaki kişiyi etkilemeniz kolay olacak ve bu da ani gelişen ilişkileri gündeme getirebilir.

2016 yılı içerisinde aşk hayatınızda istenmeyen durumlar meydana gelecek. Bu durum evli olan Koç burcu insanları için de geçerli olacak. Ayrılıklar yaşanması muhtemel. Bu kararı sizde alabilirsiniz partnerinizde. Satürn, yılın belirli bölümlerinde duygusal olarak sıkıntı yaşamanıza neden olacak. Kendinizde ya da partnerinizde sürekli olarak eksiklik arayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişinin duygularından şüphe ediyorsanız oturup konuşmalısınız. Ani kararlar almak geri dönüşü zor yollara girmenize neden olabilir.

Sizin sevginizin ve birlikte olduğunuz kişinin sevgisinin bittiğinden eminseniz birlikteliğinizi sonlandırmanız daha yararlı olacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyi seviyor gibi davranmaktan vazgeçmelisiniz. Partnerinizi çok seviyor ancak sıkıntı yaşıyorsanız da yapıcı paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Kendi kendinizi geliştirmelisiniz. İlişkinizi kurtarmak için çaba göstermeniz gerekebilir.

Koç burcu, 2016 yılında aşk hayatınızda sorun yaşanacağı gibi güzel gelişmelerde mutlaka yaşanacak. Bazılarınız bu yılın ikinci yarısında evlilik kararı alabilir. Bazılarınız da ciddi birlikteliğe adım atabilir. Birlikte olduğunuz kişiyi önemseyeceksiniz. Yeni tanıştığınız kişiyle hemen yakınlaşmak isteyeceksiniz. Öncelikle karşınızdaki kişiyi biraz daha tanımaya çalışmalısınız. Beklenmedik ilişkiler konusunda hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Venüs, 2016 yılında genel olarak sizi olumlu anlamda etkiliyor olacak Koç burcu. Şartlar istediğiniz düzeyde olacak gibi görünüyor. Haziran 2016’ya kadar olan dönem bu anlamda çok daha hareketli geçecek. Haziran ayından önce başlattığınız bir ilişkinin gelecek yıla kadar devam etme olasılığı çok daha yüksek. Aşk açısından sizi memnun ve tatmin edecek gelişmeler olacak. Birlikte olduğunuz kişiyle rahat bir şekilde yakınlaşacaksınız.

Doğru adımlar attığınız sürece mutlu olmamanız için hiçbir engel yok. Dikkat çekici aşk hayatınız olacak. Bazılarınız aşk hayatına gösterdiği ilgiden dolayı gerek iş gerekse eğitim hayatını aksatabilir. Dengeyi kurmanız gerekiyor. Doyumsuz aşk hayatınız diğer alanlarda sıkıntı yaşamanıza neden olmasın. 2016 yılında genel olarak birlikteliğiniz size keyif verecek. Bazı Koç burcu insanları uzun süredir devam eden birlikteliğinin sonlanmasından dolayı büyük üzüntü yaşayabilir ancak kısa sürede toparlayacaksınız.

SAĞLIK

Sevgili Koç burcu, 2016 yılında iletişim yeteneğiniz ve kullanım şekliniz aşk hayatınız açısından çok önemli olacak. Zaman zaman aşk hayatınızın sizi memnun etmeyeceğini, üzüleceğinizi ve sorunlarla mücadele etmek zorunda kalacağınızı bilmek zorundasınız. Şartlara kendinizi hazırlamanız sizin yararınıza olacaktır. Partneri olan Koç burcu insanları, partnerinizle aranızdaki sorunları çok fazla büyütmemeye çalışın. Sorunlar sizden kaynaklandığı gibi partnerinizden de kaynaklanabilir.

2016 yılı içerisindeki iniş ve çıkışları doğru yorumlamalısınız. Uzun süredir devam eden ilişkinizi riske atacak sözler ve davranışlardan kaçının. İlişkinize biraz daha farklı bakmaya başlayacaksınız. Hayatınızın her alanında olgunlaşmaya başlayacaksınız ve bu aşk hayatınız için de geçerli olacak. Geçen yıl bu etkileri az da olsa hissetmeye başlamıştınız ve bu yıl etkiler daha da yoğun olacak. Ani ayrılıklar yaşamak istemiyorsanız dikkatli davranmalı ve yapıcı olmalısınız.

Birlikteliği olmayan ve bu durumundan çok fazla sıkılan Koç burcu insanları için de güzel gelişmeler yaşanacak. Yıl içerisinde daha fazla sosyal olacaksınız ve arkadaş çevrenizin getirilerinden faydalanmaya başlayacaksınız. İstediğiniz kişiyle yakınlaşmanız daha da kolaylaşacak. Üzerinizdeki çekingenlikten kurtulacaksınız. Kendinize güvenmeye başlayacaksınız. Karşınızdaki kişiyi etkilemeniz kolay olacak ve bu da ani gelişen ilişkileri gündeme getirebilir.

2016 yılı içerisinde aşk hayatınızda istenmeyen durumlar meydana gelecek. Bu durum evli olan Koç burcu insanları için de geçerli olacak. Ayrılıklar yaşanması muhtemel. Bu kararı sizde alabilirsiniz partnerinizde. Satürn, yılın belirli bölümlerinde duygusal olarak sıkıntı yaşamanıza neden olacak. Kendinizde ya da partnerinizde sürekli olarak eksiklik arayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişinin duygularından şüphe ediyorsanız oturup konuşmalısınız. Ani kararlar almak geri dönüşü zor yollara girmenize neden olabilir.

Sizin sevginizin ve birlikte olduğunuz kişinin sevgisinin bittiğinden eminseniz birlikteliğinizi sonlandırmanız daha yararlı olacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyi seviyor gibi davranmaktan vazgeçmelisiniz. Partnerinizi çok seviyor ancak sıkıntı yaşıyorsanız da yapıcı paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Kendi kendinizi geliştirmelisiniz. İlişkinizi kurtarmak için çaba göstermeniz gerekebilir.

Koç burcu, 2016 yılında aşk hayatınızda sorun yaşanacağı gibi güzel gelişmelerde mutlaka yaşanacak. Bazılarınız bu yılın ikinci yarısında evlilik kararı alabilir. Bazılarınız da ciddi birlikteliğe adım atabilir. Birlikte olduğunuz kişiyi önemseyeceksiniz. Yeni tanıştığınız kişiyle hemen yakınlaşmak isteyeceksiniz. Öncelikle karşınızdaki kişiyi biraz daha tanımaya çalışmalısınız. Beklenmedik ilişkiler konusunda hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Venüs, 2016 yılında genel olarak sizi olumlu anlamda etkiliyor olacak Koç burcu. Şartlar istediğiniz düzeyde olacak gibi görünüyor. Haziran 2016’ya kadar olan dönem bu anlamda çok daha hareketli geçecek. Haziran ayından önce başlattığınız bir ilişkinin gelecek yıla kadar devam etme olasılığı çok daha yüksek. Aşk açısından sizi memnun ve tatmin edecek gelişmeler olacak. Birlikte olduğunuz kişiyle rahat bir şekilde yakınlaşacaksınız.

Doğru adımlar attığınız sürece mutlu olmamanız için hiçbir engel yok. Dikkat çekici aşk hayatınız olacak. Bazılarınız aşk hayatına gösterdiği ilgiden dolayı gerek iş gerekse eğitim hayatını aksatabilir. Dengeyi kurmanız gerekiyor. Doyumsuz aşk hayatınız diğer alanlarda sıkıntı yaşamanıza neden olmasın. 2016 yılında genel olarak birlikteliğiniz size keyif verecek. Bazı Koç burcu insanları uzun süredir devam eden birlikteliğinin sonlanmasından dolayı büyük üzüntü yaşayabilir ancak kısa sürede toparlayacaksınız.

EĞİTİM

Sevgili Koç burcu, 2016 yılında eğitim hayatınızın istediğiniz düzeyde olacağını bilmeli ve çalışmalarınızı da buna göre yapmalısınız. Düşündüğünüz mesleğe uygun eğitim alabilecek ve kendinizi istediğiniz gibi geliştirme imkanı elde edeceksiniz. Karşınıza eğitim açısından güzel fırsatlar çıkacak. Fırsatları doğru değerlendirmeyi başardığınız takdirde istediğiniz okulun, istediğiniz bölümde eğitim görme imkanınız olacak.

Yılın belirli zamanlarında sıkıntılar yaşayacak ve soruları çözüme ulaştırmada zorlanacaksınız. Şartların istediğiniz gibi ilerlemediği zamanlarda arkadaşlarınızdan destek alabilir, odaklanamadığınız konularda yardım isteyebilirsiniz. 2016 yılının genelinde olumlu etkiler altında olacaksınız. Başarıyı yakalayacak, size değer veren insanları ve kendinizi gururlandıracaksınız. Eğitimle ilgili aksiliklerle karşılaştığınız zaman, aksiliklerin nelerden kaynaklandığını araştırmalısınız.

Koç burcu, 2016 yılında geride bıraktığımız yıl içerisinde karşılaştığınız sorunlar artık karşınıza çıkmayacak. Başarı grafiğiniz her geçen gün yükselmeye başlayacak. Eksiklik olarak gördüğünüz konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Düşünce yapınızı da en iyi seviyede kullanacaksınız ve karşınıza çıkan problemleri kolaylıkla çözümleyebileceksiniz. Yıl içerisinde sizi başarıya götürecek konulara odaklanmanız gerekiyor Koç burcu.

2016 yılının ikinci yarısından itibaren eğitim hayatınızda çok daha güzel günler sizi bekliyor olacak Koç burcu. Hiç beklemediğiniz fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız. Bazılarınızın yurtdışında eğitim görme ihtimali var. Dikkatinizi toparlamalı ve hayatınızı yönlendirebileceğiniz fırsatları doğru değerlendirmeye çalışmalısınız. 2016 yılında eğitim hayatınızda çok büyük sıkıntılar yaşanmayacak Koç burcu.

BOĞA

Sevgili Boğa burcu, 2016 yılında biraz daha ön plana çıkmaya başlayacaksınız. Geride bıraktığımız yılda genel olarak kendinizi değiştirmeye başladınız. Gerek iş gerek özel gerekse eğitim hayatınızda farklılıklar yaşanmaya başladı. Bu yıl içerisinde de değişimlerin size sunduklarıyla karşılaşmaya başlayacaksınız. Özel ve önemli fırsatlar karşınıza çıkacak. 2016 yılında genel olarak her alanda aktif ve hareketli olacaksınız. Kontrolü genel olarak elinizde bulundurmak ve her türlü gidişata kendiniz yön vermek istiyorsunuz ancak zaman zaman sizin dışınızda gelişen olaylar da yaşanacak. Karşınıza çıkacak olayların sizi memnun edeceğini bilmelisiniz.

Geçen yıl kurmuş olduğunuz düzen konusunda aksaklıklar yaşanmış olabilir. Bu yıl her şey istediğiniz gibi olabilir. Yeni yılın ilk günlerinden itibaren rahatlığın ve huzurun tadını çıkartmaya başlayacaksınız. Söz konusu iş hayatınız olduğunda ise dikkatli olmadığınız takdirde maddi ve manevi anlamda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tedbirsizliğiniz, maddi olarak güç kaybetmenize ve başarısız olmanıza neden olabilir. Gelişmeler karşısında dik durmalısınız.

Maddi durumunuz 2015 yılından itibaren düzenli olarak değişim göstermekteydi. Bu yıl içerisinde de değişim devam edecek ancak sizi ne çok zora sokacak ne de çok rahatlatacak olaylarla karşılaşacaksınız. Finansal olarak ayarlamalarınızı doğru yaptığınız takdirde zorluk yaşamayacaksınız. Projeleriniz de istediğiniz gibi ilerleyecek. Bazılarınız bu dönem içerisinde yeni projelere yönelebilir. Başarıyı yakalamanız muhtemel.

Geçen yıl var olan zorunluluk 2016 yılında ortadan kalkmış olacak. Şartları biraz da olsa istediğiniz gibi karşılayacaksınız. Maddi olarak imkanlarınız kısıtlı olsa bile yaşam standardınıza zarar vermeyecek düzeyde olacak. Yaratıcılığınızı ve başarıya ulaşma hırsınızı birleştirdiğiniz takdirde rahat bir yaşantı sürdürebilirsiniz. Fırsatlar konusunda cesur ve girişken olmalısınız ancak çok fazla aşırıya kaçmamanız gerekiyor.

2016 yılında olumsuzluklar mutlaka olacak ancak sizi memnun edecek girişimler de söz konusu. Önemli şansları değerlendirmelisiniz. Ardı ardına doğru adımlar atmanız güveninizin yerine gelmesini sağlayacak. Yükselen özgüveniniz, rahatlamanızı ve cesur olmanızı sağlayacaktır. 2016 yılında kişisel olarak da gelişim göstermeye başlayacaksınız. İçinizde bulunan ancak doğru kullanamadığınız yeteneklerinizi de açığa çıkartmanın zamanı geldi. Geçen yıl fark ettiğiniz yeteneklerinizi de bu yıl daha net kullanacaksınız.

Boğa burcu, 2016 yılında imzalar ve anlaşmalar dikkat çekiyor. Hayatınıza yön vermeye başlayacaksınız. Bazılarınız iş hayatına yeni yeni adım atmaya başlarken, bazılarınız da daha önce edinmiş olduğu tecrübeleri doğru yönde kullanmaya başlayacak. İlgi alanınızda da farklılıklar meydana gelecek. Sahip olduğunuz bilgiyi ve parayı doğru anlamda değerlendirmeye başladığınız takdirde istediğiniz imkanların sahibi olabilirsiniz. İş hayatında adınızı duyurmaya başlayabilirsiniz.

Satürn, 2016 yılının ilerleyen dönemlerinde ortak işler konusunda sizi etkiliyor olacak. Çalıştığınız yerden memnun değilseniz, daha iyi şartlara sahip bir şirketle anlaşma yapabilirsiniz. Bazılarınız iş konusunda testlerden geçecek gibi görünüyor. Testi başarıyla geçen Boğa burcu insanlarının terfi alma ihtimali çok daha yüksek. Testten başarıyla ayrılmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken şey yeteneklerinizi doğru alanda kullanmak.

Sorumluluklarınızın farkında varmalısınız. Bazılarınız karşılaştığı olumsuzlukları önemsemiyor. Sergilediğiniz tutum, sorunların daha fazla büyümesine neden olabilir. İş konusunda dengeli olmalısınız. Sizi ilgilendirmeyen konularla fazla vakit harcamak yerine asıl işinize yoğunlaşmalısınız. Söz konusu iş hayatınız olduğunda biraz daha mantıklı düşünmeniz gerekiyor. Grup çalışmalarının size fayda sağlayacağını söyleyebiliriz. Bazılarınız bu durumdan pek memnun olmayabilir ancak size fayda sağlayacak her koşulu da değerlendirmeniz gerekiyor.

Boğa burcu, rayına oturmuş bir iş hayatınız var ise ufak ama önemli dokunuşlar yaparak gelirinizi iki katına çıkartabilirsiniz. Sorumluluklarınızın farkında olmanız güzel. Hangi işi ne zaman yapmanız gerektiğini biliyor ve tasarruflu çalışarak başarıya nasıl ulaşacağınızı iyi biliyorsunuz. Bu durum biraz tersine dönecek gibi görünüyor. Bazılarınız artık daha fazla çalışmak ve çaba göstermek zorunda. Biraz daha fazla çaba gösterecek olmanız gözünüzü korkutmasın, hepsinin karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

Boğa burcu, 2016 yılında aşk hayatınız da istediğiniz gibi olabilir. Karşınıza iyi niyetli insanlar çıkacak. Sizin de hoşunuza giden ve kafa olarak uyum sağladığınız kişiyle yakınlaşmanız söz konusu. Yalnızlığınıza son verecek, arzu ettiğiniz aşk hayatına sahip olacaksınız. Genel olarak gelişigüzel birliktelik kurmayı pek sevmiyorsunuz. Ciddi davranışlarınız aşk hayatınıza olan bakış açınıza da yansımakta. Partnerinizi bu anlamda çok daha fazla tatmin edeceksiniz.

Süregelen birlikteliği olan ancak ilişkisinin kendisine zarar verdiğini düşünen Boğa burcu insanları için de olumlu veya olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Partnerinizle doğru paylaşımlarda bulunarak aranızdaki buzları eritebilirsiniz. Bazılarınız da ilişkisine son vermeyi düşünecek. Alacağınız kararların sizi pişman etmeyeceğini bilmelisiniz. Üzülmek yerine zor da olsa radikal kararlar almak çok daha iyi olacaktır.

Boğa burcu, 2016 yılında istediğiniz şartlarla karşılaşacaksınız. Eğitim hayatınız da iyi yönde ilerlemekte. Hem kendinizi hem de ailenizi gururlandıracak çalışmalar yapacaksınız. Zorlandığınız konularda gelişme göstereceksiniz. Eğitim konusunda arzu ettiğiniz başarı sizin olacak Boğa burcu. 2016 yılında seyahatlerde bolca gündeme gelebilir. İşiniz, eğitiminiz veya başka sebeplerden dolayı bolca yolculuk yapabilirsiniz.

2016 yılında hayatınızdan keyif alacaksınız. Sorunlarla karşılaşacaksınız ancak 2016 yılını genel olarak değerlendirdiğimiz zaman çok fazla üzülmenize neden olacak olayların olmayacağını söyleyebiliriz. Yıl içerisinde bazılarınızın istediği şartların gerçekleşmesinde gecikmeler olacak. Duygusal olarak kendinizi biraz yıpranmış hissediyorsanız, 2016 yılında güzel gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Boğa burcu, maddi ve manevi anlamda istediklerinizi elde edeceğiniz bir yıl sizi bekliyor.

AŞK

Sevgili Boğa burcu, 2016 yılı mutluluğu ve huzuru çoğunuz için beraberinde getirecek gibi görünüyor. Bu yıl içerisinde şehvetli birliktelikler, ayrılıklar, tanışmalar, yakın ilişkiler ve canlılık ardı arkasına gelecek. Şansınız artıyor. Arzu ettiğiniz birlikteliğe sahip olabilirsiniz. Süregelen birlikteliği olan Boğa burcu insanları, partnerinizle aranızda sıkıntı varsa bu durumu düzeltmek için uğraş vereceksiniz. Partnerinizle aranızda sıkıntı yoksa birlikteliğinize daha ciddi bakmaya başlayacaksınız.

Bazı Boğa burcu insanları bu dönem içerisinde evlilik kararı alabilir. Öncelikle kendi hissettiklerinizden iyice emin olmalısınız. Partnerinizin de hissettiklerinden eminseniz harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Aşk, güçlü ve sağlam bir şekilde size doğru geliyor. Sizi keyiflendirecek gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. Sosyal olarak da hareketli bir yıl sizi bekliyor. Şartlar tam da aradığınız gibi. Yalnızlığınıza son vermek için neyi bekliyorsunuz?

2015 yılı aşk açısından keyifliydi. 2016 yılı geçen yıldan çok daha iyi olacak. Özellikle yılın ilk yarısında başlatacağınız bir ilişkinin uzun süreli olma ihtimali çok daha yüksek. İlişkiniz son derece tutkulu, eğlenceli ve keyifli olacak. Partnerinizle güzel paylaşımlar yapacaksınız. Birlikteliğiniz var ise ve partnerinizle sorun yaşıyorsanız, gezegenlerin olumlu etkilerini fırsat olarak görmeli ve aranızdaki buzları eritmek adına harekete geçmelisiniz.

Boğa burcu, 2016 yılında aniden gelişecek ilişkiler konusunda biraz dikkatli davranmalısınız. Sizin duygusal ve içten davranışlarınızı kullanmak isteyen kişiler karşınıza çıkabilir. Karşınızdaki kişiden emin olmadan asla hislerinize kapılarak hareket etmeyin. Duygusal olarak yaralanmak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Yalnızlığınızdan bıkmış ya da eski ilişkinizin izlerini silmek istiyor olabilirsiniz. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuz zaman hızlı hareket etmek isteyeceksiniz ancak biraz daha dikkatli olmanız sizin için iyi olacaktır.

Boğa burcu, Venüs 2016 yılı içerisinde burcunuzla uyumlu açılarda olacak ve bu da ilişkiniz açısından en iyi etkiler anlamına gelmekte. Daha önce hissetmediğiniz duygular hissedebilir, partnerinizle herkesi kıskandıracak birliktelik kurabilirsiniz. Aşk hayatınız renkli bir hal alacak. Kara bulutların yavaş yavaş çekildiğini göreceksiniz. Yılın geneline baktığımız zaman şans sizden yana Boğa burcu. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışın.

Hayatınıza girecek insanların da sizi memnun edecek olması, özgüveninizin artmasını sağlayacak. İnsanlarla daha da yakın olmaya başlayacaksınız. Evli olan Boğa burcu insanları için bu durum kıskançlıkla karşı karşıya kalmalarına neden olabilir. Ön planda olmanız, eşinizin sizi kıskanıp, kısıtlamasına neden olabilir. Evli olmayan Boğalar, uzun süredir devam eden birlikteliğinizi taçlandırma kararı alabilirsiniz. Zaman zaman aşk hayatınızda sorunlarla karşılaşacaksınız ancak sorunları büyütmeden ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Boğa burcu, 2016 yılında hem siz hem de partneriniz çok mutlu olabilirsiniz.

İŞ/KARİYER

Sevgili Boğa burcu, 2016 yılı mutluluğu ve huzuru çoğunuz için beraberinde getirecek gibi görünüyor. Bu yıl içerisinde şehvetli birliktelikler, ayrılıklar, tanışmalar, yakın ilişkiler ve canlılık ardı arkasına gelecek. Şansınız artıyor. Arzu ettiğiniz birlikteliğe sahip olabilirsiniz. Süregelen birlikteliği olan Boğa burcu insanları, partnerinizle aranızda sıkıntı varsa bu durumu düzeltmek için uğraş vereceksiniz. Partnerinizle aranızda sıkıntı yoksa birlikteliğinize daha ciddi bakmaya başlayacaksınız.

Bazı Boğa burcu insanları bu dönem içerisinde evlilik kararı alabilir. Öncelikle kendi hissettiklerinizden iyice emin olmalısınız. Partnerinizin de hissettiklerinden eminseniz harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Aşk, güçlü ve sağlam bir şekilde size doğru geliyor. Sizi keyiflendirecek gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. Sosyal olarak da hareketli bir yıl sizi bekliyor. Şartlar tam da aradığınız gibi. Yalnızlığınıza son vermek için neyi bekliyorsunuz?

2015 yılı aşk açısından keyifliydi. 2016 yılı geçen yıldan çok daha iyi olacak. Özellikle yılın ilk yarısında başlatacağınız bir ilişkinin uzun süreli olma ihtimali çok daha yüksek. İlişkiniz son derece tutkulu, eğlenceli ve keyifli olacak. Partnerinizle güzel paylaşımlar yapacaksınız. Birlikteliğiniz var ise ve partnerinizle sorun yaşıyorsanız, gezegenlerin olumlu etkilerini fırsat olarak görmeli ve aranızdaki buzları eritmek adına harekete geçmelisiniz.

Boğa burcu, 2016 yılında aniden gelişecek ilişkiler konusunda biraz dikkatli davranmalısınız. Sizin duygusal ve içten davranışlarınızı kullanmak isteyen kişiler karşınıza çıkabilir. Karşınızdaki kişiden emin olmadan asla hislerinize kapılarak hareket etmeyin. Duygusal olarak yaralanmak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Yalnızlığınızdan bıkmış ya da eski ilişkinizin izlerini silmek istiyor olabilirsiniz. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuz zaman hızlı hareket etmek isteyeceksiniz ancak biraz daha dikkatli olmanız sizin için iyi olacaktır.

Boğa burcu, Venüs 2016 yılı içerisinde burcunuzla uyumlu açılarda olacak ve bu da ilişkiniz açısından en iyi etkiler anlamına gelmekte. Daha önce hissetmediğiniz duygular hissedebilir, partnerinizle herkesi kıskandıracak birliktelik kurabilirsiniz. Aşk hayatınız renkli bir hal alacak. Kara bulutların yavaş yavaş çekildiğini göreceksiniz. Yılın geneline baktığımız zaman şans sizden yana Boğa burcu. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışın.

Hayatınıza girecek insanların da sizi memnun edecek olması, özgüveninizin artmasını sağlayacak. İnsanlarla daha da yakın olmaya başlayacaksınız. Evli olan Boğa burcu insanları için bu durum kıskançlıkla karşı karşıya kalmalarına neden olabilir. Ön planda olmanız, eşinizin sizi kıskanıp, kısıtlamasına neden olabilir. Evli olmayan Boğalar, uzun süredir devam eden birlikteliğinizi taçlandırma kararı alabilirsiniz. Zaman zaman aşk hayatınızda sorunlarla karşılaşacaksınız ancak sorunları büyütmeden ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Boğa burcu, 2016 yılında hem siz hem de partneriniz çok mutlu olabilirsiniz.

SAĞLIK

Sevgili Boğa burcu, 2016 yılı mutluluğu ve huzuru çoğunuz için beraberinde getirecek gibi görünüyor. Bu yıl içerisinde şehvetli birliktelikler, ayrılıklar, tanışmalar, yakın ilişkiler ve canlılık ardı arkasına gelecek. Şansınız artıyor. Arzu ettiğiniz birlikteliğe sahip olabilirsiniz. Süregelen birlikteliği olan Boğa burcu insanları, partnerinizle aranızda sıkıntı varsa bu durumu düzeltmek için uğraş vereceksiniz. Partnerinizle aranızda sıkıntı yoksa birlikteliğinize daha ciddi bakmaya başlayacaksınız.

Bazı Boğa burcu insanları bu dönem içerisinde evlilik kararı alabilir. Öncelikle kendi hissettiklerinizden iyice emin olmalısınız. Partnerinizin de hissettiklerinden eminseniz harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Aşk, güçlü ve sağlam bir şekilde size doğru geliyor. Sizi keyiflendirecek gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. Sosyal olarak da hareketli bir yıl sizi bekliyor. Şartlar tam da aradığınız gibi. Yalnızlığınıza son vermek için neyi bekliyorsunuz?

2015 yılı aşk açısından keyifliydi. 2016 yılı geçen yıldan çok daha iyi olacak. Özellikle yılın ilk yarısında başlatacağınız bir ilişkinin uzun süreli olma ihtimali çok daha yüksek. İlişkiniz son derece tutkulu, eğlenceli ve keyifli olacak. Partnerinizle güzel paylaşımlar yapacaksınız. Birlikteliğiniz var ise ve partnerinizle sorun yaşıyorsanız, gezegenlerin olumlu etkilerini fırsat olarak görmeli ve aranızdaki buzları eritmek adına harekete geçmelisiniz.

Boğa burcu, 2016 yılında aniden gelişecek ilişkiler konusunda biraz dikkatli davranmalısınız. Sizin duygusal ve içten davranışlarınızı kullanmak isteyen kişiler karşınıza çıkabilir. Karşınızdaki kişiden emin olmadan asla hislerinize kapılarak hareket etmeyin. Duygusal olarak yaralanmak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Yalnızlığınızdan bıkmış ya da eski ilişkinizin izlerini silmek istiyor olabilirsiniz. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuz zaman hızlı hareket etmek isteyeceksiniz ancak biraz daha dikkatli olmanız sizin için iyi olacaktır.

Boğa burcu, Venüs 2016 yılı içerisinde burcunuzla uyumlu açılarda olacak ve bu da ilişkiniz açısından en iyi etkiler anlamına gelmekte. Daha önce hissetmediğiniz duygular hissedebilir, partnerinizle herkesi kıskandıracak birliktelik kurabilirsiniz. Aşk hayatınız renkli bir hal alacak. Kara bulutların yavaş yavaş çekildiğini göreceksiniz. Yılın geneline baktığımız zaman şans sizden yana Boğa burcu. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışın.

Hayatınıza girecek insanların da sizi memnun edecek olması, özgüveninizin artmasını sağlayacak. İnsanlarla daha da yakın olmaya başlayacaksınız. Evli olan Boğa burcu insanları için bu durum kıskançlıkla karşı karşıya kalmalarına neden olabilir. Ön planda olmanız, eşinizin sizi kıskanıp, kısıtlamasına neden olabilir. Evli olmayan Boğalar, uzun süredir devam eden birlikteliğinizi taçlandırma kararı alabilirsiniz. Zaman zaman aşk hayatınızda sorunlarla karşılaşacaksınız ancak sorunları büyütmeden ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Boğa burcu, 2016 yılında hem siz hem de partneriniz çok mutlu olabilirsiniz.

EĞİTİM

Sevgili Boğa burcu, 2016 yılı mutluluğu ve huzuru çoğunuz için beraberinde getirecek gibi görünüyor. Bu yıl içerisinde şehvetli birliktelikler, ayrılıklar, tanışmalar, yakın ilişkiler ve canlılık ardı arkasına gelecek. Şansınız artıyor. Arzu ettiğiniz birlikteliğe sahip olabilirsiniz. Süregelen birlikteliği olan Boğa burcu insanları, partnerinizle aranızda sıkıntı varsa bu durumu düzeltmek için uğraş vereceksiniz. Partnerinizle aranızda sıkıntı yoksa birlikteliğinize daha ciddi bakmaya başlayacaksınız.

Bazı Boğa burcu insanları bu dönem içerisinde evlilik kararı alabilir. Öncelikle kendi hissettiklerinizden iyice emin olmalısınız. Partnerinizin de hissettiklerinden eminseniz harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Aşk, güçlü ve sağlam bir şekilde size doğru geliyor. Sizi keyiflendirecek gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. Sosyal olarak da hareketli bir yıl sizi bekliyor. Şartlar tam da aradığınız gibi. Yalnızlığınıza son vermek için neyi bekliyorsunuz?

2015 yılı aşk açısından keyifliydi. 2016 yılı geçen yıldan çok daha iyi olacak. Özellikle yılın ilk yarısında başlatacağınız bir ilişkinin uzun süreli olma ihtimali çok daha yüksek. İlişkiniz son derece tutkulu, eğlenceli ve keyifli olacak. Partnerinizle güzel paylaşımlar yapacaksınız. Birlikteliğiniz var ise ve partnerinizle sorun yaşıyorsanız, gezegenlerin olumlu etkilerini fırsat olarak görmeli ve aranızdaki buzları eritmek adına harekete geçmelisiniz.

Boğa burcu, 2016 yılında aniden gelişecek ilişkiler konusunda biraz dikkatli davranmalısınız. Sizin duygusal ve içten davranışlarınızı kullanmak isteyen kişiler karşınıza çıkabilir. Karşınızdaki kişiden emin olmadan asla hislerinize kapılarak hareket etmeyin. Duygusal olarak yaralanmak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Yalnızlığınızdan bıkmış ya da eski ilişkinizin izlerini silmek istiyor olabilirsiniz. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuz zaman hızlı hareket etmek isteyeceksiniz ancak biraz daha dikkatli olmanız sizin için iyi olacaktır.

Boğa burcu, Venüs 2016 yılı içerisinde burcunuzla uyumlu açılarda olacak ve bu da ilişkiniz açısından en iyi etkiler anlamına gelmekte. Daha önce hissetmediğiniz duygular hissedebilir, partnerinizle herkesi kıskandıracak birliktelik kurabilirsiniz. Aşk hayatınız renkli bir hal alacak. Kara bulutların yavaş yavaş çekildiğini göreceksiniz. Yılın geneline baktığımız zaman şans sizden yana Boğa burcu. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışın.

Hayatınıza girecek insanların da sizi memnun edecek olması, özgüveninizin artmasını sağlayacak. İnsanlarla daha da yakın olmaya başlayacaksınız. Evli olan Boğa burcu insanları için bu durum kıskançlıkla karşı karşıya kalmalarına neden olabilir. Ön planda olmanız, eşinizin sizi kıskanıp, kısıtlamasına neden olabilir. Evli olmayan Boğalar, uzun süredir devam eden birlikteliğinizi taçlandırma kararı alabilirsiniz. Zaman zaman aşk hayatınızda sorunlarla karşılaşacaksınız ancak sorunları büyütmeden ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Boğa burcu, 2016 yılında hem siz hem de partneriniz çok mutlu olabilirsiniz.

İKİZLER

Sevgili İkizler burcu, 2016 yılında geride bıraktığımız yılın içerisinde geçen sıkıntılarla çok daha az karşılaşacaksınız. 2015 yılında yaşam standardınız biraz aşağılara çekilmişti. Şimdi durumunuzu biraz daha düzelteceksiniz. İş hayatınızın verdiği stres, sorunların ardı ardına gelmesi sizi çok fazla sıkmıştı ve özellikle çevrenizdeki insanları mutsuz edecek davranışlar sergilemiştiniz. Hayatınızın neredeyse alt üst olduğu dönemler yaşadınız. 2015 yılının sonlarına doğru hayatınız düzene girmeye başlamıştı. 2016 yılında çok daha iyi konumlara sahip olacaksınız.

2016 yılının gelmesiyle beraber şartlar istediğiniz gibi ilerlemeye başlayacak. İşleriniz daha da iyiye gidecek, varsa borçlarınızı yapılandıracak, maddi olarak rahata ulaşacaksınız. Aile içinde sıkıntı yaşıyorsanız, ailenizle aranızdaki buzları eritmeye başlayacaksınız. İlişkinizde sorun var ise, partnerinizle daha fazla konuşmaya başlayacak ve sorunları birlikte çözmeye çalışacaksınız. Eğitim konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, yoğunlaşmanız gereken konulara daha fazla yoğunlaşmaya başlayacaksınız. Şartlar iyiye doğru gidiyor İkizler burcu. Sizin yapmanız gereken tek şey, fırsatları doğru kullanmak ve mantıklı hareket etmek.

İkizler burcu, 2016 yılı içerisinde hayatınızda sizi memnun edecek ve mutlu olmanızı sağlayacak yenilikler meydana gelecek. Yeniliği olduğu gibi kabul edebileceksiniz. Zaten yenilik ihtiyacında olmanız, şartlara kolaylıkla ayak uydurmanızı sağlayacak. Gezegenlerin desteğini alacaksınız. Hayatınızı düzene sokma zamanı geldi de geçiyor bile. Hareketli yaşantınızı biraz daha aşağıya çekmelisiniz.

Uranüs, 2016 yılı içerisinde sizi olumlu anlamda etkiliyor olacak. Aslında bu etkiyi geride kalan yılın sonlarında hissetmeye başlamış olmalısınız. Ödemeler konusunda rahatladınız. İş konusunda aradığınızı buldunuz. Sürekli olarak şartların istediğiniz gibi olmamasından dert yanıyordunuz, şimdi ise durum tamamen tersine dönmüş durumda. Şartlar istediğiniz gibi gelişmeye başlayacak. Bundan sonra başarılı olmak, mutlu bir hayata sahip olmak tamamen sizin elinizde.

Yeni yıla başlamadan önce kendinizi sıfırlamanız gerekiyor. Olumsuz düşüncelerden ve alt üst olmuş dönemlerin izlerini üzerinizden atmalısınız. Karşınıza çıkacak olan güzel gelişmeler özel hayatınızdan ya da bulunduğunuz iş kaynaklarından meydana gelebilir. Nereden gelirse gelsin, yaşam standardınızı üst düzeye çıkartacak olan bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Sürekli olarak karamsarlığa sürüklenmenize neden olacak duygulardan sıyrılacak ve resmen canlandığınızı hissedeceksiniz.

Olumlu şartlar, düşünceler ve beklentiler konusunda da yenilenmenizi sağlayacak. Başınızı kaldırıp ileriye doğru baktığınız da daha net görüntüler almaya başlayacaksınız. Zorlu şartlardan kurtulacağınızdan emin olacaksınız. Kendinizi motive etmeli ve özgüveninizi yükseltmelisiniz. Başarılı işler yaptığınız sürece daha da güçlenecek ve kendinize gelmeye başlayacaksınız. Olumlu rüzgarlar esmeye başladı İkizler burcu. Ayak uydurmaya çalışın.

İkizler burcu, 2016 yılında gerek sosyal hayatınız gerekse arkadaş çevreniz değişime uğrayabilir. Sizinle aynı düşüncede olmayan, size sıkıntı yaratan koşullardan veya kişilerden uzaklaşmaya başlayacaksınız. Radikal değişiklik yapmanın zamanı geldi. Bazılarınız çok köklü değişiklikler yapabilir. Hayatınızın tamamen alt üst olduğunu düşünüyorsanız, çevrenizde bulunan arkadaşlarınızdan uzaklaşabilir, işinizi değiştirebilir, yenilenmenize yardımcı olacak aktivitelere yönelebilirsiniz.

Hayata karşı iyimser olmaya çalışın. Bazılarınız için zor da olsa, partnerle ayrılık gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle sürekli olarak tartışmak ve kalp kırmak yerine oturup sorunlar üzerine dürüst bir şekilde konuşmak gerekir. Bunu da başaramadığınızı düşünüyorsanız, ayrılık kaçınılmaz olacaktır. Bazılarınız için ayrılık kararı almak daha kolay ve doğru karar olacaktır. Aşk hayatınızda da istenmeyen durumlar meydana gelebilir ancak merak etmeyin. 2016 yılı iş, arkadaşlık, aile, aşk ve eğitim konusunda istediğiniz şartları size sunacak.

İkizler burcu, 2016 yılının ilk yarısından önce sorunlarınızı ortadan kaldıracak ve ikinci yarısına kuş gibi hafiflemiş olarak gireceksiniz. Bazılarınız yılın ilk yarısında kendisine bir hedef belirlemeli. Hayatınızın nasıl olmasını istediğinize karar vermeli ve kendinize bir yol çizmelisiniz. Geçmişte kalan olumsuzluklara takılıp kalmayın. Sizi her zaman destekleyen insanların olduğunu bilmelisiniz. İyiliğinizi isteyen insanların düşüncelerine kulak vermeniz yararınıza olacaktır.

2016 yılının ikinci yarısında hem maddi hem de manevi anlamda rahatladığınızı göreceksiniz. Renkli bir yaşantınız olacak. Hayatınızda bulunan sorunlar neredeyse tamamen ortadan kalkacak İkizler burcu. İşinizi büyütmek istiyorsanız güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. 2015 yılının sonları, 2016 yılının hazırlığı olarak görülebilir. Şimdi daha iyi durumdasınız. Başarıya hızla ulaşacaksınız İkizler burcu.

Bu yıl içerisinde işinize daha fazla önem vermeye başlayacak ve daha verimli çalışmalar yürüteceksiniz. Sorumluluklarınızın farkındasınız. Zaman zaman yetersiz olduğunuzu düşündünüz ancak artık şartlar istediğiniz düzeyde ilerlediğine göre sorumluluklarınızı yerine getirmenin zamanı geldi. Çalıştığınız kişiler olsun aileniz olsun sizden beklentileri olan insanlar. Bu insanları gururlandıracak çalışmalar yürüteceksiniz.

Daha önceden başlatmış olduğunuz projeler bu yıl içerisinde hız kazanmaya başlayacak. Yatırım konusunda da şanslı olacaksınız ancak gireceğiniz bir işin sadece para kısmı sizi cezbetmesin. İşin riskli kısımlarını da düşünmelisiniz. Güvenilir işler yapmaya başladığınız sürece fazla zorlanmadan başarıya ulaşacaksınız. Kazandığınız parayı doğru kullanmalısınız. Günlük yaşamak size asla fayda sağlamayacaktır. 2016 yılı içerisinde önünüz açık olacak İkizler burcu.

İkizler burcu, 2016 yılı içerisinde seçeneğiniz çok daha bol olacak ve zaman zaman kararsızlık yaşamanız doğal. Özellikle iş konusunda yaşadığınız kararsızlığı, sizden daha tecrübeli insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz. Güvendiğiniz insanların düşüncelerine önem vermeniz gerekiyor. 2016 yılında güç sizden yana İkizler burcu. Asla başaramazsın diyen insanların yüzlerini kara çıkartacaksınız.

AŞK

Sevgili İkizler burcu, 2016 yılında geride bıraktığımız yılın içerisinde geçen sıkıntılarla çok daha az karşılaşacaksınız. 2015 yılında yaşam standardınız biraz aşağılara çekilmişti. Şimdi durumunuzu biraz daha düzelteceksiniz. İş hayatınızın verdiği stres, sorunların ardı ardına gelmesi sizi çok fazla sıkmıştı ve özellikle çevrenizdeki insanları mutsuz edecek davranışlar sergilemiştiniz. Hayatınızın neredeyse alt üst olduğu dönemler yaşadınız. 2015 yılının sonlarına doğru hayatınız düzene girmeye başlamıştı. 2016 yılında çok daha iyi konumlara sahip olacaksınız.

2016 yılının gelmesiyle beraber şartlar istediğiniz gibi ilerlemeye başlayacak. İşleriniz daha da iyiye gidecek, varsa borçlarınızı yapılandıracak, maddi olarak rahata ulaşacaksınız. Aile içinde sıkıntı yaşıyorsanız, ailenizle aranızdaki buzları eritmeye başlayacaksınız. İlişkinizde sorun var ise, partnerinizle daha fazla konuşmaya başlayacak ve sorunları birlikte çözmeye çalışacaksınız. Eğitim konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, yoğunlaşmanız gereken konulara daha fazla yoğunlaşmaya başlayacaksınız. Şartlar iyiye doğru gidiyor İkizler burcu. Sizin yapmanız gereken tek şey, fırsatları doğru kullanmak ve mantıklı hareket etmek.

İkizler burcu, 2016 yılı içerisinde hayatınızda sizi memnun edecek ve mutlu olmanızı sağlayacak yenilikler meydana gelecek. Yeniliği olduğu gibi kabul edebileceksiniz. Zaten yenilik ihtiyacında olmanız, şartlara kolaylıkla ayak uydurmanızı sağlayacak. Gezegenlerin desteğini alacaksınız. Hayatınızı düzene sokma zamanı geldi de geçiyor bile. Hareketli yaşantınızı biraz daha aşağıya çekmelisiniz.

Uranüs, 2016 yılı içerisinde sizi olumlu anlamda etkiliyor olacak. Aslında bu etkiyi geride kalan yılın sonlarında hissetmeye başlamış olmalısınız. Ödemeler konusunda rahatladınız. İş konusunda aradığınızı buldunuz. Sürekli olarak şartların istediğiniz gibi olmamasından dert yanıyordunuz, şimdi ise durum tamamen tersine dönmüş durumda. Şartlar istediğiniz gibi gelişmeye başlayacak. Bundan sonra başarılı olmak, mutlu bir hayata sahip olmak tamamen sizin elinizde.

Yeni yıla başlamadan önce kendinizi sıfırlamanız gerekiyor. Olumsuz düşüncelerden ve alt üst olmuş dönemlerin izlerini üzerinizden atmalısınız. Karşınıza çıkacak olan güzel gelişmeler özel hayatınızdan ya da bulunduğunuz iş kaynaklarından meydana gelebilir. Nereden gelirse gelsin, yaşam standardınızı üst düzeye çıkartacak olan bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Sürekli olarak karamsarlığa sürüklenmenize neden olacak duygulardan sıyrılacak ve resmen canlandığınızı hissedeceksiniz.

Olumlu şartlar, düşünceler ve beklentiler konusunda da yenilenmenizi sağlayacak. Başınızı kaldırıp ileriye doğru baktığınız da daha net görüntüler almaya başlayacaksınız. Zorlu şartlardan kurtulacağınızdan emin olacaksınız. Kendinizi motive etmeli ve özgüveninizi yükseltmelisiniz. Başarılı işler yaptığınız sürece daha da güçlenecek ve kendinize gelmeye başlayacaksınız. Olumlu rüzgarlar esmeye başladı İkizler burcu. Ayak uydurmaya çalışın.

İkizler burcu, 2016 yılında gerek sosyal hayatınız gerekse arkadaş çevreniz değişime uğrayabilir. Sizinle aynı düşüncede olmayan, size sıkıntı yaratan koşullardan veya kişilerden uzaklaşmaya başlayacaksınız. Radikal değişiklik yapmanın zamanı geldi. Bazılarınız çok köklü değişiklikler yapabilir. Hayatınızın tamamen alt üst olduğunu düşünüyorsanız, çevrenizde bulunan arkadaşlarınızdan uzaklaşabilir, işinizi değiştirebilir, yenilenmenize yardımcı olacak aktivitelere yönelebilirsiniz.

Hayata karşı iyimser olmaya çalışın. Bazılarınız için zor da olsa, partnerle ayrılık gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle sürekli olarak tartışmak ve kalp kırmak yerine oturup sorunlar üzerine dürüst bir şekilde konuşmak gerekir. Bunu da başaramadığınızı düşünüyorsanız, ayrılık kaçınılmaz olacaktır. Bazılarınız için ayrılık kararı almak daha kolay ve doğru karar olacaktır. Aşk hayatınızda da istenmeyen durumlar meydana gelebilir ancak merak etmeyin. 2016 yılı iş, arkadaşlık, aile, aşk ve eğitim konusunda istediğiniz şartları size sunacak.

İkizler burcu, 2016 yılının ilk yarısından önce sorunlarınızı ortadan kaldıracak ve ikinci yarısına kuş gibi hafiflemiş olarak gireceksiniz. Bazılarınız yılın ilk yarısında kendisine bir hedef belirlemeli. Hayatınızın nasıl olmasını istediğinize karar vermeli ve kendinize bir yol çizmelisiniz. Geçmişte kalan olumsuzluklara takılıp kalmayın. Sizi her zaman destekleyen insanların olduğunu bilmelisiniz. İyiliğinizi isteyen insanların düşüncelerine kulak vermeniz yararınıza olacaktır.

2016 yılının ikinci yarısında hem maddi hem de manevi anlamda rahatladığınızı göreceksiniz. Renkli bir yaşantınız olacak. Hayatınızda bulunan sorunlar neredeyse tamamen ortadan kalkacak İkizler burcu. İşinizi büyütmek istiyorsanız güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. 2015 yılının sonları, 2016 yılının hazırlığı olarak görülebilir. Şimdi daha iyi durumdasınız. Başarıya hızla ulaşacaksınız İkizler burcu.

Bu yıl içerisinde işinize daha fazla önem vermeye başlayacak ve daha verimli çalışmalar yürüteceksiniz. Sorumluluklarınızın farkındasınız. Zaman zaman yetersiz olduğunuzu düşündünüz ancak artık şartlar istediğiniz düzeyde ilerlediğine göre sorumluluklarınızı yerine getirmenin zamanı geldi. Çalıştığınız kişiler olsun aileniz olsun sizden beklentileri olan insanlar. Bu insanları gururlandıracak çalışmalar yürüteceksiniz.

Daha önceden başlatmış olduğunuz projeler bu yıl içerisinde hız kazanmaya başlayacak. Yatırım konusunda da şanslı olacaksınız ancak gireceğiniz bir işin sadece para kısmı sizi cezbetmesin. İşin riskli kısımlarını da düşünmelisiniz. Güvenilir işler yapmaya başladığınız sürece fazla zorlanmadan başarıya ulaşacaksınız. Kazandığınız parayı doğru kullanmalısınız. Günlük yaşamak size asla fayda sağlamayacaktır. 2016 yılı içerisinde önünüz açık olacak İkizler burcu.

İkizler burcu, 2016 yılı içerisinde seçeneğiniz çok daha bol olacak ve zaman zaman kararsızlık yaşamanız doğal. Özellikle iş konusunda yaşadığınız kararsızlığı, sizden daha tecrübeli insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz. Güvendiğiniz insanların düşüncelerine önem vermeniz gerekiyor. 2016 yılında güç sizden yana İkizler burcu. Asla başaramazsın diyen insanların yüzlerini kara çıkartacaksınız.

İŞ-KARİYER

Sevgili İkizler burcu, 2016 yılında iş hayatınız tamamen değişecek. Bu değişim sizi korkutmasın. İyi yönde ilerlemeler kaydedecek ve özellikle maddi konuda çok daha fazla rahatlayacaksınız. Mesleki açıdan ön plana çıkacak, çalışmalarınızı bir düzene oturtacaksınız. Bazılarınız için iş değişikliği gündeme gelebilir. Şuan çalıştığınız işten daha iyi imkana sahip bir yerde çalışmak için başvurabilir ve kabul görebilirsiniz. İş hayatınızda istikrar hakim olacak İkizler burcu.

2016 yılında güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Doğru değerlendirmeyi başardığınız sürece başarıya ulaşamamanız için hiçbir engel bulunmayacak. Satürn, 2016 yılında bu anlamda sizi etkiliyor olacak. Çabalarınız ve uğraşlarınız karşılık bulacak. Emeğinizin karşılığını fazlasıyla alacağınız yıldayız. Beklediğiniz paraların gecikmesi canınızı sıkmasın, mutlaka istediğinize ulaşacaksınız. Bazı İkizler burcu 2016 yılı içerisinde terfi alabilir. Maaşınız artabilir, gelirler konusunda rahat bir nefes alabilirsiniz.

Çalışmalar yıl içerisinde kafanızı çok fazla meşgul edecek gibi görünüyor İkizler burcu. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendiremeseniz dahi ardı arkası kesilmeyen gelişmelerle karşılaşacaksınız. Yeni yıla, yetersiz olduğunuz konuları tespit ederek başlayabilirsiniz. Geçen yıl yapmış olduğunuz yatırımların karşılığını bu sene, bu sene yapmış olduğunuz yatırımların karşılığını da gelecek sene almaya başlayacaksınız. Bu nedenle yatırım yapmadan önce ileriye dönük olduğundan emin olmalısınız. Kısa sürede zenginliğe ulaşmak isterken maddi anlamda zarar görebilirsiniz.

Emlak alacak maddi güce sahipseniz, paranızı ev ya da dükkan alarak değerlendirebilirsiniz. Riskli işlerden olabildiğince uzak durmaya çalışın. Şirketin veya kişisel olarak finansal durumunuzun farklı farklı şekillenmesi sizi yatırımlar konusunda korkutmasın. Yılın genelinde karlı çıkacağınızı bilmelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızla uyumlu açılarda bulunmaya çalışın. Gereksiz tartışmalar içerisine girmeniz, üstünüz olan kişilerin size güvenememesine neden olabilir.

2016 yılında sosyal hayatınızın meyvelerinden de yararlanmaya başlayacaksınız. Genel olarak geniş bir çevreye sahipsiniz ve bunu da yeni iş için değerlendirebilirsiniz. Riskli işlerden para kazanma umudunuzu kaybetmeniz gerekiyor. Bu dönem içerisinde katılacağınız davetler ya da toplantılar geleceğiniz açısından önemli olabilir. Davet ya da toplantıya katılmadan önce toplanma amacıyla ilgili derin araştırmalar yaparak ön plana çıkmanızı sağlayacak konuşmalar veya sunular yapabilirsiniz.

İşlerin yolunda gitmesi keyfinizin de yerine gelmesini sağlayacak. İşiniz gereği görüştüğünüz kişilerle olumlu paylaşımlar yapacak ve maddi olarak yüksek paralara anlaşmalar yapacaksınız. 2016 yılının ilk yarısına kadar hedeflerinizi belirlemeniz gerekiyor. Hedefinizi belirlediğiniz zaman kendinize yeni bir yol haritası çıkartabilir ve sizi başarıya götürecek yolda kendinizden emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

İkizler burcu, 2016 yılında Mars sizi olumlu anlamda etkiliyor olacak. İşlerinizi rayına oturtmalı ve bu etkiyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. İşler konusunda istekli olacaksınız. Sizin davranışlarınız ve performansınız, üstünüz olan kişilerin dikkatini çekecek. Diğer çalışma arkadaşlarınızdan daha yararlı işler yapacaksınız. Merak etmeyin, yapmış olduğunuz işler karşılıksız kalmayacak.

Yıl içerisinde insanları kolaylıkla ikna edebileceksiniz. Satış bölümünde çalışıyorsanız, yıl içerisinde kimsenin beklemediği bir performans sergileyebilirsiniz. Yine bu yıl içerisinde yurtdışı kaynaklı işler de gündeme gelecek. Kendinize olan güveniniz arttığında kimse sizin karşınızda duramıyor. Başarınıza başarı katmaya devam ediyorsunuz. Bu yıl mesleki açıdan uzun süredir hayalini kurduğunuz yıl olabilir İkizler burcu.

İkizler burcu, 2016 yılının son aylarında diğerlerine oranla çok daha önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Diğerlerine karşı kayıtsız kaldıysanız, yılın son aylarındaki fırsatları mutlaka değerlendirmelisiniz. Analizlerinizi doğru yapmalı ve çalışmalarınıza hız kazandırmalısınız. Yılın genelinde olumlu etkiler alıyorsunuz, şans sizden yana. Uzun süredir sorun yaratan her şeyden kurtulma ihtimaliniz var. İş hayatında başarılı olmak ve maddi açıdan güçlenmek istiyorsanız daha çok çalışmalı ve çaba göstermelisiniz İkizler burcu.

SAĞLIK

Sevgili İkizler burcu, 2015 yılının Nisan ayında sağlık açısından zorlanabilirsiniz. Karşılaşacağınız sıkıntılar, fazlasıyla gerilmenize neden olabilir. Özellikle ruhsal açıdan çok fazla sıkıntı yaşayabilirsiniz. Burcunuzun özellikleri gereği zaten huzursuz ve gergin bir yapıya sahipsiniz. Bu yıl alacağınız etkiler bu özelliklerinizin üst seviyelere çıkmasına neden olabilir. Yersiz ve gereksiz endişeler zihninizi çok fazla meşgul edebilir.

Mars, Eylül ve Ekim aylarında burcunuzu etkiliyor. Bu durum iş şartlarının yoğunlaşması ve yıpranmalar anlamına gelmekte. Bu dönem içerisinde çok daha fazla yorulabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Sürekli olarak çabalamak ve başaramamak yaşam enerjinizi en aza indirecektir. Özellikle iş yaşantınızda yaşanacak çekememezlikler, sizin daha huzursuz olmanıza neden olabilir.

Ekim 2015’ten sonra kritik dönemler yaşanabilir. Gerginleşmenize neden olacak her türlü gelişmelerden uzak durmalısınız. Aksi halde hem bedensel hem de fiziksel olarak çok fazla zorlanabilirsiniz. Dayanma gücünüzün tükenmesini istemiyorsanız, sizi rahatlatacak aktivitelere yönelmelisiniz.

İkizler burcu, 2015 yılının bazı dönemlerinde duygusal olarak da sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sağlığınız açısından belirsizlikler canınızı sıkacak. Biraz daha dikkatli olmalı ve sağlık kontrollerinizi düzenli olarak yaptırmalısınız. 2015 yılında sağlığınız açısından özenli olmalısınız.

EĞİTİM

Sevgili İkizler burcu, 2015 yılının Nisan ayında sağlık açısından zorlanabilirsiniz. Karşılaşacağınız sıkıntılar, fazlasıyla gerilmenize neden olabilir. Özellikle ruhsal açıdan çok fazla sıkıntı yaşayabilirsiniz. Burcunuzun özellikleri gereği zaten huzursuz ve gergin bir yapıya sahipsiniz. Bu yıl alacağınız etkiler bu özelliklerinizin üst seviyelere çıkmasına neden olabilir. Yersiz ve gereksiz endişeler zihninizi çok fazla meşgul edebilir.

Mars, Eylül ve Ekim aylarında burcunuzu etkiliyor. Bu durum iş şartlarının yoğunlaşması ve yıpranmalar anlamına gelmekte. Bu dönem içerisinde çok daha fazla yorulabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Sürekli olarak çabalamak ve başaramamak yaşam enerjinizi en aza indirecektir. Özellikle iş yaşantınızda yaşanacak çekememezlikler, sizin daha huzursuz olmanıza neden olabilir.

Ekim 2015’ten sonra kritik dönemler yaşanabilir. Gerginleşmenize neden olacak her türlü gelişmelerden uzak durmalısınız. Aksi halde hem bedensel hem de fiziksel olarak çok fazla zorlanabilirsiniz. Dayanma gücünüzün tükenmesini istemiyorsanız, sizi rahatlatacak aktivitelere yönelmelisiniz.

İkizler burcu, 2015 yılının bazı dönemlerinde duygusal olarak da sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sağlığınız açısından belirsizlikler canınızı sıkacak. Biraz daha dikkatli olmalı ve sağlık kontrollerinizi düzenli olarak yaptırmalısınız. 2015 yılında sağlığınız açısından özenli olmalısınız.

YENGEÇ

Sevgili Yengeç burcu, 2016 yılında cesaretiniz artıyor olacak ve bu da hem iş hayatınıza hem de özel hayatınıza direkt olarak etkilerde bulunacaktır. Bu yıl içerisinde yenilenmeye gireceksiniz. Düşünceleriniz, fikirleriniz ve hayata bakış açınız farklılaşabilir. Değişime hazır olmalı ve başlangıçları olması gerektiği gibi yapmalısınız. Geçen yıldan içinizde fazlasıyla hissettiğiniz başarma hırsı, 2016 yılında çok daha fazla açığa çıkacak gibi görünüyor. Yıl içerisinde gerekli olduğu kadar bu yönünüzü kullanmaya çalışmalısınız.

İçinizdeki hırsın sizi gergin bir insan yapmasına izin vermeyin. Olumsuz olarak gördüğünüz her türlü şartı değiştirebilecek güce sahip olacaksınız. Özellikle ikili ilişkiler ve iş konusunda daha aktif olacak ve ön plana çıkmayı başaracaksınız. Kendi alt yapınızı bakıma alacak ve bu durumdan en iyi şekilde çıkacaksınız. İşinizde ya da özel hayatınızda kendinizi düşünerek hareket edecek ve zaman zaman liderlik adına çalışmalar yürüteceksiniz. Başarıya adım adım yaklaşmanız özgüveninizi artıracak.

Değişim süreciniz geride bıraktığımız yıldan itibaren devam etmekte. Güçlü yönlerinizi daha fazla ön plana çıkartacağınız zamanlar olacak. Geçen yıl başarı için yanıp tutuşuyordunuz ve bu başarınızı herkesin takdir etmesi için çok uğraştınız. Daha önce başlatmış olduğunuz projeleri bu yıl da devam ettireceksiniz. Çevrenizdeki insanlara karşı tutumunuzu değiştirmeniz gerekiyordu ve bu da 2016 yılında gerçekleşecek gibi görünüyor. Sert tutumunuzu bir kenara bırakmalısınız. Herkese hükmedemezsiniz.

Üstünüz olan kişilerle aranızda zaman zaman gerginlikler yaşanmıştı ki bunun da sebebi sizin kendinizi kanıtlama isteğinizdi. Şimdi işler biraz daha değişmeye başlayacak. Üstünüz olan kişilerle daha fazla paylaşımda bulunmaya başlayacaksınız. Grup çalışmalarının size fayda sağladığını görecek ve bu konuda çalışmalar yapacaksınız. Bütün sorumluluğu üzerinize almanız, başarıyı elbette getirir ancak çok geç olabilir.

İşinizi değiştirmek, hayatınızda yenilik yapmak istiyorsanız tereddüt etmeden önemli kararlar alabileceksiniz. Değişiklik yapmadan önce yeni şartların size ne kadar fayda sağlayacağını iyice düşünmelisiniz. Kariyerinizi riske atacak girişimlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Özellikle yılın ilk yarısında daha atılgan ve risklere açık olacaksınız. Risklere çok girmediğiniz sürece kariyerinizde hızlı yükseliş söz konusu olabilir.

Girişkenlik ve cesaret konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. Daha önce başarıyı yakalayamadığınız da çekingen yapıya sahiptiniz ancak işler değişti. Rekabetten hoşlanır oldunuz. Jüpiter, 2016 yılı içerisinde kariyerinizi etkiliyor ve sizin hızla yükselmenizi sağlayacak. Çoğu Yengeç burcu insanı 2016 yılında terfi alabilir. İnsanların dikkatini çekeceğinizi unutmamalı ve rekabete hazırlıklı olmalısınız.

Yengeç burcu, 2016 yılında maddi durumunuz da her zamankinden daha iyi olabilir. Parasal konularda kolaylıkla gelir kapıları bulabilecek ve sonuna kadar açacaksınız. Şans sizden yana gibi görülüyor ve aslında bu durum geride bıraktığımız yıldan itibaren devam etmekte. Kazandığınız paraları doğru değerlendirdiğiniz takdirde sizi uzun yıllar rahat ettirecek kazanımlar elde edebilirsiniz. Yeni işler konusunda umudunuz ve beklentiniz var ise bu yıl içerisinde fazlasıyla karşılık bulacağını bilmelisiniz.

Planlamalar konusunda doğru yollar seçmelisiniz. Siz yanlış yapmadığınız sürece şanslı olacak ve kısa sürede iyi paralar kazanmaya başlayacaksınız. İşlerin yolunda gitmesi kafanızın rahat olmasını sağlayacak. İş dünyası için sosyal hayatınızdan faydalanabilirsiniz. Daha geniş çevreyle çalışmak istiyorsanız, sahip olduğunuz fırsatları sonuna kadar değerlendirmeye çalışmalısınız. Her şey istediğiniz gibi olacak Yengeç burcu. İş konusunda keyifli günler sizi bekliyor olacak.

2016 yılında aşk açısından da güzel gelişmeler meydana gelebilir. Söz konusu değişiklik sadece iş veya diğer konularda değil, aşk hayatınızda da yaşanacak gibi görünüyor. İşinize zaman zaman daha fazla önem verdiniz, sürekli olarak bir şeyler yapmak için çaba gösterdiniz ve bunun sonucunda aşk hayatınızı ikinci plana attınız ancak şartlar bu dönem içerisinde değişim gösterebilir. Hayatınızın artık düzene oturduğunu ve her şeyin yolunda gittiği düşünürsek, aşk konusunda da güzel gelişmeler yaşanabilir Yengeç burcu.

Aşk hayatınızın çıkmaza girdiğini düşündüğünüz ve arayışta olduğunuz zamanlar olacak. Biraz daha mantıklı olmanız gerekiyor. Duygularınızın sizi çok fazla yormasına ve hapsetmesine izin vermeyin. Söz konusu aşk olduğunda kendinizi kısıtlanmış gibi hissettiğiniz dönemler olacak ancak sakinliğinizi koruduğunuz sürece üzülmeyeceksiniz. Genel olarak güzel gelişmeler yaşanacak Yengeç burcu, tadını çıkartmalısınız.

Plüton zaman zaman sizi kontrolü altına alacak ve kısa süreli anlaşmazlıklarla geçecek günler yaşayacaksınız. Bu durumu geride bıraktığımız yıldan tecrübe etmiş olmalısınız. Olumsuz şartlarla nasıl başa çıkacağınızı iyi bilmelisiniz. 2015 yılında zaman zaman başınızdan geçen olumsuzluklar son buldu ve bunların da izlerinden kurtulmaya çalışmalısınız. Önünüzde güzel dönemler var ve sizin de kendinizi buna hazırlamanız gerekiyor Yengeç burcu.

Yılın son aylarında istenmeyen durumların artması gereksiz yere sinirli ve stresli olmanıza neden olabilir. Uzun süredir başarıyla çalışmalar yürüttüğünüz kişilerle tartışma içerisine girebilirsiniz. Sakin olmanız gerekiyor Yengeç burcu. Çalışmalarınızı destekleyen insanlarla aranızın açılması, projeler konusunda sorun yaşamanıza neden olabilir. Gelişmeleri doğru değerlendirmeye çalışın.

AŞK

Sevgili Yengeç burcu, 2016 yılında kişisel olarak gelişim göstereceksiniz. Kendinizi geliştirmeniz, hayatınızın her alanında ön plana çıkmanızı sağlayacak. Bazılarınız daha olgun bakış açısına sahip olacak. Özellikle iş ve aşk hayatınızda güzel gelişmeler meydana gelecek. Bu yıl içerisinde zaman zaman kendinizi düşünerek hareket etmeye başlayacaksınız. Alınması zor kararları kendinizi düşünerek kolaylıkla alabileceksiniz.

Birlikteliğinizin size zarar verdiğini düşünüyorsanız, zorda olsa ayrılık kararı alacaksınız. Duygusal olarak zarar görmemeniz için gerekli olanı yapmalısınız. Birlikteliğinizin, sözde duygusallık üzerine kurulu olmasına izin vermeyin. İlişkinizin devam etmesi adına hem kendinizi hem de partnerinizi kandırmanız, gerçekleri görmezden gelmeniz size hiçbir fayda sağlamayacaktır Yengeç burcu.

Daha önceki birlikteliğinizin veya birlikteliklerinizin üzerinizde bıraktığı olumsuz etkilerden kurtulmalısınız. Eskiye bağlı kalmanız, yıl içerisinde karşınıza çıkan şartları doğru değerlendirememenize ve hatta uzun süredir hayalini kurduğunuz birliktelik fırsatını kaçırmanıza neden olabilir. Yaşadıklarınızı bir kenara bırakmanın zamanı çoktan geldi Yengeç burcu. Önünüze bakmanız, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Birlikteliğiniz var ise, geçmişten sadece ders çıkartın ve hatalarınızı tekrarlamamaya çalışın. Zaman zaman partnerinizle aranızda ufak tefek tartışmalar meydana gelebilir ancak bunların aranızı bozmasına izin vermeyin. Birlikteliğiniz genel olarak sizi mutlu ediyor ve keyiflendiriyorsa, zaman zaman gündeme gelen problemleri de görmezden gelmeniz gerekebilir. Yıkıcı değil, yapıcı olmaya çalışın Yengeç burcu.

Siz söz konusu aşk olduğunda mantıklı hareket etmeyi tercih ediyorsunuz ancak asla da duygularınızı göz ardı edemiyorsunuz. İlişkinizde sürekli kontrolü elinizde bulundurma isteğiniz var. Kimi zaman her şeyi akışına bırakmanız sizin ve birlikteliğiniz için çok daha iyi olacaktır Yengeç burcu. 2016 yılı içerisinde partnerinizi çok fazla baskı altına almamaya çalışın. Çok fazla baskı, her konuda sizi memnun eden birlikteliğinizin sonlanmasına neden olabilir.

Yengeç burcu, aşk hayatınızda karşınıza çıkan olayları biraz daha akışına bırakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Rahat olun. Birlikte olduğunuz kişiye üstünlük sağlamanız gerekmiyor. 2016 yılı içerisinde karşınıza güzel fırsatlar çıkacak ve doğru değerlendirmeler sonucunda istediğiniz birlikteliğe sahip olabilirsiniz. Kişiliğiniz büyük ölçüde değişime uğrayacak Yengeç burcu. Kendinizi hazırlamalısınız.

Sosyal çevrenizde karşınıza çıkacak bir kişiyle kısa süre içerisinde yakınlaşabilirsiniz. Duygularınızdan eminseniz, çevrenizde bulunan insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursamayın. Ciddi birliktelik kurduğunuz zaman herkes bu duruma anlayışla yaklaşacaktır. Süregelen birlikteliğiniz var ise, bu yıl içerisinde önemli testlerden geçecek. Zorlayıcı etkileri atlatmayı başaramadığınız takdirde birlikteliğiniz sonlanabilir.

Yengeç burcu, 2016 yılında Venüs mutlu olmanız için her şeyi yapacak. Olumlu etkiler, olumsuz etkilere oranla çok daha ağır basıyor. Sizin üzerinize düşen doğru değerlendirmeler yapmak ve doğru kararlar vermek. Yılın belirli dönemlerinde çekiciliğiniz üst seviyeye çıkacak. Bu da karşı cinsi rahatlıkla etkilemenizi sağlayacak. Özellikle Temmuz 2016’dan sonra çok daha mutlu olacağınızı bilmelisiniz. 2016 yılını genel olarak değerlendirdiğimizde ise, aşk hayatınızdaki gelişmeler sizi memnun edecek Yengeç burcu.

İŞ-HAYATI

Sevgili Yengeç burcu, 2016 yılı kariyeriniz açısından hızlanmaları ve yenilikleri beraberinde getirecek. Finansal olarak yıla en iyi şekilde başlayacaksınız ve özellikle bu yıl iş dünyasında adınızdan sıkça söz ettirmeyi başaracaksınız. Aslında bu gelişmelerin geride bıraktığımız yıldan başladığını ve rayına oturduğunu söylemek gerekiyor. İçinizde bitmek tükenmek bilmeyen başarı aşkı ve hırs var. İkisini doğru değerlendirmeyi başarıyorsunuz. Şartları doğru değerlendiriyor ve her anlamda güçleniyorsunuz.

Değişimlerin sonucunda başardıklarınıza kendiniz bile şaşırmış olabilirsiniz. Alışma süreci sona erdi Yengeç burcu, şimdi işin merkezine girme zamanı. Odak noktası olmayı başaracak ve fazlasıyla dikkat çekeceksiniz. İki yıllık süreçte çok fazla zorluğun üstesinden geldiniz, çok fazla başarıların altına imza attınız ve şimdi bunların meyvelerini toplama zamanı geldi. İşinizde yükselecek, daha geniş çevrede çalışacak ve çok önemli paralar kazanacaksınız.

Yengeç burcu insanlarının bazıları bu dönem içerisinde grup çalışmalarının faydalarından yararlanamayacak. Kendi başınıza hareket etme isteğiniz, sorumluluklar konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Aklınıza bile gelemeyecek fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız. Şartların genel olarak istediğiniz düzeyde olması, başarının da kaçınılmaz olmasını sağlıyor. 2016 yılını para, tecrübe, yenilik ve planlama konusunda zengin geçireceksiniz.

Aslında fırsatları ne kadar çok değerlendirirseniz o kadar çok fırsatla karşılaşırsınız. Jüpiter de bu konuda size yardımcı oluyor. Odaklanmanız gereken konulara daha fazla yoğunluk göstereceksiniz ve dikkatinizin dağılmasına izin vermeyeceksiniz. İş dünyasında iniş ve çıkışları analiz etmelisiniz, yatırım konusunda daha da tecrübelenirsiniz. Her ne olursa olsun, 2016 yılında çok daha fazla ön planda olacaksınız Yengeç burcu.

Aile işinde çalışıyorsanız işinizi büyütme fırsatı ya da kendi işinizi kurma fırsatı yakalayabilirsiniz. İşinizin peşinden koşarken önemli konuları da ihmal etmemeye çalışın. Bazılarınız bu yılın belirli dönemlerinde kendilerini kısıtlanmış ve çok fazla baskı altında hissedebilir. Mesleki yaşantınızı hangi kurumda ya da şirkette sürdürürseniz sürdürün, kısa da olsa bu sıkıntıları hissedeceksiniz. Sabırlı olmanız gerekiyor Yengeç burcu.

Kendinize yeni hedefler belirleyebilir ve hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bu konuda Mars size yardımcı olacaktır. Kariyeriniz konusunda hızlanmalar yaşanacak Yengeç burcu. Başarıya ulaşmak için çaba göstermek zorunda kalmayacağınız zamanlar olacak ve mutlaka böyle zamanları en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Yurtdışı kaynaklı işlere de girebilir ve başarılı olabilirsiniz. Önemli olan doğru adımlar atmanız.

Yengeç burcu, 2016 yılında iş hayatınızla ilgili aksaklıklar meydana gelebilir. Zaman zaman mücadeleci kimliğe bürünmek zorunda kalabilirsiniz ki sizin de bu konuda sıkıntı yaşamayacağınız açık bir şekilde ortada. Size değer veren insanları gururlandıracak işlerin peşinde olacaksınız. Bu yıl içerisinde sizin başarılı olmanızı istemeyen insanlarla karşılaşabilirsiniz. Çok dikkatli olmanız gerekiyor Yengeç burcu. 2016 yılında genel olarak her şey istediğiniz gibi olacak.

SAĞLIK

Sevgili Yengeç burcu, 2015 yılın gelmesiyle beraber sağlık açısından sizi fazlasıyla zorlayacak temalarla karşılaşacaksınız. İş konusunda yoğun olacağınız dönemler, sağlığınız açısından sizi çok fazla zorlayabilir. Söz konusu iş hayatı olunca iyimser bakış açısına sahipsiniz ancak sağlığınızı da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Özellikle Ekim ayı içerisinde kendinizi yetersiz ve güçsüz hissedebilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz sağlık sorunları, içten içe korkmanıza neden olacaktır. Fiziksel olarak çok fazla düşüşe geçebilirsiniz.

2015 yılı içerisinde, iş hayatında bulunan Yengeçler, çalışma arkadaşlarından kaynaklı olarak stresli dönemler geçirebilir. Çalışma arkadaşlarınızın sorumsuz olması sizin daha fazla sorumluluk almanıza ve devamında çok fazla yorulmanıza neden olabilir. Karşınıza çıkabilecek her türlü olumsuz gelişme, sağlık açısından sıkıntılar yaşamanıza neden olacak. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, kendi sağlığınızı düşünerek hareket etmeniz gerekiyor. Düzenli olarak sağlık kontrollerinizi yaptırmak size fayda sağlayacaktır.

Yılın son aylarında tansiyon açısından sıkıntılarınız olabilir. Özellikle kazalara açık olacaksınız ve kesinlikle temkinli olmanız gerekiyor. Stresli olduğunuz dönemlerde yemeğe yüklenebilir ve istenmeyen kilolar alabilirsiniz. Bu durum sizi daha fazla üzebilir. Dikkatli olmalısınız. Dayanıklı olmaya çalışın ve bu açıdan size yardımcı olacak uğraşlar edinin.

EĞİTİM

Sevgili Yengeç burcu, 2016 yılında eğitimin hayatınızı ilgilendiren çok önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Zaman zaman engellerle de karşılaşacaksınız ancak bunlar sizin moralinizi bozmasın. Genel olarak yıl içerisinde eğitiminiz açısından güzel gelişmeler yaşanacak. Odaklanma konusunda sorun yaşayabilirsiniz ancak kendinizi her geçen gün geliştirecek, çalışmalarınızı disiplinli bir şekilde yürüteceksiniz. Başarılı olmak istiyorsanız, sizi başarıya taşıyacak konulara en iyi şekilde odaklanmayı başarmalısınız.

Yıl içerisinde eğitim hayatınızı ihmal etmenize neden olacak uğraşlarla fazla vakit harcamayın. İşinizi şansa bırakmanız, ileride zarar görmenize ve istediğiniz adımları atamamanıza neden olabilir. Eğitim hayatınız söz konusu olduğunda daha dikkatli ve özenli olmalısınız Yengeç burcu. İstediğiniz zaman üstesinden gelemeyeceğiniz konu yok. Odaklanmayı başaramadığınız takdirde başarı grafiğiniz aşağılara doğru inmeye başlayacak.

Yengeç burcu, 2016 yılının ilerleyen dönemlerinde yeni planlamalar içerisinde olacaksınız. Eğitim hayatınızla ilgili çok önemli gelişmeler ve kararlar söz konusu olabilir. Girişimci olacak, istediğiniz başarıya kısa süre içerisinde ulaşma imkanı elde edeceksiniz. Düşük notlarınızı kolaylıkla toparlama imkanınız olacak. Sorunlar ortadan kalkacak Yengeç burcu, istediğiniz okulda eğitim hayatınıza devam etme fırsatınız olacak.

2016 yılının son aylarında dikkatinizi başka konulara kaydıracaksınız Yengeç burcu, bu durum eğitim hayatınızda sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Daha önce karşılaştığınız zorlukların tekrar karşınıza çıkmasını istemiyorsanız, en iyi şekilde çalışmalı ve bir an önce kendinizi toparlamalısınız. Bunu başardığınız takdirde eğitim hayatınızı en iyi şekilde devam ettirecek ve güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız.

ASLAN

Sevgili Aslan burcu, 2016 yılında şartlar sizin lehinize gelişiyor ve bunu yılın ilk günlerinden itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Geride bıraktığımız yıl içerisinde zorluk yaşadığınız ve başarısız olduğunuz girişimlerinizi olmuş olabilir ancak yeni yılın gelmesiyle beraber daha önce karşılaştığınız olumsuzlukların izini üzerinizden atmaya başlayacaksınız. Kendinize daha fazla güvenecek, yenilik ve başlangıçlar konusunda gerçekçi olmaya başlayacaksınız.

2016 yılında, daha önce karşınıza çıkmayan etkiler altında olacaksınız ve bu durum farklılıkları beraberinde getirecek. Kısa süreli alışma sürecinden sonra yaşantınızın iyi yönde ilerlemesini sağlayacak çalışmalarınız olacak. Genel olarak cesaretlisiniz ancak bu yıl çok daha cesur olacağınızı söyleyebiliriz. Şartların istediğiniz gibi ilerlemesi gerek iş gerekse özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanmasını sağlayacak.

Hayatınız iyi yönde ilerlemeye başlıyor Aslan burcu. Geçirdiğiniz her günden keyif almaya başlayacaksınız. Geçen yıl çok fazla seyahat ettiniz ve aynı durum bu yıl içinde geçerli olacak gibi görünüyor. Genel olarak hareketli ve neşeli bir hayata sahipsiniz. Zaman zaman sıkıntılarla karşılaşıyorsunuz ve bunları gereğinden fazla büyütüyorsunuz. Bu durum aşk hayatınızda ve iş hayatınızda sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. Odak noktanızı kaybediyorsunuz.

2016 yılında kendinizden daha da emin tavırlar sergileyeceksiniz. Ne yaptığınızı bilmeniz çok önemli olacak. Atacağınız adımlar konusunda şanslı olacaksınız. Özellikle bu yıl içerisinde hem duygusal hem de mantıksal anlamda yenilenme içerisine gireceksiniz. Siz, kendi düşüncelerinizin doğru olduğundan eminsiniz ve zaman zaman ikili ilişkilerde sorun yaşayabiliyorsunuz. Çalıştığınız iş yaratıcılık istiyorsa, bu yönünüzü de fazlasıyla kullanmaya başlayacaksınız.

Yenilikler konusunda açıksınız ve yeni şartlara da kolaylıkla ayak uydurabiliyorsunuz. Her türlü sürprize hazırsınız. Kendinizi iyi hissedeceksiniz ve asla zorlanmayacaksınız. Kişisel olarak kendinizi geliştireceksiniz ve zorluklarla karşılaşsanız bile dimdik durmayı başaracaksınız. Bu yıl zorlukların sizi bezdirmesi imkansız gibi görünüyor Aslan burcu. Güç sizin elinize geçiyor ve bunu da istediğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Aslan burcu, 2016 yılında ilişkinizde veya evliliğinizde zaman zaman sıkıntılı dönemler meydana gelecek ancak genel olarak üstesinden gelebileceğiniz sorunlar olacak. Sorunlu durumlar değişmeye başlayacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Söz konusu aşk hayatınız olduğunda da kafanız rahat olacak. Sorunlar ve sıkıntılar sizi yıldırmayacak. Partnerinizle aranızın iyi olması için elinizden geleni yapacaksınız Aslan burcu.

Neptün’ün etkisi, aşk hayatınızda hata yapmanıza neden olabilir. Karşı cinsi yıl içerisinde kolaylıkla etkiniz altına alabileceksiniz ancak bir kişiyle birlikte olmadan önce iyice düşünmeniz gerekiyor. Karşınızdaki kişiyi yeterince tanımadan, duygularınızın esirinde kalarak bir ilişkiye başlamanız, duygusal olarak hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bu yıl içerisinde size yakınlaşmak isteyen insanlar çok fazla olacak gibi. İlişkiniz var ise, size yakın olmaya çalışan kişilere karşı mesafeli olmaya çalışmalısınız.

2016 yılında aşk hayatınızda yaşanacak sorunlar sadece gezegenlerden, sizden veya birlikte olduğunuz kişiden kaynaklanmayacak. Dış etkileri de göz önünde bulundurmalısınız. Mutluluğunuzu çekemeyen kişilerin birlikteliğinize zarar vermesine izin vermeyin. Aldığınız duyumları öncelikle birlikte olduğunuz kişiye sormalı, alacağınız cevaba göre değerlendirme yapmalısınız. İlişkinizin sorunsuz devam etmesini istiyorsanız mantıklı davranmalısınız.

Aslan burcu, 2016 yılında hem iş hayatınızda hem özel hem de eğitim hayatınızda güzel gelişmeler meydana gelecek. Sizi mutlu ve memnun edecek fırsatlarla bolca karşılaşacaksınız. Özellikle eğitim hayatınız iyiye doğru gitmeye başlayacak. Geride bıraktığımız yıl içerisinde girişimleriniz sonuçsuz kalmış olabilir ancak bu yıl, geride kalan yıldan çok daha farklı olacak Aslan burcu. Negatif düşüncelerinizden sıyrılmanız gerekiyor.

Yıl içerisinde bolca seyahat edecek ve farklı farklı insanlarla tanışma imkanı yakalayacaksınız. İş hayatınıza ya da eğitim yaşantınıza olumlu etkilerde bulunacak kişi veya kişilerin hayatınıza girme ihtimali muhtemel. İş dünyasında önemli bir yere sahip olan ve size tecrübelerini sunmaya hazır olan kişilere kulak vermelisiniz. Kişilik olarak yenilenmeye gidebilirsiniz. Daha fazla para kazanmak ve hatta daha yüksek makama ulaşmayı arzuluyorsanız, yıl içerisinde bu konuda ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Hayatınızın her alanında önemli sorumluluklarınız var ve bunları görmezden gelmeniz söz konusu dahi olamaz. Sorumluluklarınızın artacak olması çok daha olgun olmanızı sağlayacak. Gelişim göstereceksiniz. Özellikle işle ilgili konularda hayalden çok gerçekçi olmaya başlayacaksınız. Önemli konularda ciddiyetinizi koruyacak ve otoriter davranışlar sergileyeceksiniz. Çalışmalarınıza verdiğiniz önem, birlikte çalıştığınız kişilerinde motivasyonunu artıracaktır. Sahip olduğunuz ciddiyet sadece iş konusunda değil hayatınızın her alanında karşınıza çıkabilir.

Aslan burcu, 2016 yılında yazılı anlaşmalar konusunda da şanslı olacaksınız. Önemli gelirler sağlayacağınız anlaşmalar yapabilirsiniz. Parasal olarak çok yüklü anlaşmaların altına imza atmadan önce dikkatli olmalı ve iyice düşünmelisiniz. Mantıklı davranmaktan asla vazgeçmeyin. Duygularınızın tesirinde kalarak atacağınız adımlar, yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Gereksiz risklerden kaçınmalısınız.

2016 yılında iş, aşk, arkadaşlık, aile ve eğitim konusunda olumlu ilerlemeler söz konusu olacak. Siz mücadele etmekten vazgeçmeyin. Yaklaşımlarınızı doğru yaptığınız sürece sıkıntı yaşamayacaksınız. Sizi her anlamda başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bunun farkına vardığınız sürece işler sizin için daha da kolaylaşacak. Güzel gelişmeler meydana gelecek Aslan burcu. Başarı ve şans sizden yana.

AŞK

Sevgili Aslan burcu, 2016 yılında şartlar sizin lehinize gelişiyor ve bunu yılın ilk günlerinden itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Geride bıraktığımız yıl içerisinde zorluk yaşadığınız ve başarısız olduğunuz girişimlerinizi olmuş olabilir ancak yeni yılın gelmesiyle beraber daha önce karşılaştığınız olumsuzlukların izini üzerinizden atmaya başlayacaksınız. Kendinize daha fazla güvenecek, yenilik ve başlangıçlar konusunda gerçekçi olmaya başlayacaksınız.

2016 yılında, daha önce karşınıza çıkmayan etkiler altında olacaksınız ve bu durum farklılıkları beraberinde getirecek. Kısa süreli alışma sürecinden sonra yaşantınızın iyi yönde ilerlemesini sağlayacak çalışmalarınız olacak. Genel olarak cesaretlisiniz ancak bu yıl çok daha cesur olacağınızı söyleyebiliriz. Şartların istediğiniz gibi ilerlemesi gerek iş gerekse özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanmasını sağlayacak.

Hayatınız iyi yönde ilerlemeye başlıyor Aslan burcu. Geçirdiğiniz her günden keyif almaya başlayacaksınız. Geçen yıl çok fazla seyahat ettiniz ve aynı durum bu yıl içinde geçerli olacak gibi görünüyor. Genel olarak hareketli ve neşeli bir hayata sahipsiniz. Zaman zaman sıkıntılarla karşılaşıyorsunuz ve bunları gereğinden fazla büyütüyorsunuz. Bu durum aşk hayatınızda ve iş hayatınızda sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. Odak noktanızı kaybediyorsunuz.

2016 yılında kendinizden daha da emin tavırlar sergileyeceksiniz. Ne yaptığınızı bilmeniz çok önemli olacak. Atacağınız adımlar konusunda şanslı olacaksınız. Özellikle bu yıl içerisinde hem duygusal hem de mantıksal anlamda yenilenme içerisine gireceksiniz. Siz, kendi düşüncelerinizin doğru olduğundan eminsiniz ve zaman zaman ikili ilişkilerde sorun yaşayabiliyorsunuz. Çalıştığınız iş yaratıcılık istiyorsa, bu yönünüzü de fazlasıyla kullanmaya başlayacaksınız.

Yenilikler konusunda açıksınız ve yeni şartlara da kolaylıkla ayak uydurabiliyorsunuz. Her türlü sürprize hazırsınız. Kendinizi iyi hissedeceksiniz ve asla zorlanmayacaksınız. Kişisel olarak kendinizi geliştireceksiniz ve zorluklarla karşılaşsanız bile dimdik durmayı başaracaksınız. Bu yıl zorlukların sizi bezdirmesi imkansız gibi görünüyor Aslan burcu. Güç sizin elinize geçiyor ve bunu da istediğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Aslan burcu, 2016 yılında ilişkinizde veya evliliğinizde zaman zaman sıkıntılı dönemler meydana gelecek ancak genel olarak üstesinden gelebileceğiniz sorunlar olacak. Sorunlu durumlar değişmeye başlayacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Söz konusu aşk hayatınız olduğunda da kafanız rahat olacak. Sorunlar ve sıkıntılar sizi yıldırmayacak. Partnerinizle aranızın iyi olması için elinizden geleni yapacaksınız Aslan burcu.

Neptün’ün etkisi, aşk hayatınızda hata yapmanıza neden olabilir. Karşı cinsi yıl içerisinde kolaylıkla etkiniz altına alabileceksiniz ancak bir kişiyle birlikte olmadan önce iyice düşünmeniz gerekiyor. Karşınızdaki kişiyi yeterince tanımadan, duygularınızın esirinde kalarak bir ilişkiye başlamanız, duygusal olarak hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bu yıl içerisinde size yakınlaşmak isteyen insanlar çok fazla olacak gibi. İlişkiniz var ise, size yakın olmaya çalışan kişilere karşı mesafeli olmaya çalışmalısınız.

2016 yılında aşk hayatınızda yaşanacak sorunlar sadece gezegenlerden, sizden veya birlikte olduğunuz kişiden kaynaklanmayacak. Dış etkileri de göz önünde bulundurmalısınız. Mutluluğunuzu çekemeyen kişilerin birlikteliğinize zarar vermesine izin vermeyin. Aldığınız duyumları öncelikle birlikte olduğunuz kişiye sormalı, alacağınız cevaba göre değerlendirme yapmalısınız. İlişkinizin sorunsuz devam etmesini istiyorsanız mantıklı davranmalısınız.

Aslan burcu, 2016 yılında hem iş hayatınızda hem özel hem de eğitim hayatınızda güzel gelişmeler meydana gelecek. Sizi mutlu ve memnun edecek fırsatlarla bolca karşılaşacaksınız. Özellikle eğitim hayatınız iyiye doğru gitmeye başlayacak. Geride bıraktığımız yıl içerisinde girişimleriniz sonuçsuz kalmış olabilir ancak bu yıl, geride kalan yıldan çok daha farklı olacak Aslan burcu. Negatif düşüncelerinizden sıyrılmanız gerekiyor.

Yıl içerisinde bolca seyahat edecek ve farklı farklı insanlarla tanışma imkanı yakalayacaksınız. İş hayatınıza ya da eğitim yaşantınıza olumlu etkilerde bulunacak kişi veya kişilerin hayatınıza girme ihtimali muhtemel. İş dünyasında önemli bir yere sahip olan ve size tecrübelerini sunmaya hazır olan kişilere kulak vermelisiniz. Kişilik olarak yenilenmeye gidebilirsiniz. Daha fazla para kazanmak ve hatta daha yüksek makama ulaşmayı arzuluyorsanız, yıl içerisinde bu konuda ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Hayatınızın her alanında önemli sorumluluklarınız var ve bunları görmezden gelmeniz söz konusu dahi olamaz. Sorumluluklarınızın artacak olması çok daha olgun olmanızı sağlayacak. Gelişim göstereceksiniz. Özellikle işle ilgili konularda hayalden çok gerçekçi olmaya başlayacaksınız. Önemli konularda ciddiyetinizi koruyacak ve otoriter davranışlar sergileyeceksiniz. Çalışmalarınıza verdiğiniz önem, birlikte çalıştığınız kişilerinde motivasyonunu artıracaktır. Sahip olduğunuz ciddiyet sadece iş konusunda değil hayatınızın her alanında karşınıza çıkabilir.

Aslan burcu, 2016 yılında yazılı anlaşmalar konusunda da şanslı olacaksınız. Önemli gelirler sağlayacağınız anlaşmalar yapabilirsiniz. Parasal olarak çok yüklü anlaşmaların altına imza atmadan önce dikkatli olmalı ve iyice düşünmelisiniz. Mantıklı davranmaktan asla vazgeçmeyin. Duygularınızın tesirinde kalarak atacağınız adımlar, yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Gereksiz risklerden kaçınmalısınız.

2016 yılında iş, aşk, arkadaşlık, aile ve eğitim konusunda olumlu ilerlemeler söz konusu olacak. Siz mücadele etmekten vazgeçmeyin. Yaklaşımlarınızı doğru yaptığınız sürece sıkıntı yaşamayacaksınız. Sizi her anlamda başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bunun farkına vardığınız sürece işler sizin için daha da kolaylaşacak. Güzel gelişmeler meydana gelecek Aslan burcu. Başarı ve şans sizden yana.

İŞ-KARİYER

Sevgili Aslan burcu, 2016 yılında şartlar sizin lehinize gelişiyor ve bunu yılın ilk günlerinden itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Geride bıraktığımız yıl içerisinde zorluk yaşadığınız ve başarısız olduğunuz girişimlerinizi olmuş olabilir ancak yeni yılın gelmesiyle beraber daha önce karşılaştığınız olumsuzlukların izini üzerinizden atmaya başlayacaksınız. Kendinize daha fazla güvenecek, yenilik ve başlangıçlar konusunda gerçekçi olmaya başlayacaksınız.

2016 yılında, daha önce karşınıza çıkmayan etkiler altında olacaksınız ve bu durum farklılıkları beraberinde getirecek. Kısa süreli alışma sürecinden sonra yaşantınızın iyi yönde ilerlemesini sağlayacak çalışmalarınız olacak. Genel olarak cesaretlisiniz ancak bu yıl çok daha cesur olacağınızı söyleyebiliriz. Şartların istediğiniz gibi ilerlemesi gerek iş gerekse özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanmasını sağlayacak.

Hayatınız iyi yönde ilerlemeye başlıyor Aslan burcu. Geçirdiğiniz her günden keyif almaya başlayacaksınız. Geçen yıl çok fazla seyahat ettiniz ve aynı durum bu yıl içinde geçerli olacak gibi görünüyor. Genel olarak hareketli ve neşeli bir hayata sahipsiniz. Zaman zaman sıkıntılarla karşılaşıyorsunuz ve bunları gereğinden fazla büyütüyorsunuz. Bu durum aşk hayatınızda ve iş hayatınızda sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. Odak noktanızı kaybediyorsunuz.

2016 yılında kendinizden daha da emin tavırlar sergileyeceksiniz. Ne yaptığınızı bilmeniz çok önemli olacak. Atacağınız adımlar konusunda şanslı olacaksınız. Özellikle bu yıl içerisinde hem duygusal hem de mantıksal anlamda yenilenme içerisine gireceksiniz. Siz, kendi düşüncelerinizin doğru olduğundan eminsiniz ve zaman zaman ikili ilişkilerde sorun yaşayabiliyorsunuz. Çalıştığınız iş yaratıcılık istiyorsa, bu yönünüzü de fazlasıyla kullanmaya başlayacaksınız.

Yenilikler konusunda açıksınız ve yeni şartlara da kolaylıkla ayak uydurabiliyorsunuz. Her türlü sürprize hazırsınız. Kendinizi iyi hissedeceksiniz ve asla zorlanmayacaksınız. Kişisel olarak kendinizi geliştireceksiniz ve zorluklarla karşılaşsanız bile dimdik durmayı başaracaksınız. Bu yıl zorlukların sizi bezdirmesi imkansız gibi görünüyor Aslan burcu. Güç sizin elinize geçiyor ve bunu da istediğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Aslan burcu, 2016 yılında ilişkinizde veya evliliğinizde zaman zaman sıkıntılı dönemler meydana gelecek ancak genel olarak üstesinden gelebileceğiniz sorunlar olacak. Sorunlu durumlar değişmeye başlayacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Söz konusu aşk hayatınız olduğunda da kafanız rahat olacak. Sorunlar ve sıkıntılar sizi yıldırmayacak. Partnerinizle aranızın iyi olması için elinizden geleni yapacaksınız Aslan burcu.

Neptün’ün etkisi, aşk hayatınızda hata yapmanıza neden olabilir. Karşı cinsi yıl içerisinde kolaylıkla etkiniz altına alabileceksiniz ancak bir kişiyle birlikte olmadan önce iyice düşünmeniz gerekiyor. Karşınızdaki kişiyi yeterince tanımadan, duygularınızın esirinde kalarak bir ilişkiye başlamanız, duygusal olarak hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bu yıl içerisinde size yakınlaşmak isteyen insanlar çok fazla olacak gibi. İlişkiniz var ise, size yakın olmaya çalışan kişilere karşı mesafeli olmaya çalışmalısınız.

2016 yılında aşk hayatınızda yaşanacak sorunlar sadece gezegenlerden, sizden veya birlikte olduğunuz kişiden kaynaklanmayacak. Dış etkileri de göz önünde bulundurmalısınız. Mutluluğunuzu çekemeyen kişilerin birlikteliğinize zarar vermesine izin vermeyin. Aldığınız duyumları öncelikle birlikte olduğunuz kişiye sormalı, alacağınız cevaba göre değerlendirme yapmalısınız. İlişkinizin sorunsuz devam etmesini istiyorsanız mantıklı davranmalısınız.

Aslan burcu, 2016 yılında hem iş hayatınızda hem özel hem de eğitim hayatınızda güzel gelişmeler meydana gelecek. Sizi mutlu ve memnun edecek fırsatlarla bolca karşılaşacaksınız. Özellikle eğitim hayatınız iyiye doğru gitmeye başlayacak. Geride bıraktığımız yıl içerisinde girişimleriniz sonuçsuz kalmış olabilir ancak bu yıl, geride kalan yıldan çok daha farklı olacak Aslan burcu. Negatif düşüncelerinizden sıyrılmanız gerekiyor.

Yıl içerisinde bolca seyahat edecek ve farklı farklı insanlarla tanışma imkanı yakalayacaksınız. İş hayatınıza ya da eğitim yaşantınıza olumlu etkilerde bulunacak kişi veya kişilerin hayatınıza girme ihtimali muhtemel. İş dünyasında önemli bir yere sahip olan ve size tecrübelerini sunmaya hazır olan kişilere kulak vermelisiniz. Kişilik olarak yenilenmeye gidebilirsiniz. Daha fazla para kazanmak ve hatta daha yüksek makama ulaşmayı arzuluyorsanız, yıl içerisinde bu konuda ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Hayatınızın her alanında önemli sorumluluklarınız var ve bunları görmezden gelmeniz söz konusu dahi olamaz. Sorumluluklarınızın artacak olması çok daha olgun olmanızı sağlayacak. Gelişim göstereceksiniz. Özellikle işle ilgili konularda hayalden çok gerçekçi olmaya başlayacaksınız. Önemli konularda ciddiyetinizi koruyacak ve otoriter davranışlar sergileyeceksiniz. Çalışmalarınıza verdiğiniz önem, birlikte çalıştığınız kişilerinde motivasyonunu artıracaktır. Sahip olduğunuz ciddiyet sadece iş konusunda değil hayatınızın her alanında karşınıza çıkabilir.

Aslan burcu, 2016 yılında yazılı anlaşmalar konusunda da şanslı olacaksınız. Önemli gelirler sağlayacağınız anlaşmalar yapabilirsiniz. Parasal olarak çok yüklü anlaşmaların altına imza atmadan önce dikkatli olmalı ve iyice düşünmelisiniz. Mantıklı davranmaktan asla vazgeçmeyin. Duygularınızın tesirinde kalarak atacağınız adımlar, yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Gereksiz risklerden kaçınmalısınız.

2016 yılında iş, aşk, arkadaşlık, aile ve eğitim konusunda olumlu ilerlemeler söz konusu olacak. Siz mücadele etmekten vazgeçmeyin. Yaklaşımlarınızı doğru yaptığınız sürece sıkıntı yaşamayacaksınız. Sizi her anlamda başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bunun farkına vardığınız sürece işler sizin için daha da kolaylaşacak. Güzel gelişmeler meydana gelecek Aslan burcu. Başarı ve şans sizden yana.

SAĞLIK

Sevgili Aslan burcu, 2016 yılında şartlar sizin lehinize gelişiyor ve bunu yılın ilk günlerinden itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Geride bıraktığımız yıl içerisinde zorluk yaşadığınız ve başarısız olduğunuz girişimlerinizi olmuş olabilir ancak yeni yılın gelmesiyle beraber daha önce karşılaştığınız olumsuzlukların izini üzerinizden atmaya başlayacaksınız. Kendinize daha fazla güvenecek, yenilik ve başlangıçlar konusunda gerçekçi olmaya başlayacaksınız.

2016 yılında, daha önce karşınıza çıkmayan etkiler altında olacaksınız ve bu durum farklılıkları beraberinde getirecek. Kısa süreli alışma sürecinden sonra yaşantınızın iyi yönde ilerlemesini sağlayacak çalışmalarınız olacak. Genel olarak cesaretlisiniz ancak bu yıl çok daha cesur olacağınızı söyleyebiliriz. Şartların istediğiniz gibi ilerlemesi gerek iş gerekse özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanmasını sağlayacak.

Hayatınız iyi yönde ilerlemeye başlıyor Aslan burcu. Geçirdiğiniz her günden keyif almaya başlayacaksınız. Geçen yıl çok fazla seyahat ettiniz ve aynı durum bu yıl içinde geçerli olacak gibi görünüyor. Genel olarak hareketli ve neşeli bir hayata sahipsiniz. Zaman zaman sıkıntılarla karşılaşıyorsunuz ve bunları gereğinden fazla büyütüyorsunuz. Bu durum aşk hayatınızda ve iş hayatınızda sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. Odak noktanızı kaybediyorsunuz.

2016 yılında kendinizden daha da emin tavırlar sergileyeceksiniz. Ne yaptığınızı bilmeniz çok önemli olacak. Atacağınız adımlar konusunda şanslı olacaksınız. Özellikle bu yıl içerisinde hem duygusal hem de mantıksal anlamda yenilenme içerisine gireceksiniz. Siz, kendi düşüncelerinizin doğru olduğundan eminsiniz ve zaman zaman ikili ilişkilerde sorun yaşayabiliyorsunuz. Çalıştığınız iş yaratıcılık istiyorsa, bu yönünüzü de fazlasıyla kullanmaya başlayacaksınız.

Yenilikler konusunda açıksınız ve yeni şartlara da kolaylıkla ayak uydurabiliyorsunuz. Her türlü sürprize hazırsınız. Kendinizi iyi hissedeceksiniz ve asla zorlanmayacaksınız. Kişisel olarak kendinizi geliştireceksiniz ve zorluklarla karşılaşsanız bile dimdik durmayı başaracaksınız. Bu yıl zorlukların sizi bezdirmesi imkansız gibi görünüyor Aslan burcu. Güç sizin elinize geçiyor ve bunu da istediğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Aslan burcu, 2016 yılında ilişkinizde veya evliliğinizde zaman zaman sıkıntılı dönemler meydana gelecek ancak genel olarak üstesinden gelebileceğiniz sorunlar olacak. Sorunlu durumlar değişmeye başlayacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Söz konusu aşk hayatınız olduğunda da kafanız rahat olacak. Sorunlar ve sıkıntılar sizi yıldırmayacak. Partnerinizle aranızın iyi olması için elinizden geleni yapacaksınız Aslan burcu.

Neptün’ün etkisi, aşk hayatınızda hata yapmanıza neden olabilir. Karşı cinsi yıl içerisinde kolaylıkla etkiniz altına alabileceksiniz ancak bir kişiyle birlikte olmadan önce iyice düşünmeniz gerekiyor. Karşınızdaki kişiyi yeterince tanımadan, duygularınızın esirinde kalarak bir ilişkiye başlamanız, duygusal olarak hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bu yıl içerisinde size yakınlaşmak isteyen insanlar çok fazla olacak gibi. İlişkiniz var ise, size yakın olmaya çalışan kişilere karşı mesafeli olmaya çalışmalısınız.

2016 yılında aşk hayatınızda yaşanacak sorunlar sadece gezegenlerden, sizden veya birlikte olduğunuz kişiden kaynaklanmayacak. Dış etkileri de göz önünde bulundurmalısınız. Mutluluğunuzu çekemeyen kişilerin birlikteliğinize zarar vermesine izin vermeyin. Aldığınız duyumları öncelikle birlikte olduğunuz kişiye sormalı, alacağınız cevaba göre değerlendirme yapmalısınız. İlişkinizin sorunsuz devam etmesini istiyorsanız mantıklı davranmalısınız.

Aslan burcu, 2016 yılında hem iş hayatınızda hem özel hem de eğitim hayatınızda güzel gelişmeler meydana gelecek. Sizi mutlu ve memnun edecek fırsatlarla bolca karşılaşacaksınız. Özellikle eğitim hayatınız iyiye doğru gitmeye başlayacak. Geride bıraktığımız yıl içerisinde girişimleriniz sonuçsuz kalmış olabilir ancak bu yıl, geride kalan yıldan çok daha farklı olacak Aslan burcu. Negatif düşüncelerinizden sıyrılmanız gerekiyor.

Yıl içerisinde bolca seyahat edecek ve farklı farklı insanlarla tanışma imkanı yakalayacaksınız. İş hayatınıza ya da eğitim yaşantınıza olumlu etkilerde bulunacak kişi veya kişilerin hayatınıza girme ihtimali muhtemel. İş dünyasında önemli bir yere sahip olan ve size tecrübelerini sunmaya hazır olan kişilere kulak vermelisiniz. Kişilik olarak yenilenmeye gidebilirsiniz. Daha fazla para kazanmak ve hatta daha yüksek makama ulaşmayı arzuluyorsanız, yıl içerisinde bu konuda ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Hayatınızın her alanında önemli sorumluluklarınız var ve bunları görmezden gelmeniz söz konusu dahi olamaz. Sorumluluklarınızın artacak olması çok daha olgun olmanızı sağlayacak. Gelişim göstereceksiniz. Özellikle işle ilgili konularda hayalden çok gerçekçi olmaya başlayacaksınız. Önemli konularda ciddiyetinizi koruyacak ve otoriter davranışlar sergileyeceksiniz. Çalışmalarınıza verdiğiniz önem, birlikte çalıştığınız kişilerinde motivasyonunu artıracaktır. Sahip olduğunuz ciddiyet sadece iş konusunda değil hayatınızın her alanında karşınıza çıkabilir.

Aslan burcu, 2016 yılında yazılı anlaşmalar konusunda da şanslı olacaksınız. Önemli gelirler sağlayacağınız anlaşmalar yapabilirsiniz. Parasal olarak çok yüklü anlaşmaların altına imza atmadan önce dikkatli olmalı ve iyice düşünmelisiniz. Mantıklı davranmaktan asla vazgeçmeyin. Duygularınızın tesirinde kalarak atacağınız adımlar, yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Gereksiz risklerden kaçınmalısınız.

2016 yılında iş, aşk, arkadaşlık, aile ve eğitim konusunda olumlu ilerlemeler söz konusu olacak. Siz mücadele etmekten vazgeçmeyin. Yaklaşımlarınızı doğru yaptığınız sürece sıkıntı yaşamayacaksınız. Sizi her anlamda başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bunun farkına vardığınız sürece işler sizin için daha da kolaylaşacak. Güzel gelişmeler meydana gelecek Aslan burcu. Başarı ve şans sizden yana.

EĞİTİM

Sevgili Aslan burcu, 2016 yılında şartlar sizin lehinize gelişiyor ve bunu yılın ilk günlerinden itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Geride bıraktığımız yıl içerisinde zorluk yaşadığınız ve başarısız olduğunuz girişimlerinizi olmuş olabilir ancak yeni yılın gelmesiyle beraber daha önce karşılaştığınız olumsuzlukların izini üzerinizden atmaya başlayacaksınız. Kendinize daha fazla güvenecek, yenilik ve başlangıçlar konusunda gerçekçi olmaya başlayacaksınız.

2016 yılında, daha önce karşınıza çıkmayan etkiler altında olacaksınız ve bu durum farklılıkları beraberinde getirecek. Kısa süreli alışma sürecinden sonra yaşantınızın iyi yönde ilerlemesini sağlayacak çalışmalarınız olacak. Genel olarak cesaretlisiniz ancak bu yıl çok daha cesur olacağınızı söyleyebiliriz. Şartların istediğiniz gibi ilerlemesi gerek iş gerekse özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanmasını sağlayacak.

Hayatınız iyi yönde ilerlemeye başlıyor Aslan burcu. Geçirdiğiniz her günden keyif almaya başlayacaksınız. Geçen yıl çok fazla seyahat ettiniz ve aynı durum bu yıl içinde geçerli olacak gibi görünüyor. Genel olarak hareketli ve neşeli bir hayata sahipsiniz. Zaman zaman sıkıntılarla karşılaşıyorsunuz ve bunları gereğinden fazla büyütüyorsunuz. Bu durum aşk hayatınızda ve iş hayatınızda sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. Odak noktanızı kaybediyorsunuz.

2016 yılında kendinizden daha da emin tavırlar sergileyeceksiniz. Ne yaptığınızı bilmeniz çok önemli olacak. Atacağınız adımlar konusunda şanslı olacaksınız. Özellikle bu yıl içerisinde hem duygusal hem de mantıksal anlamda yenilenme içerisine gireceksiniz. Siz, kendi düşüncelerinizin doğru olduğundan eminsiniz ve zaman zaman ikili ilişkilerde sorun yaşayabiliyorsunuz. Çalıştığınız iş yaratıcılık istiyorsa, bu yönünüzü de fazlasıyla kullanmaya başlayacaksınız.

Yenilikler konusunda açıksınız ve yeni şartlara da kolaylıkla ayak uydurabiliyorsunuz. Her türlü sürprize hazırsınız. Kendinizi iyi hissedeceksiniz ve asla zorlanmayacaksınız. Kişisel olarak kendinizi geliştireceksiniz ve zorluklarla karşılaşsanız bile dimdik durmayı başaracaksınız. Bu yıl zorlukların sizi bezdirmesi imkansız gibi görünüyor Aslan burcu. Güç sizin elinize geçiyor ve bunu da istediğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Aslan burcu, 2016 yılında ilişkinizde veya evliliğinizde zaman zaman sıkıntılı dönemler meydana gelecek ancak genel olarak üstesinden gelebileceğiniz sorunlar olacak. Sorunlu durumlar değişmeye başlayacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Söz konusu aşk hayatınız olduğunda da kafanız rahat olacak. Sorunlar ve sıkıntılar sizi yıldırmayacak. Partnerinizle aranızın iyi olması için elinizden geleni yapacaksınız Aslan burcu.

Neptün’ün etkisi, aşk hayatınızda hata yapmanıza neden olabilir. Karşı cinsi yıl içerisinde kolaylıkla etkiniz altına alabileceksiniz ancak bir kişiyle birlikte olmadan önce iyice düşünmeniz gerekiyor. Karşınızdaki kişiyi yeterince tanımadan, duygularınızın esirinde kalarak bir ilişkiye başlamanız, duygusal olarak hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bu yıl içerisinde size yakınlaşmak isteyen insanlar çok fazla olacak gibi. İlişkiniz var ise, size yakın olmaya çalışan kişilere karşı mesafeli olmaya çalışmalısınız.

2016 yılında aşk hayatınızda yaşanacak sorunlar sadece gezegenlerden, sizden veya birlikte olduğunuz kişiden kaynaklanmayacak. Dış etkileri de göz önünde bulundurmalısınız. Mutluluğunuzu çekemeyen kişilerin birlikteliğinize zarar vermesine izin vermeyin. Aldığınız duyumları öncelikle birlikte olduğunuz kişiye sormalı, alacağınız cevaba göre değerlendirme yapmalısınız. İlişkinizin sorunsuz devam etmesini istiyorsanız mantıklı davranmalısınız.

Aslan burcu, 2016 yılında hem iş hayatınızda hem özel hem de eğitim hayatınızda güzel gelişmeler meydana gelecek. Sizi mutlu ve memnun edecek fırsatlarla bolca karşılaşacaksınız. Özellikle eğitim hayatınız iyiye doğru gitmeye başlayacak. Geride bıraktığımız yıl içerisinde girişimleriniz sonuçsuz kalmış olabilir ancak bu yıl, geride kalan yıldan çok daha farklı olacak Aslan burcu. Negatif düşüncelerinizden sıyrılmanız gerekiyor.

Yıl içerisinde bolca seyahat edecek ve farklı farklı insanlarla tanışma imkanı yakalayacaksınız. İş hayatınıza ya da eğitim yaşantınıza olumlu etkilerde bulunacak kişi veya kişilerin hayatınıza girme ihtimali muhtemel. İş dünyasında önemli bir yere sahip olan ve size tecrübelerini sunmaya hazır olan kişilere kulak vermelisiniz. Kişilik olarak yenilenmeye gidebilirsiniz. Daha fazla para kazanmak ve hatta daha yüksek makama ulaşmayı arzuluyorsanız, yıl içerisinde bu konuda ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Hayatınızın her alanında önemli sorumluluklarınız var ve bunları görmezden gelmeniz söz konusu dahi olamaz. Sorumluluklarınızın artacak olması çok daha olgun olmanızı sağlayacak. Gelişim göstereceksiniz. Özellikle işle ilgili konularda hayalden çok gerçekçi olmaya başlayacaksınız. Önemli konularda ciddiyetinizi koruyacak ve otoriter davranışlar sergileyeceksiniz. Çalışmalarınıza verdiğiniz önem, birlikte çalıştığınız kişilerinde motivasyonunu artıracaktır. Sahip olduğunuz ciddiyet sadece iş konusunda değil hayatınızın her alanında karşınıza çıkabilir.

Aslan burcu, 2016 yılında yazılı anlaşmalar konusunda da şanslı olacaksınız. Önemli gelirler sağlayacağınız anlaşmalar yapabilirsiniz. Parasal olarak çok yüklü anlaşmaların altına imza atmadan önce dikkatli olmalı ve iyice düşünmelisiniz. Mantıklı davranmaktan asla vazgeçmeyin. Duygularınızın tesirinde kalarak atacağınız adımlar, yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Gereksiz risklerden kaçınmalısınız.

2016 yılında iş, aşk, arkadaşlık, aile ve eğitim konusunda olumlu ilerlemeler söz konusu olacak. Siz mücadele etmekten vazgeçmeyin. Yaklaşımlarınızı doğru yaptığınız sürece sıkıntı yaşamayacaksınız. Sizi her anlamda başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bunun farkına vardığınız sürece işler sizin için daha da kolaylaşacak. Güzel gelişmeler meydana gelecek Aslan burcu. Başarı ve şans sizden yana.

BAŞAK

Sevgili Başak burcu, 2016 yılında hayatınız biraz daha düzene oturmaya başlayacak. Aslında bu gelişim geride bıraktığımız yıl içerisinde başlamıştı ve bu yıl içerisinde tamamlanacak gibi görünüyor. Kişisel olarak gelişeceksiniz ve özellikle hayata bakış tarzınız büyük ölçüde değişecek. Hayata daha gerçekçi bakış açısıyla bakmayı öğrendiniz. Doğru ve gerçek olanı ayırt etmekte hiç zorlanmıyorsunuz ve bu da size önemli getiriler sunuyor. Geçen yıl başlattığınız projeler bu yıl daha da oturaklı bir hal almaya başlayacak.

Özellikle çalışmalarınızın istediğiniz düzeyde olması sizi çok fazla memnun edecek. Kendinize olan güveniniz artacak ve yeni işler konusunda daha istekli olacaksınız. Önünüzde rahat ve kendinizi sürekli olarak geliştireceğiniz bir yıl var Başak burcu. Fırsatları doğru değerlendirmeyi başardığınız takdirde istediğiniz hayat koşullarına fazlasıyla sahip olma şansınız olacak. Her şey sizin elinizde.

Başak burcu, sizi bekleyen güzel gelişmeler 2016 yılının ilk yarısına kadar devam edecek gibi görülüyor. Fırsatlar mutlaka olacak ancak sizin de yapmanız gereken şey yeteneklerinizi doğru şekilde kullanmaktır. Odaklanmanız gereken noktalar belli, konulara odaklanmamayı seçerseniz işler tersine dönebilir. Bazılarınızın ilgilendiği konular farklılaşacak. Yeni ortamlarda bulunacak, yeni aşklara yelken açacak, yeni işlerin peşinde koşacaksınız. Hedeflediğiniz yol nasıl olursa olsun, şans sizden yana olacak.

2016 yılında eğitim hayatınız hız kazanacak. Geride bıraktığımız yılı eğitim açısından iyi seviyelerde geçirmiştiniz. Bu yıl işler değişmeye başlayacak hem de iyi yönde. Kendinizi daha fazla geliştireceksiniz. Aldığınız notlar çok daha yüksek olacak Başak burcu. Üzerinizde çok güzel etkiler var ve bunların kıymetini bilmek zorundasınız. Bazılarınız istediği okula yerleşirken, bazılarınız da yüksek lisans yapmak için girişimlerde bulunacak.

Yıl içerisinde iş hayatınızda da güzel gelişmeler meydana gelecek. Maddi konularda kendinize yeni kapılar aralayabilirsiniz. Gezegenler de bu konuda size destek çıkıyor. Girişimlerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Size para kazandıracak çok güzel fırsatlar olacak Başak burcu. Şuan çalıştığınız işten ayrılma kararı alabilir ve yeni işinizde iki katı para kazanma imkanı yakalayabilirsiniz.

Yurtdışı kaynaklı işler gündeminize gelebilir. Çok önemli anlaşmalar yapacaksınız. Ticaretle uğraşan Başak burcu insanları için de güzel gelişmeler yaşanacak. Daha geniş çevreyle çalışma imkanı elde edebileceksiniz. Sizi bu konuda destekleyecek ve bağlantılarıyla önünüzü açacak kişilerle tanışma fırsatı yakalayacaksınız. Güçlü bağlantılar sayesinde satış pazarında adınızdan sıkça söz ettirebilirsiniz.

Başak burcu, 2016 yılı içerisinde sosyal hayatınızı ve devamında aşk hayatınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Aslında aldığınız değişim etkileri geçen yıldan itibaren devam etmekteydi. Arkadaşlarınızın davranışlarından veya hayata bakış açılarından memnun kalmamış olabilirsiniz. İkili ilişkilerde daha dikkatli ve özenli olacaksınız. Daha oturaklı arkadaşlıklar ve ilişkiler peşinde olacaksınız. Değişimlerin getirileri olduğu kadar götürdükleri de olacaktır.

Geçen yıl karşınıza çıkan ani değişiklikler uyum sürecinde sıkıntı yaşamanıza neden oluyordu ancak bu yıl biraz daha tecrübelendiniz. Sadece partnerinizden sıkıldığınız için ayrılmayı düşündünüz ve bunu da bazılarınız gerçekleştirdi. Şartlar zaman zaman zorlaşmış olsa bile ilerleyen dönemlerde keyif aldığınızı da düşündünüz. Bu yıl fevri davranışlarınızdan uzaklaşacak, kurduğunuz birlikteliğin ve partnerinizin kıymetini bileceksiniz.

Jüpiter, 2016 yılında sadece sizin değil eşinizin veya ortağınızın da maddi imkanlarında ilerlemelere sebep olacak. Gerek eşiniz gerekse ortağınız gelirini ikiye katlama imkanı yakalayacak. Maddi anlamda sıkıntı yaşıyorsanız, eşinizin veya ortağınızın maddi imkanlarından yararlanabilirsiniz. Fırsatlar çok önemli ancak bazılarınızın hayatında değişikliğe neden olabilir. Bu nedenle fırsatları değerlendirmeden önce düşünmeli ve analiz etmelisiniz.

Finansal açıdan önemli destekler alma imkanınız olacak ancak bu desteğin sürekli olarak gerçekleşmeyeceğini bilmeli ve ona göre hareket etmelisiniz. Kendi işinizle ilgili güzel fırsatlar yakaladığınızda biraz daha dengeli hareket etmeli ve kendi gücünüze güç katmaya çalışmalısınız. Biraz daha oturaklaşacağınızı düşünürsek, şartları kendi lehinize çevirme ihtimaliniz çok yüksek Başak burcu.

Başak burcu, 2016 yılında gezegenlerin etkisinden dolayı kendinizi zaman zaman zorlanmış ve çıkmazın içerisinde hissedebilirsiniz. Bazılarınız güç kaybettiğini ve zayıfladığını düşünecek ancak gelişmeler aslında hiçte düşündüğünüz gibi olmayacak. Siz farkında olsanız da olmasanız da güçleneceksiniz. Yeteneklerinizin farkına varmalısınız Başak burcu. Artık güçlenmenin ve bir yerlere ulaşmanın zamanı geldi.

2016 yılında otoriter, kararlı ve dikkatli olmalısınız. Kontrol aslında sizin elinizde ve gelişmelere istediğiniz şekillerde yön verebilirsiniz. Maddi konularda birikim yaptıysanız, akıllı yatırımlar yaparak geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz. Ortak iş yapıyorsanız, yeni projeler konusunda ortağınızla birlikte hareket edecek ve karlı işlerin peşinde olacaksınız. Aranılan hırs ve mücadele sizde fazlasıyla var.

Başak burcu, 2016 yılında aşk hayatınızda da farklılıklar olacağını söylemiştik. İlişkinizde tutkulu yönünüzü daha çok açığa çıkartacaksınız. Süregelen birlikteliğinizde daha ciddi adımlar atabilirsiniz. Yalnız olan Başak burcu insanları da istediği aşk hayatına sahip olma fırsatı yakalayacak. Evli olan Başak burcu insanları, eşinizle aranızda sorun yaşanıyorsa yıl içerisinde çok güzel zamanlar geçirecek ve aranızdaki bağı kuvvetlendirmek için önemli fırsatlar elde edeceksiniz.

AŞK

Sevgili Başak burcu, 2016 yılında Mars’ın olumlu etkisini aşk hayatınızda hissetmeye başlayacaksınız. Bazılarınız bu dönem içerisinde çok farklı birlikteliklere adım atabilir. Uzun süredir devam eden yalnızlığınız var ise, yıl içerisinde karşılaşacağınız olanakları doğru değerlendirmeye çalışmalısınız. Genel olarak durağan ve ciddiyet üzerine kurulu aşk hayatına sahipsiniz. Bu durum yıl içerisinde de aynı düzeyde devam edecek ancak durağan aşk hayatınızın hareketlenmesi söz konusu olabilir.

Süregelen birlikteliğiniz var ise, kafanızın karışık olması partnerinizle istenmeyen sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Yıl içerisinde karşınıza aklınızı karıştıracak bir kişi çıkacak. Bu kişiden kaynaklanan durum partnerinizle aranızın açılmasına ve sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Gizli birlikteliklerden olabildiğince uzak durmaya çalışın. Bir kişiyle yakınlaşmadan önce partnerinizden ayrılmanız daha doğru olacaktır. Partnerinizle aranızda sorun yoksa da bir kişiyle yakınlaşmanız sadece macera isteğinizden kaynaklanacaktır. Bu gibi durumlarda hislerinizi abartmamaya çalışın.

Jüpiter, 2016 yılında sizi duygusal konularda etkiliyor olacak Başak burcu. Bu durum özellikle duygularınızın değişmesine neden olacak. Birlikte olduğunuz kişiyi gerçekten sevdiğinizi düşünüyorsanız, aldığınız etkiden sonra duygularınızda değişiklik söz konusu olabilir. Kendinizi arayış içerisinde bulabilirsiniz. Sorunsuz devam eden ilişkinizin derin yaralar alması söz konusu olabilir. Etkileri atlatamayan birliktelikler son bulabilir ancak birbirinize olan aşkınız, yılın ilerleyen dönemlerinde tekrar bir araya gelmenize yardımcı olacaktır.

Başak burcu, 2016 yılında gizli birliktelik kurmaya yatkın olacaksınız ancak bu gibi durumlardan olabildiğince uzak durmalısınız. Duygularınızın sizi kandırmasına izin vermeyin. Gözünüzde büyüttüğünüz duygular zor durumlara düşmenize neden olabilir. Yasak ilişkilerde mutluluk aramak pek mantıklı olmayacaktır. Hem partnerinizi hem de kendinizi çok fazla üzebilirsiniz. Doğru olanın sizde farkındasınız. Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Genel olarak istediğiniz kişiyle, istediğiniz şekilde yakınlaşma fırsatı yakalayacaksınız ancak yılın belirli dönemlerinde bu durum tersine dönecek. Kendinize olan güveniniz azalacak ve karşı cins konusunda biraz durgun kalacaksınız. Bu dönem çok uzun sürmeyecek ve kendinizi kısa sürede toparlamayı başaracaksınız. Zaman zaman kendinizi baskı altında hissedecek ve bunaldığınızı düşüneceksiniz.

2016 yılının ikinci yarısında aşk hayatınızın biraz daha sıkıntıya girdiğini düşüneceksiniz. Partnerinizle paylaşım yaparken sorun yaşayabilirsiniz. Süregelen birlikteliğinizin bu dönem içerisinde son bulma ihtimali var. Partnerinizle aranızda çıkan ancak çözüme kavuşmadan rafa kaldırdığınız sorunlarınız tekrar gündeme gelebilir. Karşınıza çıkan sorunları çözmeye çalışmalısınız. Üzerinde çok durmadığınız sorunların büyümesi daha çok sıkıntı yaşamanıza neden olabilir.

2015 yılının belirli dönemlerinde birlikteliğinizi ayakta tutmak adına çok fazla çaba göstereceksiniz. Birlikteliğinizin eskisi kadar verimli olmadığını ve aranızda sorun yaşandığını düşünüyorsanız, birlikteliğinize son vermeniz daha iyi olacaktır. İlişkinizin sonlanmasından sonra kısa süreli duygusal kırgınlık yaşayabilirsiniz ancak bu durum çok uzun sürmeyecek. Kendinizi kısa süre içerisinde toplayacak ve yeni aşklara hazırlıklı olacaksınız.

2015 yılını genel olarak değerlendirdiğimiz zaman sizi memnun edecek gelişmelerin çoğunlukta olduğunu göreceksiniz. Birlikteliğiniz yok ise, güzel fırsatlar çok fazla olacak gibi görünüyor. İstediğiniz ve umduğunuz mutluluğu bulma şansınız çok yüksek. Bekarlıktan bıkmış ve partner arıyor olabilirsiniz ancak bu durumun size hatalar yaptırmasına asla ama asla izin vermeyin. Duygusal olarak kolay kırılan yapıya sahipsiniz.

Evli olan Başak burcu insanları, 2016 yılı içerisinde evliliğinizin sorunsuz olacağını bilmelisiniz ancak bazılarınız için durum tersine dönebilir. Sonlanma noktasına gelmiş evliliğinizin sizi mutsuz etmesi ve eşinizle birbirinize olan saygıyı kaybetmeniz söz konusu olabilir. Sorunlar üzerinde çok fazla zaman harcamayın. Çözüm üretin ve aranızdaki buzları eritmek için çaba gösterin. Çaba gösterdiğiniz sürece mutlu ve huzurlu olacak, renkli evlilik hayatınızın tadını çıkartacaksınız Başak burcu.

İŞ-KARİYER

Sevgili Başak burcu, 2016 yılında geride bıraktığımız yılın sonlarında başlayan olumlu etkilerin artarak geldiğini görmeye başlayacaksınız. Sıkıntılarınız yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlamıştı ve yeni yılın ilk günlerinde de artık rahat bir nefes almaya başlayacaksınız. Sıkıntılı süreç sona eriyor Başak burcu. Fırsatları doğru değerlendirmeyi başarırsanız, maddi konularda da şanslı olacaksınız. Finansal açıdan gelişmeler olacak. Özellikle parasal konularda rahat olacaksınız ve doğru değerlendirmeler yaptığınız takdirde daha fazla para kazanabilirsiniz.

İş konusunda yeteneklisiniz ve herhangi bir konuda sorumluluk aldığınız zaman bunu en iyi şekilde yerine getirmek için çaba gösteriyorsunuz. Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmaya çalışmalı ve fırsatları olumlu anlamda değerlendirmeye başlamalısınız. Verimliliğiniz arttığı sürece daha fazla para kazanabilir ve daha geniş çevreyle çalışma imkanı yakalayabilirsiniz. Aslında her şey size bağlı, istekli olduğunuz sürece kimse sizin önünüzde duramaz Başak burcu.

2016 yılında çok kolay para kazanacaksınız ve çok kolay da harcayacaksınız. Dengeli davranmalı ve asla kontrolü kaybetmemelisiniz. Uranüs, yıl içerisinde sizi olumlu anlamda etkiliyor olacak ve bu da anlaşmalar konusunda şanslı olmanızı sağlayacak. İşinizi özgür bir şekilde icra etmek istiyorsunuz ve bu konuda da aradığınızı bulacak gibisiniz. Ortak iş yapıyorsanız zaman zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz ancak genel olarak başarılı ilerlemeler kaydedeceksiniz. Sorunların nedeni de sizden kaynaklanabilir. İşlerinizdeki özgürlük arayışınız kısıtlandığınız zamanlarda daha fazla ön plana çıkıyor.

Çalışmalarınızı bireysel olarak yürütmek isteyebilirsiniz ancak bunun size avantajı olduğu kadar dezavantajı da olacaktır. Avantajından bahsedecek olursak, ne yaptığınızı bilecek ve eksikleri kolaylıkla fark edebileceksiniz. Dezavantajlarından bahsedecek olursak, sorumluluğunuz artacak ve işi zamanında tamamlama konusunda da sıkıntı yaşayabilirsiniz. Daha fazla çaba göstermeyi ve çalışmayı kabul ediyorsanız radikal kararlar alabilirsiniz.

Başak burcu, 2016 yılında işleriniz zaman zaman üst üste gelecek ve bu da sizin gereğinden fazla yorulmanıza neden olacak. Yorgun olmanız sinirlenmenize ve olumsuzluklar karşısında kolayca kırılmanıza neden olacak. Yaşanacak sıkıntıları iş arkadaşlarınıza yansıtmamaya çalışmalısınız. Sizin negatif davranışlarınız, arkadaşlarınızın size güvenememesine neden olabilir. Başarılı olmak istiyor ve ön plana çıkmak istiyorsanız biraz daha dikkatli olmalısınız.

Satürn, 2016 yılının yarısında ortak işler konusunda gerektiği kadar destekleyici olacak. Bakış açınızın değiştiğini hissedebilirsiniz. Daha önceleri asla kabul etmem dediğiniz şartları hevesli bir şekilde kabul edebilirsiniz. Hangi işi yaparsanız yapın, adaletli davranmalı ve hakkı olana hakkını vermelisiniz. Belirli sorumluluklarınız var ve bunları aksatmamalısınız. Siz istekli olursanız, başarı da sizin olur.

Başak burcu, Plüton geride bıraktığımız yıldan itibaren burcunuzu etkiliyor. Etkisini olumlu ya da olumsuz olarak görmek tamamen size kalmış ancak işlerinizde çok fazla yoğunluk söz konusu olacak. Bu yoğunlukların yılın ikinci yarısında belirgin hale gelmesi muhtemel bir durum. Daha çok para kazanacak ancak daha da çok yorulacak ve enerji harcayacaksınız. Yoğun dönemlerinizde hem üstlerinizle hem de çalışma arkadaşlarınızla paylaşım yaparak üstünüzdeki yükü hafifletebilirsiniz. Kararlar konusunda zaman zaman sıkıntı yaşayacaksınız ancak stratejik adımlar atmayı alışkanlık haline getirmelisiniz.

Başak burcu, 2016 yılının ikinci yarısında iş hayatınıza daha fazla önem vermeye başlayacak ve odaklanmanız gereken noktaları daha net belirleyeceksiniz. İçinizde bitmek tükenmek bilmeyen iş arzusu ve enerjisi var. Çalışmayı seviyorsunuz ve görevlerinizin farkındasınız. Çalışmalarınız çevrenizde bulunan herkesin dikkatini çekiyor. Doğru planlamalar içerisinde olduğunuz sürece istediğiniz seviyeye ulaşacak, istediğiniz kadar başarılı olacak ve arzu ettiğiniz hayata sahip olabileceksiniz.

Yılın ikinci yarısında iletişim seviyeniz de yükseliyor Başak burcu. Bu yönünüzü doğru kullandığınız takdirde satış konusunda yeni rekorlar kırabilirsiniz. Ne düşündüğünüzü, nelerin doğru ya da yanlış olduğunu iyi bir dille izah etmeyi başaracaksınız. Önemli iş görüşmelerinde dikkat çeken taraf siz olmayı başaracaksınız. Üstlerinizin dikkati çekecek ve ilerleyen dönemler açısından yüksek puanlar toplayacaksınız.

Bazı Başak burcu insanları bu yıl içerisinde terfi alabilir. Bazılarınız da aslında daha fazla para kazanacağını bildiği halde girmekten çekindiği işe girme kararı alabilir. Kendi işinizi yapmaya karar verirseniz çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Yaşınız genç ise, genç yaşta iyi paralar kazanmanın size önemli tecrübeler kazandıracağını bilmelisiniz. Başak burcu, 2016 yılında iş bağlantılarını doğru değerlendirmeye çalışın.

SAĞLIK

Sevgili Başak burcu, geride bıraktığımız iki yıllık süreçte sağlığınız yoğun etkiler altında bulunmaktaydı. Önemli gelişmelerin yaşandığını söylemek gerekiyor. Özellikle Satürn, fiziksel açıdan sizi çok fazla zorlamaktaydı. 2015 yılında da bu zorluklarla son kez olmak üzere karşılaşabilirsiniz. Özellikle yılın ilk ayında ufak tefek kazalara karşı hazırlıklı olmalısınız. Atacağınız adımı ve yapacağınız hareketleri dikkati yapmalısınız. Sıkıntılı dönemle son kez Nisan ve Temmuz ayları arasında karşılaşacaksınız. Bu dönemden sonra üzerinizdeki negatif durumlar ortadan kalkmış olacak.

2015 yılında Neptün’ün de sağlık açısından getirdiği belirsizlikler ortadan kalkıyor. Kendinizi yetersiz ve dağınık hissettiğiniz dönemler bitiyor. Zaman zaman kendinizi huzursuz hissedeceksiniz ve bu durum gerek özel hayatınızdan, gerekse iş hayatınızdan kaynaklanacak. Ayrıca eğitim hayatına devam eden Başak burcu insanları için de aynı durum söz konusu olabilir. Düzenli olarak sağlık kontrolleri yaptırmalısınız. Mars, 2015 yılının ilk dönemlerinde sizi fiziksel olarak fazlasıyla yıpratabilir.

Temmuz ayına kadar çok fazla endişeli olacaksınız. Üzerinizde hissedeceğiniz yorgunluk, daha fazla endişelenmenize neden olabilir. Burcunuzun özellikleri gereği aşırı detaycı ve titizsiniz. Sağlık açısından kendinize dikkat etmeniz çok daha kolay olacaktır. Sinirli ve gergin olmak, sizi huzursuz edebilecek bir başka faktör. Sağlığınızın tehlikeye girmesini istemiyorsanız, daha dikkatli olmalısınız.

EĞİTİM

Sevgili Başak burcu, 2016 yılında eğitim hayatınızla ve geleceğinizle ilgili çok önemli adımlar atacaksınız. Sizi hayatınızın ilerleyen dönemlerinde başarıya taşıyacak çalışmalar içerisinde olacaksınız ve sahip olduğunuz hırsı ve başarma isteğini doğru kullanmayı öğrenirseniz her şey çok daha kolay olacak. 2016 yılını eğitim açısından zorlanmadan geçirebilirsiniz Başak burcu. Sahip olduğunuz bilgileri artıracak, eksik yönlerinizi kolaylıkla giderebileceksiniz.

Eğitim hayatınızın sizi zaman zaman zorlayacak olması sıkılmanıza neden olacak ancak bu durumun uzun süreli olmasına izin vermeyin. Çalışmalarınızı düzen içerisinde yürütmeye çalışın. Başarısız olduğunuz derslerde artık başarılı olmaya başlayacaksınız. İlginizin dağılması ve motivasyonunuzun düşmesi, başarı grafiğinizin de aşağılara inmesine neden olacak. Şartları zorlaştırmamaya çalışın Başak burcu.

Başak burcu, 2016 yılının tamamında başarılı olmak için uğraş verin. Dikkatinizi toplayın ve geleceğinizi düşünerek hareket edin. Akademik konularda çok önemli adımlar atacaksınız. Karşınıza hiç beklemediğiniz fırsatlar çıkacak. Doğru değerlendirme ve adımlar sayesinde çok başarılı olabilirsiniz. Kendiniz için belirlediğiniz başarı noktasına ulaştığınız zaman durmayın, hep daha fazlası için çabalayın. Hedefiniz ne kadar yüksek olursa, çok daha fazla başarıya ulaşırsınız.

Bir türlü başarı gösteremediğiniz derslerinizle ilgili kurslar alabilir, yaz okullarını değerlendirebilirsiniz. Tek eksikliğiniz eğitim hayatınıza gerçekten önem verip, vermemeniz. İstediğiniz zaman başarıya kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz Başak burcu. Yeni planlamalar içerisine girmeli ve sizi başarıya ulaştıracak yol haritası çizmelisiniz. Derslerinize gereken önemi verdiğiniz takdirde geri kalan her şey zaten kendiliğinden gelişmeye başlayacak.

TERAZİ

Sevgili Terazi burcu, 2016 yılı kişisel olarak gelişim göstereceğiniz ve zorlukları artık geride bırakacağınız bir yıl olacak. Geçen yıl kendinizi biraz daha toparlamaya başlamıştınız. Özellikle hayatınızı nasıl ilerleteceğinize bir türlü karar veremiyor ve hedefler konusunda sıkıntı yaşıyordunuz. 2016 yılında artık ne istediğinizden emin olacak ve buna göre harekete geçeceksiniz. Kendinize olan güveniniz artacak ve başarıya ulaşmak için gerekli olan hırsa fazlasıyla sahip olacaksınız.

Yaşantınızda düzen hakim olacak. Geçen yıl hayatınızın önemli bölümlerinde gelişmeye başlamıştınız ve bu yıl gelişiminizi tamamlayacaksınız. Bazılarınız artık kendi ayakları üzerinde durmaya başlayacak. Her zamankinden fazla sorumluluk almaya başlayacaksınız ve bu gücü de kendinizde hissedeceksiniz. Başarılı olabileceğinizi biliyorsunuz. Özellikle iş ve kazançlar konusunda şanslı olacağınız bir yıl sizi bekliyor. Mesleğinizle ilgili konularda tecrübelerinizi artıracak ve fırsatlar karşısında sakinliğinizi korumayı başaracaksınız.

2016 yılında hayal kurmaktan vaz geçecek ve gerçek olanın peşine düşeceksiniz. Hayata karşı bakış açınızın büyük ölçüde değişeceğini bilmelisiniz. Duygularınız ve hisleriniz eskisinden de güçlü olacak ve bu durum siz farkında olmasanız dahi ilişkinize yansıyacaktır. İnsanların sizi kullanmasına izin vermeyeceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi önemseyecek, hedeflerinizi buna göre seçecek ve doğru yolda ilerlemeye başlayacaksınız.

Hemen herkesle uyumlu olmayı başarıyorsunuz. İnsanlarla aranızdaki iletişim üst seviyelerde. İstediğiniz kişiyle yakınlaşma veya iş birliği kurma şansınız var. İnsanların sizden önemli beklentileri olacak ve siz her zaman beklentilere olumlu cevap vermeyi tercih ediyorsunuz. İstekleri kabul etmemeyi bilmediğiniz için çok fazla zorluk çekiyordunuz ancak yıl içerisinde bu durum değişecek. Yeri geldiğinde isteklere olumsuz cevap vermeyi öğreneceksiniz.

Yıl içerisinde gelişim ve değişim göstereceğinizi söylemiştik ve bu olumlu gidişata da kendinizde hissettiğiniz eksiklikleri gidermeye çalışarak başlayacaksınız. Hissettiğiniz eksiklik eğitim, iş, arkadaşlık, aile veya aşk hayatınızda olabilir. Radikal kararlar almayı düşünüyorsanız rahat olabilirsiniz. Şans sizden yana olacak ve hiçbir sıkıntı çekmeyeceksiniz. Değişmeye başladığınızı sadece siz değil çevrenizdeki insanlarda görmeye başlayacak.

Değişimleri geçen yıldan hissetmeye başladınız ve hatırlarsanız hislerinize ayak uydurmakta zorlanıyor, zaman zaman kendiniz bile ne istediğinize karar veremiyordunuz. Kendinizle çelişmeyi sonlandıracaksınız. Değişimler konusunda pozitif deneyimler elde ettiniz ve nasıl yöneteceğinizi iyi biliyorsunuz. Artık sizi mutsuzluğa ve kararsızlığa sürükleyecek gelişmeler yaşanmayacak. Ne istediğinizi bilecek, buna göre hareket etmeye başlayacaksınız.

Değişime ayak uydurduğunuz sürece sıkıntı yaşamayacaksınız. Ne kadar direnirseniz, o kadar çok sıkıntı yaşarsınız. Kendinizi yılın ilk günlerinde toparlamalı ve hedefinizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Rahat olmaya çalışın. Gezegenlerin etkilerini olduğu gibi kabul edin. Geçen yıl değişim ve gelişim konusunda yaşadığınız sıkıntıları göz önünde bulundurun. Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorsanız canlanmalı ve enerjinizi doğru kullanmalısınız.

Terazi burcu, 2016 yılının belirli bölümlerinde Uranüs’ün zorluklarıyla karşı karşıya kalacaksınız. Zaman zaman alacağınız etkilerden dolayı bağımsız olmak isteyeceksiniz. Disiplini elden bırakma ihtimaliniz var. Aslında mantıklı düşündüğünüz zaman özgürlüğünüzün elinizde olduğunu ve hayatınızın hiçbir alanında kısıtlanmadığınızı göreceksiniz. Kendi kendinizi sıkıntı içerisine sokmayın Terazi burcu. Hayatınız gayet iyi düzeyde ilerliyor, keyfini çıkartmaya çalışın.

Yıl içerisinde ikili ilişkilerde kimi zaman sıkıntı yaşayacaksınız. Bazılarınız arkadaş çevresini değiştirmek isteyecek ve hatta çok yakın dost olduğunuz kişinin bile düşünce açısından sizinle uyum sağlayamadığını görecek ve uzaklaşmak isteyeceksiniz. Aynı durum uzun süredir devam eden ilişkiniz için de geçerli olabilir. Birlikte olduğunuz kişiden ayrılmak isteyebilirsiniz. Duygularınızın artık eskisi kadar güçlü olmadığını düşünüyorsanız karar almanız daha da kolaylaşır.

Etkiler zorluk yaşamanıza neden olabilir Terazi burcu ama kontrol tamamen sizin elinizde. Zorlu şartların içinden nasıl çıkacağınızı ve nasıl yönlendireceğinizi iyi biliyorsunuz. Zaman zaman üzülecek ve sıkıntı yaşayacaksınız ancak genel olarak aşk, arkadaşlık, iş ve eğitim konularında her şey istediğiniz gibi olacak. Gelişmeleri doğru biçimde ele almaya ve değerlendirmeye çalışın. 2016 yılında neyin ne olduğunu daha net görme imkanına sahip olacaksınız.

Yıl içerisinde hayatınıza farklı insanlar girecek. Sosyal çevrenizi değiştirme ve geliştirme imkanı yakalayacaksınız. Düşünce olarak sizinle aynı görüşe sahip olmayan insanlar üzerinde çok fazla vakit harcamamaya çalışın Terazi burcu. Hayatınızın gidişatına ayak uydurun ve aslında zorlamanın sizin açınızdan ne kadar gereksiz olduğunu zaten fark edeceksiniz. Sizin isteğiniz dışında gelişen ve gelişse bile üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir zorluğun olmadığını fark edeceksiniz.

Terazi burcu, 2016 yılında aşk hayatınızda da güzel gelişmeler meydana gelecek. Sosyal çevrenizin hareketlenmesinden dolayı istediğiniz kişiyle kolaylıkla yakınlaşacak ve ilişki kurma konusunda girişimlerde bulunacaksınız. Bazılarınız 2016 yılının ikinci yarısında evlilik kararı alabilir. Aşk hayatınız iyi yönde ilerliyor. Birlikte olduğunuz kişiyle sürekli olarak sıkıntı yaşıyorsanız çözüme kavuşturma konusunda şanslı olacaksınız.

Geçen yıl yalnızlık size çok daha cazip geliyordu ve birliktelik kurduğunuz zaman adapte olmakta zorlanıyordunuz. Bu yıl içerisinde ilişkinize daha net yakınlaşacak ve adapte olmakta zorlanmayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyi her anlamda mutlu etmeyi başaracaksınız. Doğru paylaşımlar yaparak hem sorunların azalmasını sağlayacak hem de aranızdaki bağı kuvvetlendireceksiniz. Terazi burcu, stratejik davranmak size fayda sağlayacaktır ve artık bunu görmezden gelmemeniz gerekiyor.

Terazi burcu, 2016 yılının belirli dönemlerinde Plüton sizi etkiliyor olacak ve bu durum ev ve aile konusunda gelişmelerin yaşanmasına neden olacak. Bazılarınız ev veya şehir değişikliği ile karşı karşıya kalabilir. Düzeninizin bozulacağını düşünebilirsiniz ancak çok fazla zorlanmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Hayatınızın önemli noktalarında sizi tatmin edecek gelişmeler yaşanacak. Aile hayatınızda da rahatı ve huzuru yakalayacaksınız. Yaşantınızda her zaman planlı ve programlı hareket etmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Kendi motivasyonunuzu en iyi seviyede tutmayı başarır ve kendinize güvenirseniz 2016 yılında hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız Terazi burcu.

AŞK

Sevgili Terazi burcu, 2016 yılında düzenli bir aşk hayatınız olacak. Zaman zaman aşk hayatınızın sizi memnun etmediği dönemler yaşadınız ancak bu yıl içerisinde güzel gelişmeler meydana gelecek. Fırtınalı dönemlerin artık sona erdiğini bilmelisiniz. Aşk hayatınızda düzen ve mutluluk olacak. Kısa süreli birliktelikler artık ilginizi çekmeyecek. Gezegenlerin etkileri sizi aşk konusunda daha ciddi biri yapmaya zorluyor. Aslında sizde mutlu ve uzun süreli birliktelik arayışındasınız. Arayışınız bu yıl sonuç bulacak. Uzun süredir hayalini kurduğunuz birlikteliğe bu yıl içerisinde başlayacaksınız.

Geçen yıl kurduğunuz birliktelikte veya birlikteliklerde sorunlar yaşadınız. Partnerinizle istediğiniz düzeyde yakınlaşamadınız, istediğiniz gibi paylaşımlar gerçekleştiremediniz ve bundan kaynaklı olarak sürekli birlikteliğiniz kopma noktasına geldi. Bazılarınız bu gibi olaylardan dolayı özgüven kaybı yaşadı ve aşk hayatında biraz daha geri planda olmayı seçti. 2016 yılında kendinize olan güveniniz artmaya başlayacak ve fırsatları da doğru değerlendirmeye başlayacaksınız.

Uzun süredir birlikteliği olan ve ilişkisindeki rüzgarları doğru bir şekilde atlatmayı başaranlar evlilik kararı alabilir. Ciddi adımlar atmadan önce partnerinizin size olan duygularından emin olmalısınız. Kendinizden de emin olduğunuz sürece istediğiniz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz. Kısa süre önce başlattığınız bir ilişkide hemen ileriye dönük hamleler yapmamaya çalışın. Aksi halde duygusal olarak hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

2016 yılı içerisinde çok fazla insanla tanışacaksınız. Sosyal olarak hareketli olacağınız bir yıldayız ve bu da haliyle aşk hayatınızın canlanmasını sağlayacak. Yalnızlığınızın artık son bulacağından emin olabilirsiniz. Uzun süredir devam eden ilişkinizden artık zevk almadığınızı ve sıkıldığınızı düşünüyorsanız partnerinizi üzmeden ayrılık kararı alabilirsiniz. Alışılmışlığı farklı yorumlamamanız gerekiyor Terazi burcu.

Harekete geçmeden önce gerçekten hissettiklerinize kulak vermelisiniz. Aşk konusunda olgunluğa sahip olmalısınız. İlişkinizin bitmesini istiyorsanız, bitirmeli ve artık önünüze bakmalısınız. Yıl içerisinde hayatınıza yeni yeni insanlar girecek ve istediğinizle yakınlaşmayı kolaylıkla başaracaksınız ancak hata yapmak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Kararlarınızı doğru yapmadığınız sürece can sıkıcı olaylarla karşılaşma ihtimaliniz var.

Terazi burcu, 2016 yılında Venüs sizinle birlikte olacak ve aşk konusunda size her zamankinden fazla destek verecek. 2016 yılının ikinci yarısında aşk hayatınızdan çok daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Partnerinizle doğru paylaşımlar yapacak ve renkli aşk hayatına sahip olacaksınız. Mutlu olmak ya da olmamak tamamen sizin davranışlarınıza ve hissettiklerinize bağlı olacak. Gelişmeleri olumlu yönden ele almaya çalışın.

Bazılarınız yıl içerisinde macera arayışında olacak ve bundan kaynaklı olarak kısa süreli birlikteliklerin peşine düşecekler. Arzu ve isteğiniz bu yönde ise duygusal olarak çok fazla tatmin sağlayacağınızı düşünmemelisiniz. Kısa süreli birlikteliğin sizi kandırmasına izin vermeyin. Sadece vakit geçirmek üzerine kurulu olan ilişkinizi gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışın Terazi burcu.

Terazi burcu, 2016 yılının ikinci yarısında çok daha fazla ön plana çıkacaksınız. Çekiciliğiniz artacak, alışılagelmiş ortamların dışında ortamlara girmeye başlayacaksınız. Arkadaşlarınız ve çevreniz yenilenecek. Sosyal çevrenizin getirilerinden faydalanmalısınız. Birlikteliği olan Teraziler, çekiciliğinizin artması birlikte olduğunuz kişinin gözünden kaçmayacak ve bu durum kıskançlıktan kaynaklı tartışmaların meydana gelmesine neden olabilir. 2016 yılında aşk hayatınız genel olarak istediğiniz düzeyde olacak Terazi burcu.

İŞ/KARİYER

Sevgili Terazi burcu, 2016 yılında düzenli bir aşk hayatınız olacak. Zaman zaman aşk hayatınızın sizi memnun etmediği dönemler yaşadınız ancak bu yıl içerisinde güzel gelişmeler meydana gelecek. Fırtınalı dönemlerin artık sona erdiğini bilmelisiniz. Aşk hayatınızda düzen ve mutluluk olacak. Kısa süreli birliktelikler artık ilginizi çekmeyecek. Gezegenlerin etkileri sizi aşk konusunda daha ciddi biri yapmaya zorluyor. Aslında sizde mutlu ve uzun süreli birliktelik arayışındasınız. Arayışınız bu yıl sonuç bulacak. Uzun süredir hayalini kurduğunuz birlikteliğe bu yıl içerisinde başlayacaksınız.

Geçen yıl kurduğunuz birliktelikte veya birlikteliklerde sorunlar yaşadınız. Partnerinizle istediğiniz düzeyde yakınlaşamadınız, istediğiniz gibi paylaşımlar gerçekleştiremediniz ve bundan kaynaklı olarak sürekli birlikteliğiniz kopma noktasına geldi. Bazılarınız bu gibi olaylardan dolayı özgüven kaybı yaşadı ve aşk hayatında biraz daha geri planda olmayı seçti. 2016 yılında kendinize olan güveniniz artmaya başlayacak ve fırsatları da doğru değerlendirmeye başlayacaksınız.

Uzun süredir birlikteliği olan ve ilişkisindeki rüzgarları doğru bir şekilde atlatmayı başaranlar evlilik kararı alabilir. Ciddi adımlar atmadan önce partnerinizin size olan duygularından emin olmalısınız. Kendinizden de emin olduğunuz sürece istediğiniz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz. Kısa süre önce başlattığınız bir ilişkide hemen ileriye dönük hamleler yapmamaya çalışın. Aksi halde duygusal olarak hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

2016 yılı içerisinde çok fazla insanla tanışacaksınız. Sosyal olarak hareketli olacağınız bir yıldayız ve bu da haliyle aşk hayatınızın canlanmasını sağlayacak. Yalnızlığınızın artık son bulacağından emin olabilirsiniz. Uzun süredir devam eden ilişkinizden artık zevk almadığınızı ve sıkıldığınızı düşünüyorsanız partnerinizi üzmeden ayrılık kararı alabilirsiniz. Alışılmışlığı farklı yorumlamamanız gerekiyor Terazi burcu.

Harekete geçmeden önce gerçekten hissettiklerinize kulak vermelisiniz. Aşk konusunda olgunluğa sahip olmalısınız. İlişkinizin bitmesini istiyorsanız, bitirmeli ve artık önünüze bakmalısınız. Yıl içerisinde hayatınıza yeni yeni insanlar girecek ve istediğinizle yakınlaşmayı kolaylıkla başaracaksınız ancak hata yapmak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Kararlarınızı doğru yapmadığınız sürece can sıkıcı olaylarla karşılaşma ihtimaliniz var.

Terazi burcu, 2016 yılında Venüs sizinle birlikte olacak ve aşk konusunda size her zamankinden fazla destek verecek. 2016 yılının ikinci yarısında aşk hayatınızdan çok daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Partnerinizle doğru paylaşımlar yapacak ve renkli aşk hayatına sahip olacaksınız. Mutlu olmak ya da olmamak tamamen sizin davranışlarınıza ve hissettiklerinize bağlı olacak. Gelişmeleri olumlu yönden ele almaya çalışın.

Bazılarınız yıl içerisinde macera arayışında olacak ve bundan kaynaklı olarak kısa süreli birlikteliklerin peşine düşecekler. Arzu ve isteğiniz bu yönde ise duygusal olarak çok fazla tatmin sağlayacağınızı düşünmemelisiniz. Kısa süreli birlikteliğin sizi kandırmasına izin vermeyin. Sadece vakit geçirmek üzerine kurulu olan ilişkinizi gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışın Terazi burcu.

Terazi burcu, 2016 yılının ikinci yarısında çok daha fazla ön plana çıkacaksınız. Çekiciliğiniz artacak, alışılagelmiş ortamların dışında ortamlara girmeye başlayacaksınız. Arkadaşlarınız ve çevreniz yenilenecek. Sosyal çevrenizin getirilerinden faydalanmalısınız. Birlikteliği olan Teraziler, çekiciliğinizin artması birlikte olduğunuz kişinin gözünden kaçmayacak ve bu durum kıskançlıktan kaynaklı tartışmaların meydana gelmesine neden olabilir. 2016 yılında aşk hayatınız genel olarak istediğiniz düzeyde olacak Terazi burcu.

SAĞLIK

Sevgili Terazi burcu, Satürn 2015 yılı içerisinde sorumluluklarınızı artıracak. Karşılaşacağınız durumlardan bir tanesi de sağlık durumunuz olacak. Özellikle fiziksel açıdan kendinize çok fazla önem vermeniz gerekiyor ve bu süreç 2017 yılına kadar devam edecek. Yılın ilk ayında iş hayatınızdan kaynaklı gerginlikler yaşanabilir. Gergin ve stresli olmanız, huzursuzluğu da beraberinde getirecektir. Yaşanacak tüm gelişmeler, fiziksel ve ruhsal olarak zayıflamanıza neden olacak. Kendinizi zaman zaman yetersiz ve karmaşa içerisinde hissedeceksiniz. 2015 yılının ilk altı aylık döneminde sağlığınıza önem vermeniz gerekiyor.

Mayıs 2015’ten sonra daha fazla çalışacak olmanız enerjinizin düşmesine neden olacak. Sorumluluklarınız artacak ve kendinizi baskı altında hissedeceksiniz. İş hayatından ya da özel hayatınızdan kaynaklı durumlar, sinir sisteminizden sorun yaşamanıza neden olabilir. Bu dönem içerisinde ani çıkışlar yapabilir ve etrafınızdaki insanları kırabilirsiniz. Güç toplamanız gerekiyor. Zorluklarla baş etmelisiniz.

2015 yılının son aylarına doğru Jüpiter burcunuzu koruyor olacak ve sağlık açısından daha iyi seviyelere ulaşacaksınız. Ayrıca çalışma koşullarınızın da rahatlığa ulaşacak olması, bu konuda size yardımcı olacaktır. Her ne olursa olsun, var olan enerjinizi en iyi şekilde kullanmalısınız. Hobilerinize zaman ayırın ve spor yapmaya özen gösterin.

EĞİTİM

Terazi burcu, 2016 yılında eğitim hayatınız çok daha iyi seviyelere ulaşacak. Geride bıraktığımız yılın genelinde çok yüksek notlar aldınız ancak yılın son aylarında derslerinize olan ilginiz biraz daha azaldı. Bu durumu kısa süre içerisinde toparlamayı başardınız. 2016 yılında da aynı başarıyı yakalama şansınız olacak. Sadece kendinizi değil size değer veren herkesi gururlandıracaksınız. Çok daha fazla başarılı olabileceğinizi biliyorsunuz ancak çok çalışmakta zaman zaman size sıkıcı gelebiliyor. Buna rağmen çok yüksek notlar almayı başarıyorsunuz.

2016 yılında şartlar sizi memnun edecek şekilde ilerleyecek Terazi burcu ancak siz biraz daha disiplinli olmalısınız. Geçen yılları göz önünde bulundurduğunuz zaman sosyal hayatınıza olan ilginizin, eğitim hayatınıza olan ilginizden fazla olması sonucunda derslerinizde fazlasıyla sıkıntı yaşadığınızı gözlemleyebilirsiniz. Sizi başarıdan uzaklaştıracak ilgi alanlarına fazla yönelmemeye çalışın. Ne kadar başarılı olursanız, geleceğiniz açısından da o kadar önemli adımlar atarsınız.

Terazi burcu, 2016 yılında kısıtlandığınızı hissettiğiniz zamanlar olacak ancak bu gibi durumları kısa süre içerisinde atlatmaya çalışmalısınız. İlginizin dağılmasına izin vermeyin. Karşınıza güzel fırsatlar çıkacak Terazi burcu. Yurtdışında eğitim alma ihtimaliniz var. Arzu ettiğiniz okulda eğitim görebilirsiniz. Şans sizden yana ve gelecek yıla kadar bu durum böyle devam edecek. Derslerinize olan ilginizi yükseltmeye çalışın.

2016 yılında pek fazla aksilik yaşanmayacak Terazi burcu. Eğitim hayatınızla ilgili yeni projeler içerisine girebilirsiniz. Sadece kendinizi değil değer verdiğiniz arkadaşlarınızın da başarılı olması için çaba harcayacaksınız. Doğru çalışmalar içerisindesiniz Terazi burcu. Başarıya hiç zorlanmadan ulaşacaksınız. Her şey istediğiniz gibi olacak Terazi burcu. 2016 yılının eğitim açısından tadını çıkartmaya bakın.

AKREP

Sevgili Akrep burcu, 2016 yılında hayatınızın belirli bölümlerinde sonlanmalar meydana gelebilir. Bazılarınız için zorlukla karşılanacak bu gelişmeler aslında ilerleyen dönemlerde sizin için fayda sağlamaya başlayacaktır. Geçen yıl iş, aşk veya eğitim hayatınızda radikal değişikliğe gitmiştiniz. Gelişmeleri ve değişimleri kontrol etmeyi bırakmalısınız. Olayları akışına bıraktığınız takdirde çok daha fazla rahat ettiğinizi göreceksiniz. 2016 yılını gelişim yılı olarak görmeniz gerekiyor. Karşınıza zorlu durumlarda çıkacak ancak her zamanki gibi zorlukların üstesinden en iyi şekilde gelmeyi başaracaksınız.

Geçen yıl bu gelişmeleri fazlasıyla hissettiniz ve tecrübelendiniz. Bu yıl artık nasıl ilerlemeniz gerektiğini daha iyi anlıyorsunuz. Aşk, iş, aile veya eğitim hayatınızda önemli adımlar atmayı düşünüyorsanız biraz daha sakin ve sabırlı davranmalısınız. Çok önemli girişimlerde bulunacaksınız ancak daha az hata yapmaya özen göstermeniz gerekiyor. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar canınızı sıkmasın Akrep burcu.

Endişelerinizi bir kenara bırakmalı ve olayları olduğu gibi kabul etmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Süregelen birlikteliğinizle ilgili konularda da istemediğiniz ya da beklemediğiniz durumlar ortaya çıkacak ancak sorunları içinize atmak yerine birlikte olduğunuz kişiyle daha sakin ve açık konuşmalısınız. Siz sorunları gözünüzde büyütürseniz partnerinizle aradığınız mutluluğu yakalama ihtimaliniz çok daha az olabilir.

İlişkinizin sizi memnun etmediğini ve artık aranızdaki bağların eskisi kadar kuvvetli olmadığını düşünüyorsanız partnerinizle bu durumu konuşmalısınız. Aslında yılın geneline baktığımız zaman aşk hayatınız sizi memnun edecek gelişmelerle dolu olacak. Aradığınız mutluluğu ve huzuru bulma ihtimaliniz çok yüksek. Geçen yıl ilişkinizde büyük sorunlarla mücadele etmek zorunda kaldınız. Kötü de olsa bazı tecrübeler edindiniz ve artık ne istediğinizi, sorunların üstesinden nasıl geleceğinizi çok daha iyi biliyorsunuz.

Akrep burcu, 2016 yılında iş konusunda da Satürn’ün önemli desteklerini alacaksınız. Fırsatlar ve finansal konularda zaman zaman kısıtlandığınızı ve zorlandığınızı hissettiniz ancak bu yıl her şey daha güzel olacak. Çalışmalarınızı başarıyla sürdüreceksiniz. Yeni yıla başlamadan önce dağınıklığı bir kenara bırakmalı ve işlerinizi toparlamalısınız. Projelerinizin üzerinden tekrar geçebilir ve ilerlemeler konusunda kendinize yeni bir yol haritası çizebilirsiniz.

2016 yılında iş hayatınızda yeni ve beklenmedik olaylar yaşanacak. Sizi memnun edecek bu gelişmeleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. İş hayatınızda sizi memnun etmeyen durumlar da yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak. Artık kariyer hayatınıza istediğiniz gibi yön verebilirsiniz. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Çevrenizde bulunan insanların başarısız olabilirsin söylemlerine fazla kulak asmayın. Özgür kişiliğe sahipsiniz ve bu da iş hayatınızda önemli adımlar atmanızı sağlıyor.

2016 yılında yeteneklerinizi de en iyi şekilde kullanmaya başlayacaksınız. İş hayatınızda büyük ve herkesin dikkatini çeken adımlar atacaksınız. Kariyeriniz ve maddi grafiğiniz her geçen üst seviyelere doğru çıkmakta. Gelir düzeyinizin yükselmesi girişimler konusunda da elinizin bollaşmasını sağlıyor. Yıl içerisinde işlerinizi zaman zaman kendiniz ilerletmek isteyebilirsiniz ancak bazılarınız için grup çalışmaları çok daha faydalı olacaktır.

Başarıya ulaşma hırsınız çok yüksek ve riskler artık sizi korkutmuyor. Yeni bir işe başlamayı düşünüyorsanız yatırım yapacağınız işi iyice analiz etmeli ve ona göre harekete geçmelisiniz. Yıl içerisinde teknolojinin de size sunduklarından en iyi şekilde faydalanacaksınız. Zekanızı doğru noktalara odaklamayı başarırsanız iş hayatınızda da size fayda sağlayacak şekilde kullanabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem içerisinde radikal değişiklik kararı alacak ve en iyi şekilde uygulayacak.

Karşınıza hiç beklemediğiniz iş fırsatları çıkacak Akrep burcu. Kendinizi geliştirerek iş hayatınıza hazırlamalısınız. Çalışma şartlarınız ve gelir düzeyiniz çok daha iyi seviyelere ulaşacak. İşinizden memnun değilseniz ve değiştirmeyi düşünüyorsanız aradığınız şartlara sahip şirketlere başvurular yapabilirsiniz. Bazılarınız için bu durum kendiliğinden gelişecek ve üst düzey şirketlerden iş teklifleri alacaksınız. Uzun süredir iş arıyorsanız da şans sizden yana Akrep burcu. 2016 yılı kariyeriniz ve finansal durumunuz açısından güzel geçecek.

Akrep burcu, 2016 yılının ikinci yarısında sizi memnun edecek sürprizlerle karşılaşacaksınız. Özellikle aşk hayatınızda karşınıza çıkacak olan bu sürprizler uzun süredir beklediklerinizi karşılayacak düzeyde olabilir. Özellikle ikili ilişkilerde şanslı olacaksınız. Kendinizi daha rahat ve özgür ifade edebilecek, karşınızdaki kişiyle istediğiniz şekilde yakınlaşma imkanı elde edeceksiniz. Aşk hayatınız genel olarak sizi memnun edecek düzeyde ancak yeni kararlar almadan önce daha özenli ve düşünceli davranmanız size fayda sağlayacaktır.

Duygularınızı karşınızdaki kişiye aktarma konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. Karşınızdaki kişinin veya partnerinizin ne hissettiğini, ne düşündüğünü ve neyi arzuladığını daha rahat anlayacak ve buna göre davranacaksınız. Aşk konusunda imkanlarınız bol olacak Akrep burcu. Aşk hayatınız hiç beklemediğiniz kadar renkleniyor olacak, sizi kısıtlayan durumlardan kurtulacak ve rahat olacaksınız. Keyif alacağınız bir yıl var önünüzde.

2016 yılın ikinci yarısında daha önce yaşamış olduğunuz can sıkıcı ve kısıtlayıcı durumlar ortaya çıkmayacak. İstenmeyen durumların azalması hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacak ve bu sayede özgüveninizi de artırmaya başlayacaksınız. Arkadaş, aile, iş veya birliktelik konusunda sizin mutsuz olmanıza neden olan koşullar var ise hiç düşünmeden değişiklik yapabileceksiniz. Bu yıl içerisinde mutsuzluğunuza neden olan koşullarda sonlanmalar, mutluluğunuzu sağlayacak koşullarda da başlangıçlar bolca olacak gibi görünüyor.

Akrep burcu, 2016 yılında aşk, iş, eğitim, sağlık, aile ve eğlence konusunda karşınıza çıkacak fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Aşk hayatınız düzene girecek. Maddi geliriniz artacak ve bu konuda çok fazla gelir kapısı açacaksınız. Aile bağlarınız kuvvetlenecek ve zedelenen bağları kolaylıkla onarabileceksiniz. Eğitim hayatınız da istediğiniz düzeyde olacak. Bazılarınız arzu ettiği okula gitme şansını elde edecek. Genel olarak 2016 yılı istediğiniz gibi olacak Akrep burcu, tadını çıkartmalısınız.

AŞK

Sevgili Akrep burcu, 2016 yılında hayatınızın belirli bölümlerinde sonlanmalar meydana gelebilir. Bazılarınız için zorlukla karşılanacak bu gelişmeler aslında ilerleyen dönemlerde sizin için fayda sağlamaya başlayacaktır. Geçen yıl iş, aşk veya eğitim hayatınızda radikal değişikliğe gitmiştiniz. Gelişmeleri ve değişimleri kontrol etmeyi bırakmalısınız. Olayları akışına bıraktığınız takdirde çok daha fazla rahat ettiğinizi göreceksiniz. 2016 yılını gelişim yılı olarak görmeniz gerekiyor. Karşınıza zorlu durumlarda çıkacak ancak her zamanki gibi zorlukların üstesinden en iyi şekilde gelmeyi başaracaksınız.

Geçen yıl bu gelişmeleri fazlasıyla hissettiniz ve tecrübelendiniz. Bu yıl artık nasıl ilerlemeniz gerektiğini daha iyi anlıyorsunuz. Aşk, iş, aile veya eğitim hayatınızda önemli adımlar atmayı düşünüyorsanız biraz daha sakin ve sabırlı davranmalısınız. Çok önemli girişimlerde bulunacaksınız ancak daha az hata yapmaya özen göstermeniz gerekiyor. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar canınızı sıkmasın Akrep burcu.

Endişelerinizi bir kenara bırakmalı ve olayları olduğu gibi kabul etmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Süregelen birlikteliğinizle ilgili konularda da istemediğiniz ya da beklemediğiniz durumlar ortaya çıkacak ancak sorunları içinize atmak yerine birlikte olduğunuz kişiyle daha sakin ve açık konuşmalısınız. Siz sorunları gözünüzde büyütürseniz partnerinizle aradığınız mutluluğu yakalama ihtimaliniz çok daha az olabilir.

İlişkinizin sizi memnun etmediğini ve artık aranızdaki bağların eskisi kadar kuvvetli olmadığını düşünüyorsanız partnerinizle bu durumu konuşmalısınız. Aslında yılın geneline baktığımız zaman aşk hayatınız sizi memnun edecek gelişmelerle dolu olacak. Aradığınız mutluluğu ve huzuru bulma ihtimaliniz çok yüksek. Geçen yıl ilişkinizde büyük sorunlarla mücadele etmek zorunda kaldınız. Kötü de olsa bazı tecrübeler edindiniz ve artık ne istediğinizi, sorunların üstesinden nasıl geleceğinizi çok daha iyi biliyorsunuz.

Akrep burcu, 2016 yılında iş konusunda da Satürn’ün önemli desteklerini alacaksınız. Fırsatlar ve finansal konularda zaman zaman kısıtlandığınızı ve zorlandığınızı hissettiniz ancak bu yıl her şey daha güzel olacak. Çalışmalarınızı başarıyla sürdüreceksiniz. Yeni yıla başlamadan önce dağınıklığı bir kenara bırakmalı ve işlerinizi toparlamalısınız. Projelerinizin üzerinden tekrar geçebilir ve ilerlemeler konusunda kendinize yeni bir yol haritası çizebilirsiniz.

2016 yılında iş hayatınızda yeni ve beklenmedik olaylar yaşanacak. Sizi memnun edecek bu gelişmeleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. İş hayatınızda sizi memnun etmeyen durumlar da yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak. Artık kariyer hayatınıza istediğiniz gibi yön verebilirsiniz. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Çevrenizde bulunan insanların başarısız olabilirsin söylemlerine fazla kulak asmayın. Özgür kişiliğe sahipsiniz ve bu da iş hayatınızda önemli adımlar atmanızı sağlıyor.

2016 yılında yeteneklerinizi de en iyi şekilde kullanmaya başlayacaksınız. İş hayatınızda büyük ve herkesin dikkatini çeken adımlar atacaksınız. Kariyeriniz ve maddi grafiğiniz her geçen üst seviyelere doğru çıkmakta. Gelir düzeyinizin yükselmesi girişimler konusunda da elinizin bollaşmasını sağlıyor. Yıl içerisinde işlerinizi zaman zaman kendiniz ilerletmek isteyebilirsiniz ancak bazılarınız için grup çalışmaları çok daha faydalı olacaktır.

Başarıya ulaşma hırsınız çok yüksek ve riskler artık sizi korkutmuyor. Yeni bir işe başlamayı düşünüyorsanız yatırım yapacağınız işi iyice analiz etmeli ve ona göre harekete geçmelisiniz. Yıl içerisinde teknolojinin de size sunduklarından en iyi şekilde faydalanacaksınız. Zekanızı doğru noktalara odaklamayı başarırsanız iş hayatınızda da size fayda sağlayacak şekilde kullanabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem içerisinde radikal değişiklik kararı alacak ve en iyi şekilde uygulayacak.

Karşınıza hiç beklemediğiniz iş fırsatları çıkacak Akrep burcu. Kendinizi geliştirerek iş hayatınıza hazırlamalısınız. Çalışma şartlarınız ve gelir düzeyiniz çok daha iyi seviyelere ulaşacak. İşinizden memnun değilseniz ve değiştirmeyi düşünüyorsanız aradığınız şartlara sahip şirketlere başvurular yapabilirsiniz. Bazılarınız için bu durum kendiliğinden gelişecek ve üst düzey şirketlerden iş teklifleri alacaksınız. Uzun süredir iş arıyorsanız da şans sizden yana Akrep burcu. 2016 yılı kariyeriniz ve finansal durumunuz açısından güzel geçecek.

Akrep burcu, 2016 yılının ikinci yarısında sizi memnun edecek sürprizlerle karşılaşacaksınız. Özellikle aşk hayatınızda karşınıza çıkacak olan bu sürprizler uzun süredir beklediklerinizi karşılayacak düzeyde olabilir. Özellikle ikili ilişkilerde şanslı olacaksınız. Kendinizi daha rahat ve özgür ifade edebilecek, karşınızdaki kişiyle istediğiniz şekilde yakınlaşma imkanı elde edeceksiniz. Aşk hayatınız genel olarak sizi memnun edecek düzeyde ancak yeni kararlar almadan önce daha özenli ve düşünceli davranmanız size fayda sağlayacaktır.

Duygularınızı karşınızdaki kişiye aktarma konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. Karşınızdaki kişinin veya partnerinizin ne hissettiğini, ne düşündüğünü ve neyi arzuladığını daha rahat anlayacak ve buna göre davranacaksınız. Aşk konusunda imkanlarınız bol olacak Akrep burcu. Aşk hayatınız hiç beklemediğiniz kadar renkleniyor olacak, sizi kısıtlayan durumlardan kurtulacak ve rahat olacaksınız. Keyif alacağınız bir yıl var önünüzde.

2016 yılın ikinci yarısında daha önce yaşamış olduğunuz can sıkıcı ve kısıtlayıcı durumlar ortaya çıkmayacak. İstenmeyen durumların azalması hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacak ve bu sayede özgüveninizi de artırmaya başlayacaksınız. Arkadaş, aile, iş veya birliktelik konusunda sizin mutsuz olmanıza neden olan koşullar var ise hiç düşünmeden değişiklik yapabileceksiniz. Bu yıl içerisinde mutsuzluğunuza neden olan koşullarda sonlanmalar, mutluluğunuzu sağlayacak koşullarda da başlangıçlar bolca olacak gibi görünüyor.

Akrep burcu, 2016 yılında aşk, iş, eğitim, sağlık, aile ve eğlence konusunda karşınıza çıkacak fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Aşk hayatınız düzene girecek. Maddi geliriniz artacak ve bu konuda çok fazla gelir kapısı açacaksınız. Aile bağlarınız kuvvetlenecek ve zedelenen bağları kolaylıkla onarabileceksiniz. Eğitim hayatınız da istediğiniz düzeyde olacak. Bazılarınız arzu ettiği okula gitme şansını elde edecek. Genel olarak 2016 yılı istediğiniz gibi olacak Akrep burcu, tadını çıkartmalısınız.

İŞ/KARİYER

Sevgili Akrep burcu, 2016 yılında hayatınızın belirli bölümlerinde sonlanmalar meydana gelebilir. Bazılarınız için zorlukla karşılanacak bu gelişmeler aslında ilerleyen dönemlerde sizin için fayda sağlamaya başlayacaktır. Geçen yıl iş, aşk veya eğitim hayatınızda radikal değişikliğe gitmiştiniz. Gelişmeleri ve değişimleri kontrol etmeyi bırakmalısınız. Olayları akışına bıraktığınız takdirde çok daha fazla rahat ettiğinizi göreceksiniz. 2016 yılını gelişim yılı olarak görmeniz gerekiyor. Karşınıza zorlu durumlarda çıkacak ancak her zamanki gibi zorlukların üstesinden en iyi şekilde gelmeyi başaracaksınız.

Geçen yıl bu gelişmeleri fazlasıyla hissettiniz ve tecrübelendiniz. Bu yıl artık nasıl ilerlemeniz gerektiğini daha iyi anlıyorsunuz. Aşk, iş, aile veya eğitim hayatınızda önemli adımlar atmayı düşünüyorsanız biraz daha sakin ve sabırlı davranmalısınız. Çok önemli girişimlerde bulunacaksınız ancak daha az hata yapmaya özen göstermeniz gerekiyor. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar canınızı sıkmasın Akrep burcu.

Endişelerinizi bir kenara bırakmalı ve olayları olduğu gibi kabul etmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Süregelen birlikteliğinizle ilgili konularda da istemediğiniz ya da beklemediğiniz durumlar ortaya çıkacak ancak sorunları içinize atmak yerine birlikte olduğunuz kişiyle daha sakin ve açık konuşmalısınız. Siz sorunları gözünüzde büyütürseniz partnerinizle aradığınız mutluluğu yakalama ihtimaliniz çok daha az olabilir.

İlişkinizin sizi memnun etmediğini ve artık aranızdaki bağların eskisi kadar kuvvetli olmadığını düşünüyorsanız partnerinizle bu durumu konuşmalısınız. Aslında yılın geneline baktığımız zaman aşk hayatınız sizi memnun edecek gelişmelerle dolu olacak. Aradığınız mutluluğu ve huzuru bulma ihtimaliniz çok yüksek. Geçen yıl ilişkinizde büyük sorunlarla mücadele etmek zorunda kaldınız. Kötü de olsa bazı tecrübeler edindiniz ve artık ne istediğinizi, sorunların üstesinden nasıl geleceğinizi çok daha iyi biliyorsunuz.

Akrep burcu, 2016 yılında iş konusunda da Satürn’ün önemli desteklerini alacaksınız. Fırsatlar ve finansal konularda zaman zaman kısıtlandığınızı ve zorlandığınızı hissettiniz ancak bu yıl her şey daha güzel olacak. Çalışmalarınızı başarıyla sürdüreceksiniz. Yeni yıla başlamadan önce dağınıklığı bir kenara bırakmalı ve işlerinizi toparlamalısınız. Projelerinizin üzerinden tekrar geçebilir ve ilerlemeler konusunda kendinize yeni bir yol haritası çizebilirsiniz.

2016 yılında iş hayatınızda yeni ve beklenmedik olaylar yaşanacak. Sizi memnun edecek bu gelişmeleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. İş hayatınızda sizi memnun etmeyen durumlar da yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak. Artık kariyer hayatınıza istediğiniz gibi yön verebilirsiniz. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Çevrenizde bulunan insanların başarısız olabilirsin söylemlerine fazla kulak asmayın. Özgür kişiliğe sahipsiniz ve bu da iş hayatınızda önemli adımlar atmanızı sağlıyor.

2016 yılında yeteneklerinizi de en iyi şekilde kullanmaya başlayacaksınız. İş hayatınızda büyük ve herkesin dikkatini çeken adımlar atacaksınız. Kariyeriniz ve maddi grafiğiniz her geçen üst seviyelere doğru çıkmakta. Gelir düzeyinizin yükselmesi girişimler konusunda da elinizin bollaşmasını sağlıyor. Yıl içerisinde işlerinizi zaman zaman kendiniz ilerletmek isteyebilirsiniz ancak bazılarınız için grup çalışmaları çok daha faydalı olacaktır.

Başarıya ulaşma hırsınız çok yüksek ve riskler artık sizi korkutmuyor. Yeni bir işe başlamayı düşünüyorsanız yatırım yapacağınız işi iyice analiz etmeli ve ona göre harekete geçmelisiniz. Yıl içerisinde teknolojinin de size sunduklarından en iyi şekilde faydalanacaksınız. Zekanızı doğru noktalara odaklamayı başarırsanız iş hayatınızda da size fayda sağlayacak şekilde kullanabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem içerisinde radikal değişiklik kararı alacak ve en iyi şekilde uygulayacak.

Karşınıza hiç beklemediğiniz iş fırsatları çıkacak Akrep burcu. Kendinizi geliştirerek iş hayatınıza hazırlamalısınız. Çalışma şartlarınız ve gelir düzeyiniz çok daha iyi seviyelere ulaşacak. İşinizden memnun değilseniz ve değiştirmeyi düşünüyorsanız aradığınız şartlara sahip şirketlere başvurular yapabilirsiniz. Bazılarınız için bu durum kendiliğinden gelişecek ve üst düzey şirketlerden iş teklifleri alacaksınız. Uzun süredir iş arıyorsanız da şans sizden yana Akrep burcu. 2016 yılı kariyeriniz ve finansal durumunuz açısından güzel geçecek.

Akrep burcu, 2016 yılının ikinci yarısında sizi memnun edecek sürprizlerle karşılaşacaksınız. Özellikle aşk hayatınızda karşınıza çıkacak olan bu sürprizler uzun süredir beklediklerinizi karşılayacak düzeyde olabilir. Özellikle ikili ilişkilerde şanslı olacaksınız. Kendinizi daha rahat ve özgür ifade edebilecek, karşınızdaki kişiyle istediğiniz şekilde yakınlaşma imkanı elde edeceksiniz. Aşk hayatınız genel olarak sizi memnun edecek düzeyde ancak yeni kararlar almadan önce daha özenli ve düşünceli davranmanız size fayda sağlayacaktır.

Duygularınızı karşınızdaki kişiye aktarma konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. Karşınızdaki kişinin veya partnerinizin ne hissettiğini, ne düşündüğünü ve neyi arzuladığını daha rahat anlayacak ve buna göre davranacaksınız. Aşk konusunda imkanlarınız bol olacak Akrep burcu. Aşk hayatınız hiç beklemediğiniz kadar renkleniyor olacak, sizi kısıtlayan durumlardan kurtulacak ve rahat olacaksınız. Keyif alacağınız bir yıl var önünüzde.

2016 yılın ikinci yarısında daha önce yaşamış olduğunuz can sıkıcı ve kısıtlayıcı durumlar ortaya çıkmayacak. İstenmeyen durumların azalması hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacak ve bu sayede özgüveninizi de artırmaya başlayacaksınız. Arkadaş, aile, iş veya birliktelik konusunda sizin mutsuz olmanıza neden olan koşullar var ise hiç düşünmeden değişiklik yapabileceksiniz. Bu yıl içerisinde mutsuzluğunuza neden olan koşullarda sonlanmalar, mutluluğunuzu sağlayacak koşullarda da başlangıçlar bolca olacak gibi görünüyor.

Akrep burcu, 2016 yılında aşk, iş, eğitim, sağlık, aile ve eğlence konusunda karşınıza çıkacak fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Aşk hayatınız düzene girecek. Maddi geliriniz artacak ve bu konuda çok fazla gelir kapısı açacaksınız. Aile bağlarınız kuvvetlenecek ve zedelenen bağları kolaylıkla onarabileceksiniz. Eğitim hayatınız da istediğiniz düzeyde olacak. Bazılarınız arzu ettiği okula gitme şansını elde edecek. Genel olarak 2016 yılı istediğiniz gibi olacak Akrep burcu, tadını çıkartmalısınız.

SAĞLIK

Sevgili Akrep burcu, 2015 yılında sağlık açısından Mayıs ayı önemli olacak. Mayıs ayına kadar olan dönemi rahat bir şekilde geçireceksiniz. Uranüs’ün etkisi, sağlık açısından beklenmedik gelişmeler ve değişimlerle karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Özellikle iş hayatınızda yaşanacak gelişmeler, fazlasıyla yorgun ve stresli olmanıza neden olacaktır. İş arkadaşlarınız ve üstleriniz, gerginliğinizin daha da artmasına neden olabilir. Zaman zaman yalnız kalmak isteyecek ve kendinizi rahatlatacak uğraşlar peşinde olacaksınız. 2015 yılında, gerginlik ön planda olacak.

Karşınıza çıkan dayatmalar, fazlasıyla zorlanmanıza ve gücünüzün tükenmesine neden olabilir. Alacağınız olumsuz etkiler, sağlığınızın çok fazla zorlanmasına neden olacak. Haziran 2015’ten sonra, Jüpiter sizi koruyor olacak. Sağlık açısından kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz ancak zaman zaman zorlanmalar yaşanacağını da bilmeniz gerekiyor. Üzerinizde bulunan negatif enerjiyi ortadan kaldırmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilir ya da doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmeniz, sağlığınızın da daha iyi seviyelere ulaşmasına yardımcı olabilir.

Temmuz 2015’ten sonra Mars’ın etkisini hissedeceksiniz ve zaman zaman stresli, ruhsal açıdan yorgun olabilirsiniz. Sürekli mücadele içerisinde olmanız, ruh sağlığınızın düşüşe geçmesine neden olabilir.

Ağustos ayında ise, kendinizi bedensel olarak çok fazla yorgun hissedebilirsiniz. Spora yönelmenizde fayda var. Aksi halde kontrolünüz dışında gerçekleşecek olumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sağlık açısından kendinizi yetersiz hissetmeniz, huzursuzluk yaşamanıza ve fazlasıyla gergin olmanıza neden olabilir. 2015 yılının tamamında size iyi gelecek aktivitelere yönelmeli, üzerinizdeki negatif enerjiyi atmanızı sağlayacak uğraşlar bulmalısınız. Ruhsal olarak kendinizi ne kadar iyi hissederseniz, bedensel olarak da kendinizi o kadar iyi hissedersiniz.

EĞİTİM

Sevgili Akrep burcu, 2016 yılında Satürn sizi olumlu anlamda etkiliyor olacak ve yıl içerisinde daha önce ilginizi çekmeyen konularla ilgili araştırmalara yönelecek ve çalışmalarınızı genişleteceksiniz. Yıl içerisinde özel hayatınıza çok fazla zaman ayırmamaya çalışın, aksi halde eğitim hayatınıza gerekli olan ilgiyi gösteremeyebilir ve derslerinizde başarıyı yakalayamayabilirsiniz. Doğru seçimler yapmanız gerekiyor Akrep burcu.

2016 yılında yeteneklerinizi açığa çıkartacak ve eksik yönlerinizi giderme konusunda büyük adımlar atacaksınız. Derslerinize gerekli ilgiyi gösterdiğiniz zaman her şeyin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz Akrep burcu. Yıl içerisinde bu konuda güzel gelişmeler söz konusu olacak. Düşük veya sizi tatmin etmeyen notlarınızı yükseltme imkanı elde edeceksiniz. Anlamadığınız veya bir türlü odaklanamadığınız konularda destek almaktan çekinmeyin.

Akrep burcu, 2016 yılının ilerleyen dönemlerinde derslerinize daha fazla yoğunlaşmanız gerekiyor. Hayatınızın geri kalanı için bunu yapmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacak, çalışmalarınızda başarıyı yakalayacaksınız. Kişisel olarak gelişim göstereceğiniz bu yıl içerisinde öğretmenlerinizin ve ailenizin takdirini toplayacaksınız. Güzel gelişmelerin ardı ardına gelecek olması motivasyonunuzu yükseltecek Akrep burcu.

2016 yılının ikinci yarısından sonra eğitim hayatınızla ilgili çok daha önemli fırsatlar karşınıza çıkacak. Akademik konularda şanslı olacak, başarılı adımlar atacaksınız. Sınavlardan da istediğiniz sonuçların çıkması muhtemel ancak aklınızın dağılmasına izin vermeyin. Eğitim hayatınıza gerekli özeni göstermediğiniz takdirde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Akrep burcu, 2016 yılında kendi üzerinize düşeni yaparsanız, eğitim hayatınızda sıkıntı yaşanmayacak.

YAY

Sevgili Yay burcu, 2016 yılı sizin açınızdan müjdeleyici gelişmelerle birlikte geliyor. Geçen yıl canınızı sıkan ve çok fazla stresli olmanıza neden olan gelişmeler yıl içerisinde artık karşınıza çıkmayacak ve daha önceden var olan sıkıntıları bu yıl içerisinde rahatlıkla çözüme kavuşturma imkanı yakalayacaksınız. 2016 yılında sizin için önemli olan şeylerin başında hedefleriniz gelecek. Hedeflerinize odaklanacak ve bu konuda başarılı olmak için elinizden geleni yapacaksınız.

Yaratıcılığınız yıl içerisinde size çok büyük faydalar sağlayacak. Keyfiniz yerine gelecek ve zorlu koşullarda bile içinizdeki pozitif enerjiyi kaybetmeyeceksiniz. 2016 yılı keyifli geçireceğiniz bir yıl olacak Yay burcu. İşlerinizi büyütme imkanı yakalayacak, önemli fırsatlar elde edecek ve maddi özgürlüğünüzü en iyi seviyelere çıkartmaya başlayacaksınız. Kendi düşünceleriniz daha önemli olacak ve bu nedenle artık çevresel koşulların etkisinde kalmak yerine kendi düşündüklerinizi önemsemelisiniz.

2016 yılında yürüteceğiniz çalışmalar sizi daha da motive edecek ve başarma arzusuyla dolacaksınız. Heyecanlısınız ve bunu da iş hayatınıza yansıtmayı başardığınız takdirde kimse sizin önünüzde duramaz. Yıl içerisinde kendinizi güçsüz hissettiğiniz zamanlar olacak. İşlerin veya eğitim hayatınızın istediğiniz gibi gitmediğini düşüneceksiniz. Bu gibi sıkıntılı süreçleri en doğru şekilde atlatmaya çalışın ve zaten genel olarak şartlar istediğiniz gibi gelişecek.

Yay burcu, kısıtlanmayı ve yerinizde saymayı hiç sevmiyorsunuz. Sizin kendinize has olan davranışlarınız gerek iş gerekse özel hayatınıza doğrudan etkide bulunuyor. Bazılarınız sadece yenilik ihtiyacından dolayı partner ve hatta iş değişikliği kararı alabiliyor. Önemli kararlar almadan önce daha iyi olup olamayacağınızı en iyi şekilde analiz etmeniz gerekiyor. Artık istediğiniz kadar yenilecek ve aradığınız özgürlüğü fazlasıyla bulacaksınız.

Size mutluluk veren ve sorun yaratmayan bir ilişkiye sahipseniz bu durumun tersine dönmemesi için çaba göstermelisiniz. Biraz daha dikkatli davrandığınız sürece aşk hayatınızın ve iş hayatınızın renklendiğini görecek, geçirdiğiniz her günden fazlasıyla keyif almaya başlayacaksınız. Olumlu etkiler devam ediyor Yay burcu. Fırsatları doğru değerlendirin. Yalnızsanız bu dönem içerisinde sizin aradığınız mutluluğu fazlasıyla verecek olan kişiyle karşılaşma imkanı yakalayacaksınız.

Yeni duygular, yeni heyecanlar ve farklılıklar bolca olacak gibi görünüyor. Özellikle duygusal açıdan kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. 2016 yılının ortalarına doğru iş hayatınızda köklü değişiklik yaşanabilir. Bu süreçte sorumluluklarınız daha da artacak ve başarıya daha fazla odaklanmış olacaksınız. İşinizi değiştirmek ve farklı bir alanda meslek hayatınızı ilerletmek istiyorsanız aradığınız şans Haziran 2016’ya doğru gelmeye başlayacak.

Henüz iş hayatına atılmadıysanız ve genç yaşlardaysanız eğitim hayatınızla ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağını bilmelisiniz. Sizi memnun etmeyen notlarınız artmaya başlayacak. Yılın gelinde enerjinizi yüksek tutmanız gerekiyor Yay burcu. Hayatınızı düzene sokma şansınız her geçen gün artacak. İşiniz, aşk hayatınız, eğitiminiz, aile bağlarınız ve arkadaşlıklarınız istediğiniz düzeyde olacak. Geçen yıl başınızdan geçen ve sürekli olarak sizi kısıtlayan durumların olgunlaşmanıza yardımcı olduğunu göreceksiniz.

Yay burcu, 2016 yılının Haziran ayından sonra artık her şey rayına oturmaya başlayacak. Özellikle iş ve aşk hayatınızda ne kadar rahat olduğunuzu, gidişatın istediğiniz gibi olduğunu fark edeceksiniz. Yeni işe başladıysanız, kısa süre içerisinde kaynaşacak ve faydalı çalışmalar yaparak herkesin beğenisini kazanacaksınız. Bazılarınız bu dönem içerisinde terfi alabilir. Eğitim hayatına devam eden Yaylar ise eğitimini istediği düzeyde tamamlayabilir. Gireceğiniz sınavlardan başarıyla ayrılacaksınız ancak biraz çaba göstermeniz gerekiyor.

Satürn, 2016 yılında hedefler ve beklentiler konusunda sizi en iyi şekilde destekleyecek Yay burcu. Kendinize çizdiğiniz yol haritasında doğru bir şekilde ilerleyeceksiniz. Günler ilerledikçe hedeflerinize ne kadar yaklaştığınızı görecek ve daha fazla hırsla çalışma hayatınıza veya eğitiminize devam edeceksiniz. Bazılarınız hedefler konusunda çok aşırıya kaçabilir. Bu konuda bir uyarıda bulunmamız gerekiyor, kendinize daha gerçekçi hedefler belirlerseniz hayal kırıklığına uğrama ihtimaliniz daha da azalır.

Satürn’ün verdiği etkiler sadece iş ve eğitim hayatınızla sınırlı kalmayacak. Sosyal hayatınızı da düzene sokacaksınız ve bulunduğunuz konumları değerlendirmeye başlayacaksınız. Sizi memnun etmeyen konularda kararlı ve bitirici olabilirsiniz. Hayatınızın belirli bölümlerinde otoriter olmayı tercih edeceksiniz. Davranışlarınızın zaman zaman tepki toplayacağını ancak genel olarak sizi memnun edecek gelişmeleri de beraberinde getireceğini bilmelisiniz.

Ortak iş yapan Yay burcu insanları, beklentilerinizi çok üst seviyelerde tutmamaya çalışın. Dengeli beklentiler içerisine girerseniz aldığınız sonuçlar sizi çok daha fazla memnun edecektir. Zaman zaman sadece kendi çıkarlarınızı düşünmeli ve ona göre davranmalısınız. Genel olarak gelişmeler sizi memnun edecek düzeyde ancak ufak tefek sıkıntıların da meydana geleceğini bilmelisiniz. Üstesinden gelemeyeceğiniz koşullarla karşılaşmayacaksınız.

2016 yılında biraz daha mantıklı ve doğrucu olmalısınız. Herhangi bir girişimde bulunmadan önce riskleri analiz etmeli, işlerin doğruluğundan emin olmalısınız. Kontrolü kendi elinizde tutmayı başarırsanız zaten faydalı işler yapacaksınız ve uzun vadede bunun faydalarını fazlasıyla göreceksiniz. İşlerin ya da diğer konuların gecikme yaşaması zaman zaman sıkıntı yaşamanıza neden olabilir ancak her zaman sakinliğini korumalısınız. Sizi ilgilendirmeyen konuların içerisine fazla girmemeye çalışın.

Yay burcu, 2016 yılında geçen yıl karşınıza çıkan sorunlar azalmış olacak. İstediğiniz konularda istediğiniz ilerlemeleri kaydedeceksiniz. Finansal durumunuz, eğitim düzeyiniz, ikili ilişkileriniz ve duygusal bağlarınızdaki ilerlemeler sizi memnun edecektir. Bu süreçte hayatınıza yeni insanlar girecek. Bazıları iş hayatınıza bazıları da aşk hayatınıza direkt olarak etkilerde bulunacak. 2016 yılında daha az hata yapacak, çok daha fazla başarılı olacaksınız Yay burcu.

AŞK

Sevgili Yay burcu, 2016 yılı sizin açınızdan müjdeleyici gelişmelerle birlikte geliyor. Geçen yıl canınızı sıkan ve çok fazla stresli olmanıza neden olan gelişmeler yıl içerisinde artık karşınıza çıkmayacak ve daha önceden var olan sıkıntıları bu yıl içerisinde rahatlıkla çözüme kavuşturma imkanı yakalayacaksınız. 2016 yılında sizin için önemli olan şeylerin başında hedefleriniz gelecek. Hedeflerinize odaklanacak ve bu konuda başarılı olmak için elinizden geleni yapacaksınız.

Yaratıcılığınız yıl içerisinde size çok büyük faydalar sağlayacak. Keyfiniz yerine gelecek ve zorlu koşullarda bile içinizdeki pozitif enerjiyi kaybetmeyeceksiniz. 2016 yılı keyifli geçireceğiniz bir yıl olacak Yay burcu. İşlerinizi büyütme imkanı yakalayacak, önemli fırsatlar elde edecek ve maddi özgürlüğünüzü en iyi seviyelere çıkartmaya başlayacaksınız. Kendi düşünceleriniz daha önemli olacak ve bu nedenle artık çevresel koşulların etkisinde kalmak yerine kendi düşündüklerinizi önemsemelisiniz.

2016 yılında yürüteceğiniz çalışmalar sizi daha da motive edecek ve başarma arzusuyla dolacaksınız. Heyecanlısınız ve bunu da iş hayatınıza yansıtmayı başardığınız takdirde kimse sizin önünüzde duramaz. Yıl içerisinde kendinizi güçsüz hissettiğiniz zamanlar olacak. İşlerin veya eğitim hayatınızın istediğiniz gibi gitmediğini düşüneceksiniz. Bu gibi sıkıntılı süreçleri en doğru şekilde atlatmaya çalışın ve zaten genel olarak şartlar istediğiniz gibi gelişecek.

Yay burcu, kısıtlanmayı ve yerinizde saymayı hiç sevmiyorsunuz. Sizin kendinize has olan davranışlarınız gerek iş gerekse özel hayatınıza doğrudan etkide bulunuyor. Bazılarınız sadece yenilik ihtiyacından dolayı partner ve hatta iş değişikliği kararı alabiliyor. Önemli kararlar almadan önce daha iyi olup olamayacağınızı en iyi şekilde analiz etmeniz gerekiyor. Artık istediğiniz kadar yenilecek ve aradığınız özgürlüğü fazlasıyla bulacaksınız.

Size mutluluk veren ve sorun yaratmayan bir ilişkiye sahipseniz bu durumun tersine dönmemesi için çaba göstermelisiniz. Biraz daha dikkatli davrandığınız sürece aşk hayatınızın ve iş hayatınızın renklendiğini görecek, geçirdiğiniz her günden fazlasıyla keyif almaya başlayacaksınız. Olumlu etkiler devam ediyor Yay burcu. Fırsatları doğru değerlendirin. Yalnızsanız bu dönem içerisinde sizin aradığınız mutluluğu fazlasıyla verecek olan kişiyle karşılaşma imkanı yakalayacaksınız.

Yeni duygular, yeni heyecanlar ve farklılıklar bolca olacak gibi görünüyor. Özellikle duygusal açıdan kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. 2016 yılının ortalarına doğru iş hayatınızda köklü değişiklik yaşanabilir. Bu süreçte sorumluluklarınız daha da artacak ve başarıya daha fazla odaklanmış olacaksınız. İşinizi değiştirmek ve farklı bir alanda meslek hayatınızı ilerletmek istiyorsanız aradığınız şans Haziran 2016’ya doğru gelmeye başlayacak.

Henüz iş hayatına atılmadıysanız ve genç yaşlardaysanız eğitim hayatınızla ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağını bilmelisiniz. Sizi memnun etmeyen notlarınız artmaya başlayacak. Yılın gelinde enerjinizi yüksek tutmanız gerekiyor Yay burcu. Hayatınızı düzene sokma şansınız her geçen gün artacak. İşiniz, aşk hayatınız, eğitiminiz, aile bağlarınız ve arkadaşlıklarınız istediğiniz düzeyde olacak. Geçen yıl başınızdan geçen ve sürekli olarak sizi kısıtlayan durumların olgunlaşmanıza yardımcı olduğunu göreceksiniz.

Yay burcu, 2016 yılının Haziran ayından sonra artık her şey rayına oturmaya başlayacak. Özellikle iş ve aşk hayatınızda ne kadar rahat olduğunuzu, gidişatın istediğiniz gibi olduğunu fark edeceksiniz. Yeni işe başladıysanız, kısa süre içerisinde kaynaşacak ve faydalı çalışmalar yaparak herkesin beğenisini kazanacaksınız. Bazılarınız bu dönem içerisinde terfi alabilir. Eğitim hayatına devam eden Yaylar ise eğitimini istediği düzeyde tamamlayabilir. Gireceğiniz sınavlardan başarıyla ayrılacaksınız ancak biraz çaba göstermeniz gerekiyor.

Satürn, 2016 yılında hedefler ve beklentiler konusunda sizi en iyi şekilde destekleyecek Yay burcu. Kendinize çizdiğiniz yol haritasında doğru bir şekilde ilerleyeceksiniz. Günler ilerledikçe hedeflerinize ne kadar yaklaştığınızı görecek ve daha fazla hırsla çalışma hayatınıza veya eğitiminize devam edeceksiniz. Bazılarınız hedefler konusunda çok aşırıya kaçabilir. Bu konuda bir uyarıda bulunmamız gerekiyor, kendinize daha gerçekçi hedefler belirlerseniz hayal kırıklığına uğrama ihtimaliniz daha da azalır.

Satürn’ün verdiği etkiler sadece iş ve eğitim hayatınızla sınırlı kalmayacak. Sosyal hayatınızı da düzene sokacaksınız ve bulunduğunuz konumları değerlendirmeye başlayacaksınız. Sizi memnun etmeyen konularda kararlı ve bitirici olabilirsiniz. Hayatınızın belirli bölümlerinde otoriter olmayı tercih edeceksiniz. Davranışlarınızın zaman zaman tepki toplayacağını ancak genel olarak sizi memnun edecek gelişmeleri de beraberinde getireceğini bilmelisiniz.

Ortak iş yapan Yay burcu insanları, beklentilerinizi çok üst seviyelerde tutmamaya çalışın. Dengeli beklentiler içerisine girerseniz aldığınız sonuçlar sizi çok daha fazla memnun edecektir. Zaman zaman sadece kendi çıkarlarınızı düşünmeli ve ona göre davranmalısınız. Genel olarak gelişmeler sizi memnun edecek düzeyde ancak ufak tefek sıkıntıların da meydana geleceğini bilmelisiniz. Üstesinden gelemeyeceğiniz koşullarla karşılaşmayacaksınız.

2016 yılında biraz daha mantıklı ve doğrucu olmalısınız. Herhangi bir girişimde bulunmadan önce riskleri analiz etmeli, işlerin doğruluğundan emin olmalısınız. Kontrolü kendi elinizde tutmayı başarırsanız zaten faydalı işler yapacaksınız ve uzun vadede bunun faydalarını fazlasıyla göreceksiniz. İşlerin ya da diğer konuların gecikme yaşaması zaman zaman sıkıntı yaşamanıza neden olabilir ancak her zaman sakinliğini korumalısınız. Sizi ilgilendirmeyen konuların içerisine fazla girmemeye çalışın.

Yay burcu, 2016 yılında geçen yıl karşınıza çıkan sorunlar azalmış olacak. İstediğiniz konularda istediğiniz ilerlemeleri kaydedeceksiniz. Finansal durumunuz, eğitim düzeyiniz, ikili ilişkileriniz ve duygusal bağlarınızdaki ilerlemeler sizi memnun edecektir. Bu süreçte hayatınıza yeni insanlar girecek. Bazıları iş hayatınıza bazıları da aşk hayatınıza direkt olarak etkilerde bulunacak. 2016 yılında daha az hata yapacak, çok daha fazla başarılı olacaksınız Yay burcu.

İŞ/KARİYER

Sevgili Yay burcu, 2016 yılında kendinizi girişimler ve fırsatlar konusunda fazlasıyla cesur ve hazır hissedeceksiniz. Geçen yıl başlayan değişim süreci bu yıl içerisinde son bulacak ve artık kendinizi finansal açıdan daha özgür hissedeceksiniz. Yeni girişimler konusunda tereddüt etmeyecek, kendi çıkarlarınızı göz önünde bulundurarak harekete geçme şansı yakalayacaksınız. İş hayatınızın eskisinden daha farklı olduğunu, işlerinizi kolaylıkla çözüme kavuşturduğunuzu ve zorlukların artık sizi yıkamadığını hissetmiş olmalısınız.

2016 yılında tecrübeleriniz sayesinde daha iyi işler yapacak ve özellikle kariyer açısından yükseleceksiniz. Sizi başarıya taşıyacak işler yapacaksınız. Çalışmalarınız, özellikle üstünüz olan kişilerin daha fazla dikkatini çekecek gibi görünüyor. Üzerinde çalıştığınız işlerde derinlemesine araştırmalar yapacak ve toplantılarda bu araştırmaların faydalarını göreceksiniz. Düşündüğünüzden de fazla dikkat çekebilir, iş hayatınızda ön plana çıkabilirsiniz.

Yay burcu, genel olarak yalnız çalışmalar yürütmeyi tercih ediyorsunuz ancak bu dönem içerisinde işler biraz daha farklılaşmak zorunda. Sorumluluklarınız artıyor ve bu da grup çalışmalarından faydalanmanız gerektiğine işarettir. Bütün işleri tek başınıza halledebilirsiniz ancak başarıya daha geç ulaşırsınız. Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla görev dağılımı yapabilirsiniz. Yapacaklarınız fazlasıyla karşılık bulacak Yay burcu.

Yıl içerisinde çok fazla sosyal aktiviteye katılacak ve bu sayede iş çevrenizi genişletme imkanı yakalayacaksınız. Karşılaşacağınız ve iş aktivitelerinde tanışacağınız kişilerin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Size faydası dokunacak kişilerin söylediklerine kulak vermelisiniz. Projeleriniz konusunda da destek alma ihtimaliniz var. Hedefler konusunda daha dikkatli ve çabalayıcı olacaksınız. Bazılarınızın hedeflerinde değişiklik söz konusu olacak. Gözünüzü zirveye dikmiş durumdasınız.

2016 yılında işiniz gereği iletişimde olduğunuz kişi veya kişilerle aranızı iyi tutmaya çalışın. Özellikle ortağınız olan kişilerle anlamsız mücadeleler içerisine girebilirsiniz. Her türlü çalışmada güçlü taraf olmak istiyorsunuz ancak arzu ve istek konusunda dozu iyi ayarlayamadığınız takdirde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Can sıkıcı gelişmelerden olabildiğince uzak durmaya çalışın. Akıllıca davranmalı ve risklere gözünüz kapalı girmemelisiniz.

Yay burcu, 2016 yılına hedefleriniz belli bir şekilde girerseniz hızlı başlangıçlar yapabilirsiniz. Sizi başarıya daha hızlı ulaştıracak grup çalışmaları çok önemli olacak. Birlikte çalıştığınız kişiler sizin ne istediğinizi anlamıyorsa tartışma içerisine girmek yerine açıklayıcı konuşmalar yapmanız daha yararlı olacaktır. Üstünüz olan kişilerin dikkatini tartışma yaratarak çekmeyin, başarılarınızla çekin.

Sakin ve ılımlı davranır, işinize odaklanırsanız arzu ettiklerinizi fazlasıyla elde edebileceksiniz. Yılın belirli dönemlerinde iş hayatınızda sıkıntılar yaşanacak ve aslında bu durum da iletişim yeteneğinizi doğru kullanamadığınız için ortaya çıkacak gibi görünüyor. İtibarınızı, kariyerinizi düşünerek hareket edin. Fevri davranışların kariyerinize zarar vereceğini unutmayın. Yıl içerisinde işinizle ilgili çok fazla seyahate çıkacaksınız. Önemli işler bağlayabilir ve gelirinizi artırabilirsiniz.

2016 yılının ikinci yarısında mevki olarak sizden daha üstün kişilerin desteğini çok daha fazla hissetmeye başlayacaksınız. Haziran ayından sonra hem iş hayatınızı hem de özel hayatınızı denge içerisine almalısınız. Özel hayatınıza odaklanıp iş hayatınızı ihmal etmemeye çalışın. Disiplinli olmalısınız. Zaten ihtiyacınız olan şans ve fırsatlar karşınıza çıkacak Yay burcu. Ne kadar ciddi olursanız o kadar çok başarılı olacaksınız.

Yay burcu, 2016 yılının son aylarında projeleriniz, çalışmalarınız ve girişimleriniz hız kazanacak. Arzu ettiğiniz başarılara çok hızlı ulaşabilir ve hayal ettiğiniz yaşam standardına sahip olabilirsiniz. Yılın son aylarında biraz daha yüksek tempoda çalışacaksınız ancak buna değdiğini fazlasıyla göreceksiniz. Kariyerinizde önemli adımlar atmaya hazır olun Yay burcu.

SAĞLIK

Sevgili Yay burcu, 2015 yılı içerisinde sağlığınızı yakından ilgilendiren ve özenli olmanız gereken dönemler olacak. Özellikle Nisan ve Mayıs aylarında sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Bedensel açıdan sizi çok fazla yoracak işlerle ilgileneceksiniz ve bu durum fiziksel olarak sizi fazlasıyla yıpratacak. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız artıyor ve bu da yüksek tempoda çalışmanıza neden olacak. Enerjinizin düşüşte olması, dönem dönem huzursuzluk yaşamanıza neden olacak. Dikkatli davranmadığınız sürece sağlık açısından sorun yaşayabilirsiniz.

Mayıs 2015’te sağlığınız açısından risklerle karşılaşmanız söz konusu olabilir. Özel hayatınızdan ve iş hayatınızdan kaynaklı gelişmeler gereğinden fazla gergin olmanıza neden olabilir. Gerek enerjinizi zorlayacak, gerekse ruhsal açıdan sizi sıkıntıya sokacak koşullara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Mayıs 2015’ten sonra Neptün burcunuzu olumsuz bir şekilde etkiliyor olacak. Karşınıza çıkan zorluklarla mücadele etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ekim ayından sonra ise bu sefer Mars burcunuzu etkiliyor olacak ve bu durum sağlık açısından risk alacağınız anlamına gelmekte. Fiziksel açıdan kendinizi çok fazla yıpratabilir ve dikkatli olmadığınız takdirde yatağa düşebilirsiniz. Ayrıca ufak tefek kazalara karşı da dikkatli olmanız gerekiyor.

EĞİTİM

Sevgili Yay burcu, 2016 yılında eğitiminizle ilgili hiç beklemediğiniz ve sizi fazlasıyla şaşırtacak gelişmelerle karşılaşacaksınız. Olanakların bol olduğu bir yıl sizi bekliyor. Başarıya ulaşmanızı sağlayacak şartlar uygun durumda. Yıl içerisinde eğitim hayatınıza ve eksiklik yaşadığınız konulara odaklanmalı, fırsatları doğru değerlendirmeli ve başarıya hızla ulaşmalısınız. Dikkatinizin dağılmasına izin vermez ve eğitim hayatınıza gerekli önemi verirseniz çok daha fazla başarılı olacaksınız Yay burcu.

2016 yılında zaman zaman istenmeyen durumlar da meydana gelecek ancak bunları gözünüzde fazla büyütmeyin, istediğiniz zaman üstesinden gelemeyeceğiniz hiç bir sıkıntı olmayacak. Bir türlü başarıyı sağlayamadığınız konularda da istediğiniz gelişmeler yaşanacak. Kurs alabilir ya da eksiklik yaşadığınız dersle ilgili başarı sağlayan arkadaşlarınızla ortak çalışmalar içerisine girebilirsiniz. Başarı sizi bekliyor Yay burcu, biraz daha çaba gösterin.

Yay burcu, 2016 yılının ikinci yarısında eğitim hayatınızda ufak tefek sıkıntılar meydana gelecek. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi aktarmakta sıkıntı yaşayacaksınız ancak olumsuzlukları lehinize çevirme şansınız var. Zihninizi olumsuzluklardan arındırmanız gerekiyor. Çıkmaza girdiğinizi, artık sorunların çözümlenemeyeceğini düşünmeyin. Sosyal yaşantınıza olan ilginizi biraz daha azaltmayı başarırsanız, eğitim hayatınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

Yılın son aylarında eğitiminizle ilgili olan her şey çok daha kolay ilerleyecek. Hayatınızın ilerleyen dönemleri için planlamalar yapacaksınız. Yarım bıraktığınız eğitiminizi tamamlamak için girişimlerde bulunacaksınız. Bütün gelişmeler sizi tatmin edecek düzeyde Yay burcu. Karşınıza çıkan fırsatları doğru değerlendirmeyi başardığınız takdirde çok daha fazla başarılı olacaksınız. Üzerinize düşeni yapın ve eğitim hayatınıza odaklanın.

OĞLAK

Sevgili Oğlak burcu, 2016 yılına kendinizden emin ve her anlamda güçlenmiş bir şekilde gireceksiniz. Sizi sıkıntıya sokan, gereksiz yere zorluklar yaşamanıza neden olan sorunların artık bu yıl içerisinde karşınıza çıkmayacağını bilmelisiniz. Zaman zaman ufak tefek sıkıntılar yaşanacak ancak hepsinin üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Çok fazla başarılı olma isteğinizden kaynaklanan sorumluluk alma bağımlılığınızdan da vazgeçmeniz gerekiyor. Sorumluluklarınızı ne kadar çok artırırsanız başarıya o kadar geç ulaşırsınız ve kendinizi sıkıntıda hissedersiniz.

Geçen yıl Plüton’un da etkisiyle kendinizi geliştirmek zorunda kaldınız. Bazılarınız için yorucu geçen dönemlerin ardından daha olgun olmayı başardınız. Özellikle iş ve aşk hayatınızda huzuru bulma imkanınız olacak. Sorunlar karşısında daha sakin kalmayı başaracaksınız. Değişim süreciniz tamamlandı Oğlak burcu. Artık harekete geçmeniz ve yaşam standardınızı yukarılara çekmenizi sağlayacak çalışmalara yoğunlaşmanız gerekiyor.

Motivasyonunuzu her zaman yukarılarda tutmaya çalışın. Çıkılması zor gibi görülen işlerin içerisinden başarıyla çıkacaksınız. Her geçen gün kendinize olan güveniniz yükselecek. Hedeflerinize yavaş yavaş ilerlediğinizi görmeniz, yeni işler konusunda daha fazla hevesli olmanızı sağlayacaktır. 2016 yılının ilerleyen dönemlerinde artık gelişim, değişim ve zorluklar tamamen bitmeye başlayacak. Tam anlamıyla yenilendiğinizi hissedeceksiniz.

Sosyal olarak aktif olmanız gerekiyor. Çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Özgüveninizin artması hal ve hareketlerinize de olumlu bir şekilde yansıyacak. Zaman zaman ne istediğinize karar veremeyecek ve bundan dolayı kendinizi sorguya çekebileceksiniz. Çalışmalarınızın ya da attığınız adımların doğruluğunu teyit etmeniz sizin açınızdan çok daha iyi olacaktır. Bu sayede yapmış olduğunuz hataların farkına varabilir ve tekrarlamamak için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Yenilenmenizden dolayı hem kişiliğiniz hem de idealleriniz değişime uğradı. İnsanların artık sizi anlayamadığını söylemelerine fazla kulak asmayın Oğlak burcu. Değişimin size çok büyük getiriler sağladığını göreceksiniz. İçinizde daha keşfedemediğiniz karakter olduğunu göreceksiniz. Bazılarınız geçen yıl bu karakteri çoktan fark etmiş olabilir. Kendinize olan güveniniz en üst seviyeye çıkacak Oğlak burcu.

Oğlak burcu, 2016 yılında kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk altına girmemeye çalışın. Aldığınız sorumlulukları yerine getiremediğiniz takdirde işinizde, aşk hayatınızda, eğitiminizde veya aile hayatınızda güven kaybedebilirsiniz. Özellikle kariyer yaşantınızda yeni bir planlamaya yönelmeniz gerekiyor. Daha önceden başlatmış olduğunuz işleri bitirmeden çok daha risk taşıyan işlere yönelmemeye çalışın.

2016 yılında acele kararlar almamaya çalışın. Sakin ve oturaklı davranmanız gerekiyor. Siz çok ani davranışların ve hızlı işlerin insanı değilsiniz. Odaklandığınız zaman her şeyin üstesinden gelebilirsiniz ancak çok fazla sorumluluk demek de çok fazla odak noktası demektir. Yükselmeyi arzu ediyorsunuz, sürekli bunu da düşünüyor olabilirsiniz ancak bu hırsın size zarar vermesine izin vermeyin. Yapmanız gerekeni netleştirin, daha sonra harekete geçin.

Oğlak burcu, 2016 yılının ilerleyen dönemlerinde iş konusunda anlaşmalar daha da ön planda olacak. Bazılarınızın bu anlaşmalardan sonra hayatı değişecek. Evli olan Oğlak burcu insanları, evliliğiniz konusunda da farklılıklar yaşanacak. Zaman zaman kendinizi baskı altında hissedeceksiniz ancak karşınıza çıkan sorunları tek başınıza değil eşinizle birlikte çözmeye çalışmalısınız. Gereksiz yere tartışma içerisine girmemeye çalışın. Sorunların sadece karşı taraftan çıktığını düşünüyorsanız, biraz bencillik etmiş olursunuz.

2016 yılının ikinci yarısında Gezegenlerin etkisini daha yoğun hissetmeye başlayacaksınız. Bazılarınız için bu durum çok daha zorlayıcı olacak. Kendinizi sürekli olarak seçim yapmak zorunda hissedeceksiniz. Rayına oturttuğunuz hayatınızı artık değiştirmeye çalışmayın. Sadece sizi memnun etmeyen sorunları ortadan kaldırmaya çalışmanız çok daha yararlı olacaktır. Sorunları ortadan kaldıramadığınızı düşünüyorsanız köklü bir değişikliğe yönelebilirsiniz.

2016 yılı içerisinde ev hayatınızda da düzenlemeler meydana gelecek. Yeni bir ev almanız gündeme gelebilir ya da şuan oturduğunuz evi tadilat ettirmek isteyebilirsiniz. Farklılık ve yenilik ihtiyacınız ev hayatınıza da olumlu anlamda yansıyacak demektir. Geçen yıl karşınıza çıkan sıkıntılardan artık kendinizi kurtarmalısınız. Geçmişin izlerinden kurtulamadığınız sürece kendinizi iyi hissedemeyebilirsiniz.

Oğlak burcu, yenilenmiş kişiliğiniz ve düşüncelerinizle her ortamda dikkat çekmeyi başaracaksınız. Özellikle aşk hayatınızda çok fazla alternatif ortaya çıkacak. Yalnızlığınıza son vermek adına güzel girişimlerde bulunacaksınız. Bu dönem içerisinde istediğiniz kişiyi etkilemeyi başaracaksınız. Yakınlaştığınız kişiyle eğlenceli, tutkulu ve bir o kadar özel günler geçirecek, her an birbirinize daha fazla yakınlaşma fırsatı elde edeceksiniz.

Bazılarınız için istenmeyen durumlar meydana gelecek. Hayatınızın alt üst olduğunu düşüneceksiniz ancak günler ilerledikçe aslında başınızdan geçen olayların o kadar da kötü olmadığını fark edeceksiniz. Başınıza gelecek iyi veya kötü olaylardan kaçamazsınız. Yapmanız gereken tek şey dik durmak ve şartların sizi yıldırmasına izin vermemek. Sabretmeyi öğrendiğiniz takdirde işler istediğiniz gibi ilerleyecek.

Oğlak burcu, 2016 yılında iletişim yeteneğiniz de üst seviyelere çıkacak. İnsanlarla daha doğru ve net konuşmalar gerçekleştirebileceksiniz. İstediğiniz kişi üzerinde ikna edici olabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda ve aşk hayatınızda bu yönünüzü en iyi şekilde kullanmaya çalışmalısınız. Girişimleriniz sonuçsuz kalmayacak Oğlak burcu. 2016 yılında maddi ve manevi anlamda çok karlı olacaksınız. Yılın geneline baktığımız zaman olumlu gelişmeler, olumsuz gelişmelerden çok daha fazla olacak.

AŞK

Sevgili Oğlak burcu, 2016 yılına kendinizden emin ve her anlamda güçlenmiş bir şekilde gireceksiniz. Sizi sıkıntıya sokan, gereksiz yere zorluklar yaşamanıza neden olan sorunların artık bu yıl içerisinde karşınıza çıkmayacağını bilmelisiniz. Zaman zaman ufak tefek sıkıntılar yaşanacak ancak hepsinin üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Çok fazla başarılı olma isteğinizden kaynaklanan sorumluluk alma bağımlılığınızdan da vazgeçmeniz gerekiyor. Sorumluluklarınızı ne kadar çok artırırsanız başarıya o kadar geç ulaşırsınız ve kendinizi sıkıntıda hissedersiniz.

Geçen yıl Plüton’un da etkisiyle kendinizi geliştirmek zorunda kaldınız. Bazılarınız için yorucu geçen dönemlerin ardından daha olgun olmayı başardınız. Özellikle iş ve aşk hayatınızda huzuru bulma imkanınız olacak. Sorunlar karşısında daha sakin kalmayı başaracaksınız. Değişim süreciniz tamamlandı Oğlak burcu. Artık harekete geçmeniz ve yaşam standardınızı yukarılara çekmenizi sağlayacak çalışmalara yoğunlaşmanız gerekiyor.

Motivasyonunuzu her zaman yukarılarda tutmaya çalışın. Çıkılması zor gibi görülen işlerin içerisinden başarıyla çıkacaksınız. Her geçen gün kendinize olan güveniniz yükselecek. Hedeflerinize yavaş yavaş ilerlediğinizi görmeniz, yeni işler konusunda daha fazla hevesli olmanızı sağlayacaktır. 2016 yılının ilerleyen dönemlerinde artık gelişim, değişim ve zorluklar tamamen bitmeye başlayacak. Tam anlamıyla yenilendiğinizi hissedeceksiniz.

Sosyal olarak aktif olmanız gerekiyor. Çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Özgüveninizin artması hal ve hareketlerinize de olumlu bir şekilde yansıyacak. Zaman zaman ne istediğinize karar veremeyecek ve bundan dolayı kendinizi sorguya çekebileceksiniz. Çalışmalarınızın ya da attığınız adımların doğruluğunu teyit etmeniz sizin açınızdan çok daha iyi olacaktır. Bu sayede yapmış olduğunuz hataların farkına varabilir ve tekrarlamamak için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Yenilenmenizden dolayı hem kişiliğiniz hem de idealleriniz değişime uğradı. İnsanların artık sizi anlayamadığını söylemelerine fazla kulak asmayın Oğlak burcu. Değişimin size çok büyük getiriler sağladığını göreceksiniz. İçinizde daha keşfedemediğiniz karakter olduğunu göreceksiniz. Bazılarınız geçen yıl bu karakteri çoktan fark etmiş olabilir. Kendinize olan güveniniz en üst seviyeye çıkacak Oğlak burcu.

Oğlak burcu, 2016 yılında kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk altına girmemeye çalışın. Aldığınız sorumlulukları yerine getiremediğiniz takdirde işinizde, aşk hayatınızda, eğitiminizde veya aile hayatınızda güven kaybedebilirsiniz. Özellikle kariyer yaşantınızda yeni bir planlamaya yönelmeniz gerekiyor. Daha önceden başlatmış olduğunuz işleri bitirmeden çok daha risk taşıyan işlere yönelmemeye çalışın.

2016 yılında acele kararlar almamaya çalışın. Sakin ve oturaklı davranmanız gerekiyor. Siz çok ani davranışların ve hızlı işlerin insanı değilsiniz. Odaklandığınız zaman her şeyin üstesinden gelebilirsiniz ancak çok fazla sorumluluk demek de çok fazla odak noktası demektir. Yükselmeyi arzu ediyorsunuz, sürekli bunu da düşünüyor olabilirsiniz ancak bu hırsın size zarar vermesine izin vermeyin. Yapmanız gerekeni netleştirin, daha sonra harekete geçin.

Oğlak burcu, 2016 yılının ilerleyen dönemlerinde iş konusunda anlaşmalar daha da ön planda olacak. Bazılarınızın bu anlaşmalardan sonra hayatı değişecek. Evli olan Oğlak burcu insanları, evliliğiniz konusunda da farklılıklar yaşanacak. Zaman zaman kendinizi baskı altında hissedeceksiniz ancak karşınıza çıkan sorunları tek başınıza değil eşinizle birlikte çözmeye çalışmalısınız. Gereksiz yere tartışma içerisine girmemeye çalışın. Sorunların sadece karşı taraftan çıktığını düşünüyorsanız, biraz bencillik etmiş olursunuz.

2016 yılının ikinci yarısında Gezegenlerin etkisini daha yoğun hissetmeye başlayacaksınız. Bazılarınız için bu durum çok daha zorlayıcı olacak. Kendinizi sürekli olarak seçim yapmak zorunda hissedeceksiniz. Rayına oturttuğunuz hayatınızı artık değiştirmeye çalışmayın. Sadece sizi memnun etmeyen sorunları ortadan kaldırmaya çalışmanız çok daha yararlı olacaktır. Sorunları ortadan kaldıramadığınızı düşünüyorsanız köklü bir değişikliğe yönelebilirsiniz.

2016 yılı içerisinde ev hayatınızda da düzenlemeler meydana gelecek. Yeni bir ev almanız gündeme gelebilir ya da şuan oturduğunuz evi tadilat ettirmek isteyebilirsiniz. Farklılık ve yenilik ihtiyacınız ev hayatınıza da olumlu anlamda yansıyacak demektir. Geçen yıl karşınıza çıkan sıkıntılardan artık kendinizi kurtarmalısınız. Geçmişin izlerinden kurtulamadığınız sürece kendinizi iyi hissedemeyebilirsiniz.

Oğlak burcu, yenilenmiş kişiliğiniz ve düşüncelerinizle her ortamda dikkat çekmeyi başaracaksınız. Özellikle aşk hayatınızda çok fazla alternatif ortaya çıkacak. Yalnızlığınıza son vermek adına güzel girişimlerde bulunacaksınız. Bu dönem içerisinde istediğiniz kişiyi etkilemeyi başaracaksınız. Yakınlaştığınız kişiyle eğlenceli, tutkulu ve bir o kadar özel günler geçirecek, her an birbirinize daha fazla yakınlaşma fırsatı elde edeceksiniz.

Bazılarınız için istenmeyen durumlar meydana gelecek. Hayatınızın alt üst olduğunu düşüneceksiniz ancak günler ilerledikçe aslında başınızdan geçen olayların o kadar da kötü olmadığını fark edeceksiniz. Başınıza gelecek iyi veya kötü olaylardan kaçamazsınız. Yapmanız gereken tek şey dik durmak ve şartların sizi yıldırmasına izin vermemek. Sabretmeyi öğrendiğiniz takdirde işler istediğiniz gibi ilerleyecek.

Oğlak burcu, 2016 yılında iletişim yeteneğiniz de üst seviyelere çıkacak. İnsanlarla daha doğru ve net konuşmalar gerçekleştirebileceksiniz. İstediğiniz kişi üzerinde ikna edici olabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda ve aşk hayatınızda bu yönünüzü en iyi şekilde kullanmaya çalışmalısınız. Girişimleriniz sonuçsuz kalmayacak Oğlak burcu. 2016 yılında maddi ve manevi anlamda çok karlı olacaksınız. Yılın geneline baktığımız zaman olumlu gelişmeler, olumsuz gelişmelerden çok daha fazla olacak.

İŞ/KARİYER

Sevgili Oğlak burcu, 2016 yılına kendinizden emin ve her anlamda güçlenmiş bir şekilde gireceksiniz. Sizi sıkıntıya sokan, gereksiz yere zorluklar yaşamanıza neden olan sorunların artık bu yıl içerisinde karşınıza çıkmayacağını bilmelisiniz. Zaman zaman ufak tefek sıkıntılar yaşanacak ancak hepsinin üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Çok fazla başarılı olma isteğinizden kaynaklanan sorumluluk alma bağımlılığınızdan da vazgeçmeniz gerekiyor. Sorumluluklarınızı ne kadar çok artırırsanız başarıya o kadar geç ulaşırsınız ve kendinizi sıkıntıda hissedersiniz.

Geçen yıl Plüton’un da etkisiyle kendinizi geliştirmek zorunda kaldınız. Bazılarınız için yorucu geçen dönemlerin ardından daha olgun olmayı başardınız. Özellikle iş ve aşk hayatınızda huzuru bulma imkanınız olacak. Sorunlar karşısında daha sakin kalmayı başaracaksınız. Değişim süreciniz tamamlandı Oğlak burcu. Artık harekete geçmeniz ve yaşam standardınızı yukarılara çekmenizi sağlayacak çalışmalara yoğunlaşmanız gerekiyor.

Motivasyonunuzu her zaman yukarılarda tutmaya çalışın. Çıkılması zor gibi görülen işlerin içerisinden başarıyla çıkacaksınız. Her geçen gün kendinize olan güveniniz yükselecek. Hedeflerinize yavaş yavaş ilerlediğinizi görmeniz, yeni işler konusunda daha fazla hevesli olmanızı sağlayacaktır. 2016 yılının ilerleyen dönemlerinde artık gelişim, değişim ve zorluklar tamamen bitmeye başlayacak. Tam anlamıyla yenilendiğinizi hissedeceksiniz.

Sosyal olarak aktif olmanız gerekiyor. Çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Özgüveninizin artması hal ve hareketlerinize de olumlu bir şekilde yansıyacak. Zaman zaman ne istediğinize karar veremeyecek ve bundan dolayı kendinizi sorguya çekebileceksiniz. Çalışmalarınızın ya da attığınız adımların doğruluğunu teyit etmeniz sizin açınızdan çok daha iyi olacaktır. Bu sayede yapmış olduğunuz hataların farkına varabilir ve tekrarlamamak için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Yenilenmenizden dolayı hem kişiliğiniz hem de idealleriniz değişime uğradı. İnsanların artık sizi anlayamadığını söylemelerine fazla kulak asmayın Oğlak burcu. Değişimin size çok büyük getiriler sağladığını göreceksiniz. İçinizde daha keşfedemediğiniz karakter olduğunu göreceksiniz. Bazılarınız geçen yıl bu karakteri çoktan fark etmiş olabilir. Kendinize olan güveniniz en üst seviyeye çıkacak Oğlak burcu.

Oğlak burcu, 2016 yılında kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk altına girmemeye çalışın. Aldığınız sorumlulukları yerine getiremediğiniz takdirde işinizde, aşk hayatınızda, eğitiminizde veya aile hayatınızda güven kaybedebilirsiniz. Özellikle kariyer yaşantınızda yeni bir planlamaya yönelmeniz gerekiyor. Daha önceden başlatmış olduğunuz işleri bitirmeden çok daha risk taşıyan işlere yönelmemeye çalışın.

2016 yılında acele kararlar almamaya çalışın. Sakin ve oturaklı davranmanız gerekiyor. Siz çok ani davranışların ve hızlı işlerin insanı değilsiniz. Odaklandığınız zaman her şeyin üstesinden gelebilirsiniz ancak çok fazla sorumluluk demek de çok fazla odak noktası demektir. Yükselmeyi arzu ediyorsunuz, sürekli bunu da düşünüyor olabilirsiniz ancak bu hırsın size zarar vermesine izin vermeyin. Yapmanız gerekeni netleştirin, daha sonra harekete geçin.

Oğlak burcu, 2016 yılının ilerleyen dönemlerinde iş konusunda anlaşmalar daha da ön planda olacak. Bazılarınızın bu anlaşmalardan sonra hayatı değişecek. Evli olan Oğlak burcu insanları, evliliğiniz konusunda da farklılıklar yaşanacak. Zaman zaman kendinizi baskı altında hissedeceksiniz ancak karşınıza çıkan sorunları tek başınıza değil eşinizle birlikte çözmeye çalışmalısınız. Gereksiz yere tartışma içerisine girmemeye çalışın. Sorunların sadece karşı taraftan çıktığını düşünüyorsanız, biraz bencillik etmiş olursunuz.

2016 yılının ikinci yarısında Gezegenlerin etkisini daha yoğun hissetmeye başlayacaksınız. Bazılarınız için bu durum çok daha zorlayıcı olacak. Kendinizi sürekli olarak seçim yapmak zorunda hissedeceksiniz. Rayına oturttuğunuz hayatınızı artık değiştirmeye çalışmayın. Sadece sizi memnun etmeyen sorunları ortadan kaldırmaya çalışmanız çok daha yararlı olacaktır. Sorunları ortadan kaldıramadığınızı düşünüyorsanız köklü bir değişikliğe yönelebilirsiniz.

2016 yılı içerisinde ev hayatınızda da düzenlemeler meydana gelecek. Yeni bir ev almanız gündeme gelebilir ya da şuan oturduğunuz evi tadilat ettirmek isteyebilirsiniz. Farklılık ve yenilik ihtiyacınız ev hayatınıza da olumlu anlamda yansıyacak demektir. Geçen yıl karşınıza çıkan sıkıntılardan artık kendinizi kurtarmalısınız. Geçmişin izlerinden kurtulamadığınız sürece kendinizi iyi hissedemeyebilirsiniz.

Oğlak burcu, yenilenmiş kişiliğiniz ve düşüncelerinizle her ortamda dikkat çekmeyi başaracaksınız. Özellikle aşk hayatınızda çok fazla alternatif ortaya çıkacak. Yalnızlığınıza son vermek adına güzel girişimlerde bulunacaksınız. Bu dönem içerisinde istediğiniz kişiyi etkilemeyi başaracaksınız. Yakınlaştığınız kişiyle eğlenceli, tutkulu ve bir o kadar özel günler geçirecek, her an birbirinize daha fazla yakınlaşma fırsatı elde edeceksiniz.

Bazılarınız için istenmeyen durumlar meydana gelecek. Hayatınızın alt üst olduğunu düşüneceksiniz ancak günler ilerledikçe aslında başınızdan geçen olayların o kadar da kötü olmadığını fark edeceksiniz. Başınıza gelecek iyi veya kötü olaylardan kaçamazsınız. Yapmanız gereken tek şey dik durmak ve şartların sizi yıldırmasına izin vermemek. Sabretmeyi öğrendiğiniz takdirde işler istediğiniz gibi ilerleyecek.

Oğlak burcu, 2016 yılında iletişim yeteneğiniz de üst seviyelere çıkacak. İnsanlarla daha doğru ve net konuşmalar gerçekleştirebileceksiniz. İstediğiniz kişi üzerinde ikna edici olabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda ve aşk hayatınızda bu yönünüzü en iyi şekilde kullanmaya çalışmalısınız. Girişimleriniz sonuçsuz kalmayacak Oğlak burcu. 2016 yılında maddi ve manevi anlamda çok karlı olacaksınız. Yılın geneline baktığımız zaman olumlu gelişmeler, olumsuz gelişmelerden çok daha fazla olacak.

SAĞLIK

Sevgili Oğlak burcu, 2015 yılında Satürn, 24-26 Aralık tarihinde dünyaya geldiyseniz sizi etkisi altına alacak. Bu tarihte dünyaya gelen Oğlak burcu insanları sağlık açısından zorluklar yaşayabilir. Sürekli olarak başarıya ulaşmak istiyor ve bu konuda çok fazla çalışıyorsunuz. Hırslı olmanız, zaman zaman kötümser olmanıza neden olabilir. Burcun diğer günlerinde dünyaya gelen Oğlak burcu insanları için güzel gelişmeler söz konusu olacak. Üzerinizdeki baskı en aza inecek ve stresten kurtulacaksınız. Ayrıca sizden kaynaklı olmayan zorluklara karşı da hazırlıklı olmalısınız.

Mayıs ve Haziran 2015’te ağır ilerleyen gezegenlerin etkisini hissedebilirsiniz. Zihinsel olarak sizi meşgul eden durumlar ve iş hayatınız, yıpranmanıza ve huzursuz olmanıza neden olabilir. Gereğinden fazla çalışarak, enerjinizin düşmesine neden olabilirsiniz.

Merkür, Haziran 2015’te zaman zaman huzursuz olmanıza neden olacak. Özel hayatınızdan veya iş hayatınızdan kaynaklı sorunlar gündeme gelebilir. Kendinize zaman ayırmaya çalışın. Hobilerinize yönelin ve size huzur veren arkadaşlarınızla vakit geçirin. Sizin için en iyisi bu olacaktır. Ayrıca yeme ve içme alışkanlıklarınıza da dikkat edin.

EĞİTİM

Sevgili Oğlak burcu, 2015 yılında Satürn, 24-26 Aralık tarihinde dünyaya geldiyseniz sizi etkisi altına alacak. Bu tarihte dünyaya gelen Oğlak burcu insanları sağlık açısından zorluklar yaşayabilir. Sürekli olarak başarıya ulaşmak istiyor ve bu konuda çok fazla çalışıyorsunuz. Hırslı olmanız, zaman zaman kötümser olmanıza neden olabilir. Burcun diğer günlerinde dünyaya gelen Oğlak burcu insanları için güzel gelişmeler söz konusu olacak. Üzerinizdeki baskı en aza inecek ve stresten kurtulacaksınız. Ayrıca sizden kaynaklı olmayan zorluklara karşı da hazırlıklı olmalısınız.

Mayıs ve Haziran 2015’te ağır ilerleyen gezegenlerin etkisini hissedebilirsiniz. Zihinsel olarak sizi meşgul eden durumlar ve iş hayatınız, yıpranmanıza ve huzursuz olmanıza neden olabilir. Gereğinden fazla çalışarak, enerjinizin düşmesine neden olabilirsiniz.

Merkür, Haziran 2015’te zaman zaman huzursuz olmanıza neden olacak. Özel hayatınızdan veya iş hayatınızdan kaynaklı sorunlar gündeme gelebilir. Kendinize zaman ayırmaya çalışın. Hobilerinize yönelin ve size huzur veren arkadaşlarınızla vakit geçirin. Sizin için en iyisi bu olacaktır. Ayrıca yeme ve içme alışkanlıklarınıza da dikkat edin.

KOVA

Sevgili Oğlak burcu, 2015 yılında Satürn, 24-26 Aralık tarihinde dünyaya geldiyseniz sizi etkisi altına alacak. Bu tarihte dünyaya gelen Oğlak burcu insanları sağlık açısından zorluklar yaşayabilir. Sürekli olarak başarıya ulaşmak istiyor ve bu konuda çok fazla çalışıyorsunuz. Hırslı olmanız, zaman zaman kötümser olmanıza neden olabilir. Burcun diğer günlerinde dünyaya gelen Oğlak burcu insanları için güzel gelişmeler söz konusu olacak. Üzerinizdeki baskı en aza inecek ve stresten kurtulacaksınız. Ayrıca sizden kaynaklı olmayan zorluklara karşı da hazırlıklı olmalısınız.

Mayıs ve Haziran 2015’te ağır ilerleyen gezegenlerin etkisini hissedebilirsiniz. Zihinsel olarak sizi meşgul eden durumlar ve iş hayatınız, yıpranmanıza ve huzursuz olmanıza neden olabilir. Gereğinden fazla çalışarak, enerjinizin düşmesine neden olabilirsiniz.

Merkür, Haziran 2015’te zaman zaman huzursuz olmanıza neden olacak. Özel hayatınızdan veya iş hayatınızdan kaynaklı sorunlar gündeme gelebilir. Kendinize zaman ayırmaya çalışın. Hobilerinize yönelin ve size huzur veren arkadaşlarınızla vakit geçirin. Sizin için en iyisi bu olacaktır. Ayrıca yeme ve içme alışkanlıklarınıza da dikkat edin.

AŞK

Sevgili Kova burcu, 2016 yılında aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak gibi görünüyor. Bazılarınız uzun süredir aşk konusunda şanssızlık çekiyor olabilir. Bazılarınızın da ilişkisi hiç sorunsuz devam ediyor, merak etmeyin bu yıl da sorunsuz zamanlarınız olacak. Uzun süredir şanssızlık yaşayanların aşk hayatında memnun edici gelişmeler yaşanacağını söylemeliyiz. Hayalini kurduğunuz aşk hayatına sahip olma şansız çok yüksek. Karşınıza hiç beklemediğiniz anlarda fırsatlar çıkacak, en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

2016 yılının genelinde tutkulu ve eğlenceli bir aşk hayatına sahip olacaksınız. Aslında bu yıl içerisinde aşk hayatınıza çok fazla önem vermeyeceksiniz ancak buna rağmen istediğiniz şartları elde edecek, süregelen birlikteliğinizde sıkıntılardan kurtulacaksınız. Partnerinizin hislerinden eminseniz, artık hayatınızın düzene oturduğunu düşünüyorsanız ve kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsanız evlilik kararı alabilirsiniz.

Partnerinizin hislerinden emin olmadan ciddi adımlar atmamaya çalışın. Sonrasında hayal kırıklığı yaşamak istemezsiniz. Zamanında adımlar atarsanız yıl içerisinde aşk konusunda pek sıkıntı yaşamayacaksınız Kova burcu. Aşk hayatınız gezegenlerin de olumlu etkileri altında olacak. Yılın geneline baktığımız zaman aşk hayatınızın kafanızı çok fazla meşgul etmeyeceğini söyleyebiliriz. Aradığınız macera ve gönül eğlendirmek değilse, üzülmeyeceksiniz.

Ciddi birliktelik peşinde olmayan Kova burcu insanları, karşınızdaki kişi sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Bu nedenle bu tarz bir ilişkiye başlamadan önce iyice düşünmeli ve karşınızdaki kişinin de duygularını göz önünde bulundurmalısınız. Süregelen birlikteliğiniz var ise ve artık birlikteliğinizin sizi mutlu etmediğine, aksine mutsuzluğunuza sebep olduğuna inanıyorsanız birlikteliğinizi sonlandırmanız kolay olabileceği gibi zor da olacak. Nasıl olursa olsun, kendinizi kısa zaman içerisinde toparlayacaksınız.

Kova burcu, 2016 yılında hepinizin de flört arayışında olacağı dönemler olacak. Bu durum birlikteliği olan Kovalar için çok daha zor olabilir. Partnerinizi aldatma ihtimaliniz var. Kendinizi tutmanız ve yasak ilişkilerden olabildiğince uzak durmanız gerekiyor. Size hoş gelen yakınlaşmaların yanlış adımlar atmanıza neden olmasına izin vermeyin. Riski dönemi en iyi şekilde atlatmayı başarırsanız partnerinize olan hisleriniz daha da artacak. Aşk hayatınızdan keyif alacağınız dönemlere gireceksiniz.

2016 yılında her zaman her şey güzel ilerlemeyecek. Özellikle yılın son aylarında zorlandığınızı hissedeceksiniz. Partnerinizle aranızda tartışmalar ortaya çıkacak. Bazılarınız bu fırtınalı dönemi zararsız atlatırken, bazılarınız atlatamayacak. Sosyal hayatınız da yıl içerisinde hareketleniyor Kova burcu. Arkadaş çevrenizden bir kişiyle yakınlaşma ihtimaliniz var. Uzun süredir arkadaşınız olan bir kişiye de duygusal olarak bir şeyler hissedebilirsiniz. Hissettiklerinizin sizi korkutmasına izin vermeyin. Hislerinizin devamlılığından eminseniz harekete geçebilirsiniz.

Venüs, 2016 yılında burcunuzla uyumlu açılarda bulunuyor Kova burcu. Bu da demek oluyor ki aşk hayatınızda hiç beklemediğiniz güzellikte gelişmeler meydana gelecek. Evli olan Kovalar için de mutluluk verici gelişmeler yaşanacak. Eşinizle aranızdaki bağları daha da kuvvetlendireceksiniz. Zaman zaman sorun yaşayabilirsiniz ancak her şeyin üstesinden birlikte gelmeyi başaracaksınız. Kova burcu, 2016 yılında aşk hayatınız istediğiniz düzeyde olacak.

AŞK

Sevgili Kova burcu, 2016 yılında aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak gibi görünüyor. Bazılarınız uzun süredir aşk konusunda şanssızlık çekiyor olabilir. Bazılarınızın da ilişkisi hiç sorunsuz devam ediyor, merak etmeyin bu yıl da sorunsuz zamanlarınız olacak. Uzun süredir şanssızlık yaşayanların aşk hayatında memnun edici gelişmeler yaşanacağını söylemeliyiz. Hayalini kurduğunuz aşk hayatına sahip olma şansız çok yüksek. Karşınıza hiç beklemediğiniz anlarda fırsatlar çıkacak, en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

2016 yılının genelinde tutkulu ve eğlenceli bir aşk hayatına sahip olacaksınız. Aslında bu yıl içerisinde aşk hayatınıza çok fazla önem vermeyeceksiniz ancak buna rağmen istediğiniz şartları elde edecek, süregelen birlikteliğinizde sıkıntılardan kurtulacaksınız. Partnerinizin hislerinden eminseniz, artık hayatınızın düzene oturduğunu düşünüyorsanız ve kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsanız evlilik kararı alabilirsiniz.

Partnerinizin hislerinden emin olmadan ciddi adımlar atmamaya çalışın. Sonrasında hayal kırıklığı yaşamak istemezsiniz. Zamanında adımlar atarsanız yıl içerisinde aşk konusunda pek sıkıntı yaşamayacaksınız Kova burcu. Aşk hayatınız gezegenlerin de olumlu etkileri altında olacak. Yılın geneline baktığımız zaman aşk hayatınızın kafanızı çok fazla meşgul etmeyeceğini söyleyebiliriz. Aradığınız macera ve gönül eğlendirmek değilse, üzülmeyeceksiniz.

Ciddi birliktelik peşinde olmayan Kova burcu insanları, karşınızdaki kişi sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Bu nedenle bu tarz bir ilişkiye başlamadan önce iyice düşünmeli ve karşınızdaki kişinin de duygularını göz önünde bulundurmalısınız. Süregelen birlikteliğiniz var ise ve artık birlikteliğinizin sizi mutlu etmediğine, aksine mutsuzluğunuza sebep olduğuna inanıyorsanız birlikteliğinizi sonlandırmanız kolay olabileceği gibi zor da olacak. Nasıl olursa olsun, kendinizi kısa zaman içerisinde toparlayacaksınız.

Kova burcu, 2016 yılında hepinizin de flört arayışında olacağı dönemler olacak. Bu durum birlikteliği olan Kovalar için çok daha zor olabilir. Partnerinizi aldatma ihtimaliniz var. Kendinizi tutmanız ve yasak ilişkilerden olabildiğince uzak durmanız gerekiyor. Size hoş gelen yakınlaşmaların yanlış adımlar atmanıza neden olmasına izin vermeyin. Riski dönemi en iyi şekilde atlatmayı başarırsanız partnerinize olan hisleriniz daha da artacak. Aşk hayatınızdan keyif alacağınız dönemlere gireceksiniz.

2016 yılında her zaman her şey güzel ilerlemeyecek. Özellikle yılın son aylarında zorlandığınızı hissedeceksiniz. Partnerinizle aranızda tartışmalar ortaya çıkacak. Bazılarınız bu fırtınalı dönemi zararsız atlatırken, bazılarınız atlatamayacak. Sosyal hayatınız da yıl içerisinde hareketleniyor Kova burcu. Arkadaş çevrenizden bir kişiyle yakınlaşma ihtimaliniz var. Uzun süredir arkadaşınız olan bir kişiye de duygusal olarak bir şeyler hissedebilirsiniz. Hissettiklerinizin sizi korkutmasına izin vermeyin. Hislerinizin devamlılığından eminseniz harekete geçebilirsiniz.

Venüs, 2016 yılında burcunuzla uyumlu açılarda bulunuyor Kova burcu. Bu da demek oluyor ki aşk hayatınızda hiç beklemediğiniz güzellikte gelişmeler meydana gelecek. Evli olan Kovalar için de mutluluk verici gelişmeler yaşanacak. Eşinizle aranızdaki bağları daha da kuvvetlendireceksiniz. Zaman zaman sorun yaşayabilirsiniz ancak her şeyin üstesinden birlikte gelmeyi başaracaksınız. Kova burcu, 2016 yılında aşk hayatınız istediğiniz düzeyde olacak.

İŞ/KARİYER

Sevgili Kova burcu, 2016 yılında hedeflerinizde değişiklik yapmak durumunda olacaksınız. Hayatınızı olumlu anlamda değiştirmenizi sağlayacak gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. Yılın ilk aylarında kişilik olarak kendinizi toparlamak isteyecek ve iş hayatınıza karşı olan bakış açınızı değiştireceksiniz. Aslında bu değişimi 2015 yılının sonlarına doğru hissetmeye başlamış olmalısınız. Yıl içerisinde işinizle ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı dönemler çok fazla olacak. Fırsatlara hazırlıklı olmanız gerekiyor. Yıl içerisinde kendinizi çok hırslı hissedeceksiniz.

Yaşanacak değişimler sizi korkutmasın Kova burcu. Hedeflerinize ilerleme konusunda büyük adımlar atacaksınız. Arzu ettiklerinizi ve yeteneklerinizi iş hayatınızda en doğru şekilde kullanmaya başlayacaksınız. Çalışmalarınız hız kazanacak. Yeni projeler üreteceksiniz. Mesleki konularda ciddi yönlerinizi daha açık bir şekilde ortaya koyacak, otoriter tavırlar sergilemeye başlayacaksınız. Doğru ve faydalı dokunuşlarınız çalışma arkadaşlarınızın da dikkatini çekecek. Sizin hırslı yapınız, birlikte çalıştığınız insanların da motivasyonunu artıracak gibi görünüyor.

İş hayatınızda bir denge kurmalısınız. Karar alma aşamasındaysanız iyice araştırma yapmalı ve daha sonra harekete geçmelisiniz. Aldığınız kararlarında daima arkasında durmanız gerekiyor. Bu yıl içerisinde sorumluluklarınız artabilir. Artan sorumluluklar gereğinden fazla yorulmanıza neden olacak ancak siz bunun da üstesinden gelmeyi kolaylıkla başaracaksınız. Satürn, 2016 yılında sizi fazlasıyla etkiliyor olacak. Çalışma koşullarınız iyileşecek, yaşanacak değişimler sizi fazlasıyla mutlu edecek.

Yıl içerisinde göstereceğiniz performans sayesinde diğer çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla ön plana çıkacaksınız. Sürekli olarak başarılı işler yapmanız, üstünüz olan kişilerin sizden yana olan beklentilerin artmasını sağlayacak. Hem kendinizin hem de çalıştığınız yerin gelirini yükseltme imkanınız olacak. Çok önemli iş anlaşmaları sağlayacaksınız. Zaman zaman sıkıntılar da yaşanacak. Beklediğiniz işlerin gecikmesi motivasyon eksikliği yaşanmasına neden olacak. Ortağınız var ise, bu konuda ortağınızla fikir ayrılığına düşeceksiniz ancak genel olarak işler rayına oturacak ve memnun edici sonuçlar alacaksınız.

Kova burcu, 2016 yılında iş hayatınızdaki beklentilerin yüksek olması zaman zaman üzerinizde baskı oluşmasına neden olacak. Baskının çok daha fazla olmasını önlemek zorundasınız. 2016 yılı içerisinde temponuzu yükseltmeniz gerekiyor. Çalışmalarınıza hız verecek, kendinizi yoğun tempo içerisinde bulacaksınız. Parasal konularda dengelerin bozulacağı dönemler olacak. Bu nedenle gereğinden fazla para harcamamaya ve birikim yapmaya özen gösterin.

2016 yılının tamamında önemli iş fırsatları gündeme gelecek. Yine bu yıl içerisinde daha önce başlatmış olduğunuz işlerin de sonuca hızla ilerlediğini göreceksiniz. Kazancınız yıl içerisinde yavaş yavaş artacak. Bazılarınız yatırım yapmayı düşünecek, bazılarınız da yeni projelere para yatıracak. Kararınız hangi yönde olursa olsun, attığınız her adımın size getiriler sağladığını fazlasıyla göreceksiniz.

Haziran 2016’dan sonra şansınızın daha da artacağını söyleyebiliriz. Haziran ayından sonra iletişim yeteneğinizi daha olumlu kullanmaya başlayacaksınız. Her geçen gün gelişim göstereceksiniz Kova burcu. Ortağınızla daha sağlam işlerin peşinde olacaksınız. Hayatınızı garanti altına alma imkanınız olacak. Bazıları yılın ikinci yarısında terfi alabilir. Bazılarınızın da maaşında artış söz konusu olabilir. Güzel fırsatlar var ve bunları mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor.

Kova burcu, 2016 yılının son aylarında aksaklıklar tekrar gündeme gelecek. Anlaşmaların bir türlü gerçekleşmemesi, ödemelerin yerini bulmaması, yatırımların sıkıntı yaratması, maaşınızın geç yatması, işlerin istediğiniz düzeyde olmaması veya satışların düşmesi gibi durumlar gündeme gelebilir. Yılın son aylarına daha önceden hazırlanmalısınız. Zorlu süreci göz önünde bulundurarak Haziran ayından sonra birikim yapmaya yönelebilirsiniz. Kova burcu, 2016 yılında çok farklı arayışlar içerisine girmeyin. Dengeyi kurun, çok fazla riskli işlerden de olabildiğince uzak durmaya çalışın.

SAĞLIK

Sevgili Kova burcu, Jüpiter 2015 yılı içerisinde burcunuzla pozitif açıda bulunuyor ve bu sayede sağlık açısından pek fazla sorun yaşamayacaksınız. Ancak Neptün, bazı Kova burcu insanlarının motivasyonunu düşürecek ve kendilerini güçsüz hissetmelerine neden olacak. İlaç kullanan Kova burcu insanları, 2015 yılında dikkatli olmalısınız. Doktorun önermediği ilaçları kullanmamalısınız. Yine bu dönem içerisinde ufak tefek sağlık sorunları yaşanacak ve zaman kaybetmeden kontrole gitmelisiniz. Haziran 2015’te ise, birlikteliğinizden kaynaklı gerginlikler söz konusu olabilir. Yaşanacak gelişmelerin hem ruhsal hem de bedensel olarak sizi yoracağını bilmelisiniz.

Haziran ve Temmuz 2015’te Güneş’in etkisini hissedecek ve zaman zaman kendinizi çok zayıf hissedeceksiniz. Özellikle iş yaşantısında yoğun olacak olmanız, sağlık açısından sizi zorlayan etken olacak. Haziran ayı içerisinde gereğinden fazla gergin olabilirsiniz. Huzursuz olacağınız bu dönemi en az zararla atlatmaya çalışmalısınız.

Ekim 2015’te de enerjiniz düşüşte olacak. Genel olarak iş hayatınızdan kaynaklı gerginlikler yaşanabilir. Kendinizi geri planda görmek, ruhsal açıdan sorun yaşamanıza neden olabilir. Yaşanacaklar, özgüven açısından sorun yaşamanıza neden olabilir. Endişelenmeyin ve keyif aldığınız uğraşlara yönelin.

EĞİTİM

Sevgili Kova burcu, 2016 yılında zihinsel olarak çok daha iyi hissedeceksiniz ve bu da sizi başarıya taşıyacak olan en büyük etken olarak dikkat çekiyor. Üzerinizde bulunan enerji olumlu yönde ve karşınıza güzel eğitim fırsatları çıkacak. Üzerinizde bulunan enerjiyi ve fırsatları doğru kullanmayı başarırsanız, eğitim hayatınızla ilgili çok büyük adımlar atabilirsiniz. Geride bıraktığımız yıl veya yıllar içerisinde kaçırmış olduğunuz fırsatlar 2016 yılında tekrar karşınıza çıkacak Kova burcu. Mutlaka değerlendirmeye çalışın.

2016 yılında kendiniz için bir şeyler yapmaya çalışın. Eğitiminiz söz konusu olduğunda disiplini asla elden bırakmayın. Derslerinizi boşlar ve eğitim hayatınıza önem vermezseniz, ileride düzeltmesi zor notlar alabilirsiniz. Aslında şartlar sizin lehinize Kova burcu. Başarıya ulaşmamanız için engel bulunmuyor. Siz motivasyonunuzu toplar, ileriye dönük çalışmalar yaparsanız, hayatınıza istediğiniz gibi yön verebilirsiniz.

Kova burcu, 2016 yılının ikinci yarısında derslerinize odaklanmakta zorluk çekeceksiniz ve bunun da en büyük nedeni sosyal hayatınıza olan ilginiz olacak. Eğitim ve sosyal hayat arasında bir denge kurmalısınız. Yaratıcılığınızı ön plana çıkartmalı, çalışmalarınızı başarı ile yürütmelisiniz. Bazılarınız için yarım kalan eğitimi tamamlamak adına güzel fırsatlar söz konusu olacak. Bazılarınız da tamamladıkları eğitime bir yenisini eklemek için girişimlerde bulunacak.

2016 yılının son aylarında çok daha fazla başarılı olacaksınız Kova burcu. Şansınız artacak, derslerinize kolaylıkla odaklanacak ve problemleri çözüme kavuşturmakta zorlanmayacaksınız. Siz yine de işinizi şansa bırakmamalı ve eğitim hayatınıza gerekli önemi vermelisiniz. Eğitim hayatınızı riske sokacak her türlü şartlardan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız Kova burcu. Bunu başardığınız sürece sıkıntınız olmayacak.

BALIK

Sevgili Kova burcu, 2016 yılında zihinsel olarak çok daha iyi hissedeceksiniz ve bu da sizi başarıya taşıyacak olan en büyük etken olarak dikkat çekiyor. Üzerinizde bulunan enerji olumlu yönde ve karşınıza güzel eğitim fırsatları çıkacak. Üzerinizde bulunan enerjiyi ve fırsatları doğru kullanmayı başarırsanız, eğitim hayatınızla ilgili çok büyük adımlar atabilirsiniz. Geride bıraktığımız yıl veya yıllar içerisinde kaçırmış olduğunuz fırsatlar 2016 yılında tekrar karşınıza çıkacak Kova burcu. Mutlaka değerlendirmeye çalışın.

2016 yılında kendiniz için bir şeyler yapmaya çalışın. Eğitiminiz söz konusu olduğunda disiplini asla elden bırakmayın. Derslerinizi boşlar ve eğitim hayatınıza önem vermezseniz, ileride düzeltmesi zor notlar alabilirsiniz. Aslında şartlar sizin lehinize Kova burcu. Başarıya ulaşmamanız için engel bulunmuyor. Siz motivasyonunuzu toplar, ileriye dönük çalışmalar yaparsanız, hayatınıza istediğiniz gibi yön verebilirsiniz.

Kova burcu, 2016 yılının ikinci yarısında derslerinize odaklanmakta zorluk çekeceksiniz ve bunun da en büyük nedeni sosyal hayatınıza olan ilginiz olacak. Eğitim ve sosyal hayat arasında bir denge kurmalısınız. Yaratıcılığınızı ön plana çıkartmalı, çalışmalarınızı başarı ile yürütmelisiniz. Bazılarınız için yarım kalan eğitimi tamamlamak adına güzel fırsatlar söz konusu olacak. Bazılarınız da tamamladıkları eğitime bir yenisini eklemek için girişimlerde bulunacak.

2016 yılının son aylarında çok daha fazla başarılı olacaksınız Kova burcu. Şansınız artacak, derslerinize kolaylıkla odaklanacak ve problemleri çözüme kavuşturmakta zorlanmayacaksınız. Siz yine de işinizi şansa bırakmamalı ve eğitim hayatınıza gerekli önemi vermelisiniz. Eğitim hayatınızı riske sokacak her türlü şartlardan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız Kova burcu. Bunu başardığınız sürece sıkıntınız olmayacak.

AŞK

Sevgili Kova burcu, 2016 yılında zihinsel olarak çok daha iyi hissedeceksiniz ve bu da sizi başarıya taşıyacak olan en büyük etken olarak dikkat çekiyor. Üzerinizde bulunan enerji olumlu yönde ve karşınıza güzel eğitim fırsatları çıkacak. Üzerinizde bulunan enerjiyi ve fırsatları doğru kullanmayı başarırsanız, eğitim hayatınızla ilgili çok büyük adımlar atabilirsiniz. Geride bıraktığımız yıl veya yıllar içerisinde kaçırmış olduğunuz fırsatlar 2016 yılında tekrar karşınıza çıkacak Kova burcu. Mutlaka değerlendirmeye çalışın.

2016 yılında kendiniz için bir şeyler yapmaya çalışın. Eğitiminiz söz konusu olduğunda disiplini asla elden bırakmayın. Derslerinizi boşlar ve eğitim hayatınıza önem vermezseniz, ileride düzeltmesi zor notlar alabilirsiniz. Aslında şartlar sizin lehinize Kova burcu. Başarıya ulaşmamanız için engel bulunmuyor. Siz motivasyonunuzu toplar, ileriye dönük çalışmalar yaparsanız, hayatınıza istediğiniz gibi yön verebilirsiniz.

Kova burcu, 2016 yılının ikinci yarısında derslerinize odaklanmakta zorluk çekeceksiniz ve bunun da en büyük nedeni sosyal hayatınıza olan ilginiz olacak. Eğitim ve sosyal hayat arasında bir denge kurmalısınız. Yaratıcılığınızı ön plana çıkartmalı, çalışmalarınızı başarı ile yürütmelisiniz. Bazılarınız için yarım kalan eğitimi tamamlamak adına güzel fırsatlar söz konusu olacak. Bazılarınız da tamamladıkları eğitime bir yenisini eklemek için girişimlerde bulunacak.

2016 yılının son aylarında çok daha fazla başarılı olacaksınız Kova burcu. Şansınız artacak, derslerinize kolaylıkla odaklanacak ve problemleri çözüme kavuşturmakta zorlanmayacaksınız. Siz yine de işinizi şansa bırakmamalı ve eğitim hayatınıza gerekli önemi vermelisiniz. Eğitim hayatınızı riske sokacak her türlü şartlardan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız Kova burcu. Bunu başardığınız sürece sıkıntınız olmayacak.

İŞ/KARİYER
Sevgili Kova burcu, 2016 yılında zihinsel olarak çok daha iyi hissedeceksiniz ve bu da sizi başarıya taşıyacak olan en büyük etken olarak dikkat çekiyor. Üzerinizde bulunan enerji olumlu yönde ve karşınıza güzel eğitim fırsatları çıkacak. Üzerinizde bulunan enerjiyi ve fırsatları doğru kullanmayı başarırsanız, eğitim hayatınızla ilgili çok büyük adımlar atabilirsiniz. Geride bıraktığımız yıl veya yıllar içerisinde kaçırmış olduğunuz fırsatlar 2016 yılında tekrar karşınıza çıkacak Kova burcu. Mutlaka değerlendirmeye çalışın.

2016 yılında kendiniz için bir şeyler yapmaya çalışın. Eğitiminiz söz konusu olduğunda disiplini asla elden bırakmayın. Derslerinizi boşlar ve eğitim hayatınıza önem vermezseniz, ileride düzeltmesi zor notlar alabilirsiniz. Aslında şartlar sizin lehinize Kova burcu. Başarıya ulaşmamanız için engel bulunmuyor. Siz motivasyonunuzu toplar, ileriye dönük çalışmalar yaparsanız, hayatınıza istediğiniz gibi yön verebilirsiniz.

Kova burcu, 2016 yılının ikinci yarısında derslerinize odaklanmakta zorluk çekeceksiniz ve bunun da en büyük nedeni sosyal hayatınıza olan ilginiz olacak. Eğitim ve sosyal hayat arasında bir denge kurmalısınız. Yaratıcılığınızı ön plana çıkartmalı, çalışmalarınızı başarı ile yürütmelisiniz. Bazılarınız için yarım kalan eğitimi tamamlamak adına güzel fırsatlar söz konusu olacak. Bazılarınız da tamamladıkları eğitime bir yenisini eklemek için girişimlerde bulunacak.

2016 yılının son aylarında çok daha fazla başarılı olacaksınız Kova burcu. Şansınız artacak, derslerinize kolaylıkla odaklanacak ve problemleri çözüme kavuşturmakta zorlanmayacaksınız. Siz yine de işinizi şansa bırakmamalı ve eğitim hayatınıza gerekli önemi vermelisiniz. Eğitim hayatınızı riske sokacak her türlü şartlardan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız Kova burcu. Bunu başardığınız sürece sıkıntınız olmayacak.

SAĞLIK

Sevgili Balık burcu, 2015 yılında Jüpiter sayesine pek fazla sağlık sorunuyla karşılaşmayacaksınız. Zaman zaman ufak tefek rahatsızlıklar söz konusu olabilir ancak hiç biri fazla büyümeden ortadan kalkacaktır. Jüpiter’in koruması altındasınız ancak Mart 2015’e kadar biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Enerjinizi çok fazla kullanacaksınız ve özellikle iş hayatında yoğun olmanız vücudunuzun dengesini bozabilir. Aslında enerji durumunuza Haziran 2015’e kadar dikkat etmeniz gerekiyor.

Gerek özel hayatınız, gerekse iş hayatınız zaman zaman sizi zihinsel olarak yorabilir. Sağlık açısından hatalara açık olacağınız bir dönemde olacaksınız. Yaşanacak tartışmalar ve fikir ayrılıkları, sinir sisteminizin zarar görmesine neden olabilir. Çok fazla yıpranacaksınız ve bu nedenle kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Nisan ve Mayıs aylarında, sağlık açısından kritik gelişmelerle karşılaşacaksınız.

Uranüs, 2015 yılında burcunuzla etkileşimde olacak ve beklenmedik gerginlikler söz konusu olabilir. Hem zihinsel hem de fiziksel olarak çok fazla yorulabilirsiniz. Gelişmelerin bu yönde olması, her açıdan sizi zorlayacaktır. Kendinizi yetersiz ve verimsiz görebilirsiniz. Zayıflıklar moralinizi bozmasın ve kendinizi güçlendirmek adına çalışmalara yönelmelisiniz.

EĞİTİM

Sevgili Balık burcu, 2016 yılında Jüpiter’in de etkisiyle beraber eğitim hayatınızdaki gelişmeler hız kazanacak. Yarıda bıraktığınız eğitiminizi tamamlamak için önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız ve bunları da en iyi şekilde değerlendirmeyi başaracaksınız. Derslerinize kolaylıkla odaklanacak, not grafiğinizi her geçen gün yukarılara çıkartacaksınız. Başarıya ulaşma hırsınız dikkat çekecek ve takdir toplayacak. Eğitim hayatınıza daha farklı pencereden bakmaya başlayacaksınız. Disiplini sağladığınız zaman hiçbir şey sizi başarısızlığa sürükleyemez.

2016 yılında başarılı olmadığınız dersler mutlaka olacak ancak bu derslerde başarıyı yakalayan arkadaşlarınızla birlikte çalışmalar yapma imkanınız olacak. Yardım almaktan çekinmeyin Balık burcu. Size fayda sağlayacak her türlü çalışmanın içerisinde olmaya çalışın. 2016 yılının belirli dönemlerinde başarı grafiğiniz aşağılara iniyor olacak ancak bu durumu kolaylıkla atlatma ihtimaliniz var. İstediğiniz sürece üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok Balık burcu.

Balık burcu, 2016 yılında konsantrasyonunuzu kaybetmemeniz gerekiyor. Kendinizi yorgun hissettiğiniz zamanlarda hobilerinize yönelebilir ve derslerin sizi bunaltmasına izin vermezsiniz. Aksi halde derslere olan ilginizi kaybedebilirsiniz. Özel hayatınız ve eğitim hayatınız arasında bir denge kurmalı, disiplini asla elden bırakmamalısınız. Kuralların dışına çıkmadığınız sürece başarıya kolaylıkla ulaşacaksınız.

2016 yılında arzu ettiğiniz ve hayalini kurduğunuz okulda öğretim görme ihtimaliniz var. Sınavlara en iyi şekilde hazırlanmanız gerekiyor. Eğitim yaşantınızla ilgili daha farklı projeler içerisine girebilirsiniz. Tamamlayamadığınız dersleriniz var ise, bu konuda da şanslı olacaksınız. Başta da söylediğimiz gibi, takıldığınız konularda destek almaktan asla çekinmeyin. Sizi eğitim hayatınızdan uzaklaştıracak kişilerle de aranızdaki bağı kopartmalısınız.

 

admin

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved