Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
Erkekleri Aşık Etmenin Yolları Nelerdir?

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

Erkekleri Aşık Etmenin Yolları Nelerdir?

Kadınları tavlamak, aşık etmek için erkeklerin yaptıklarını az çok biliyoruz bu defa kadınların hoşlandığı erkeği tavlamak, aşık etmek için hangi yöntemleri uyguladıkları konusunda ip uçları vereceğiz. Ancak bu ip uçlarını erkeklerinde okuyacağını unutmayın kısacası bu yazımız erkeklere bir uyarı niteliği de taşıyor. Elbetteki karşınızdaki kişiyi etkilemenin temel yollarından biri sadece doğal olmanız ve içinizden geldiği gibi davranmanız.

İşte, erkekleri aşık etmenin yolları…

1-Gizemli kalın, gizemli davranın her şeyinizi bilen bir erkek sizi merak etmez, aramaz sormaz. Onu merakta bırakın.. Ona her şeyinizi anlatmayın. Size soracağı soruları biriktirmesini sağlayın.

2- Erkeğin her istediğini yapmayın. Kadınlar için zor bir seçenek ancak erkeğin her dediğini yaparsanız egosunu yüceltir kendinizi alçaltırsınız, dizginleri eline vererek sizi umursamamasına neden olursunuz. Erkekler ısrardan, kendisinden sürekli ilgi beklenmesinden hoşlanmazlar. Beklentilerinizi, isteklerinizi abartmayın.

3- Naz yapın. Erkeklerin her mesajına anında cevap yazmayın. Aradığında hemen açmayın. Ulaşılmaz olun, naz yapın, ağır davranın.

4- Gözlem yapın. Erkeklerin çevrelerindeki insanlara nasıl davrandığını inceleyin. Çevresine nasılsa muhtemelen size karşıda öyle davranacaktır.

5- Dış görünüş iltifatlarını önemsemeyin. Sizin fiziğinizi önemseyecek, size güzel olduğunuzu söyleyecektir. Bu durumda hemen yumuşamayın, onun bu dış görünüş iltifatları karşısında ilgisiz olun.

6- “Evde oturalım, şarap içelim” diyorsa mutlaka sizinle sevişmek istiyordur. İlişkinin başlarında böyle bir hataya asla düşmeyin. Basit kadın durumuna düşmek istemiyorsanız ve onu elinizde tutmak istiyorsanız her teklifine “evet” demeyin bazı şeyleri zamana bırakın.

7-Eski sevgililerinizden asla bahsetmeyin. Eğer eski sevgililerinizden bahsederseniz hoşlandığınız kişiyi anında kaybedersiniz. Uzun vadeli bir ilişki düşünüyorsanız eğer bu konuyu hiç açmayın. Ancak arkadaş modundaysanız bahsetmenizde sakınca yok.

8- Hoşlandığınız erkeğin hobilerini, hoşlandığı ilgi alanlarını mutlaka öğrenin. Sevdiği dizileri ve filmleri takip edin kendinizi bu konuda geliştirin. Hatta şimdiden playstation oynamaya başlayabilirsiniz.

9- Evlilikten ve hayalinizdeki düğün ritüellerinden bahsetmeyin. Erkekler evlilikten korkarlar ve bu konuyu çok sıkıcı bulurlar. Evlilik ciddi bir konu olduğu için zamanlama iyi olmayabilir ve karşınızdaki kişiye sıkıcı gelebilir. O yüzden evlililik konusunu asla açmayın.

10- Onu istemiyormuş gibi yapın ve ağınızı yavaş yavaş örmeye başlayın. Şartlarınızı, olanaklarınızı yavaş yavaş hazırlayın böylece sonuca zaten ulaşacaksınız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

admin

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved