Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
12 Mart Günlük Burç Yorumları

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

12 Mart Günlük Burç Yorumları

Bugün Venüs Balık burcunda olacak bu yüzden bütün burçlar duygusal ve romantik bir gün geçirecekler. Bugünü iyi değerlendirin.

KOÇ
Birkaç hafta boyunca sosyalliğinizde geri çekilmeler hissedeceksiniz. Bu dönem platonik ilişkiler ve gizli saklı işlere meyliniz artabilir. Yakın çevre konularınızda bazı şeyleri aşırı iyimserlikle karşılayabilirsiniz.

BOĞA
Arkadaşlarınız ve sosyal ilişkilerinizin son derece güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Geleceğinize yönelik daha önceden konuşulmuş veya gündeme gelmiş işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

İKİZLER
Toplumsal konularda, iş ve kariyer hayatınızda ilişkilerinizin artacağı ve güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. İş ve kariyer alanlarınızda yeni heyecanlar yaşayabilirsiniz ve daha önceden konuşulmuş işleriniz devreye girebilir.

YENGEÇ
Üç hafta boyunca medya, eğitim, hukuk, seyahat, ticaret alanlarınızda ilişkileriniz giderek çok daha iyi olmaya başlayacak. Seyahat, eğitime dayalı daha önceden konuşulmuş işleriniz varsa, harekete geçin.

ASLAN
Başkalarının kaynakları, eşinizin veya sevgilinizin para durumuyla ilgili sevindirici bazı haberler kapıda. Ortaklaşa para alanlarınızda hareketlenme söz konusu, daha önceden konuştuklarınızı hayata geçirebilirsiniz.

BAŞAK
Özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde güzel ve etkili bir döneme giriyorsunuz. Özel hayatınızda daha önceden konuştuğunuz bazı konular için harekete geçeceksiniz. Bir taşınma işiniz varsa, detayları devreye girebilir.

TERAZİ
İş ve hizmet hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği ve yeni projelerin gündeme geleceği bir dönem içine giriyorsunuz. İş alanlarınızda daha önceden konuşulmuş veya görüşülmüş projelerin peşinden koşturabilirsiniz.

AKREP
Hâlâ aşkı bulamadıysanız önümüzdeki birkaç haftanın olumlu ve sizi harekete geçirecek enerjisinden faydalanmalısınız. Daha önceden konuşulmuş veya görüşülmüş sanatsal projeleriniz için bu dönemde harekete geçebilirsiniz.

YAY
Önümüzdeki üç hafta boyunca evinizi güzelleştirmek, tadilat, tamirat, yer değiştirme gibi planlar gündeminizde olacak. Ev ve aile hayatınızda daha önceden konuşulmuş konular için harekete geçebilirsiniz.

OĞLAK
Yakın çevrenizle, akrabalarınızla veya kardeşlerinizle ilişkileriniz önümüzdeki üç hafta boyunca güzelleşmeye başlayacak. İletişime dayalı işlerinizde daha önceden konuşulmuş bazı işleriniz devreye girebilir.

KOVA
Maddi kazanımlarda ve para konularında güzelliklerle karşılaşacağınız bir dönem. Daha önceden para mevzuunu konuştuğunuz ve bir anlaşmaya vardığınız işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

BALIK
Bu dönemde fiziksel görüntünüzü önemsemeye başlayacak, kendinizi yenilemek için harekete geçeceksiniz. Hayatınızla ilgili konularda daha önceden düşündüğünüz proje ve fikirlerin peşinden gidebilirsiniz.

admin

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved