Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
2019 Vantage Modeli ile Hayalleri Gerçek Oldu

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

2019 Vantage Modeli ile Hayalleri Gerçek Oldu

2019 model Vantage 43 yıllık Alman firmanın en başarılı modellerinden biri. 13 yıl önce çıkan model firmanın yeterince kaynağı olmaması nedeniyle geliştirilememişti.

Aston Martin uzun süreli ve güçlü bir firma olmasına rağmen tam yedi kez iflas etti.

Konuyla ilgili konuşan yönetici And Palmer,

“Yıllar içinde çok büyük zorluklar atlattık. Ancak geçen yıl Aston Martin’ın en düşük karı 87-milyon Amerikan dolarıydı ve en iyi dönemlerimizden birini yaşadık.” dedi.

Ancak şirketin sadece kar etmesi yeterli değil çünkü modellerini geliştirebilmesi için araştırma ve geliştirme bölümüne fazlasıyla yatırım yapması da gerekiyor.

Eski Vantage modeli şirketin en çok satan arabalarından biri olmayı başarmıştı. Bu nedenle model geliştirilirken eski özellikleri korundu ancak genç sürücüler için yepyeni yeşil bir renk seçeneği de oluşturuldu.

Vantage’ın piyasa fiyatı şuan 172.495 $ ve Vantage tam bir spor model olarak piyasaya giriş yaptı.

Yağmurda bile saatte 245 kilometre gidebilen model karbon seramik frenleri sayesinde anında durabiliyor. Soğun günlerde frenin benzer şekilde çalışması için özel bir ısıtma seçeneği de mevcut.

Yağmurda bile aynı hızı elde edebilen V 8 motoru Aston marka modeller içinde en iyisi denilebilir. Ancak 911 Turbo motorlu modellerinden biraz daha geri kalıyor denilebilir. Sonuçta bu da kusursuz bir model değil.

Markanın mühendislerinden Craig Jamieson modelin bazı hataları olduğunu ama Aston araçların içinde en eğlencelisi olduğunu söylüyor ve ekliyor:

“Bu aracın sürücüsü kesinlikle araçla bir bağ kuracak ve çok da eğlenecek. Bunun için tüm detaylar özenle seçildi. Tüm bunların Amerikanlar için çok önemli olduğunu biliyorum bu nedenle araç çok sevilecek.”

Vantage Aston Martin’in ürettiği en iyi modellerden biri ve büyük çapta yankı uyandıracağı tahmin ediliyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Temel Fiyatı: $172,495
  • Motor: 4.0-litre ikiz turbo V-8
  • Vites: 8-vites otomatik
  • Benzin tasarrufu (litre / 100 km): Tasarruflu 
  • Sürüş: Arkadan Çekişli
  • Alternatifleri: Porsche 911 Turbo, Audi R8 RWS, McLaren 540C, Mercedes-AMG GT

Aysegul

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved