Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
2017 Kışının En Moda Olacak Ayakkabıları

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

2017 Kışının En Moda Olacak Ayakkabıları

Bu yıl da farklı tarzdaki ayakkabılar dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor olacak. İlginç  topuklar ve kısa botlar bu kışın modasını ayakta tutacak.  İlgimizi en çok çeken ise ayakkabıların içerisine kalın çoraplar giyilmesi oldu.

kış
1-Sivri burun ayakkabılar

Sivri burun ayakkabılar 2016 trendlerinin başında geliyor. Sivri burun olması yönüyle ayaklarınız daha ağrılı olabilir fakat buna rağmen çok şık görünüyor. İskender Wang de görüldüğü gibi üst bağlama ile ayak bileğini saran süet ayakkabı, Emilio Pucci de görülen düz siyah çizmede sivri burunlar görebilirsiniz. Fütüristik tasarımlarla Batı stillerini yansıtan sivri burun ayakkabıları hemen her yerde bulabilir modanın gözdesi olabilirsiniz.

kış 2

2-Büyük Tokalı Ayakkabılar

Geçen yılın botlarında da sıkça gördüğümüz bu model bu yılda devam ediyor. Fakat bir farkla renkli desenlerle… Eğer metal donanımları seviyorsanız, bu sezon Prada açık burunlu ayakkabılarından 2016 sonbahar sezonu ayakkabılarına kadar büyük tokaları kullanmıştır. Burberry ise özellikle altın tonlarında büyük tokaları bilek boy çizmelerde sıkça kullanmıştır.

kış 3
3-Ayakkabılar ile Giyilen Çoraplar

Ayakkabılarla çorap giymek bir çoğumuzun tarzı olmasa da bu sezon 2016-2017 sonbahar kış mevsimlerinde podyumlarda yaygın trendler arasında görünüyor.

kış 4

4-Ayak bileğini saran ayakkabılar

Bu sezon soğuk mevsimlerde tek ve birden fazla kayışlı ayakkabı sitilini çok siz de seveceksiniz. Bu modeller ayaklarda uzun ve ince muhteşem görünümler sağlayacaktır. Gucci’nin tasarımlarında bu modelleri görmeniz mümkün.

kış 5

5-Kısa kalın topuklu Gotik Ayakkabı

Edun ise bu sezon yeniden siyah ve beyazı karıştırmış.

kış 6

6-Süet Ayakkabılar

Bu sene Alexaner Wang ‘ın kişisel tasarımlarından ve aynı zamanda favori ayakkabılardan olan ayak bileğini saran, dantelli ayrıca deve derisi süet ayakkabıları bej renklerde görebilirsiniz. Bu sene ayrıca yüksek ve kısa kalın topuklu ayakkabılarda bağcıklı tasarımlara rastlayacağız. Ayrıca Kadife Ayakkabılar Phillip Lim çizmelerde bu sezon ayakkabı trendleri arasında sadece kadife dokusunu kullanarak bile harika duygular hissedebilirsiniz.

kış 7,

7-Pullu Dokulu Ayakkabılar

Anderson 2016-2017 sonbahar kış mevsiminde bu sezon payetlere, fırfırlara ve çılgın kreasyonlu ayakkabı dokularıyla eleştiriye kendini açmış görünüyor.

kış 8

8: Oyma Topuklu Ayakkabı

2015 yılından beri hepimiz trendler arasında topuklarda hafif bir ahşap eğilimi var. Marni, sivri burunlara dahi ahşap topukları ekleyerek yeni bir ahenk kazandırmış.

kış 9

9-Kare Topuklar

İlk başta belirgin görünmüyor olsa da 2016 yılının ayakkabı trendleri arasında podyumlarda kare topuklara sıkça rastlayacağız. Sonbahar / Kış 2016-2017 ayakkabı trendlerinde herkese hitap edecek şekilde yüksek, çılgın ve rahat kare topuklu ayakkabı ve çizmeleri göreceğiz, sivri burunları da unutmayalım.

kış 10

10-Kısa Botlar

New York Moda Haftasında Michael Kors sahte leopar baskılı ve Coach altın batılı güzellikleri, çıtçıt ve tokalar dahil olmak üzere bilek boyu yüksekliğinde botlarla yeni trendlere yelken açıyor.

kış 11

11-Diz Boyu Çizme

Hepimiz soğuk aylarda kar ve yağmurların yağdığı özellikle kış mevsimi boyunca diz boyu çizmeleri tercih ederiz. 1980 lerde görülen heykel ve sürüngen derilerinden elde edilmiş renkli ve fırfırlı diz boyu çizmelere hayat verilmiş.

 

12-Akşam için Muhteşem Topuklu Ayakkabılar

Ayakkabılar topuklu yada basit bir saten olsun deri olsun dikkatleri üzerine çekmeye hazır.

 

 

kış 12

13-Desenli Ayakkabılar

Ayakkabı ya da çizme olsun bu sezon çeşitli renk ve desenli tasarımlar sıkça görülecek. Bu sezon baskılı ayakkabılar kendi tarzını yaratıyor. Ayrıca çiçek baskılı olanlarıyla da şık ve kadınsı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

kış 13

 

14-Arkası Açık Muhteşem iskarpinler

2016-2017 sonbahar kış ayakkabı trendlerine bakarken soğukta bu arkası açık ayakkabıları nasıl giyeceğinizi düşünebilirsiniz fakat sonbaharın sıcak günleri için tasarlandığını unutmayın.

kış 14

 

15-Mantar Topuklu Ayakkabılar

Michel Korsun bu yılki tarzı ise kısa mantar topuklar gibi görünüyor.

 

kış 15

16- Metalik tonu Ayakkabılar

Artık yavaş yavaş dokuları unutarak Tommy Hilfiger orta topuklu botları ile eşleştirdiği çoraplar ile Chanelin altın görünümlü metalik topuklu ayakkabıları yeni trendi belirliyor. Geçen yılın bir dönem modası olacağı düşünülen fakat fazla tutulmayan robotik kıyafetlerini anımsattı bize…

 

 

 

zeynep

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved