Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
2015 KASIM AYI BURÇ YORUMLARI

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

2015 KASIM AYI BURÇ YORUMLARI

2015 Kasım ayında sizleri iş, aşk, sağlık, şans açısından sizleri neler bekliyor. Yıldızlar Kasım ayı için sizlere neler söylüyor.

KOÇ
2 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. İlişkiniz ile ilgili konularda iletişimsel anlamda nasıl olduğumuza bakmalıyız. Beraberliğimizde ki anlaşma gücümüze bakacağız. İş ortaklıkları ile ilgili konularda ise mali hesapların gözden geçirilmesi lazım. Gelecek hayatı ile ilgili meselelerde de gözden geçirilmeler yapılmalı.
8 Kasım tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başlayacak ve ardından 12 Kasım’da Mars eşlik edecek. Olumlu bir enerji diyebiliriz. Tarafların birbirlerine hoş görülü yaklaştığı bir dönem olabilir. Sorunlar olan taraflar için de problemlerin adil bir şekilde giderilmesi sağlanabilir.
11 Kasım’da Yeniay Akrep burcunda seyrine başlıyor. Partnerlerinin destekleyici tutumları Koç’ların hoşuna gidiyor. Partnerlerde aranan özellikler konusunda düşünceler olabilir. İş anlamında ise çıkarlar ön planda olmalı.
20 Kasım’da Merkür, 21 Kasım’da ise Güneş Yay burcunda seyrine başlayacak. Bu iki seyirde ticari konular, seyahatler, güzel şeyler öğrenme arzularını öne çıkartabilir. Genel anlamda bir birlik beraberlik hallolmuş ve keşif yapma isteği oluşabilir. Ne istediğinizi biliyor olmanız gerekir. İsteklerinizi gözden geçirmelisiniz.
26 Kasım’da Dolunay İkizler burcunda meydana gelecek. Buradaki görünüm 18 Haziran’da bir daha gerçekleşecek. Artık yolunuzu hedefinizi ne istediğinizi belirlemelisiniz. Bu sizin için çok faydalı olacaktır. Gerçekçi hayaller kurmalısınız. Düzgün çalışmalara özen göstermelisiniz. Aceleci kararlar vermemeli ve pes etmemelisiniz. Kendinizi geliştirmeli ve dışa açılmalısınız.

BOĞA
Kalıcı adımlar atabileceğiniz ve olumlu ilişkiler kurabileceğiniz bir aya giriyorsunuz Sevgili Boğalar. Ayın ilk günlerinde kendinize daha fazla zaman ayırmak, dinlenmek veya evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz.
Ayın 9’u civarında, tanıdıklarınıza veya yakınlarınıza karşı tavırlarınız değişebilir veya herkesi farklı bir gözle görmeye başlayabilirsiniz. Harketlerinizdeki değişiklik karşınızdaki insanları da size daha iyi görünmeye zorlayabilir. İşle ilgili uğraşlarınız olumlu iş birliklerine veya ilişkilere kapı açabilir. Yeni aşklar gündeme gelebilir!
11, 13, 17 Kasım aşk hatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu günler. Ay ortalarında, okuyacağınız, işiteceğiniz, seyredeceğiniz şeyler veya alacağınız dersler ya da katılacağınız kurslar daha önce sonuca bağladığınızı veya karara vardığınızı düşündüğünüz konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir.
Ayın son on gününde, arkadaşlarınız belli konularda size yardımcı olabilirler. Bu kişilere güveniniz artabilir. İstek ve zevklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. İstediğinizi yapmak, istediğiniz kadar harcamak ve istediğiniz gibi yiyip içmek eğiliminiz ya da aşk hayatınız nedeniyle yapacağınız harcamalar artabilir. Son günlerde, maddi konular aklınızı kurcalayabilir veya bu alanlardaki gecikme veya aksiliklerle uğraşmanız gerekebilir. Maddi anlamda daha kontrollü olmanızda fayda var.

İKİZLER
2 Kasım’da Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde odaklanmanın işaretçisi. Belli bir mesafeyi tutarak karşımızdakiler ile iletişim kuruyoruz. İşsizlik problemi olanlar için de hangi iş alanını tercih edeceklerine dair odaklanarak düşünme olabilir. Güven unsurunu elden bırakmamalıyız.
8 Kasım ve 12 Kasım’da Venüs ve Mars Terazi burcunda seyrine başlıyor. Aşkı müjdeleyen bir dönem. Kasım ayının en nefis enerjisi diyebiliriz. Bu dönem bize hayatın güzel yanlarını gösterecektir. Huzuru ve adaleti bulabiliriz. Barış duygusu ile aşktaki problemler ortadan kalkabilir.
11 Kasım tarihinde Yeniay Akrep burcunda seyrine başlayacak. Her Yeniay umuttur. Bir umuda vesiledir. İş hayatı ve sağlıkla ilgili meselelerde isteklerimizi tartacağımız bir dönem olacak. Arka planda aşk konusunda düşüncelerimiz olabilir. Bu Yeniay ile kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.
20 Kasım ve ardından 21 Kasım’da Merkür ve Güneş Yay burcunda seyrine başlıyor. Aldığımız kararları düşünebiliriz. Sorunlarımızı gözden geçirerek birbirimize karşı açık ve dürüst olmalıyız. Partnerimize karşı şeffaf olmalıyız. Hayal kırıklığı yaşamamak için ne istediğinizi bilmelisiniz.
26 Kasım tarihinde Dolunay İkizler burcunda oluşacak. Bu görünümde ikili ilişkiler ve iş hayatıyla ilgili konularda ne istediğimizi kafamızın içinde oturtmalıyız. İdeallerimizi, vizyonumuzu bilmeliyiz. Gözümüzü çok yukarılara dikmemeliyiz. Her şeyi oldu bittiye getirmeden dikkatli hareket etmeliyiz. Temeli sağlam olan iş ve ilişkilere yönelin.

YENGEÇ
Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda bu ay. Sevgi dolusunuz ve sizi seven kişiler konfor zonunuzu genişletmenizi sağlıyorlar. Ayın ilk günlerinde, sıcak ve konforlu ortamlarda ya da evinizde vakit geçirmeyi tercih edebilir veya evinizi yenilemek ve evle ilgili işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz sevgili Yengeçler. Hatta, ayın ortalarına kadar mümkün olsa ev de kalır ya da en azından evden çok fazla uzaklaşmamayı tercih edebilirsiniz. Ancak, çok istememenize veya belki de biraz kaygılı olmanıza rağmen 14 Kasım civarı günlerde, konfor rotasının dışarısına çıkmanız gerekebilir. Tartışmalardan da uzak durmalısıız.
11 Kasım civarı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi, çocuklarınızı veya aşk hayatınızı ilgilendiren yenilikler sizi mutlu edebilir. Ayın son on gününde, sağlığınıza önem vermeye başlayacaksınız ve maddi başlıklı konular ön plana çıkıyor, ama ailenizden kişiler bu alanda size destekçi ve yanınızdalar. Konuları hafife almamanızda ve detayları hesaplayarak ilerlemenizde fayda var.
23 Kasım civarı bazı konularda sınırları zorlasanız bile, istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Dolayısıyla, nefes alacak kadar ilerlemek şimdilik size yetse iyi olur. Yoğunluk ve macera bir yere kadar. İstediğiniz imajı yakalayamadığınız için de üzülmeyin. Ardından gelecek şeyler veya görünenin arkasındaki gerçekler ilginizi çekmeyebilir zira. Bazı olayların nedenleri açığa çıkıyor. Ay sonundan itibaren, işle ilgili koşuşturmalarınız ve sorumluluklarınız artacak.

ASLAN
Ayın ilk haftasında yepyeni şeyler deneyebilir, daha önce kimsenin yapmadığı şeylerin peşinden gidebilirsiniz. Cesaretiniz ve altından kalkmayı başardığınız şeyler herkesin hayranlığını kazanmanızı sağlayabilir. Maddi açıdan olumlu geişmelere açıksıznı. Elinize bir para geçebilir veya kazançlarınızı arttırabileceğiniz işler gündemde olabilir.
10 Kasım civarında, endişe duyduğunuz şeyler veya şüpheleriniz varsa, sezgilerinize kulak vermenizde fayda var. Muhtemelen yanılmıyor olabilirsiniz. Mal, mülk, ev, aile veya gayrimenkul başlıklı konular da gündemde olabilir. Ev alımsatımı, kiralama v.b konular ve de bu alanda aileyle paslaşmalar söz konusu olabilir.
Ayın 19’u civarında güç mücadeleleri, abartılı cümlelere bağlı ya da kibirli tavırlardan kaynaklanan tartışmalı ortamlar söz konusu olabilir. Ayın son haftasında ise, eliniz kuvvetleniyor, yeni şeyler deneyebilir veya mucizeler yaratabilirsiniz.
27 Kasım civarında, beklentileriniz karşılanmayabilir, ama üzülmeyin. Oyun devam ediyor. Sadece harcamalarınızı kontrol altına almayı unutmamalısınız.

BAŞAK
Kasım ayına olumlu düşünerek girmeniz durumunda, her şeyin olumlu gelişeceğine şahitlik edebilirsiniz. Dolayısıyla, neleri istediğinizi dikkatle seçmenizde fayda var. Zira, gerçek olabilir. Hayatınızın işi, evi ya da aşkı karşınıza çıkabilir. Ayın 8’i civarında detaylar çok büyük önem taşıyor. Dillere destan titizliğinizi göstermeniz gereken günlerde olacaksınız sevgili Başaklar.
8 Kasım civarında, maddi kazançlarınızda artış olabilir, ama harcamalarınızda artıyor. 11 Kasım civarı, yakın çevrenizden kişilerle ortak işleriniz veya uğraşlarınız söz konusu.
12 Kasım civarında ise, çözülmesi gereken problemler veya şaibeli durumlar sizi bekliyor. Neyse ki, olayları aydınlatana kadar soracağınız çok soru var ve konuları aydınlatma yeteneğine sahipsiniz.
Ayın son on günü, dalgın olabilirsiniz veya sözlerinizde durmakta ya da randevularınıza yetişmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle, ailenizle ilgili olayların işinizi veya kariyerinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.
30 Kasım civarında, yaşadığınız ya da çalıştığınız yere çeki düzen vermek isteyebilir, etrafı toplamak ya da güzelleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda beklentileriniz karşılanmasa da, aileniz bu durumdan etkilenmemeli, görev ve sorumluluklarınız var malum.
Kasım ayına olumlu düşünerek girmeniz durumunda, her şeyin olumlu gelişeceğine şahitlik edebilirsiniz. Dolayısıyla, neleri istediğinizi dikkatle seçmenizde fayda var. Zira, gerçek olabilir. Hayatınızın işi, evi ya da aşkı karşınıza çıkabilir. Ayın 8’i civarında detaylar çok büyük önem taşıyor. Dillere destan titizliğinizi göstermeniz gereken günlerde olacaksınız sevgili Başaklar.

TERAZİ
8 Kasım civarında, maddi kazançlarınızda artış olabilir, ama harcamalarınızda artıyor. 11 Kasım civarı, yakın çevrenizden kişilerle ortak işleriniz veya uğraşlarınız söz konusu.
12 Kasım civarında ise, çözülmesi gereken problemler veya şaibeli durumlar sizi bekliyor. Neyse ki, olayları aydınlatana kadar soracağınız çok soru var ve konuları aydınlatma yeteneğine sahipsiniz.
Ayın son on günü, dalgın olabilirsiniz veya sözlerinizde durmakta ya da randevularınıza yetişmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle, ailenizle ilgili olayların işinizi veya kariyerinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.
30 Kasım civarında, yaşadığınız ya da çalıştığınız yere çeki düzen vermek isteyebilir, etrafı toplamak ya da güzelleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda beklentileriniz karşılanmasa da, aileniz bu durumdan etkilenmemeli, görev ve sorumluluklarınız var malum.
Başardığınız şeyler ya da olan biten gelişmeler, siz de, çalınan topu bulunmuş çocuk psikolojisi yaratabilir. Sağa sola koşturarak sevincinizi paylaşmak veya sorunlar varsa, herkesi neşelendirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz açısından ise, renkli ve heyecan verici bir aydasınız.

AKREP
12 Kasım civarında, etkileyici kişiliğiniz ve akıllı yorumlarınız nedeniyle herkes etrafınızda toplanabilir. Bu süreçte, ayağınıza kadar gelen şansları ve fırsatları tepmemelisiniz. Her alanda yeni fırsatlara açık günlerde olacaksınız.
19 Kasım civarında ise, yarım kalmış işleri tamamlamak, evinizdeki işlerle ilgilenmek veya yaşadığınız yerdeki sorunları çözmek isteyebilirsiniz. Çok fazla çalışmanız gerekse de, dökülen tere değecektir. Ayın son on gününde, bazı kişilerle ilişkilerinize mesafe koymanız gerekebilir veya araya mesafeler girebilir.
24 – 25 Kasım maddi açıdan olumlu olsa da, 27 Kasım civarında paranızı ve sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Bütçenizi aşan ya da gereksiz riskler alabilirsiniz. Dikkat!

YAY
Ayın ilk günlerinde, fikirleriniz, hareketleriniz veya planladıklarınız karşınızdaki kişileri şaşırtabilir. Eğer, gerçekten uygulamaya koymayacaksanız, kafanızdan geçenleri diğerleriyle paylaşmamanız ya da detaylar üzerine tartışmamanız daha doğru olabilir. Ayın ilk haftası etkileyici kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişilerle aranızda görünmeyen bir etkileşim yaşanabilir ve romantik veya iş bağlantılı ilişkiler içerisine girebilirsiniz. Aynı zamanda, arkanızdan yürütülen işlere veya yapılan dedikodulara karşı tedbirli olmanızda da fayda var.
10 Kasım civarında, üzerinizde belli belirsiz bir baskı ya da sınırlandırılmışlık hissi hakim olabilir. Katılımda bulunmanız gereken aktiviteler veya görüşmeniz gereken kişiler varsa, ihmal etmemenizde fayda var. Ay ortalarında kendinize güveniniz artıyor ve özsaygınız ilerlemenizi kolaylaştırıyor. İmajınızı parlatabilir veya başarılarınızla standartlarınızı yükseltebilirsiniz.
21 Kasım civarında, dalgın veya unutkan olabilirsiniz ya da kafanız karışabilir. Dikkat! Bazı randevuları unutmanız durumunda pişman olabilirsiniz, zira karşınızdaki kişiler şimdi ve sonra bu hareketinizi unutamayabilirler.
25 Kasım’da ise, yakın çevrenizden kişilerin söyledikleri veya elinize geçen bilgiler doğru yolda ilerlediğinizi ve önünüzün açık olduğunu anlamanızı sağlayabilir. Bu yeni bilgi mükemmel gelişmelerin habercisi olabilir. Ay sonunda aşk hayatınızı, ilişkilerinizi veya evliliğiniz ilgilendiren konularda daha detaycı olabilir veya bazı önemli kararları devreye sokabilirsiniz.

OĞLAK
Kasım ayına düşünceli başlıyorsunuz sevgili Oğlaklar. Endişeli ruh haliniz, sağlamcılığınız veya rutin alışkanlıklarınız ilerlemenizi engelliyor olabilir. Daha da önemlisi, artık her şeyden sıkılmış olabilirsiniz. Yeni şeyler denemenin, öğrenmenin veya yeni yerler görmenin tam zamanıdır. Yurtdışı, şehirdışı, eğitim öğretim veya yabancılarla ilişkileri içeren başlıklarda yeni heyecanlar gündeme gelebilir.
7 Kasım civarında planlar yapabilir veya belli konularda planlayıcı rolünü üstlenebilirsiniz. Çalışkanlığınız, sorumluluk bilinciniz ve tarafsızlığınız önemli pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. 11 Kasım civarında, yeni başlangıçlar veya mevcut işlerinizde yenilikler söz konusu olabilir. Çalışmalarınızın boşa gitmediğini görebilirsiniz. Ay ortalarında, hayatınızı diğerlerinin gözünden görmeye çalışabilir, objektif yorumlar yaparak, hayatınıza yeni bir şekil vermek üzere yola çıkabilirsiniz. Edindiğiniz bilgiler sizi olumlu değişiklikler yapma konusunda motive edecektir.
25 Kasım civarında arkadaşlarınıza ya da ailenize saygısızlık yapan kişiler hiç ummadıkları bir karşılık görebilirler. Samimiyetinizin veya sabrınızın sınanması söz konusu olabilir. Ayın son günlerinde, uğraşmak zorunda olacağınız işler ya da çözmek durumunda kalabileceğiniz problemler izole bir ortam gerektirebilir. Yalnız kalmak ya da yalnız hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu durum, sizi arayan, işinize karışan ya da hatta, sadece konuşan kişileri bile susturmak zorunda kalmanıza neden olabilir. Rahatsız edilmek istemeyeceğiniz günlerde olacaksınız.

KOVA
Kasım ayının ilk haftası oldukça şaşırtıcı gelişmelere açık olabilir sevgili Kovalar. Konu hakkında yapabileceğiniz çok şey olmayacağı için, kafanızı başka şeylerle meşgul etmenizde fayda var. Maddi açıdan kısmen daha rahat olacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz. İş hayatınızda ve maddi başlıklı konularda olumlu gelişmeler veya sizin yanınızda duran kişiler söz konusu olabilir.
7 Kasım civarı, bilgi ve tecrübenize ihtiyacı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz veya hayatınıza çeki düzen verebilmek ya da yeni işlere başlayabilmek için, organizasyon ve planlama yeteneğinizi kullanmanız gerekebilir. Ay ortalarında farklı kültürler, yabancı ülkelerden gelen kişiler veya yurtdışı bağlantılı işler ilginizi çekebilir. Farklı ülkelere ziyaretler gerçekleştirebilir veya farklı yerlerde yaşam planları yapabilirsiniz. Hiçbiri olmazsa, en azından, farklı yörelerin ya da ülkelerin mutfaklarını deneyerek de olsa farklı kültürleri tanıma isteğinizi bastırabilirsiniz. Kariyerinizi ve iş hayatınızı ilgilendiren olumlu gelişmeler ardı ardına geliyor.
19 Kasım civarında, elinizi attığınız iş de başarı sağlayabilirsiniz. Dolayısıyla, ortaya koyacağınız işin önem taşıyacağı konularda enerji harcamanızda ve kendinize olduğu kadar içinde bulunduğunuz topluma da faydalı olmanızda fayda var. Ayın son haftasında, tuhaf gelişmeler yaşanabilir. Tesadüfler veya eş zamanlı olaylar sizi çok memnun edebilir. Olayları çok fazla sorgulamadan, akışa göre hareket etmenizde fayda var.
26 Kasım civarında, aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu rüzgarlar söz konusu.

BALIK
Kasım ayına sevgi dolu başlıyorsunuz. Aşk şiirleri, çiçekleri, romantik mesajlar veya planlar ön planda. Size sevgisini dile getiren kişilere karşı koymakta zorluk çekebilirsiniz . Ayın 9’u civarında, bazı alanlarda pozisyonunuzu sağlamlaştırabilir, daha yüksek bir konuma geçebilir veya bazı konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Ancak, kendinizi veya yaptıklarınızı detaylı şekilde açıklamanız ya da ispat etmeniz gereken şeyler varsa, diğerlerinin anlamalarını sağlamanız gerekecektir.
12 Kasım sonrası ortak kaynak(kredi, nafaka, miras, sponsorluk, burs, vergi, sigorta, komisyon v.b) kullanımı gerektiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.
21 Kasım civarında, katılacağınız sosyal aktiviteler veya ekip çalışmaları esnasında yaratıcı yönünüzü veya farklı yeteneklerinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz. Grup faaliyetleri ön plana çıkıyor. Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren olumlu gelişmeler veya görüşmeler söz konusu olabilir. Bu anlamda kendinizi gösterebileceğiniz günlerde olacaksınız. Kafanızdaki şeyleri uygulama fırsatı da bulabilirsiniz.
Ancak ayın son haftasında, hayallere dalabilir, gerçekle bağlantıyı koparabilirsiniz. Daha dikkatli ilerlemenizde, yanıltıcı durumlara veya kişilere karşı tedbirli veya en azından, genel anlamda daha gerçekçi olmaya çalışmanızda fayda var. Dolayısıyla, ayın son günlerinde önemli anlaşmalar yapmamak veya imzalar atmamak daha doğru olabilir. Aynı zamanda alacağınız kararlarda ailenizin ve evinizin de etkisi olacaktır. Ev ve aile başlıklı konularda bazı sonuçlara varılacak süreçte olacaksınız veya bu başlıklara odaklanmanız gerekebilir.

admin

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved