Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
İbrahim Saraçoğlu" Bebekler de Pamukçuk Derdine Son "

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

İbrahim Saraçoğlu” Bebekler de Pamukçuk Derdine Son “

Bebeklerde Pamukçuk

Şifalı bitkiler ile bebeklerde oluşan pamukçuk ( AFT ) için kesin çözümü sizler ile paylaşacağız. İbrahim SARAÇOĞLU kürü ile sadece bebeklerde pamukçuk değil yetişkinlerde oluşan pamukçuk içinde kesin çözüm için tüketilmesi gerekilen şifalı bitkiler nelerdir aşağıdaki başlıklarda bulabilirsiniz. Pamukçuk nasıl geçer ? Pamukçuk nedir ? ve Pamukçuk karbonat kürü nasıl uygulanır ? Hepsi ve daha fazlası sizin için aşağıdaki başlıklar altında yer almaktadır.

Bebeklerde Pamukçuk Neden Olur

Hemen hemen her bebekte pamukçuk oluşması sıkça görünen bir vak’adır.  Bebeklerde pamukçuk oluşmasının en büyük nedeni, bebeğin anneyi veya biberonu sürekli olarak emmesidir.

Bebeklerde Pamukçuk Oluştuğunu Nasıl Anlarız

Anne veya baba bebeğinin ağzında pamukçuk oluştuğunu en basit olarak bebeğin emme veya biberon ile beslenmeyi ret etmesinden anlayabilir. Bunun yanı sıra anne ve baba bebeğin ağzı ve özellikle dudak içlerine bakarak da anlayabilir. Bebeğiniz emer iken sürekli olarak huzursuzluk çıkarıyor ise size önerimiz bebeğinizin ağız veya dudak içine dikkatli bir şekilde göz atmanızdır. Bebeklerde pamukçuk görünümü yandaki resimdeki gibidir. Yandaki resimde gözüktüğü gibi de bebeklerde pamukçuk ağız içinde noktalar halinde gözükür. Bu şikayeti olan ebeveynlere bir kaç şifalı bitkiler ile kür önerisinde bulunacağız. Bilindiği gibi doktorlar çok ama çok zor durumda kalınmadığı sürece çocuklara, bebeklere ilaç önermemektedir. Bundan dolayı doğal yolar ile bu tür vak’aları çözmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Bebeklerde Pamukçuk Tedavisi Karbonat Kürü

Bebeğinizin ağzında oluşan pamukçuk şifalı bitkiler ile kesin olarak çözümlenebilir bir sorundur. Pamukçuk karbonat kürü ile tedavi edilebilir. Bunun için ihtiyacınız olan 1 çay kaşığı karbonat ve bir çay bardağının yarısından daha az miktarda su dur.

Pamukçuk Karbonat Kürü Yapılışı ve Uygulanışı

Yapmanız gereken bir çay bardağının azı kadar olan suyun içine 1 çay bardağı karbonat atarak karıştırmanız dır. İyice karbonat eriyene kadar karıştırınız. Pamukçuk karbonat kürünüz hazır! Sıra geldi uygulamaya. Uygulama için temiz bir tülbente ihtiyacınız olacaktır. Temiz bir tülbent ile bebeğinizin dudak altını üstünü ve dilini güzelce karbonatlı su ile siliniz. Hepsi bu kadar basit. Pamukçuk karbonat kürünü günde iki veya üç defa uygulayabilirsiniz.

Yetişkinler Pamukçuk Tedavisi

Yetişkinlerde ağız içinde gözüken pamukçuk, aft veya benzeri  ağız yaraları için Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU şifalı bitkiler olarak papatya çayı tüketilmesini önerdi. Papatya kürü ile ağız içi yaralarından tamamen kurtulmanız mümkündür. İbrahim SARAÇOĞLU papatya kürü nasıl yapılır.

İbrahim SARAÇOĞLU Papatya Kürü

Hemen hemen her aktarda bulabileceğiniz 2 veya 3 yemek kaşığı kır papatyası 5 dakika bir bardak suda kaynatın. Ilındıktan sonra papatya kürünü ile ağzınızı çalkalayın ve gargara yapınız. Bunu sürekli olarak uygulamanızda bir sakınca yoktur.

Por.Dr İbrahim SARAÇOĞLU sürekli olarak AFT sorunu yaşayanlar içinde günde bir defa taze sıkılmış limon suyu ile ağızlarını gargara yapmalarını önerdi.

Aysegul

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved