Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
Loft Dekorasyon İçin Yapmanız Gerekenler

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

Loft Dekorasyon İçin Yapmanız Gerekenler

Amerika’da evsizlik sorununa karşı eski depo ve fabrikaları eve dönüştürmek amacıyla ortaya çıkan loft dekorasyon, artık günümüzde evsizlere ev imkânı sağlamaktan ziyade; sanatçıların, tasarımcıların hem ev hem de ofis olarak kullanabilecekleri yepyeni bir alanlar ortaya çıkarmak için ve konut pazarlama olarak kullanılmaktadır.
Loft Tasarım Kimler için Uygun?
Daha özgür yaşamı seven ve aynı zamanda çalışma ortamı isteyen ressamlar, heykeltıraşlar, yazarlar, tasarımcılar ve fotoğraf sanatçıları için loft evler oldukça idealdir. Loft yapılar kentin göbeğinde değil de sanayi bölgelerinde olduğu için kiraları da daha uygundur. Tabii loft mimariye uygun olarak tasarlanmış lüks daire mantığıyla inşa edilen yapılar ise düşük gelirli kesime hitap etmez.
Loft Dekorasyon Önerileri
Bohem hayata yakışan bu evler yüksek tavanlı, geniş ve aynı zamanda ferahtır. Mekânı bölen duvarlar, koridorlar, kapılar bulunmaz. Yani eve bakınca büyük resimler ve tablolar görebilirsiniz. Loft ev dekorasyonu ilginizi çekiyorsa aşağıdaki öneriler ışığında şık ve rahat bir dekorasyonu kendiniz de oluşturabilirsiniz.

  • Loft dekorasyon deyince akla tuğla ve beton yüzeyler, boyasız duvarlar, dökme demir pencereler, açıkta duran havalandırma kanalları ve borular geliyor.
  • Bu tarz bir evde çelik malzeme ağırlıklı olmak üzere, ahşap, galvanist ve cam kullanılabilir.
  • Loft ruhuna uygun olarak aydınlatma seçiminde metaller, ray spotlar, sarkıtlar ve yer aydınlatmaları kullanmak mekanla uyum sağlayacaktır.
  • Mobilya seçiminde sadelik ve rahatlık ön planda olmalıdır. Deri veya nötr renkte kumaş koltuklar, vintage halılar, çelik ya da metal ayaklı mobilyalar, yüksek kütüphaneler bu tarza uygundur.
  • Loft tasarımın renk paletinde metalik gri, kırmızı-kahve tuğla ve doğal ahşap rengi ağırlıktadır.
  • Dekorasyonda metalik unsurlar çok olduğu için, seçtiğiniz renkli ev aksesuarlarıyla loft daireleri daha sıcak hale getirebilirsiniz.
  • Böyle geniş ve ferah bir mekana sahipseniz ihtiyacınız olan tek şey projeksiyon perdesi ve güçlü bir ev sinema sistemi. Dostlarınızı çağırarak, patlamış mısır eşliğinde eğlenceli sinema günleri yapabilirsiniz.

 

zeynep

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved