Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
Öpüşmekle ilgili bilinmeyen 7 şey

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

Öpüşmekle ilgili bilinmeyen 7 şey

Duygunun en yoğun hissedildiği an öpüştüğümüz anlardır. O an hayatın durduğu sevginin zirveye çıktığı durumdur. Adeta bir çikolatalı pastayı yemenin vermiş olduğu haz gibi tarifsizdir.

1. Antropologlar Asya, Afrika ve Güney Amerika’da öpüşmek diye bir olayın olmadığı kültürler keşfettiler. Tabii öpüşmenin olduğu bazı kültürlerde de, bazı sınırlamalar yok değil. Bazı ülkelerde örneğin, cadde ortasında öpüşmek uygun görülmüyor. Hatta A.B.D.’nin bazı bölgelerinde belli başlı yerlerde öpüşmek suç teşkil ediyor.

 

2. İyi öpüştüğünü düşünen erkekler daha çok öpüşür. Burada kendine güven çok önemli bir konudur. Bu yüzden erkeklerin çoğu ukala tavırlar sergiler.

3. Pek çok sevgilisi olan erkekler öpüşmekten daha çok hoşlanır. Çünkü bu konuda deneyimlidirler ve öpüşmeyi sevdiğimizin farkındalar.

4. Kadınlar, öpüşmeye erkeklerden daha çok önem veriyor. Tabii ki bu sadece bir genelleme. Bu erkekler için de önemlidir.

.Partnerimizle nasıl öpüştüğümüz, ilişkimizi değerlendirmemizi sağlar. Eğer iyi öpüşüyorsanız, aşkınızın uzun süreli olması olasıdır.

6. Butler Üniversitesi’nden John Bohannon, 500 kişiye ilk öpüşmelerini ve ilk sevişmelerini de içeren hayatlarının önemli tecrübelerini sordu. Gelen cevaplar, insanların ilk öpüşmelerini unutamadığını gösteriyor.

7. Bilimsel olarak bilinmese de, hislerimizle bildiğimiz bir gerçek aslında. Öpüşmek, zamanla stres hormonlarınızın çalışma hızını düşürür ve sizi daha güvende hissettirir. Ne kadar çok öpüşürseniz, o kadar az stresli olursunuz.

 

Aysegul

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved