Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
2017 aksesuar modası – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com Sat, 22 Apr 2017 11:08:13 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 https://www.coolkadin.com/wp-content/uploads/2021/05/cropped-logo_4-32x32.png 2017 aksesuar modası – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com 32 32 2017 Takılarında Anahtar Detayı https://www.coolkadin.com/2017-takilarinda-anahtar-detayi.html Sat, 22 Apr 2017 11:08:13 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=104926 Anahtarla...

The post 2017 Takılarında Anahtar Detayı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Anahtarla sadece kapıları açmak için değildir diyen Marc Jacobs’un 2017 takı tasarımlarının en büyük simgesi oldu. 2017′ de en çok cool ve farklı takıseverlerin tercihi olacak anahtar detayı ile karşınızdakine istediğiniz mesajı verebilirsiniz. Bu nedenle hediye olarak da tercih edilebilecek tasarıma sahip bu ürünlerden bir kaçını sizler için derledik.

The post 2017 Takılarında Anahtar Detayı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Deyim küpelerin 11 farklı kombini https://www.coolkadin.com/deyim-kupelerin-11-farkli-kombini.html Thu, 23 Mar 2017 22:07:50 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=102628 2017...

The post Deyim küpelerin 11 farklı kombini first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2017 yılında en çok tercih edilecek olan aksesuarlardan birisi de iri ve tek küpelerdir. İri ve tek küpeler şıklığına özen gösteren kızların tercihi olacak. Bunun yanı sıra defilelerden sonra şimdilerde sokak modasında da bu küpeleri bolca görmekteyiz. Bu küpelerin ne kadar şık ve tarz olduğunu görebilmeniz için galeri hazırladık.

The post Deyim küpelerin 11 farklı kombini first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2017 Sezonunda Kurdeleli Saçlar Moda https://www.coolkadin.com/2017-sezonunda-kurdeleli-saclar-moda.html Fri, 24 Feb 2017 15:33:31 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=99352 Bugüne...

The post 2017 Sezonunda Kurdeleli Saçlar Moda first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Bugüne kadar bir çok aksesuardan bahsettik. 2017 aksesuarlarından da bahsettik. Fakat Türkiye’de tutması muhtemel en şık trend kurdela trendi olacak.
2017 saç aksesuar trendleri arasına Oscar De La Renta, Marchesa podyumlarından hızlı giriş yapan kurdelelerle bu sezon çok eskilere gideceğiz. Bu trende uymak için ihtiyacınız olan tek şey kadife veya saten bir kurdele. Her türlü bağlama tekniğinde bu aksesuarı rahatlıkla kullanabilirsiniz. İşte size ilham olacak galerimiz.

The post 2017 Sezonunda Kurdeleli Saçlar Moda first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Choker Trendi https://www.coolkadin.com/choker-trendi.html Mon, 21 Nov 2016 09:59:20 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=87091 Choker...

The post Choker Trendi first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Choker ,yani tasma kolyelerin tarihi geçmişine baktığımızda aslında uzun yıllardır moda dünyasında yerini sağlamlaştıran bir aksesuardır diyebiliriz. 1800’lü yıllarda asillerin boyunlarını süsleyen Choker’lar, 90’lı yıllarda asillerin ve zenginlerin sembolü olmaktan çıktı ve 90’lı yıllarda büyükten küçüğe bir çok kişide gördüğümüz bu kolyeler yeniden gündemde. Yaz aylarında etkisini göstermeye başlayan ve etkisi günden güne artan bu akımın sokak modası ile ilgili geçtiğimiz aylarda bir yazı yayınlamıştık. Şimdi ise tekrardan ama farklı bir konseptle karşınızdayız.

Ünlü markaların da vazgeçemediği Choker kolyeleri bu yazımızda bulacaksınız.

The post Choker Trendi first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Bahar 2017 aksesuar trendleri https://www.coolkadin.com/bahar-2017-aksesuar-trendleri.html Tue, 01 Nov 2016 11:57:56 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=85081 Takılar,...

The post Bahar 2017 aksesuar trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Takılar, çantalar ve hatta telefon kapları derken önümüdeki sezonun en moda aksesuarlarını sizler için biraraya toparladık. Moda haftalarından derlediğimiz İlkbahar/Yaz koleksiyonlarındaki aksesuarları ve en trend parçaları merak ediyorsanız hadi hep birlikte haberimizi okumaya;

1 – Mini çantalar
Özellikle Valentino’da gördüğümüz mini zincirli çantalar İlkbahar/Yaz döneminde küçük ebatlı çantaların tekrar moda olacağı sinyallerini verdi. Çok eşya taşımak istemediğiniz zamanlarda kullanıp minimal bir hava yakalamanızı sağlayacak bu çantalar 2000’li yıllarda oldukça popülerdi. Mini çantaların moda sahnesine tekrar dönüşüyle büyük boyutlu, “tote” tarzı çantaların hakimiyetini kaybediyor.

2 – Taşlı İri küpeler
Birçok defilede kullanılan taşlı küpeleri özellikle Kenzo ve Chanel defilelerinde görüyoruz. Chanel defilesinde taşlı küpeler spor şık bir hava kazandırırken Kenzo’da tüm ilgiyi üzerine çeken farklı renklerde, abartılı, salkım tarzı küpeler görmekteyiz. Hem gündüz hem gece kombinlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz farklı tarzlarda taşlı küpeler bu sezon mutlaka dolabınızda olmalı.

3 – Telefon kapları
Louis Vuitton defilesinin en ilgi çeken aksesuarlarından biri, şık telefon kaplarıydı. Mini clutch görünümüne sahip bu kaplar, Vuitton’un klasik monogram karelerinin yanı sıra farklı renk ve desenleriyle davetlilerin ilgi odağı oldu.

4 – “Cap” trendi
Chanel defilesinin genç ve dinamik görünümünü oluşturan en önemi parçalardan biri “cap” tarzı şapkalar. Özellikle yaz aylarında kullanmayı çok sevdiğimiz bu aksesuarlar Chanel’in podyumunu renklendirdi. Yarattığı spor görünüme rengarenk tasarımlarıyla şıklık katan bu şapkalar İlkbahar/Yaz aylarının trendi olacak.

5 – Abartılı kolye ve bileklikler
Balmain defilesinin vazgeçilmez aksesuarı kocaman kolyeler, Louis Vuitton’un altın rengi metal bileklikleri ise göz alıyor… Önümüzdeki sezon çantalar hariç tüm aksesuarlar abartıdan yana! Sade bir kombin ile kullanabileceğiniz bu abartılı ama şık aksesuarlar sayesinde feminen ve gösterişli bir hava oluşturabilirsiniz.

6 – Portföy ve clutch modası
Kısa sürede çanta koleksiyonumuzun vazgeçilmezi haline gelen portföy ve clutch’lar bu sezon da çok moda. Çoğu tasarımcının podyumda yer verdiği bu çantaları günün her saatinde kullanmanız mümkün. Ayrıca tablet gibi teknolojik aletler için de kullanışlı. İster işe giderken, ister gece dışarı çıkarken rahatlıkla kombinlerinize uyarlayabilirsiniz. Küçük olmalarına rağmen telefon, cüzdan ve birkaç makyaj malzemesini içine koyarak pratik ve modern bir görünüme kolayca sahip olabilirsiniz.

7 – Gözlüklerle bahara hazırlık
İlkbahar/Yaz kreasyonu denince akla gelen ilk aksesuarlardan biri de Gucci gözlüklerdi. Feminen ve şık duruşun bir sembolü haline gelen marka gözlükler tasarımlarıyla önümüzdeki sezona damga vuracak. Kenzo defilesinde kullanılan taşlı güneş gözlükleri ise farklı tasarımlarıyla ilgi çekti.

The post Bahar 2017 aksesuar trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Sezonun Vazgeçilmez Takı Aksesuarı Küpeler https://www.coolkadin.com/sezonun-vazgecilmez-taki-aksesuari-kupeler.html Mon, 31 Oct 2016 08:14:12 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=84815 Bu...

The post Sezonun Vazgeçilmez Takı Aksesuarı Küpeler first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Bu sonbaharda en vazgeçilmez takı aksesuarı sarkan payetli veya taşlı iri küpeler olacak. Lob veya bob saçınızla çok şık duracak bu küpeleri tek kulağınıza takmanızı ve saçınızı da tek kulağınızın arkasına atmanızı öneriyoruz. Bunun yanı sıra en çok da sezonun modası olan at kuyruğu saçlara çok yakışacak bu küpelerden mutlaka bir tane edinmelisiniz. Kısacası biz cool kadın olarak büyük küpeleri toplu veya kulak arkasına atılmış saçlara daha çok yakıştırıyoruz.

Son dönemde 80’li yılların esintileri revaçta olduğu için de bu küpeleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Son zamanlarda erkeklerin de küpeyi aksesuar olarak kullanması nedeni ile sarkan küpeler kadınları daha seksi ve daha kadınsı göstermekte.

Bu küpelerin örneklerini ise Proenza Schouler 2016-2017 sonbahar defilesinde görebilirsiniz. İşte o görüntülerden bazıları;

 

 

The post Sezonun Vazgeçilmez Takı Aksesuarı Küpeler first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>