Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
2017 takı modası – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com Sat, 22 Apr 2017 11:08:13 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 https://www.coolkadin.com/wp-content/uploads/2021/05/cropped-logo_4-32x32.png 2017 takı modası – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com 32 32 2017 Takılarında Anahtar Detayı https://www.coolkadin.com/2017-takilarinda-anahtar-detayi.html Sat, 22 Apr 2017 11:08:13 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=104926 Anahtarla...

The post 2017 Takılarında Anahtar Detayı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Anahtarla sadece kapıları açmak için değildir diyen Marc Jacobs’un 2017 takı tasarımlarının en büyük simgesi oldu. 2017′ de en çok cool ve farklı takıseverlerin tercihi olacak anahtar detayı ile karşınızdakine istediğiniz mesajı verebilirsiniz. Bu nedenle hediye olarak da tercih edilebilecek tasarıma sahip bu ürünlerden bir kaçını sizler için derledik.

The post 2017 Takılarında Anahtar Detayı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Jennifer Fisher’ın yeni grafiksel mücevher parçaları https://www.coolkadin.com/jennifer-fisherin-yeni-grafiksel-mucevher-parcalari.html Fri, 24 Mar 2017 14:23:35 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=102688 New...

The post Jennifer Fisher'ın yeni grafiksel mücevher parçaları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
New York tasarımcısı Jennifer Fisher 2017-2018 tasarım takı koleksiyonundaki çizgileri ortaya koydu. Bu sezon herkes bu tasarımlardan bir tanesini mutlaka almak isteyecektir. İşte o harika tasarımlar;

The post Jennifer Fisher'ın yeni grafiksel mücevher parçaları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2017 Yaz Aksesuar Trendi Metalic Lipstick https://www.coolkadin.com/2017-yaz-aksesuar-trendi-metalic-lipstick.html Fri, 03 Mar 2017 12:51:58 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=100170 2017...

The post 2017 Yaz Aksesuar Trendi Metalic Lipstick first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2017 defilelerinden Balmin’e ait şovda gördüğümüz metal dudak aksesuarı oldukça dikkat çekici. İddialı bir tasarım olan bu dudak aksesuarın adı, Metalic Lipstick olarak geçiyor. Metalic Lipstick’in tasrımcısı ise Dolly Cohen. Fransız tasarımcı Cohen, daha önce Rihanna, Kanye West, Cara Delevingne gibi isimlere bu tarz aksesuarlar tasarlamıştı. İlginç tasarımları ile dikkat çeken tasarımcının bir diğer ilgimizi çeken aksesuarı da dişler için ve dudak için hazırladığı takılar. Daha önce bu takıları givenchy ve chanel gibi markaların defileleri için hazırlamıştı. Tasarımcının en dikkat çeken ürünleri için galerimize bakabilirsiniz…

The post 2017 Yaz Aksesuar Trendi Metalic Lipstick first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Defilelerden En İyi Bahar 2017 Couture Güzellik Trendleri https://www.coolkadin.com/defilelerden-en-iyi-bahar-2017-couture-guzellik-trendleri.html Wed, 01 Feb 2017 08:42:00 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=95330 Paris...

The post Defilelerden En İyi Bahar 2017 Couture Güzellik Trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Paris Couture Moda Haftası sırasında cesur moda trendleri görmekteyiz. Burada doğal makyaj seçimleri göze çarpsa da vurucu renklerle ön plana çıkarılmaya çalışılan bölgeler var.
Çoğu mankenin saçlarında değişiklik yapılarak kesildi. Bunun yanı sıra saç aksesuarlarını da göz ardı etmemek gerek.

Eyeliner kanatları gerçekten tarzdan uzaklaşmadı, ancak yine de bahar 2017 couture güzellik trendleri ile geri dönüş yapmayı başardılar.

 

Bu sezon, ışıltılı ve grafik metalik gözler ışıltılı dudak trendi ele geçiriyor sonbahar 2016 couture haftasında . Abartılı kanatlı gözler, genellikle çıplak veya doğal renkte tutulan göz kapakları için ilginç bir çerçeve oluşturmak trendler arasında.

 

Büyük metal yıldızlar gözler ve elmacık kemikleri etrafında uygulan parıltılar ayrı bir güzellik trendi olmaya başladı.

 

Biraz çılgın görünse de mercan-turuncu veya sarı göz farı ve kırmızı dudaklar ile biraz çılgın görünmeniz mümkün. Fakat çekinmeyin bu yıl bol bol bu çılgınlıklarla karşılaşacağız.

 

 

Naturel Dudaklar ve Naturel bir cilt

 

 

Çörek görünümlü saçlar ve pembemsi renk tonları

 

 

Kulaklarınıza hareketler katmak şatı ile saçlarınızada ıslak bir görünüm kullanabilirsiniz.

 

 

Koyu ve sinirli makyaj

 

Dior, saç süslemeleri konusunda en çok seçeneğe sahip markalar arasındadır. İşte bir Dior 2017 saç süslemeleri daha…

 

Bir avuç klipsi ile farklı saç tasarımlı oluşturabilirsiniz.

 

Romantik ve süslü saç örgüleri

The post Defilelerden En İyi Bahar 2017 Couture Güzellik Trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2017 Yaz Aksesuar Modası https://www.coolkadin.com/2017-yaz-aksesuar-modasi.html Thu, 19 Jan 2017 09:20:38 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=93667 İlkbahar...

The post 2017 Yaz Aksesuar Modası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
İlkbahar / Yaz 2017 aksesuar trendlerinde minimalist dokunuşlar görmekteyiz. Büyük, koyu ve cüretli aksesuarların yanı sıra devasa saman güneş şapkalar, büyük boy çanta ve eksantrik saç bantları son göze çarpan detaylar arasında.
Chokerlerin de sık tercih edileceğini hatta erkekler tarasından bile çok sevileceğini daha önce de söylemiştik.

1: Chokerler için Durma Yok
Doksanlı yılların trendi bu kez mücevherlerle süslenerek karşımıza çıkıyor.

2: Eşit Olmayan Küpeler
Kim demiş küpeler iki toptan oluşur diye. Bu kez durum tamamen tersine bir kulağınızda iri ve uzun küpe varken, diğer kulağınızda küçük bir küpe olması sezonun trend takıları arasında.

3: Bir Küpe Kayıp mı, Yoksa Ne?

Bütün dikkatler tek bir odak noktasında yani tek kulakta. Bir kulağınızda iri bir küpe diğer kulağınız ise bomboş..

4: Sarkıt Kolyeler

Bu yıl dev kolyelerle de sık sık karşılaşacağız. Anlaşılan iri takılar her yeri ele geçirecek.

5: Üst Kol Bilezikleri

Bu Hint geleneklerinde sıkça gördüğümüz trend artık bizde de var.

6: Mücevher ve Takı Parçaları

7: Bilezikler yığını

8: Her Yerde Müthiş Küpeler

9: Dine yönelik takılar

10: Ayak bileği bilezikleri

11: Her iki Kolda da aynı Bilezikler

12: Püsküller her yerde

13: Zincirli Takılar

14: Mücevherli Broşlarla Kumaş Çiçek Pimleri

15: Bol Yüzüklü Bir Yaz

2017 KEMER MODASI

1: Korse Kemerler

2: Kemerini Bağla

3: Belinizi Vurgulayın

4: Gevşek Sarılı Sıska Atkılar

5: Atletik Çoraplar

6: Fantazi çoraplar ve külotlu sandaletler

7: Eldivenler Kapalı

8: Aksesuarınızı Giysinizle Eşleştirin

The post 2017 Yaz Aksesuar Modası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]> Bahar 2017 aksesuar trendleri https://www.coolkadin.com/bahar-2017-aksesuar-trendleri.html Tue, 01 Nov 2016 11:57:56 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=85081 Takılar,...

The post Bahar 2017 aksesuar trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Takılar, çantalar ve hatta telefon kapları derken önümüdeki sezonun en moda aksesuarlarını sizler için biraraya toparladık. Moda haftalarından derlediğimiz İlkbahar/Yaz koleksiyonlarındaki aksesuarları ve en trend parçaları merak ediyorsanız hadi hep birlikte haberimizi okumaya;

1 – Mini çantalar
Özellikle Valentino’da gördüğümüz mini zincirli çantalar İlkbahar/Yaz döneminde küçük ebatlı çantaların tekrar moda olacağı sinyallerini verdi. Çok eşya taşımak istemediğiniz zamanlarda kullanıp minimal bir hava yakalamanızı sağlayacak bu çantalar 2000’li yıllarda oldukça popülerdi. Mini çantaların moda sahnesine tekrar dönüşüyle büyük boyutlu, “tote” tarzı çantaların hakimiyetini kaybediyor.

2 – Taşlı İri küpeler
Birçok defilede kullanılan taşlı küpeleri özellikle Kenzo ve Chanel defilelerinde görüyoruz. Chanel defilesinde taşlı küpeler spor şık bir hava kazandırırken Kenzo’da tüm ilgiyi üzerine çeken farklı renklerde, abartılı, salkım tarzı küpeler görmekteyiz. Hem gündüz hem gece kombinlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz farklı tarzlarda taşlı küpeler bu sezon mutlaka dolabınızda olmalı.

3 – Telefon kapları
Louis Vuitton defilesinin en ilgi çeken aksesuarlarından biri, şık telefon kaplarıydı. Mini clutch görünümüne sahip bu kaplar, Vuitton’un klasik monogram karelerinin yanı sıra farklı renk ve desenleriyle davetlilerin ilgi odağı oldu.

4 – “Cap” trendi
Chanel defilesinin genç ve dinamik görünümünü oluşturan en önemi parçalardan biri “cap” tarzı şapkalar. Özellikle yaz aylarında kullanmayı çok sevdiğimiz bu aksesuarlar Chanel’in podyumunu renklendirdi. Yarattığı spor görünüme rengarenk tasarımlarıyla şıklık katan bu şapkalar İlkbahar/Yaz aylarının trendi olacak.

5 – Abartılı kolye ve bileklikler
Balmain defilesinin vazgeçilmez aksesuarı kocaman kolyeler, Louis Vuitton’un altın rengi metal bileklikleri ise göz alıyor… Önümüzdeki sezon çantalar hariç tüm aksesuarlar abartıdan yana! Sade bir kombin ile kullanabileceğiniz bu abartılı ama şık aksesuarlar sayesinde feminen ve gösterişli bir hava oluşturabilirsiniz.

6 – Portföy ve clutch modası
Kısa sürede çanta koleksiyonumuzun vazgeçilmezi haline gelen portföy ve clutch’lar bu sezon da çok moda. Çoğu tasarımcının podyumda yer verdiği bu çantaları günün her saatinde kullanmanız mümkün. Ayrıca tablet gibi teknolojik aletler için de kullanışlı. İster işe giderken, ister gece dışarı çıkarken rahatlıkla kombinlerinize uyarlayabilirsiniz. Küçük olmalarına rağmen telefon, cüzdan ve birkaç makyaj malzemesini içine koyarak pratik ve modern bir görünüme kolayca sahip olabilirsiniz.

7 – Gözlüklerle bahara hazırlık
İlkbahar/Yaz kreasyonu denince akla gelen ilk aksesuarlardan biri de Gucci gözlüklerdi. Feminen ve şık duruşun bir sembolü haline gelen marka gözlükler tasarımlarıyla önümüzdeki sezona damga vuracak. Kenzo defilesinde kullanılan taşlı güneş gözlükleri ise farklı tasarımlarıyla ilgi çekti.

The post Bahar 2017 aksesuar trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Instagramın 6 minimalist takı hesapları https://www.coolkadin.com/instagramin-6-minimalist-taki-hesaplari.html Thu, 20 Oct 2016 10:03:21 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=83785 Tüm...

The post Instagramın 6 minimalist takı hesapları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Tüm dünyanın görmesi için özel hazırladığımız bu haberimiz sizin tarzınızı tamamlamanız için bir fırsat olacağına inanıyoruz. Siyah ve geometrik detaylı bu takılar minimalist duruşu ile de tarzınızı ve farklılığınızı yasıtacak. İşte uğramadan duramayacağınız ınstagramın takı fenomenleri…

 

les_bijoux_de_sophie_buhai_sur_instagram_1130-jpeg_north_1160x_white

sophie Buhai

Bu Amerikalı tasarımcının web sitesinde ilk bakışta, sesi ayarlanmalıdır. Sepya ve siyah-beyaz fotoğraf oluşan muhteşem bir moodboard onun muhteşem altın tasarımları bir dizi ile noktalannmış olup onu çeşitli ilham yoluyla özel takı üreticisinin dikkatli yaratıcı süreci olmaktadır.  Büyük, küçük herkes tarafından en çok beğeni toplayan tasarımı ise onun çakıl kolye tasarımı.

 

les_bijoux_d_ursa_major_sur_instagram_2852-jpeg_north_1160x_white

Büyükayı
Ursa Major,  “Karayip Denizi” ismini verdiği koleksiyonunda, gizli harikaları keşfedilmek adına bir tekne ile yola çıkmayı hayal ederek esinlendiği markası 2009 yılında doğdu, San Francisco ve Manhattan arasında Kate Jones jetleri gibi güzel hazırlanmış minimalist takı oluşturma, tasarımcının son çizgi N ° 4 güzel ham berrak mavi suları anımsatan taşlar ve Picasso’nun eserleri ile her zamankinden daha da fazla geometrik çizgilere yer vermiş.

 

 

les_bijoux_de_kova_sur_instagram_6372-jpeg_north_1160x_white

Kova

Rus soyut sanatı ile birleşen tasarımlarda kulak manşetleri ve elmas yüzükler ön planda. İlk koleksiyonu ile adeta takı severleri büyüledi diyebiliriz. Ziyaret etmenizde fayda var.

 

 

les_bijoux_de_luz_ortiz_sur_instagram_5451-jpeg_north_1160x_white

Luz Ortiz

New York merkezli bu tasarımlar ise bir dergi olarak da karşımıza çıkıyor. Genel anlamda şekilleri organik olarak, yani doğal şekillerden tercih ediyorlar.

 

 

les_bijoux_de_tom_wood_sur_instagram_3205-jpeg_north_1160x_white

Tom Wood

Norveçli tasarımcılar zamansız olarak tasarladıkları bu takılarda mühürlerden yola çıkmışlar ve ınstagram hesaplarında sergilemişler…

 

 

les_bijoux_de_ming_yu_wang_sur_instagram_3931-jpeg_north_1160x_white

 

Ming Yu Wang

Fırçalanmış gümüş, siyah ve mat altın Jennifer Wang’ın takı eğitimi alsa da avangart ruhunu kaybetmemiştir. Adeta bilim kurgu ruhu ile tasarladıkları takıları Instagramda çok beğeni topluyor.

 

The post Instagramın 6 minimalist takı hesapları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>