Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
2017 saç trendleri – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com Thu, 24 Nov 2016 10:37:56 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 https://www.coolkadin.com/wp-content/uploads/2021/05/cropped-logo_4-32x32.png 2017 saç trendleri – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com 32 32 Yeni Trend Fosforlu Saç Boyaları https://www.coolkadin.com/yeni-trend-fosforlu-sac-boyalari.html Thu, 24 Nov 2016 10:37:56 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=87427 Saçlarımız...

The post Yeni Trend Fosforlu Saç Boyaları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Saçlarımız için her geçen gün yeni bir akım çıkıyor karşımıza. Geçtiğimiz yıllarda renkli saçlar zaten modaydı. Hatta bu  modayı uygulamaya cesaret edemeyenler için saç tebeşirleri bile ortaya çıkmıştı. Fakat bu sezon fosforlu saç boyaları ile karşı karşıyayız. Bu boyalar sayesinde karanlıkta saçlarımız bize farklılık katacak. Özellikle kulüplerde çok sevilecek olan bu trendi siz de tercih etmek isterseniz sizin için hazırladığımız videomuza ve galerimize bir göz atmanızda fayda var. Neon saçlara bayılacaksınız!

 

 

 

 

The post Yeni Trend Fosforlu Saç Boyaları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
İlkbahar / Yaz 2017 Saç Trendleri https://www.coolkadin.com/ilkbahar-yaz-2017-sac-trendleri.html Wed, 02 Nov 2016 12:03:29 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=85208 Güzelliğimizin...

The post İlkbahar / Yaz 2017 Saç Trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Güzelliğimizin en önemli aksesuarı olan saçlar için tasarımcılar her yıl yepyeni öneriler ile karşımıza çıkıyor. Bu yıl defilelere bakılırsa çok çeşitlilik ön planda olacak. Fakat en çok tercih edilecek olan model alçak at kuyrukları olacak. Tasarımcılar artık yüksek saçlardan sıkılmış olacak ki, bu yıl da doğal daha salaş saçları tercih ederken at kuyruğu modellerini ön planda tutmuş.

Bu yaz sarı saç kullanmak isteyenlere öneri rengimiz küllü sarılar ve gölgeler olacak.

spring_summer_2017_hair_colors_trends_ashy_blonde_hair

Kahverengi saçlarda ise bu yıl parlak renkleri öneriyoruz.

spring_summer_2017_hair_colors_trends_deep_brown_hair

Kırmızı renkler yerine bu yıl bir çok kişi zencefil rengi saçları tercih edeceğini düşünüyoruz.

spring_summer_2017_hair_colors_trends_red_hair

Renkli saçlara gelince geçen yıla oranla daha pastel ve soluk renkler tercih edilecek. Özellikle Avustralyalı model Fernanda Ly ile tüm dünyaya yayılan soluk şeker pembesi saçların revaçta olacağından eminiz. Mavi, yeşil ve sarı renklerde de soluk renkler tercih edilecek.

spring_summer_2017_hair_colors_trends_pastel_hair

Bu yıl balyaj yerine yine ombreler kullanacağız. Yılın ombre modeli ise şöyle; saç dipleri her zamanki gibi doğal olurken, diplerin hemen yanından başlanarak uç kısımlara doğru sanki güneş saçın rengini kendiliğinden açmışçasına boyanır.

spring_summer_2017_hair_colors_trends_balayage_highlights-1

Son olarak, Gucci defilesinin peruk görünümlü kıvrımlarından bahsedeceğiz. Volümlü bu kıvrımlar ve kabarık saçlar sezonun trendleri arasında.

İki yan bölmeler geri döndü. Lanvin, Louis Vuitton, Balmain , Jil Sander ve Prada gibi defilelerde gördüğümüz bu saç stili ile sevimli ve kadınsı görünebilirsiniz.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_side_parted_hair

70’lerin stili ortadan bölünmüş eşit saçlar ise bu sezonun trendi. ortadan bölünmüş saçlarınızla yapacağınız alçak veya yüksek at kuyruğu modelleri bu yaz vazgeçilmeniz olacak.

spring_summer_2017_hairstyles_trends_center_parted_hair

Ne çok kalın ne de çok ince bukleler

spring_summer_2017_hairstyles_trends_curly_hair

 

 

The post İlkbahar / Yaz 2017 Saç Trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Korse Örgü Trendi https://www.coolkadin.com/korse-orgu-trendi.html Mon, 03 Oct 2016 11:58:17 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=81648 Moda...

The post Korse Örgü Trendi first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Moda defileleri her geçen gün bize ilham olmaya devam ediyor. Fakat bu kez görüntüler Paris Moda Haftasından değil, Vancouver Moda Haftasından. Kurdeleler ile göz alıcı saçlara sahip olacağınız bu modellerde en çok ikili saç saç örgüleri dikkatleri çekiyor.

 

gallery-1475162053-gettyimages-610211134-master

 

Rönesans döneminden esinlenilen bu saçlar doğallığını kaybetmeden dikkatleri çekiyor. Örgü saç trendine ünlüler arasında ilk desteği ise Rihanna ve Kim Kardashian’dan bekliyoruz. Bu trendi deneyen ilk ınstagram görsellerini de sizlerle paylaşıyoruz.

 

The post Korse Örgü Trendi first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>