Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
2017 göz makyajı modası – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com Wed, 04 Jan 2017 10:21:15 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 https://www.coolkadin.com/wp-content/uploads/2021/05/cropped-logo_4-32x32.png 2017 göz makyajı modası – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com 32 32 Ünlülerin Dikkat Çeken Göz Farları https://www.coolkadin.com/unlulerin-dikkat-ceken-goz-farlari.html Wed, 04 Jan 2017 10:21:15 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=91778 2017...

The post Ünlülerin Dikkat Çeken Göz Farları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2017 yılı için göz farlarının renkli yılı diyebiliriz. Ünlülerin makyajlarına bakılırsa bu yıl renkli makyajı tercih eden de bir hayli fazla. Mor, zümrüt, pembe ve hatta sarı rengi kullanarak etrafınıza enerji saçmaya ne dersiniz?

Burgundy Eyes
Gigi Hadid, bahar 2017 Anna Sui pisti gösterisinde gözleri etrafında bordo göz farı bir pop giyiyor.

Pembe Goes Punk
Georgia Mayıs Jagger, pembe makyajın tatlı olabileceğini kanıtlıyor. Tüylü saç kesimi, minimal makyaj ve dumanlı uygulama-pembe bile punk görünebilir.

Renkli Pop
Stella Maxwell modelinde görüldüğü gibi, mavi gözleri fuşya göz farı yüzüğü gibi patlamanın hiçbir özelliği yoktur.

Pembe göz kırpması
Sıcak pembe, Tadashi Shoji bahar 2017 pist gösterisinde kulis seçiminin rengiydi.

Kiraz Kırmızı
Aktris Zoey Deutch, kırmızı elbisesini gözlerine eşleştiriyor ve kırmızı göz farı giymekle ilgili sahip olduğunuz korkuları kendiliğinden kapadı.

Portakal şeridi
Salvatore Ferragamo bahar 2017 pist gösterisinde kahverengi kulak arkası altında portakal renginde bir pigmentin çizilmesi sağlandı.

Toz mavi
Bu toz mavi göz farı ile 1985 yılları arasında yapılan bu yıkama hakkında hiçbir şey yok. Emma Stone makyajının geri kalanını çiğ ve taze tuttu.

Renk Engelleme
Lupita Nyong’o gibi koyu cilt tonlarına sahip kadınlar, en parlak ve cesurca makyaj tonlarını bile, aynı anda hepsini birden koparabilir.

Kobalt yıkayın
2017 ilkbaharındaki Victoria Beckham gösterisinde, bir kısım model pembe kobalt gölgesinin çarpıcı bir ifadeyle pistte yürüdü.

Renkli Üç Yol
Hailee Steinfeld, kahverengi gözlerin lavanta, mavi ve derin kahverengi gibi herhangi bir renk gölgesini giyebileceğini kanıtlıyor.

Mor yağmur
Solange Knowles Eylül ayında New York Moda Haftası boyunca ilkbahar için birincil mor göz aldı.

Erik dumanı
Lily Collins dudaklarında tuğla-kırmızı, her yanakta şeftali ve dumanlı erik gölgesi her iki kapakta parlatılmış olarak her yere renk takma davası yapar.

Lavanta Gözleri
Nina Dobrev, beklenen siyah veya gri yerine koyu bir mor gölge seçti. Renk rengi, bakışı çok daha serin ve düşünceli bir şey haline getirdi.

Limon sarısı
Sarı, süper modeller için bile en zor renktir. Bu limon sarısı gölge, açık mavi veya yeşil gözlerin etrafında füme olduğunda veya derin cilt tonlarında bir grafik şerit halinde uygulandığında en iyi görünüyor.

Elektrik Yeşil
2017 Louis Vuitton ilkbaharındaki parlak, kanatlı gölge, yeşil ve mor tonlarında geldi, ancak siyah astarın keskin kenarı ile topraklandı.

The post Ünlülerin Dikkat Çeken Göz Farları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>