Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
2017 en iyi parfüm – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com Tue, 21 Mar 2017 15:26:39 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 https://www.coolkadin.com/wp-content/uploads/2021/05/cropped-logo_4-32x32.png 2017 en iyi parfüm – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com 32 32 2017 Baharı İçin 5 Parfüm Önerisi https://www.coolkadin.com/2017-bahari-icin-5-parfum-onerisi.html Tue, 21 Mar 2017 15:26:39 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=102484 İlkbahar...

The post 2017 Baharı İçin 5 Parfüm Önerisi first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
İlkbahar yüzünü gösterdi ve enerji dolmamız için bir etkenin de kokular olduğunu biliyor muydunuz? Çiçek kokularına karışan parfümünüz ile birlikte siz de kendinizi bu bahar iyi hissedeceksiniz.

İşte o 8 parfüm;

Miu Miu L’Eau Bleue Eau de Parfum

Miu Miu’nun kokusuna bayılmadan önce şirin, mavi kristal şişesine aşık olduk. Yenilenen kokusuyla L’Eau Bleue, hiç olmadığı kadar feminen ve taze! Beyaz çiçeklerin, yeşil bitkilerin ve zambak vadisinin dikkat çekici kokusunun saklı olduğu gizli özüyle Miu Miu L’Eau Bleue, gerçek bir gençlik iksiri.

Dior Poison Girl Eau de Toilette

Geçen sene tanıştığımız Camille Rowe’un yüzü olduğu Poison Girl, Eau de Toilette versiyonuyla yenilendi. Dior’un eşsiz burnu François Demachy’in tasarladığı Poison Girl Eau de Toilette, sıcak ve soğuk çiçekleri bir araya getirerek şok etkisi yaratıyor. Yeni kompozisyonda 3 farklı aromatik cepheyle karşı karşıyayız, taze donmuş portakal, Grasse’ın sıcak gülleri ve köpüklü portakal çiçeği esansıyla Poison Girl sezonun en cüretkar çiçeksi kokusu olmaya aday.

Dolce&Gabbana Rosa Excelsa

2014 senesinde piyasaya sürülen Dolce&Gabbana’nın gül büyüsü Rosa Excelsa yenilenmiş versiyonuyla sezonun heyecan veren kokularından. Gül şeklindeki kapağı ve pembe mat şişe dizaynından kendini ele veren parfüm, çiçeksi feminen koku sevenler için ideal bir tercih. Değerli Türk gülü ve gülün ender bir türü olan Afrikan kuşburnu parfüm esansının özünü oluşturuyor.

Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum

Angelina Jolie’nin yüzü olduğu kampanyası yüzünden heyecanla beklediğimiz Guerlain’den Mon Guerlain sonunda aramızda! Kadının kokusu fikrinden yola çıkılarak tasarlanan parfüm, lavanta, yasemin, vanilya gibi oryantel ve odunsu notalardan oluşuyor.

Byredo Bibliothèque Eau de Parfum

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Byredo kokularına tanıdık olanlar için sevindirici haber, markanın mum serisinin kült esansı Bibliothèque sınırlı bir zaman için parfüme formuna bürünüyor. Kütüphane tutkunlarının vazgeçilmez kokusuna dönüşecek Byredo Bibliothèque’in içinde şeftali, erik, şakayık, Hint nanesi, deri ve vanilya gibi değişik özlerin birlikteğine tanık oluyoruz.

The post 2017 Baharı İçin 5 Parfüm Önerisi first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>