Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
2017 çanta modası – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com Thu, 13 Apr 2017 13:20:33 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 https://www.coolkadin.com/wp-content/uploads/2021/05/cropped-logo_4-32x32.png 2017 çanta modası – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com 32 32 2017 Louis Vuitton’un Özel Çanta Tasımı https://www.coolkadin.com/2017-louis-vuittonun-ozel-canta-tasimi.html Thu, 13 Apr 2017 13:20:33 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=104121 En...

The post 2017 Louis Vuitton'un Özel Çanta Tasımı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
En çok çantaları ile dikkatimizi çeken Louis Vuitton 2017 tasarımları ile farklılık yaratmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Jeff Koons serisidir.

Bu sezon Louis Vuitton, çağdaş sanat dünyasının önemli bir figürü Jeff Koons ile bir araya geldi ve sonuç çok çarpıcı oldu. Léonard de Vinci , Le Titien , Rubens , Fragonard ve Van Gogh’un bir tuval olarak aldığı Gazing Ball serisini çeken ikonik çantalar portatif sanat eserleri haline dönüştürüldü. Aynı zamanda Jeff Koons, ünlü Louis Vuitton monogramını çeken ve altın metal versiyonunda kendi versiyonunu yaratan ilk sanatçı olmada tarihe imza attı. Rubens , Fragonard ve Van Gogh tuval olarak ikonik çantalar taşınabilir eserlere dönüştürüldü. Tavşan figür ise bu çantaların ortak simgesel aksesuarıdır.

The post 2017 Louis Vuitton'un Özel Çanta Tasımı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
İlkbaharın Gözdesi Olacak 10 Pembe Çanta https://www.coolkadin.com/ilkbaharin-gozdesi-olacak-10-pembe-canta.html Mon, 09 Jan 2017 10:31:16 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=92211 Pembe...

The post İlkbaharın Gözdesi Olacak 10 Pembe Çanta first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Pembe renk deyince ilk akla gelen kadındır. Amacımız bu rengi sadece kadınla eşleştirmek değil tabi ki. Erkeklere de çok yakışıyor. Ama kadın ilk akla gelen oluyor sizce de öyle değil mi?

Giydiğiniz en basit görünümlü bir kıyafeti bile çantanızla hareketlendirmeniz mümkün. Biz de bu yaza girerken pembe çanta ile renklenin ve dikkatleri çekin istedik.

1. Şeker Pembe ve Kalpler

Gucci imzalı bu çantayı NeimanMarcus.com da bulabilirsiniz.

2. Parlak Şeker Pembe

Kim demiş çantalar çok pahalı olmalı diye? Bu Metropolis Mini Çapraz Vücut Çanta ‘sadece’ $ 298,00 üzerinde Shopbop.com da bulabilirsiniz. Zengin, rafine deriden imal edilmiştir. Bu ufacık ve cilalı, sana sadece bütün yıl boyunca mükemmel görünüm sağlayacak olan göz kamaştırıcı, Paris tarzı verecektir!

3. Saint Laurent’in Küçük Kate Monogramı

Saint Laurent’ın Küçük Kate Monogram çantası, arkadaşlarınızla en kıyaklı gecelerinizde sergilenmek için klasik ama trend bir görünüm arıyorsanız, sizin için en iyi seçenek olabilir. Bu zarif, standart YSL timsah kabartmalı yüzey ve altın püsküle sahiptir ve artık satın alınabilirsiniz. MyTheresa.com .

4. Pembe Kentsel Şık ile Eş Anlıyorsa

Tory Burch, bu kez, yani Marion Büzüşük deri omuz çantası kabartmalı geometrik ve kentsel şıklık bir arada. İster gece dışarı çıkarken kullanın, isterseniz de arkadaşlarıyla ya da alışveriş yaparken kullanın.

5. Aksesuar deyince en iyi tasarımcılara sahip olan Gucci ilk akla gelen oluyor. Net-a-Porter.com da bulabilirsiniz.

6. Pençe Efektli Çanta : Paw-effect marka çantayı matchesfashion.com dan satın alabilirsiniz.

7. Metalik Kent

Balenciaga Klasik Metalik Kenar şeritlere sahip çantayı, MyTheresa.com da bulabilirsiniz. Balenciaga imzalı çanta ferah ve yumuşak, rafine edilmiş bir deriden yapılmış. Balenciaga’nın Metallic Edge City, herkesin olmazsa olmazı olmalı!

8. Haute Couture Sokak Tarzıyla Buluşursa

Bir torbadan diğerine, işte burada, Chloé’nin Elsie omuz çantasıyla, yapılandırılmış geometrisinde, bükme kilidi ile kapanmış pratik katlanabilir çanta üst ve sofistike bir altın renk zincir omuz askısı bulunuyor. Onu Farfetch.com dan alabilirsiniz.

9. Retro-Fütüristik Bir Aşk

Farklı bir tezatlığı içerisinde barındıran bu tasarım çantayı NeimanMarcus.com dan edinmeniz mümkün.

10. Ferragamo Taşınır Pembe

Nordstrom.com alabileceğiniz adres. Ferragamo’nun ‘Küçük Carrie’ deri üst sap çantası onun faydacı itme kilit flep kapanması ile birlikte en şık ve kompakt pembe omuz çantası olduğunu göreceksiniz. Kişisel eşyalarımızı bu kadar küçük bir yerde güvence altına almamız daha kolay olacak.

The post İlkbaharın Gözdesi Olacak 10 Pembe Çanta first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2017 Yaz Çanta Modası https://www.coolkadin.com/2017-yaz-canta-modasi.html Tue, 15 Nov 2016 11:20:20 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=86451 Bir...

The post 2017 Yaz Çanta Modası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Bir kadına en sevdiğin ve vazgeçemediğin aksesuarın hangisi diye sorsanız hiç şüphesiz “ÇANTA” derler. Peki çantalar bizim için bu kadar önemliyken  2017 sezonunun en moda çanta trendlerini merak ediyor musunuz?

Podyumlardan gelen en moda çanta modellerini merak ediyorsanız bize kulak verin! Bu yıl her çeşit çantayı görmek mümkün. Torba çantalardan tutun da, matara çantalara, büyük çantalara ve kutu çantalara kadar bir çok modeli görebileceğiniz bu çantaları sizler için tek bir galeride topladık. İşte ünlü markaların tasarım çantaları…

 

The post 2017 Yaz Çanta Modası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Bahar 2017 aksesuar trendleri https://www.coolkadin.com/bahar-2017-aksesuar-trendleri.html Tue, 01 Nov 2016 11:57:56 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=85081 Takılar,...

The post Bahar 2017 aksesuar trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Takılar, çantalar ve hatta telefon kapları derken önümüdeki sezonun en moda aksesuarlarını sizler için biraraya toparladık. Moda haftalarından derlediğimiz İlkbahar/Yaz koleksiyonlarındaki aksesuarları ve en trend parçaları merak ediyorsanız hadi hep birlikte haberimizi okumaya;

1 – Mini çantalar
Özellikle Valentino’da gördüğümüz mini zincirli çantalar İlkbahar/Yaz döneminde küçük ebatlı çantaların tekrar moda olacağı sinyallerini verdi. Çok eşya taşımak istemediğiniz zamanlarda kullanıp minimal bir hava yakalamanızı sağlayacak bu çantalar 2000’li yıllarda oldukça popülerdi. Mini çantaların moda sahnesine tekrar dönüşüyle büyük boyutlu, “tote” tarzı çantaların hakimiyetini kaybediyor.

2 – Taşlı İri küpeler
Birçok defilede kullanılan taşlı küpeleri özellikle Kenzo ve Chanel defilelerinde görüyoruz. Chanel defilesinde taşlı küpeler spor şık bir hava kazandırırken Kenzo’da tüm ilgiyi üzerine çeken farklı renklerde, abartılı, salkım tarzı küpeler görmekteyiz. Hem gündüz hem gece kombinlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz farklı tarzlarda taşlı küpeler bu sezon mutlaka dolabınızda olmalı.

3 – Telefon kapları
Louis Vuitton defilesinin en ilgi çeken aksesuarlarından biri, şık telefon kaplarıydı. Mini clutch görünümüne sahip bu kaplar, Vuitton’un klasik monogram karelerinin yanı sıra farklı renk ve desenleriyle davetlilerin ilgi odağı oldu.

4 – “Cap” trendi
Chanel defilesinin genç ve dinamik görünümünü oluşturan en önemi parçalardan biri “cap” tarzı şapkalar. Özellikle yaz aylarında kullanmayı çok sevdiğimiz bu aksesuarlar Chanel’in podyumunu renklendirdi. Yarattığı spor görünüme rengarenk tasarımlarıyla şıklık katan bu şapkalar İlkbahar/Yaz aylarının trendi olacak.

5 – Abartılı kolye ve bileklikler
Balmain defilesinin vazgeçilmez aksesuarı kocaman kolyeler, Louis Vuitton’un altın rengi metal bileklikleri ise göz alıyor… Önümüzdeki sezon çantalar hariç tüm aksesuarlar abartıdan yana! Sade bir kombin ile kullanabileceğiniz bu abartılı ama şık aksesuarlar sayesinde feminen ve gösterişli bir hava oluşturabilirsiniz.

6 – Portföy ve clutch modası
Kısa sürede çanta koleksiyonumuzun vazgeçilmezi haline gelen portföy ve clutch’lar bu sezon da çok moda. Çoğu tasarımcının podyumda yer verdiği bu çantaları günün her saatinde kullanmanız mümkün. Ayrıca tablet gibi teknolojik aletler için de kullanışlı. İster işe giderken, ister gece dışarı çıkarken rahatlıkla kombinlerinize uyarlayabilirsiniz. Küçük olmalarına rağmen telefon, cüzdan ve birkaç makyaj malzemesini içine koyarak pratik ve modern bir görünüme kolayca sahip olabilirsiniz.

7 – Gözlüklerle bahara hazırlık
İlkbahar/Yaz kreasyonu denince akla gelen ilk aksesuarlardan biri de Gucci gözlüklerdi. Feminen ve şık duruşun bir sembolü haline gelen marka gözlükler tasarımlarıyla önümüzdeki sezona damga vuracak. Kenzo defilesinde kullanılan taşlı güneş gözlükleri ise farklı tasarımlarıyla ilgi çekti.

The post Bahar 2017 aksesuar trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2017 Fendi Çanta Koleksiyonu https://www.coolkadin.com/2017-fendi-canta-koleksiyonu.html Fri, 14 Oct 2016 11:21:00 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=82858 Büyülü...

The post 2017 Fendi Çanta Koleksiyonu first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Büyülü bir çiçek bahçesine girmek üzeresiniz. Fendi’nin yaz sezonu için hazırladığı çanta koleksiyonunda adeta çiçekler açmış. Özellikle çantaların omuz askıları bu yaz çok renkli olacak. Geçtiğimiz sezonlara oranla çantaların ebatları küçülmüş durumda. orta boyların yanı sıra bu yaz minik el çantaları revaçta olacak. Omuzlarda ise zincir askılar mevcut.

Pastel renklerin yanı sıra çizgileri de çantalara yansıtan Fendi peluş detayları çok sık kullanmış. Görünen o ki bu yaz rahat, minik ve renkli çantalar kullanacağız.

Rahat dememdeki nedeni ise şöyle açıklayayım; öncelik olarak ebatların küçük olması bir rahatlık nedeni. Bunun yanı sıra çantaların çoğu elde tutmalı modeller. Hepimiz kabul edelim ki çantaları elde tutmak tek omuza takmaktan daha rahat. Sırt çantalarını bu kategoriye koymuyorum tabi ki. Onların rahatlığını göz ardı edemeyiz.  Fakat bu defilede dikkatimizi çeken bir detay var. Omuz askılarını ( zincir askılar hariç ) Fendi kalın ve tek askı kullandığından rahat kullanım sağlayabilir yani denemeye değer…

İşte defilenin en özel çantaları…

 

 

 

 

The post 2017 Fendi Çanta Koleksiyonu first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Yazın Modası Sepet Çantalar https://www.coolkadin.com/yazin-modasi-sepet-cantalar.html Tue, 26 Jul 2016 10:57:59 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=73036 Piknik...

The post Yazın Modası Sepet Çantalar first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Piknik çantalarını andıran sepet şeklindeki çantaları son günlerde çok fazla görmeye başladık. Bunun böylesine popüler olacağı Mark Cross’un yaz koleksiyonunda yer alan ‘basket bag’lerden yani sepet çantalar kullanmasından da anlaşılıyordu.
Bu çantaları sadece plaj gibi düşünmeyin. Çünkü mini ve midi boyları ile gün içerisinde rahatlıkla kullanabilir farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Çantalardaki kilit detaylar ise öne çıkanlar arasında…

 

 

The post Yazın Modası Sepet Çantalar first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>