Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
2017 ayakkabı modası – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com Thu, 27 Apr 2017 10:31:36 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 https://www.coolkadin.com/wp-content/uploads/2021/05/cropped-logo_4-32x32.png 2017 ayakkabı modası – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com 32 32 Yaz İçin 7 Babet Ayakkabı Önerisi https://www.coolkadin.com/yaz-icin-7-babet-ayakkabi-onerisi.html Thu, 27 Apr 2017 10:29:37 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=105261 Bu...

The post Yaz İçin 7 Babet Ayakkabı Önerisi first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Bu yaza damga vuracak ayakkabı modeli olarak balerin ayakkabıların ön plana çıkacağını daha önce söylemiştik. Fakat balerin ayakkabıları eğer sizi yansıtmıyorsa sizin için seçtiğimiz ayakkabı ilham kaynağınız olabilir.
Babetler bayanlar tarafından çok sevildi ve artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Rahatlığının yanı sıra şıklığından da ödün vermeyen babet ayakkabıların en ucuzundan en pahalısına kadar her çeşidi ile karşılaşmak mümkün. Fakat siz ayak sağlığınız için kaliteli ve deri olanı tercih edin. İşte sizin için seçtiklerimiz;

The post Yaz İçin 7 Babet Ayakkabı Önerisi first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2017’nin En Gözde Ayakkabıları https://www.coolkadin.com/2017nin-en-gozde-ayakkabilari.html Thu, 30 Mar 2017 15:05:23 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=103150 Ayakkabılar!...

The post 2017'nin En Gözde Ayakkabıları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Ayakkabılar! Kadınların en büyük tutkusu olan çanta ve ayakkabılarda bu yıl da tasarımcıların hayal güçleri konuştu. 2017 yılında bilmenizin faydalı olacağı 5 ayakkabıyı sizler için seçtik. E belki almak da istersiniz o ayrı tabii. Bilgi vermesi bizden karar ise sizden!

1. Robert Clergerie x Self Portrait

The post 2017'nin En Gözde Ayakkabıları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Katy Perry’den Ayakkabı Koleksiyonu https://www.coolkadin.com/katy-perryden-ayakkabi-koleksiyonu.html Wed, 22 Mar 2017 16:40:20 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=102566 Katy...

The post Katy Perry'den Ayakkabı Koleksiyonu first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Katy Perry, kendi tarzını yansıtan sandalet, spor ayakkabı ve topuklulardan oluşan ayakkabı koleksiyonunu çıkarttı. Henüz Türkiye’de satışa sunulmayan bu ürünler tarzını yansıtmak isteyen hanımların tercihi olacak. Ürünleri katyperrycollections.com adresinden satın alabilirsiniz. Fakat şimdilik sadece Amerika içerisine gönderim yapılıyor.

The post Katy Perry'den Ayakkabı Koleksiyonu first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
En Şık 20 Metalik Ayakkabı https://www.coolkadin.com/en-sik-20-metalik-ayakkabi.html Fri, 20 Jan 2017 15:27:43 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=93919 2017...

The post En Şık 20 Metalik Ayakkabı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2017 yılının metalik modası olacağını bildirmiştik. Bu sezon mutlaka bir tane metalik aksesuar edinmelisiniz. Ama eğer ki kıyafetlerde metalik görünümlü gösterişli kıyafetlerden hoşlanmıyorsanız sizin için seçtiğimiz metalik görünümlü ayakkabılardan bir tane mutlaka edinmelisiniz.

 

The post En Şık 20 Metalik Ayakkabı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2017 İlkbahar / Yaz Ayakkabı Trendleri https://www.coolkadin.com/2017-ilkbahar-yaz-ayakkabi-trendleri.html Fri, 06 Jan 2017 08:09:26 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=91967 İlkbahar...

The post 2017 İlkbahar / Yaz Ayakkabı Trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
İlkbahar / Yaz 2017 ayakkabı trendleri son defilelerden derlenmiştir. Paris , Londra , New York ve Milano aksesuarları ve renkleri ile birlikte, baskı ve malzemeleri, ilkbahar 2017 moda trendlerine öncü olmuştur.

 

Sezonun ayakkabı trendlerinde çeşitlilik ve renklilik hakim her tarzdan ayakkabıyı görmek mümkün olup, rahatlığın vurgulandığına şahit olmaktayız. Bu yıl babetlere pek fazla rastlamıyoruz. Bunun yerine bol bol platformlar göreceğiz. Hemen her ayakkabıda az da olsa bir topuk detayı mevcut. Fosforlu, parlak ve gösterişli ayakkabılardan en az bir tane bulundurmalısınız.

Moda Haftası pistlerinde keşfettiğimiz en iyi bahar / yaz 2017 ayakkabı trendleri  bunlarla sınırlı olmamak üzere şunlar bulunmaktadır:


1: Her Yerde Platformlar

 

 

2: Yumurta topuklu ayakkabılar

 

3: Platformlar

4: İnce Stiletto

5: Yuvarlak Topuklar

6: Markalı Ayakkabı

7: Çoraplı Sandalet

8: Çoraplar ve Çizmeler

9: Çıplak Sandaletli Şeffaf Çoraplar

10: Çorap Botları

11: Parlak Ayakkabı İyiliği

12: Nefes alan ayakkabı

13: Ayak Bilekleri Bağlı

14: Her yeri bağcıklı ayakkabılar

15: Açık Arka Ayakkabılar

16: Pazarda Satılma Tarzı Ayakkabılar

17: Atletik Ayakkbılarla Rahatlık Ön Planda

18: Sıcak Hava İçin Deri

19: Yılan Derisi Desenler

20: Geometrik Tasarımlar

21: Uyluk Yüksek Çizmeler

22: Rahatlık ve Fantezi Bir Arada

23: Fırfır ve Tüylerle Gösterişli Ayakkabılar

24: Geniş Fütüristik Geleceğin Ayakkabılar

25: Oryantal İlhamlar

26: Fas Terlikleri

The post 2017 İlkbahar / Yaz Ayakkabı Trendleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Son baharın En Güzel Botları https://www.coolkadin.com/son-baharin-en-guzel-botlari.html Wed, 02 Nov 2016 09:25:08 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=85176 Bu...

The post Son baharın En Güzel Botları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Bu sezon bilekte botları sıkça göreceğiz. Fakat farklı tasarım ve ünlü markaların botlarını merak edenler varsa onlar için bir kaç örneği bir araya getirelim dedik. Bu yıl rahatlık ön planda ince topuklar yerine day topuklar moda veya daha düz ayak rahatlığı ön planda botlar revaçta olacak. 2016-2017 kışının kadife kumaş kışı olduğundan bahsetmiştik. Bu moda ayakkabılar için de geçerli. Fakat klasiklikten vazgeçmeyenler için ise önerimiz süet ayakkabılar olacak.

 

 

 

The post Son baharın En Güzel Botları first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
İlkbahar-Yaz 2017 Sezonunun En Favori 20 Ayakkabısı https://www.coolkadin.com/ilkbahar-yaz-2017-sezonunun-en-favori-20-ayakkabisi.html Thu, 20 Oct 2016 11:33:08 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=83795 Balenciaga’nın...

The post İlkbahar-Yaz 2017 Sezonunun En Favori 20 Ayakkabısı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Balenciaga’nın tayt-çizmeleri, Valentino’nun topuklu puantları, Saint Laurent’in ikonik YSL topukları, Dior’un tutku bantlarıyla işlenen ayakkabıları ve daha fazlası. İlkbahar/Yaz 2017 sezonundaki ayakkabılar birbirinden iddialı ve renkli. Maison Margiela, Stella McCartney ve Chanel gibi fütüristik adımları tercih eden markaların yanı sıra, yüksek modanın topukları gelecek yaz romantik hikayeler de anlatacak. Gucci, Erdem ve Alexander McQueen bu hikayelerin başında.

The post İlkbahar-Yaz 2017 Sezonunun En Favori 20 Ayakkabısı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Moda Haftasından Bahar 2017 İçin En İyi 5 Ayakkabı https://www.coolkadin.com/moda-haftasindan-bahar-2017-icin-en-iyi-5-ayakkabi.html Thu, 22 Sep 2016 10:05:35 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=80064 New...

The post Moda Haftasından Bahar 2017 İçin En İyi 5 Ayakkabı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
New York ile Moda Haftası moda dünyasının en heyecan verici ve göz alıcı günlerini yaşatıyor. Şu sıralar ayakkabı trendleri pistleri süslemekte. Tasarımcılar sofistike bir tarzı bu sezon tasarladı ve giysilerde baharı hissettirmek için kendi koleksiyonlarında farklı renkler kullandılar.

Mega Platformlar
Sezonda platformlar moda. Baskılar ve zımbalarla süslenen ayakkabılar sezonun en dikkat çekici tasarımlarından.

 

Beyaz Sneakers
Bu yıl beyaz Sneakers ayakkabıları sıklıkla göreceksiniz. Box-yeni ayakkabılar Tommy Hilfiger, Outsiders ve Lacoste Band de net-beyaz colorways gibi markalar tarafından tasarlanmış.

 

Ladylike sandal
Cool bir tarza sahip bu ayakkabılar Monique Lhuillier, Tory Burch ve Jonathan Simkhai  gibi tasarımcılar tarafından ayakkabı tutkunlarına sunulmuştur. Bu ayakkabılar daha kadınsı bir hava katmakta.

 

 

Kitschy Detaylar
Sadece kendinden emin kadınların kullanabildiği bu ayakkabılar, Meyve, tüy veya hayvan motifleri ile süslenmiş.

Kolay Giyim

Kolayca ayağınıza giyip çıkabileceğiniz bu ayakkabıların bazılarının önü açık tasarlanırken bazılarının ise kapalı tasarlanmıştır.

 

 

The post Moda Haftasından Bahar 2017 İçin En İyi 5 Ayakkabı first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
2016-2017 Trendi Ayakkabı, Çizme Ve Bot Modelleri https://www.coolkadin.com/2016-2017-trendi-ayakkabi-cizme-ve-bot-modelleri.html Wed, 07 Sep 2016 08:39:38 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=78784 Dünyaca...

The post 2016-2017 Trendi Ayakkabı, Çizme Ve Bot Modelleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Dünyaca ünlü markalar koleksiyonlarını tamamladı. 2017 Kışının botları ve ayakkabılarının da görücüye çıktı günlerdeyiz. Bir çok ünlü markanın tasarladığı bu ayakkabılar ve botlar renkleri ve tasarımlarıyla dikkatleri çekiyor. Her türlü model ve kumaştan ayakkabıya rastlamanız mümkün. Her sezonda moda olan kemer toklar ve fermuarlar bu sezonda var. Metalik renklerden tutun da bu yılın modası olacak olan kadife kumaşlar ve farklı tasarımda topuklara kadar bir çok modeli görmeniz mümkün. Biz de sizler için ünlü markaların koleksiyonlarını  bir araya topladık. İşte sizin için seçtiklerimiz;

 

The post 2016-2017 Trendi Ayakkabı, Çizme Ve Bot Modelleri first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>