Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
2016 sonbahar dekorasyonu – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com Wed, 21 Sep 2016 15:29:26 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 https://www.coolkadin.com/wp-content/uploads/2021/05/cropped-logo_4-32x32.png 2016 sonbahar dekorasyonu – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com 32 32 Evde Sonbahar Etkisi Yaratacak Öneriler https://www.coolkadin.com/evde-sonbahar-etkisi-yaratacak-oneriler.html Wed, 21 Sep 2016 15:29:26 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=80003 Hüznü...

The post Evde Sonbahar Etkisi Yaratacak Öneriler first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Hüznü ve sakinliği hatırlatır bize sonbahar. Televizyon izlemenin keyfini, mısır patlatmanın tadını kısacası evin dinginliğini ve huzurunu yaşatır bize. Battaniye altında ısınmanın zevki ise bir başkadır. Yaprakların dökülüşü, yağmurun sesi derken işte sonbaharın en güzel günleri geldi.

Eğer siz de evinizde sonbaharın esintilerini yaşamak isterseniz bu önerilerimizi değerlendirmelisiniz.

  • İşe duvar boyalarınızı yenilemekle başlayabilirsiniz. Duvar boyası olarak toprak, hardal yeşili ve bej renklerini kullanabilir; sarı, kırmızı, turuncu ve fıstık yeşili tonlardaki objelerle sıcak bir atmosfer oluşturabilirsiniz.
  • Duvar boyanızı değiştirmek istemiyorsanız, aynı etkiyi yakalamak için odanızın belli bir duvarını kağıtla kaplayabilir ya da renkli tablolarla süsleyebilirsiniz.
  • Koltuklarda ketenlerin yerine kadife kumaşlar tam da kışa uygun olacaktır. Kahve tonlarındaki koltuklarda renkli kırlent yastıklar kullanabilir, koltuk kılıflarını değiştirmek istemiyorsanız koltuk örtülerinden ve şallarından destek alabilirsiniz.
  • Salona dinamizm katmak için ikili berjer koltuklarınızı sarı ve yeşil tonlarında tercih edin.
  • Dekorasyon stilinize uygunsa ve farklılığı seviyorsanız renkli deri döşemeler de hoş bir etki yaratacaktır.
  • Sonbahar vurgusunu destekleyecek bir diğer unsur da ahşaptır. Mobilyalarda, aksesuarlarda, yemek masasında ahşabın sıcaklığından yararlanın.
  • Sıcacık bir ev için yazın kullanmadığınız bol tüylü halıları, yollukları, kilimleri yeniden serin.
  • Mevsime uygun olarak gardırobunuzu yeniden düzenleyin. Vakum torbaları, çekmece içi düzenleyiciler, çok amaçlı hasır ve renkli dekoratif kutular çok işinize yarayacaktır.
  • Ev aksesuarıyla dekorasyona renk katın. Kurumuş yaprakları, meşe palamudu, ceviz ve kozalakları cam mumlukların içinde harika birer dekoratif objeye dönüştürebilirsiniz.

The post Evde Sonbahar Etkisi Yaratacak Öneriler first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>