Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
2016 mayıs kampanyaları – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com Sun, 15 May 2016 18:14:22 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 https://www.coolkadin.com/wp-content/uploads/2021/05/cropped-logo_4-32x32.png 2016 mayıs kampanyaları – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com 32 32 D-Smart’tan Limitsiz İnternet ve Aile Paketi Kampanyası https://www.coolkadin.com/d-smarttan-limitsiz-internet-ve-aile-paketi-kampanyasi.html Sun, 15 May 2016 18:14:22 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=64493 Evlerin...

The post D-Smart'tan Limitsiz İnternet ve Aile Paketi Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Evlerin vazgeçilmezleri internet ve televizyon oldu artık. Bu iki iletişim aracına D-Smart sayesinde tek faturada ve indirimli olarak sahip olabilirsiniz. Nasıl mı?

Bu Kampanyanın Avantajı Nedir?

Bu internet kampanyaları ve TV kampanyası ile belirlenen kampanya tarihleri içerisinde başvuru yapan müşteriler limitsiz interneti ve D-smart Aile paketini almış olduğunuzda ayda sadece 69 TL ödersiniz. Üstelik kampanya kapsamında 24 aylık sabit fiyat garantisi de verilecektir.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanya sadece yeni müşterilerin katılımına açıktır. Mevcut D-Smart müşterileri bu kampanyadan faydalanamaz. Ayrıca bu kampanya sadece bireysel müşteriler için geçerlidir. Kurumsal müşteriler de bu kampanyadan yararlanamayacaktır. Kampanyadan yararlanabilmek için başvurduğunuz yerde Turkcell Superonline’ın fiber altyapısının bulunması gerekir.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Bu kampanyadan yararlanmak için herhangi bir kayıt işlemi yapmanıza, SMS göndermenize, kampanya kodu kullanmanıza vs. gerek yoktur. Belirlenen kampanya tarihleri arasında herhangi bir D-Smart başvuru noktasına başvuru yapmanız kampanyadan faydalanmak için yeterli olacaktır.

Kampanya Hangi Tarihler Arasında Geçerlidir?

Bu kampanya için belirlenen son katılım tarihi 30 Haziran 2016’dır. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihler arasında başvurularını yapmalıdır. Bu tarihler arasında başvuru yapmayan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar. Ayrıca kampanyadan faydalanabilmek için bulunmuş olduğunuz bölgede fiber altyapının bulunması gerekir.

Kampanya Kapsamında Verilen Paketlerin Özelliği Nedir?

Kampanya kapsamında verilen fiyat en düşük fiyattır ve 8 Mbps’e kadar hızlı ve 50 GB adil kullanım kotası olan limitsiz internet için geçerlidir. Ayrıca sadece Aile paketi dahildir. Bu paketleri ve özelliklerini yükselttikçe fiyat da aynı oranda yükselecektir.

The post D-Smart'tan Limitsiz İnternet ve Aile Paketi Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Kablonet’ten “Konuşturan Muhteşem Üçlü” Kampanyası https://www.coolkadin.com/kablonetten-konusturan-muhtesem-uclu-kampanyasi.html Sat, 14 May 2016 14:36:24 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=64348 Günümüzde...

The post Kablonet'ten "Konuşturan Muhteşem Üçlü" Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Günümüzde telefon, internet ve televizyonsuz yaşayan insan kalmadı neredeyse. Markalar da buna göre kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Kablonet kampanyası sayesinde bu 3’ünü aynı anda kullanarak ayda yalnızca 36,99 TL ödeyebilirsiniz. Nasıl mı?

Bu Kampanyanın Avantajı Nedir?

Bu Uydunet kampanyaları ile kampanya tarihleri arasında başvuran müşteriler Teledünya Temel Paketi Vizioon sinema paketi ile birlikte alıp, ayrıca 25 Mbps hıza kadar çıkabilen ve 25 GB adil kullanım kotası bulunan sınırsız interneti, yanında da her yöne 100 dakik veren Uydunet telefonu aldığında, hepsi için ayda sadece 36,99 TL ödüyor.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanya tüm bireysel müşterilerin katılımına açıktır. Hem yeni müşteriler, hem de mevcut müşteriler bu kampanyaya katılabilir. Ayrıca otel ve motel dışında ki diğer resmi kurum ve kuruluşlar da bu kampanyaya katılabilir. Kampanyadan yararlanabilmek için 24 aylık taahhüt de verilmesi gerekir.

Bu Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Bu Kampanyaya katılmak için belirlenen kampanya tarihleri arasında www.kablonet.com.tr adresinde ki kampanyanın ilan edildiği sayfada bulunan “Hemen Başvur” butonuna tıklayarak, 0850 333 0 126 numaralı çağrı merkezini arayarak, ya da herhangi bir Kablonet başvuru noktasına başvuru yaparak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Bu Kampanya Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

1 Ocak tarihinde başlayan bu Teledünya kampanyaları, 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihler arasında 24 aylık taahhüt vererek başvuru yapmalılardır. Kampanya tarihleri dışında yapılan başvurular kampanya kapsamına alınmayacaktır.

Taahhüdü Bozarsam Ne Olur?

Kampanya kapsamında vermiş olduğunuz taahhüdü süre bitmeden aboneliğinizi iptal ettiğinizde ya da daha düşük bir pakete geçtiğinizde bozmuş olursunuz. Bozduğunuzda o tarihe kadar almış olduğunuz indirimlerin tamamı son faturanıza yansıyacaktır.

The post Kablonet'ten "Konuşturan Muhteşem Üçlü" Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Türksat Kablo’dan İlk 3 Ay Bütün Faturalarınız Hediye https://www.coolkadin.com/turksat-kablodan-ilk-3-ay-butun-faturalariniz-hediye.html Sat, 14 May 2016 14:30:05 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=64346 Türksat...

The post Türksat Kablo'dan İlk 3 Ay Bütün Faturalarınız Hediye first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Türksat Kablo’nun harika bir kampanyasıyla daha karşı karşıyayız. Şimdi Türksat Kablo kampanyası sayesinde TV, internet ve telefon faturalarınızı tek faturada ödeyebilirsiniz. Üstelik ilk 3 ay hediye.

Bu Kampanyanın Avantajı Nedir?

Şimdi Kablo TV kampanyaları ile alacağınız Teledünya üst paketi, 25 Mbps hıza kadar çıkabilen 150 GB adil kullanım kotası olan sınırsız internet paketi ve Altın sinema paketi aylık sadece 70 TL olacak. 27 ay boyunca sabit fiyat garantisi verilen bu kampanyada ilk 3 ay faturanız da size hediye edilecektir.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

İlk 3 ay boyunca size hediye edilecek fatura hizmetinden sadece yeni abone olan müşteriler yararlanabilir. Mevcut aboneler hediye fatura kampanyasından yararlanamayacaktır. Fakat toplam fatura bedeli 70 TL olan bu paketten tüm bireysel müşteriler yararlanabilir. Kampanyadan otel ve motel dışında ki resmi kuruluşlar da yararlanabilir.

Bu Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?                           

Bu Uydunet kampanyalarından yararlanmak için belirlenen kampanya tarihleri arasında Türksat kablo’ya bağlı tüm iletişim internet sitelerinde ki bu kampanyanın ilan edildiği sayfalarda bulunan “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, ya da herhangi bir yetkili başvuru noktasından başvuru yapabilirsiniz.

Bu Kampanya Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

1 Ocak tarihinde başlayan bu kampanya 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihler arasında başvuruyu yapmalı ve taahhüdü vermelidir. Bu tarihler dışında yapılan başvurular bu kampanyadan faydalanamaz.

Bu Kampanya için Taahhüt Vermem Gerekir Mi?

Evet, kampanyadan yararlanmak için 27 aylık taahhüt vermeniz gerekir. Vermiş olduğunuz taahhüt boyunca daha düşük bir pakete geçmeniz, hattınızın iptal edilmesi ya da aboneliğinizi bitirmeniz durumunda taahhüt bozulmuş sayılır.

The post Türksat Kablo'dan İlk 3 Ay Bütün Faturalarınız Hediye first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Türksat Kablo’dan Limitsiz İnternet Yalnızca 20,99 TL https://www.coolkadin.com/turksat-kablodan-limitsiz-internet-yalnizca-2099-tl.html Sat, 14 May 2016 14:26:53 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=64344 Hem...

The post Türksat Kablo'dan Limitsiz İnternet Yalnızca 20,99 TL first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Hem internet hem de telefon için ayrı ve yüksek faturalar ödüyorsanız Türksat Kablo’nun sizin için şahane bir kampanyası var.

Bu Kampanyanın Avantajı Nedir?

Bu Uydunet kampanyaları ile belirlenen kampanya tarihleri arasında başvuru yapan müşteriler limitsiz fiber interneti ve her yöne 100 dakikayı ayda sadece 20,99 TL’ye alabiliyor. Üstelik bu kampanya ile 24 ay boyunca sabit fiyat garantisi de alarak gönül rahatlığı ile faturalarınızı ödeyebilirsiniz.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanya sadece yeni müşteriler için geçerlidir. Türksat Kablo ile ilgili herhangi bir telefon aboneliğiniz ya da Uydunet internet aboneliğiniz yok ise bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Eğer sadece Kablo TV aboneliğiniz var ise, bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Ayrıca kampanya sadece bireysel müşteriler için geçerlidir.

Bu Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Bu kampanyaya katılmak için herhangi bir ekstra işlem yapmanıza gerek yoktur. Herhangi bir Türksat Kablo, Uydunet başvuru noktasına başvurarak, ya da www.turksatkablo.com.tr adresine girip, kampanyanın ilan edildiği sayfada ki “Satın Al” butonuna tıklayarak kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kampanya Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

15 Mart tarihinde başlayan bu kampanya 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihler arasında mutlaka başvurularını yapmalıdır. Bu tarihler dışında yapılan başvurular kampanya kapsamına alınmayacaktır.

Kampanya İçin Taahhüt Vermem Gerekir Mi?

Kampanyadan faydalanabilmek için 24 aylık taahhüt vermeniz gerekir. Taahhüt vermeyen müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar. Eğer taahhüt süresi dolmadan aboneliğinizi iptal eder ya da daha düşük bir pakete geçerseniz, taahhüt bozulur ve o güne kadar yararlandığınız indirimler son faturanıza yansır.

The post Türksat Kablo'dan Limitsiz İnternet Yalnızca 20,99 TL first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
CardFinans’tan Avis Kampanyası https://www.coolkadin.com/cardfinanstan-avis-kampanyasi.html Sat, 14 May 2016 14:12:45 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=64336 CardFinans,...

The post CardFinans'tan Avis Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
CardFinans, müşterilerine pek çok ayrıcalık sunuyor ve bunu devamlı yapıyor. Yeni kampanyasıyla, AVİS’ten yapacağınız araç kiralama işlemlerini indirimli olarak gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik 5 taksitle ödeme imkanınız da var.

Bu Kampanyanın Avantajı Nedir?

Bu AVİS kampanyaları ile belirlenen tarihler arasında CardFinans kredi kartınızı kullanarak herhangi bir AVİS ofisinden araç kiraladığınız zaman %25 indirimden faydalanabileceksiniz. Üstelik dilerseniz indirimli olarak yararlandığınız bu aracın ödemesini 5 taksit ile de ödeyebilirsiniz.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanya Finansbank’a ait herhangi bir kredi kartına sahip olan herkesin katılımına açıktır. Bu kart sahipleri kampanyadan faydalanabilir. Kampanya sadece bireysel müşteriler için geçerlidir, bireysel olmayan müşteriler bu kampanyadan faydalanamaz. Kampanya kapsamında yapılacak tüm araç kiralamalarda provizyon yapılacaktır.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Bu kampanyaya katılmak için indirim çeki, promosyon kodu vs. kullanmanıza gerek yoktur. Sadece aracı almadan en az 4 saat önce rezervasyon yatırsanız ve ödemeyi de CardFinans kredi kartı ile yaparsanız, kampanyadan faydalanabilirsiniz. Bunun dışında başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Kampanya Hangi Tarihler Arasında Geçerlidir?

Bu kampanya sadece 31 Mayıs 2016 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihe kadar mutlaka kampanyadan faydalanmalıdır. Bu tarihten sonra yapılacak olan araç kiralamalar kampanya kapsamına alınmayacaktır. Bu nedenle de herhangi bir indirim ve taksit sayısı da söz konusu olmaz.

Kampanya Hangi Şartlarda Geçerlidir?

Bu kampanya AVİS ofislerinde bulunan tüm araçlarda geçerlidir. Filoda yer alan araçlar kampanya kapsamındadır. Kampanyadan faydalanabilmek için en az 4 saat önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir. Rezervasyonsuz yapılan araç kiralamalar kampanya kapsamında olmayacaktır. Ayrıca araçlar müşterilere full depo verildiğinden, alınırken de Full depo olarak alınır.

The post CardFinans'tan Avis Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Turkcell Superonline’dan Tablet Kampanyası https://www.coolkadin.com/turkcell-superonlinedan-tablet-kampanyasi.html Thu, 12 May 2016 16:58:59 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=63988 Turkcel...

The post Turkcell Superonline'dan Tablet Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Turkcel Superonline, müşterilerini çok memnun edecek bir kampanyayla karşımızda. Turkcell Superonline kampanyası sayesinde uygun şartlarla satışa sunulan Reeder marka tablet alabilirsiniz.

Bu kampanyanın Avantajı Nedir?

Bu Reeder kampanyaları ile kampanya tarihleri arasında Turkcell Superonline’a başvuran müşteriler ayda sadece faturalarına ek 19,90 TL ödeyerek Reeder A8i Quad tablet alabiliyor. Üstelik kampanyadan yararlanabilmek için herhangi bir fiber internet paketi kullanmanız yeterlidir.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanya hem yeni fiber müşterilerin, hem de mevcut fiber internet müşterilerinin katılımına açıktır. Fiber olmayan başka bir internet paketi kullanan müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz. Ayrıca fiber internet müşterisi olmasına rağmen hali hazırda bir cihaz kampanyasından yararlanan müşteriler de bu kampanyadan yararlanamazlar.

Bu kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Bu tablet kampanyasından yararlanmak için kampanya tarihleri arasında www.superonline.net internet sitesinde ki kampanyanın ilan edildiği sayfada bulunan “Hemen Başvur” butonuna tıklayarak, ya da herhangi bir Turkcell Superonline Başvuru Noktalarına başvuru yaparak kampanyaya katılabilirsiniz.

Kampanya Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Bu kampanya için belirlenen son katılım tarihi 1 Temmuz 2016’dır. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihe kadar başvuru yapmalılardır. Kampanya tarihinden sonra yapılacak olan başvurularda kampanya şartları geçerli olmayacaktır. Ayrıca kampanya stokta ki cihazlar ile sınırlıdır. Stoklar tükendiğinde kampanya otomatik olarak duracaktır.

Kampanya Hangi Şartlarda Geçerlidir?

Kampanyadan yararlanabilmek için ilk olarak fiber internet müşterisi olmanız gerekir. Ayrıca şuan için aktif olan başka bir cihaz kampanyasından da yararlanmıyor olmanız gerekmektedir. Bu kampanyadan her kişi sadece bir cihaz alarak faydalanabilir. Birden fazla internet aboneliğiniz olsa da bu kural değişmeyecektir.

 

The post Turkcell Superonline'dan Tablet Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
World’den 50 TL Wordpuan https://www.coolkadin.com/worldden-50-tl-wordpuan.html Thu, 12 May 2016 16:54:28 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=63986 World...

The post World'den 50 TL Wordpuan first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
World kredi kartınızla, alışveriş yaptığınız için kazanabilirsiniz. World, başlattığı kampanyanın tarihleri arasında yaptığınız alışverişlerden 50 TL Worldpuan kazanmanızı sağlıyor. Alışveriş yaptıkça kazanmayı isterseniz, aşağıya buyurun.

Bu Kampanyanın Avantajı Nedir?

Bu kredi kartı kampanyası ile kampanya tarihleri arasında World kredi kartınızı kullanarak belirli sektörlerde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişten 10 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. Bu kampanyadan toplamda 50 TL’ye kadar Worldpuan kazanma şansınız olur.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?                   

Bu kampanya tüm Yapı Kredi bireysel kredi kartlarında ve bireysel TLcard’larda geçerli olacaktır. Ayrıca Vakıfbank ve Albaraka World kredi kartları da bu kampanyadan yararlanabilir. Fakat Anadolubank ve TEB kredi kartları bu kampanyadan yararlanamaz. Puan kullanımı ile yapılan alışverişler de bu kampanya kapsamının dışındadır.

Bu Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Bu kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya kayıt olmanız gerekir. Kayıt olduktan sonra belirlenen sektörlerde World kredi kartınız ile yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra ki her 100 TL ve üzeri alışverişten 10 TL Worldpuan kazanabilirsiniz.

Bu Kampanyaya Nasıl Kayıt Olabilirim?

Kampanyaya kayıt olmak için Yapı Kredi Cüzdan uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulama ile katıldığınızda kampanyadan 60 TL’ye kadar Worldpuan kazanabilirsiniz. Ya da banka sistemine kayıtlı cep telefonundan kısa mesaj atarak da kampanyaya katılabilirsiniz. Telefonunuzun mesaj bölümüne MAYIS yazıp, bir boşluk bırakıp, müşteri numarasını da ekleyip 4454’e göndermeniz gerekir.

Kampanya Ne Kadar Sürecek?

1 Mayıs tarihinde başlayan bu kampanya 31 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihler arasında önce kampanyaya kayıt olmalı, daha sonra da alışverişler yapılmalıdır.

The post World'den 50 TL Wordpuan first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Axess 100 TL Chip-Para Veriyor https://www.coolkadin.com/axess-100-tl-chip-para-veriyor.html Thu, 12 May 2016 16:35:10 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=63978 Kredi...

The post Axess 100 TL Chip-Para Veriyor first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Kredi kartları yalnızca fiziki mağazalardan yapılan alışverişleri değil, internet üzerinden yapılan alışverişleri de kapsamakta. Hatta son zamanlarda internet alışverişleri için uygulanan kampanyalar daha fazla. Axess de bu kampanyalardan birini gerçekleştiriyor.

Bu kampanyanın Avantajı Nedir?

Gittigidiyor.com kampanyaları ile Axess kredi kartınızı kullanarak kampanya tarihleri arasında www.gittigidiyor.com adresinden yapacağınız 500 ve 999 TL arası alışverişlerde 50 TL Chip Para, 1.000 TL ve daha üzeri harcamalarda ise 100 TL Chip para kazanabilirsiniz.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Yeni başlayan bu kredi kartı kampanyası Axess ailesi diğer kredi kartlarında da geçerlidir. Axess ve Axess Business, Wings ve Wings Business, Neo, Fish ve Free kredi kartlarının hepsi kampanya kapsamındadır. Hatta sanal kart ile yapacağınız alışverişlerde yine kampanya kapsamında değerlendirilir.

Kampanyadan Nasıl Yararlanabilirim?

Bu kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya SMS yolu ile kayıt olmanız gerekir. Kayıt için gönderdiğiniz mesaj onaylandığında kampanya tarihleri arasında www.gittigidiyıor.com adresinden belirtilen tutarlarda tek seferde alışveriş yapmış olduğunuzda kampanyadan Chip Para kazanmış olursunuz.

Kampanyaya Nasıl Kayıt Olabilirim?

Bu Axess Kampanyasına kayıt olabilmek için banka sistemine kayıtlı cep telefonunda kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir. Telefonunuzun mesaj bölümüne GITTIGIDIYOR yazıp, 4566’ya göndermeniz gerekir. Gelen onay mesajından sonra harcamanızı yaparak kampanya kapsamında Chip Para kazanmaya başlayabiliriz.

Kampanya Ne Zamana Kadar Sürecek?

Bu kampanya sadece 1 Mayıs ile 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılan alışverişlerde geçerli olacaktır. Bu tarihler dışında yapılan alışverişlerde kampanya şartları geçerli değildir.

Kazandığım Chip Paraları Ne Zaman Alacağım?

Kampanyada ki katılım şartlarını sağlayarak alışverişini tamamlayan müşterilerin hediye Chip Paraları hemen harcama yaptığı kredi kartının hesabına yansıyacaktır. Yansıdığında kısa mesaj ile gerekli bilgilendirme de yapılacaktır. Kazanılan Chip Paraların 10 Eylül 2015 tarihine kadar kullanılması gerekir. Kullanılmayan Chip Paralar 11 Eylül günü silinecektir.

 

The post Axess 100 TL Chip-Para Veriyor first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Maximum Kart’tan Markafoni’ye Özel Kampanya https://www.coolkadin.com/maximum-karttan-markafoniye-ozel-kampanya.html Wed, 11 May 2016 11:03:06 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=63686 Son...

The post Maximum Kart'tan Markafoni'ye Özel Kampanya first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Son yılların popüler moda sitelerinden olan Markafoni, pek çok kesim tarafından takip ediliyor. Üstelik şimdi yapmış olduğunuz alışverişler sayesinde kampanyalara dahi olacaksınız. Maximum kampanyalarıyla Markafoni’den yapacağınız alışverişlerden 20 TL Maxipuan kazanabilirsiniz.

Bu Kampanyanın Avantajı Nedir?

Bu Markafoni kampanyaları ile kampanya tarihleri arasında www.markafoni.com internet sitesinden Maximiles kredi kartınız ile tek seferde 150 TL veya daha üzeri bir harcama yapmış olduğunuzda 15 TL Maxipuan kazanabilirsiniz. Eğer Fırsatla uygulaması ile katılırsanız da 20 TL Maxipuan kazanabilirsiniz.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanyadan Maximum, Maximiles ve MercedesCard kredi kartlarının tamamı yararlanabilir. Kampanyadan yararlanabilmeniz için alışverişlerin puan ile yapılmaması gerekir ve kredi kartlarının da bireysel olması gerekir. Şirket kredi kartları bu kampanyadan yararlanamaz.

Bu Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Kampanyadan yararlanabilmeniz için ilk olarak kampanyaya kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra kampanya tarihleri arasında www.markafoni.com internet sitesinden Maximiles kredi kartınızı kullanarak en az 150 TL’lik alışverişi tek seferde yapmanız gerekmektedir. Bu şekilde kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Kampanyaya Nasıl Kayıt Olabilirim?

Kampanyanın ilan edildiği www.maximum.com.tr adresinden, kampanya sayfasında ki “Katıl” butonuna tıklayarak, Fırsatla uygulamasını kullanarak ya da banka sistemine kayıtlı cep telefonunuzdan mesaj göndererek kampanyaya kayıt olabilirsiniz. Telefonunuzun mesaj bölümüne MARKAFONİ yazıp, bir boşluk bırakıp, harcama yapacağınız kredi kartının numarasının son 6 hanesini de ekleyerek 4402’ye göndermeniz gerekmektedir.

Kampanya Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

1 Mayıs tarihinde başlayan bu kredi kartı kampanyası 31 Mayıs 2015 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihler arasında önce kampanyaya kayıt olmalı, daha sonra da kampanya için gerekli alışverişleri yapmalılardır.

The post Maximum Kart'tan Markafoni'ye Özel Kampanya first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Turkcell Superonline’dan Engelliler İçin Kampanya https://www.coolkadin.com/turkcell-superonlinedan-engelliler-icin-kampanya.html Wed, 11 May 2016 10:57:29 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=63684 Turkcell...

The post Turkcell Superonline'dan Engelliler İçin Kampanya first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Turkcell Superonline kampanyaları arasında yer alan engel tanımayan kampanya, internet kampanualarından engellilerin, gazi ve şehit yakınlarının indirimli olarak faydalanmalarını sağlıyor. Bu kampanyayla fiber interneti ayda yalnızca 24 TL’ye kadar indirimli alabilirsiniz.

Bu kampanyanın Avantajları Nelerdir?

Bu internet kampanyası kapsamında hiçbir taahhüt vermenize gerek kalmadan, ışık hızında ki fiber internete oldukça indirimli fiyatlar ile sahip olabiliyorsunuz. En düşük fiber internet paketi 24 TL’den başlıyor. Ayrıca kuruluma ve kablosuz modem de tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor.

Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Kampanyadan fiziksel olarak yüzde 40 ve üzerinde engeli bulunan her T.C. vatandaşı, şehit ve gazi yakınları yararlanabilir. Engelli kişiler sağlık raporu ve kimlik ile başvurmak durumunda iken, Şehit ve Gazi yakınları da Emekli Sandığı Serbest kartı ve kimlik ile başvuru yapabilirler.

Kampanya Ne Zamana Kadar Geçerli?

20 Aralık 2013 tarihinde başlayan bu kampanya 1 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek. Kampanya bu tarihten sonra sona erecektir ve sadece bu tarihe kadar başvuranlar bu kampanyadan sürekli olarak yararlanabilecektir.

Verilen Modemler Bizim Mi Olacak?

Bu kampanya ile verilen modemler, Turkcell Superonline mülkiyetinde olacaktır. Bu paketten çıkmak gibi bir durum olduğunda 10 gün içerisinde ve çalışır durumda modemi teslim etmeniz gerekir. Eğer modem arızalı ise, ya da teslim edilmezse 150 TL’lik modem ücreti son faturaya yansıtılır.

Bu Kampanyadan Türkiye’nin Her Yerinden Faydalanabilir Miyim?

Bu kampanya sadece Turkcell Superonline’ın Fiber optik altyapısının bulunduğu yerlerde geçerlidir. Turkcell Superonline’ın altyapısının bulunmadığı yerlerde kampanyadan yararlanabilmek ve üyelik yapabilmek mümkün değildir.

Faturama Başka Ücret Yansıyacak Mı?

Kampanya kapsamında sadece bir kereye mahsus 48 TL aktivasyon ücreti olarak yansıyacaktır. Bunu ister bir kerede, ister taksitli olarak faturaya ek ödeyebilirsiniz.

 

The post Turkcell Superonline'dan Engelliler İçin Kampanya first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>