Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
2016 marka kampanyaları – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com Sun, 15 May 2016 18:17:01 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 https://www.coolkadin.com/wp-content/uploads/2021/05/cropped-logo_4-32x32.png 2016 marka kampanyaları – Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı https://www.coolkadin.com 32 32 Superonline’dan Limitsiz Fiber İnternet ve VINN Kampanyası https://www.coolkadin.com/superonlinedan-limitsiz-fiber-internet-ve-vinn-kampanyasi.html Sun, 15 May 2016 18:17:01 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=64495 İnternetin...

The post Superonline'dan Limitsiz Fiber İnternet ve VINN Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
İnternetin yeri, günümüzde doldurulamıyor. O nedenle hem evde hem de dışarıda internete ihtiyacımız oluyor. Turkcell Superonline bu ihtiyacımızı karşılayacak bir kampanya başlattı.

Bu Kampanyanın Avantajı Nedir?

Bu Turkcell Superonline kampanyaları ile hem evde kullanmış olduğunuz limitsiz fiber internet için, hem de dışarıda kullanacağınız 48 GB’lık mobil internet için toplamda sadece 64,90 TL ödeyebilirsiniz. Üstelik bu fırsattan 24 ay boyunca sabit fiyat garantisi ile yararlanabilirsiniz.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanya, hem yeni, hem de mevcut Turkcell Superonline bireysel fiber internet müşterileri için geçerlidir. Bu kampanyadan sadece bireysel müşteriler yararlanabilir. Kurumsal müşteriler kampanyadan faydalanamazlar. Ayrıca kampanyadan yararlanabilmek için bulunmuş olduğunuz yerde Turkcell Superonline fiber altyapısının bulunması gerekir.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Bu kampanyadan faydalanabilmek için, belirlenen kampanya tarihlerinde herhangi bir Turkcell Superonline Başvuru Noktasına giderek başvuru yapabilir ya da www.superonline.net internet sitesine girerek, kampanyanın ilan edildiği sayfada bulunan “Fırsatı Yakala” butonuna tıklayabilirsiniz.

Kampanya Hangi Tarihler Arasında Geçerlidir?

21 Mart tarihinde başlayan bu internet kampanyaları 31 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihler arasında mutlaka başvuruyu yapmalıdır. Bu tarihlerin dışında yapılan başvurularda kampanya şartları geçerli olmayacaktır.

Kampanya İçin Taahhüt Vermem Gerekir Mi?

Evet, bu kampanya için 24 aylık taahhüt verilmesi gerekir. Taahhüt vermeyen müşteriler kampanyadan faydalanamazlar. Taahhüt süresi dolmadan aboneliğinizi iptal eder ya da daha düşük bir internet paketine geçerseniz, o zamana kadar yararlandığınız indirimlerin tamamı son faturaya yansıtılır.

The post Superonline'dan Limitsiz Fiber İnternet ve VINN Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
D-Smart’tan Limitsiz İnternet ve Aile Paketi Kampanyası https://www.coolkadin.com/d-smarttan-limitsiz-internet-ve-aile-paketi-kampanyasi.html Sun, 15 May 2016 18:14:22 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=64493 Evlerin...

The post D-Smart'tan Limitsiz İnternet ve Aile Paketi Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Evlerin vazgeçilmezleri internet ve televizyon oldu artık. Bu iki iletişim aracına D-Smart sayesinde tek faturada ve indirimli olarak sahip olabilirsiniz. Nasıl mı?

Bu Kampanyanın Avantajı Nedir?

Bu internet kampanyaları ve TV kampanyası ile belirlenen kampanya tarihleri içerisinde başvuru yapan müşteriler limitsiz interneti ve D-smart Aile paketini almış olduğunuzda ayda sadece 69 TL ödersiniz. Üstelik kampanya kapsamında 24 aylık sabit fiyat garantisi de verilecektir.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanya sadece yeni müşterilerin katılımına açıktır. Mevcut D-Smart müşterileri bu kampanyadan faydalanamaz. Ayrıca bu kampanya sadece bireysel müşteriler için geçerlidir. Kurumsal müşteriler de bu kampanyadan yararlanamayacaktır. Kampanyadan yararlanabilmek için başvurduğunuz yerde Turkcell Superonline’ın fiber altyapısının bulunması gerekir.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Bu kampanyadan yararlanmak için herhangi bir kayıt işlemi yapmanıza, SMS göndermenize, kampanya kodu kullanmanıza vs. gerek yoktur. Belirlenen kampanya tarihleri arasında herhangi bir D-Smart başvuru noktasına başvuru yapmanız kampanyadan faydalanmak için yeterli olacaktır.

Kampanya Hangi Tarihler Arasında Geçerlidir?

Bu kampanya için belirlenen son katılım tarihi 30 Haziran 2016’dır. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihler arasında başvurularını yapmalıdır. Bu tarihler arasında başvuru yapmayan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar. Ayrıca kampanyadan faydalanabilmek için bulunmuş olduğunuz bölgede fiber altyapının bulunması gerekir.

Kampanya Kapsamında Verilen Paketlerin Özelliği Nedir?

Kampanya kapsamında verilen fiyat en düşük fiyattır ve 8 Mbps’e kadar hızlı ve 50 GB adil kullanım kotası olan limitsiz internet için geçerlidir. Ayrıca sadece Aile paketi dahildir. Bu paketleri ve özelliklerini yükselttikçe fiyat da aynı oranda yükselecektir.

The post D-Smart'tan Limitsiz İnternet ve Aile Paketi Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Turkcell’den Hem Mobil Hem de Fiber İnternet Kampanyası https://www.coolkadin.com/turkcellden-hem-mobil-hem-de-fiber-internet-kampanyasi.html Sun, 15 May 2016 18:11:35 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=64491 Turkcell,...

The post Turkcell'den Hem Mobil Hem de Fiber İnternet Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Turkcell, Turcell Superonline’la beraber müşterek bir kampanya başlattı. Şimdi Turkcell kampanyası sayesinde hem mobil interneti hem de sınırsız fiber interneti ayda yalnızda 79 TL’ye alabilirsiniz. Üstelik fiber internet hızınız 50 Mbps’ye kadar çıkacak.

Bu Kampanyanın Avantajı Nedir?

Bu Turkcell Superonline kampanyaları ile belirlenen kampanya süresi içerisinde herhangi bir Turkcell İletişim Merkezine ya da Turkcell Superonline başvuru merkezine başvuru yapan müşteriler 50 Mbps hıza kadar çıkan fiber interneti, 4 GB mobil interneti, cepten her yöne 500 dakika ve 1.000 SMS’i ayda sadece 79 TL’ye alabilirsiniz.

Kampanya Kimler İçin Geçerlidir?

Bu kampanya sadece bireysel Turkcell faturalı hat ya da bireysel Turkcell Superonline müşterilerinin katılımına açıktır. Bireysel olmayan müşteriler ve Turkcell Hazır Kart müşterileri bu kampanyadan yararlanamazlar. Kampanya hem yeni, hem de mevcut müşteriler için geçerlidir. Ayrıca kampanya sadece 24 aylık taahhüt verecek olan müşteriler için geçerli olacaktır.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Kampanyaya katılmak için belirlenen kampanya tarihleri içerisinde herhangi bir Turkcell Superonline başvuru merkezine ya da Turkcell İletişim Merkezlerine başvuru yapmanız gerekir. Ya da www.turkcell.com.tr ve ya www.superonline.net internet sitesinden kampanyanın ilan edildiği sayfadan kampanyaya katılabilirsiniz.

Kampanya Hangi Tarihler Arasında Geçerlidir?

20 Nisan tarihinde başlayan bu kampanya 31 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihler arasında başvuruyu yapmalıdır. Bu tarihlerin dışında yapılan başvurularda kampanya şartları geçerli olmayacaktır.

Kampanya İçin Taahhüt Vermem Gerekir Mi?

Evet, kampanyadan yararlanmak istiyorsanız 24 aylık taahhüt vermeniz gerekir. Böylece 24 ay boyunca sabit fiyat garantisi de almış olursunuz. Taahhüdü bozarsanız, o zamana kadar yararlanmış olduğunuz indirimlerin tamamı son faturanıza yansıyacaktır.

The post Turkcell'den Hem Mobil Hem de Fiber İnternet Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
World’den Yurt Dışı Kampanyası https://www.coolkadin.com/worldden-yurt-disi-kampanyasi.html Sat, 14 May 2016 14:22:57 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=64342 World...

The post World'den Yurt Dışı Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
World kampanyalarına yalnızca yurt içinde değil yurt dışında da devam ediyor. World kampanyası sayesinde yurt dışından yapacağınız alışverişlerden 30 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. Nasıl mı?

Bu Kampanyanın Avantajı Nedir?

Bu kampanya ile kampanya tarihleri arasında World kredi kartınızı kullanarak yurtdışından 3 kere 150 TL veya daha üzeri bir harcama yapmış olduğunuzda 30 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. Üstelik Yapı Kredi Cüzdan kullanıcılarına ek 10 TL daha verilecektir.

Bu Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Kampanya sadece bireysel Yapı Kredi World kredi kartlarında geçerlidir. Diğer kredi kartları ile yapılan alışverişlerde, ticari kredi kartlarında, yurtiçinden yapılan alışverişlerde, iade ya da Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişlerde kampanya geçerli olmayacaktır. Ayrıca TLcard ile yapılan alışverişler de kampanya kapsamında değildir.

Bu Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Bu kampanyadan yararlanabilmeniz için alışveriş yapmadan önce kampanyaya kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra yurtdışında ki herhangi bir sektör ve işyerinden 3 defa en az 150 TL’lik alışveriş yapmanız gerekmektedir.

Kampanyaya Nasıl Kayıt Olabilirim?

Kampanyaya kayıt olmak için banka sistemine kayıtlı cep telefonlarından kayıt mesajı göndermeniz gerekir. Telefonunuzun mesaj bölümüne TATIL yazıp bir boşluk bırakıp, müşteri numaranızı da yazıp 4454’e göndererek kampanyaya kayıt olabilirsiniz. Gelen onay mesajından sonra alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Kampanya Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

10 Mayıs tarihinde başlayan bu kampanya 31 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler bu tarihler arasında önce kampanyaya kayıt olup, sonra da alışverişleri yaparak kampanyaya katılabilirler.

Kampanyaya Yurtdışından da Mesaj Göndererek Kayıt Olabilir Miyim?

Evet, kampanyaya yurtdışından da katılabilirsiniz. Fakat yurtdışından göndereceğiniz mesajları +905327524434 no’lu numaraya göndermeniz gerekir. Ayrıca standart 0,65 TL olan mesajlar yurtdışından gönderildiğinden farklı ücretlendirilebilir.

 

The post World'den Yurt Dışı Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Renault Captur Mayıs 2016 Kampanyası https://www.coolkadin.com/renault-captur-mayis-2016-kampanyasi.html Tue, 10 May 2016 15:28:54 +0000 https://www.coolkadin.com/?p=63459 Baharın...

The post Renault Captur Mayıs 2016 Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>
Baharın gelişini kutlayan Renault, Mayıs ayı kampanyalarıyla müşterilerine kaçırılmayacak fiyatlarla yepyeni bir Renault sahibi olma fırsatı sunuyor.

Markanın en iddialı olduğu modeller içinde yer alan ve kendi segmenti içerisinde gerek sahip olduğu fiyatlar gerekse de üstün teknolojik özellikleriyle öne çıkan Captur modelinde de fiyatlar düşürülüyor.

Renault Captur, yakıt tüketimi verileriyle de sahibini memnun etmeyi başarıyor.  Özel kullanılan motoru sayesinde araç 100 kilometrelik mesafede ortalama yakıt tüketimi verileri baz alındığında yalnızca 4,9 litre yakıta gereksinim duyuyor.

Renault Captur 2016 Fiyat Listesi

Renault Captur Touch Turbo 90 bg Stop & Start                                                               60.200 TL

Renault Captur Touch 1.2 Turbo EDC 120 bg                                                                      66.350 TL

Renault Captur Touch 1.5 dCi 90 bg Stop & Start                                                              68.250 TL

Renault Captur Touch 1.5 dCi EDC 90 bg                                                                              73.350 TL

Renault Captur Icon Turbo 90 bg Stop & Start                                                                   64.300 TL

Renault Captur Icon 1.2 Turbo EDC 120 bg                                                                          70.400 TL

Renault Captur Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start                                                                 72.350 TL

Renault Captur Icon 1.5 dCi EDC 90 bg                                                                                  77.450 TL

Renault Captur Outdoor 1.2 Turbo EDC 120 bg                                                                74.000 TL

Renault Captur Outdoor 1.5 dCi 90 bg Stop & Start                                                         75.900 TL

Renault Captur Outdoor 1.5 dCi EDC 90 bg                                                                         81.000 TL

The post Renault Captur Mayıs 2016 Kampanyası first appeared on Cool Kadın | Magazin Moda ve Kadına Dair Her Şey Öncü Kadın Portalı.

]]>