Aleyna Tilki, kendisini eleştiren Demet Akalın’a “Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz” dedi.
Önce Instagram canlı yayınında “Bu kızın sesine dayanamıyorum” diyen ve ardından katıldığı radyo programında bunun gerekçesini açıklayan Demet Akalın, Aleyna Tilki hakkında şunları söylemişti:
Akalın: ‘Basit insanların çok fanı olur’ lafı beni sinirlendirdi
“Aleyna ‘Basit insanların çok fanı olur’ şeklinde bir söz etti. Onun bu lafı beni sinirlendirdi. Daha 16 yaşında bir kız böyle bir lafı nasıl söyler? Çok kızdım, artık onu dinlemiyorum”
Tilki: Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz
Akalın’ın bu sözleri karşısında tepkisiz Tilki, Instagram hesabından sessizliğini bozdu. Genç şarkıcı, Akalın’ı hedef alarak Instagram’da şu notu paylaştı: “Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz!”