Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
10 Mart Günlük Burç Yorumları

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

10 Mart Günlük Burç Yorumları

Bu gece ve yarın ay koç burcunda olacak. Yani duygusal sarsıntılar, değişimler, gerginlikler yaşayabilirsiniz.

KOÇ

Ani verilecek kararlar gün içinde etkili olabilir. Kendi kafanıza göre verilecek kararlarınız yüzünden iş alanlarınızda tepkili olmamaya çalışın. İş hayatınızda size bir insanın yardımı dokunabilir.

BOĞA
Bugün artık biraz geri planda durmak isteyebilirsiniz. İçinizden bir şey yapmak gelmeyebilir. Olumsuzlukları üzerinize çekmeyin. Parasal işlerinizin sorumluluklarını kolay halledeceksiniz.

İKİZLER
Arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle bir anda uygulamaya geçirilecek planlar hayatınıza renk katabilir. Para konularıyla ilgili olarak arkadaşlarınızla anlaşmazlıklara düşmeyin.

YENGEÇ
İş alanında kafanıza takılanları halletmek için gereken enerjiyi üzerinizde hissedebilirsiniz. Gün içinde iş alanlarınız aktif olacak ve her zamankinden farklı davranmayı tercih edeceksiniz.

ASLAN
Bugün değişik yer ve ortamlarda bulunacağınız bir gün olacak. Katılmak istediğiniz bir kurs veya seminer varsa kendinizi birkaç gün boyunca bu alanlara karşı açık hissedebilirsiniz.

BAŞAK
Duygularınızı etkileyecek ani kararlar almaya müsait olacaksınız. Aşk hayatınızda tutkulu ve baskın davranmak sizi bugün zorlayabilir. Aile işlerinizi hemen halletmek öne çıkabilir.

TERAZİ
Ortaklarınızın hayatındaki değişimlerden siz de etkilenebilirsiniz. Aynı şey sevdiğiniz insanın hayatında da gerçekleşebilir. Aile hayatınızdaki sürtüşmelere gün içinde dikkat edin.

AKREP
Beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan işlerin diğer planlarınızı etkilemesi çok normal. Siz her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Özellikle iletişime dayalı işlerinizde anlaşmazlıklara hazır olun.

YAY
Bugün gün içinde aşk hayatınızda duygusal konularda ani tepkiler vermeye müsait olacaksınız. Eğlence alanlarınıza kullanacağınız para konusunda gelgitleriniz olabilir.

OĞLAK
Bugün evinizle ilgili konularda ani olaylara açık olacaksınız. İletişime dayalı her tür konuda etkin gücünüzle hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizin üzerinde etkiniz yüksek olacak.

KOVA
Yakın çevrenizdeki insanlarla yapılacak planlar sizi heyecanlandırabilir. Olaylar karşısında esnek davranmalısınız. İletişimsel işlerinizde sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.

BALIK
Bugün maddi konulara odaklanacaksınız. Bu alanda beklenmedik kararlar almaya müsait olabilirsiniz. Bir şey satın alacaksanız kafanıza göre hareket etmemeye özen gösterin.

admin

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved