Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
13 Şubat Günlük Burç Yorumları

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

13 Şubat Günlük Burç Yorumları

KOÇ

Sevgili Koç, Ayla Uranüs arasında olumlu iletişim var. Yaşamınızda var olan bazı şeyler değişme meylinde iken keyfiniz yerinde. Kazandıklarınızı sorumsuzca harcayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan gelecek sorunlar olabilir. Bütün bu işlerin yoğunluğuna kapılıp sağlığınızı ihmal etmeyin. Değişim için sabırsız olmayın.

BOĞA

Sevgili Boğa, bugün Venüs size güzellikleri getirmeye hazırlanıyor. Ay’ın aslan burcunda olması şövanist bir ruhla hareket etmenize neden olabilir. Şansınız ve kazancınız fena değil ama buna güvenerek lüks harcamaların içine de girebilirsiniz. Şu günlerde maddi konularda sorun olmayabilir, sonrası için her konuda tasarruflu olmalısınız.

İKİZLER

Sevgili İkizler, duygu ve davranışlarınızda daha fazla özgür ve bağımsız olacaksınız. Kararsız kalan sizler bugün düşünmeden ani kararlar alabilirsiniz. Hızlı hareket ederken riskleri göze aldığınızı bilin. Yaşamınızda süregelen birçok şeyden sıkıldıysanız bugün cesaretle değişimleri başlatabilirsiniz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeç, bugün güzel bir gün olacak. Olumsuz etki verecek hiçbir konum yok aksine şansınızı arttırıcı etki alıyorsunuz. Ancak duygusallığınızdan iç dünyanızdan kurtulup da karşınıza çıkan fırsatları görmeniz gerekiyor. Görmekle de kalmayıp değerlendirebilmelisiniz. Basiretinizin bağlanması şansızlığınız olamaz. Akılcı davranın.

ASLAN

Sevgili Aslan, burcun sonunda doğanları güneşin iyileştirici ve mutluluk verici etkisi sarmakta. Cesaretiniz artıyor. Olaylar sizi güçlü ve istekli yaparken hiç bir şey gizli kalmayacak her şey açıkça ortaya çıkabilir. Yalan dolan yok başarı grafiğiniz yüksek cesaretiniz de var. Artık siz de bunlarla hayatınızı istediğiniz düzene taşımalısınız.

BAŞAK

Sevgili Başak, bu hafta önemli bir sorununuz gözükmüyor sakin geçen günlerden birini daha yaşıyorsunuz. Venüs’ün etkisiyle olayları iyi tarafından ele alıp sevgiyle her şeyi kucaklamanız mümkün. Yaşam şartlarını iyi yönde değiştirmek için olumlu gelişmeler olabilir. Yeni iş imkanları doğabilir. Sevgi konusunda da iyimserlik hakim.

TERAZİ

Sevgili Terazi, gereksiz gövde gösterilerinden uzak kalın. Cesaretiniz çok fazla. Gerginliğiniz artabilir. Bu yüksek enerjiyi doğru yönlendirirseniz yaşamınıza doğru değerleri oturtabilirsiniz. Çok fazla kendinizi önemsemeniz ve çevrenizdekilere tahakküm etmek istemeniz etrafınızdakiler tarafından hoş karşılanmayacaktır.

AKREP

Sevgili Akrep, siz yönetici planetiniz Mars nedeniyle cesur ve sabırsız biri olabilirsiniz. Bu sizin lehinize sonuçlar doğurabilir. Duygu ve davranışlarınızda özgür kimseleri dinlemeyen gözünü budaktan sakınmayan ben merkezciliğiniz kadar sosyal yaşamdaki dengesizliği de önemseyen biri olacaksınız. Yenilikler için eskiyi  silebilmeniz mümkün.

YAY

Sevgili Yay, burcun başında doğduysanız eğer yapmanız gereken islerinizi günün ikinci yarısını da tamamlamaya çalışınız. Sinirli olmamaya dikkat ediniz. Değişik ve kimsenin aklına gelmeyen fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmayınız yanlış anlaşılabilirsiniz. Bir takım ayırıcı etkilerin ilişkilerinizi zedelemesi mümkün.

OĞLAK

Sevgili Oğlak, bugün abartıdan uzak kalmalısınız. Davranışlarınıza yön veren duygularınızı kontrol altına almalısınız. Aslında siz sabırlı birisiniz. Özelliklerinizi denge içinde korumalısınız. Acele kararlar almanız yenilikler başlatmanız olası. Tölaransınızı yüksek tutun ve hızlı hareket ederken riskleri de aldığınızı bilin.

KOVA

Sevgili Kova, Mars’ın ve Uranüs’ün hareketlilik ve heyecanına kapılarak hareket etmeniz olası. Tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen yola devam etmeniz zafere götürecektir sizi amma velakin sürgit işler sizin işiniz olamaz. Ani kararlar verebilir ve hemen uygulamaya da kalkışabilirsiniz. Ne yaşamak istiyorsanız onun hazırlığı içinde olmalısınız.

BALIK

Sevgili Balık, huzursuz değilsiniz. Sorumluluklarınızın yaşamınızda yarattığı sıkıntıları yaşamın özünü kavradığınızda kolayca asabilirsiniz. Yaptığınız her işe mana kazandırmalısınız. O zaman tüm sıkıntıların zevke dönüştüğünü fark edeceksiniz. Değişimden korkmayın. Kavga ortamlarından ve münakaşalardan uzak durun.

admin

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved