Yukarı

2018 yaz ayının yeni trendi pembe göz farı

Makyaj yapmak kadınların vazgeçilmez hobileri arasındadır.Makyaj konusunda özellikle kadınlar için göz makyajı ayrı bir önem taşımaktadır . Seksi bakışlar , can alıcı kirpikler ve o iddialı kaş şekilleri. Bu unsurlar göz makyajı için atlanılmaz maddeler arasında yer alır.

Özellikle yaz aylarında daha sık makyaj yaparız. Bunun nedeni ise yaz ayının getirmiş olduğu sıcaklıktan dolayı sık sık duş almamızdır. 2018 Yaz ayında seksi göz makyajı yapmak yerine evin tatlı kız modunda ki  göz makyajı daha çok tercih edilecekler arasındadır.“Pembe göz” güzellik dünyasını ele geçiren son trendlerden biridir.Bu yıl tercih edilecek far renkleri arasında pembe tonları ön safha da yerini aldı bile .

Bu eğilim, gözlerdeki pembe ve kırmızı pigmentlerin kullanımıyla ilgilidir ve istediğiniz kadar ince veya kalın olabilir. Hem Valentino’nun ilkbahar 2018 tekstil modasında  hem de hazır giyim pistlerine çıktıklarını gördük ve Emma Stone  ve Kerry Washington gibi yıldızlar kırmızı halıda denediler.

 

Pembe göz farı uygulamanın püf noktası :

  • Koyu veya buğday tenliysen: Mercan ve mor tonlarına yakın pembe tonlarını kullanarak güzel bir görünüm elde edebilirsin.   Göz çevresi bir kapatıcıyla aydınlatılman sana oldukça fayda sağlayacaktır.

 

 

 

Aysegul

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved
ankara escort