Yukarı

2018 ilkbahar/Yaz Mayo-Bikini Modelleri

Yaz ayında kadınların vazgeçilmezi olan mayo ve bikini sezonu açıldı. 2018’in yeni tasarımlarıyla mayo/ bikini modelleri geçtiğimiz günler de podyumda boy gösterdi. Oldukça şık tasarımlarına sahip  olan bu modeller bu yazın damga vuran modelleri arasında olacağına benziyor.

1.Hafif Kollu Bikini Trendi

2018 yazının ana eğilimlerinden bir tanesi de hafif kollu bikini trendi olacaktır. Kol detaylı öneriler gayet sevimli ve hoş duruyor. En ilginç örnekler Luli Fama, Beach Bunny ve Lolli Swim gibi tasarımcılar tarafından sunuldu.

2.Püsküllü Bikini Modası 2018

İplikli püsküllü süslenmiş bikiniler çok farklı bir hava katmış. Hem daha şık hem de daha dişil bir görünüm veriyor. Bazı tasarımlar aynı zamanda aksesuar ve mücevherlerle  dekore edilmiştir. Püsküllü mayo örneklerine  Aguaclara, Agua Bendita ve Beach Bunny koleksiyonlarında bulabilirsiniz.

 

3.Dantelli ve Düğmeli Mayo-Bikini Modelleri

Yaklaşan sezonun diğer başarılı parçası ise dantellerle ve düğmelerle bezenmiş bu tasarımlardır. Dar şeritler, bantlar ve ip detayları yaz popülerliğine ivme kazandıracaktır. Sahilde bu tasarımlardan dolayı gözler sizde olacaktır. Detaylar çok fazla etkili görünümler kazandıracaktır.

4.Tek Parça Mayolar

Tek parça mayolar 80’li yılların modası idi. Günümüzde birçok desenli ve tasarımla beraber geri döndü. Etkileyici bayan vücudunu ortaya çıkaran bu modeller, erkeklerin nefesini kesecek cinsten tasarımlara sahip.

2018’in Farklı Modelleri

Aysegul

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved
ankara escort