Yukarı

2018-19 Sonbahar/Kış Sezonunun En Yeni 10 Parfümü

Yeni sezonda parfümler daha sıcak ve gurme dokunuşlarla yenileniyor. Tom Ford’un iştah açıcı kiraz notalarından Jean Paul Gaultier’in karakterini baldan alan kokusuna 2018 Sonbahar/Kış sezonunun en yeni parfümlerini keşfedin.

Dolce & Gabbana The Only One

Markanın klasik The One’ına yeni bir bakış açısı getiren bu parfüm sofistike ve hipnotize edici feminiteyi yansıtıyor. Parfümün karakterini oluşturan detay ise menekşe çiçeklerinin gurme kahve notalarıyla oluşturduğu karşıtlık

Burberry Her Eau de Parfum

Burberry’nin yeni ‘statement’ parfümlerinden biri olan Her, hafızalara kazınan bir kokuya sahip. Güneşle olgunlaşan böğürtlenler ve İngiliz ruhunu bir araya getiren bu parfüm, ünlü burun Francis Kurkdjian imzasını taşıyor.

Jean Paul Gaultier Scandal by Night

Şehirli, sosyal ve enerjik kadınlara ithaf edilen Gaultier’in Scandal by Night’ı gündüzden geceye devam edenlerin yeni tercihi. Cyphre parfüm ailesine mensub olan bu gurme koku ana karakterini bal notasından alıyor.

Chanel N°5 Parfum Red Edition

Chanel’in ikonik parfümü No5 cesur, feminen ve özgür havasını yeni sezonda sınırlı üretim kırmızı şişesiyle sürdürüyor. Koleksiyonerler ilk kez renklenen bu klasik şişe için sabırsızlıkla beklemede!

Jo Malone London Honeysuckle & Davana

Güneşli yaz günşerini anımsatan sıcak ve iç açıcı bir parfüm daha. Yılın her günü ve günün her saatine rahatlıkla uyum sağlayan bu parfüm adını aldığı hanımeli ve davana birleşimi ile çiçeksi kokulara yeni bir alternatif sunuyor.

Givenchy L’Interdit Givenchy

Audrey Hepburn’e ithaf edilen L’Interdit’in modern versiyonu olan bu yeni koku yasemin, portakal çiçeği ve sümbülteber ile paçuli ve vetiveri birleştirerek sürpriz sonlu, çok yönlü bir koku ortaya çıkarıyor.

Dior Joy

Dior’un yeni hiti olan Joy isminden de anlaşıldığı gibi keyifli, sıcak ve çiçeksi bir parfüm. Jennifer Lawrence’ın yüzü olduğu Joy’un anahtar kokuları arasında mandarin, sandal ağacı ve beyaz misk bulunuyor.

Estée Lauder Beautiful Belle

Bu parfüm, Beautiful’un günümüze uyarlanan versiyonu. Liçi, mimoza, gül yaprakları, gardenya, portakal çiçeği ve misk notalarıyla büyülü bir koku sunan Beautiful Belle, adeta yaz mevsimine yazılan bir aşk mektubu gibi.

Tom Ford Lost Cherry

Tom Ford’un yeni parfümü kontrast notalar barındırıyor. Sıcak ve gurme lezzetleri bir arada bulunduran koku başta şekerli notalarla sizi karşılarken tene yerleştiğinde iştah açıcı, çekici bir imza bırakıyor.

Elie Saab Girl of Now Shine

Markanın yüksek moda algısından ilham alan bu parfüm Elie Saab elbiseleri gibi ışıldayan kadınlar için tasarlanmış. Pozitif bir enerji yayan parfümün üst notaları ferah meyveler içerirken alt notalarda ise tatlı vanilya ve paçuli var.

admin

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved
ankara escort