Yukarı

2018-19 Sonbahar/Kış Saç Trendleri

Retro görünümlerin çekim alanına kapılan güzellik dünyasında saç trendleri de daha nostaljik bir forma bürünüyor. Geometrik saç kesimlerinden 90’lar saç aksesuarlarına nostalji rüzgarı estiren saç modellerinin yanında daha salaş formlar ve saçın doğal dokusuyla oynayan umursamaz görünümler de mevcut. 2018-19 Sonbahar/Kış saç trendlerini keşfedin.

Kendin Yap Topuz

Dağınık topuz, ünlülerin plaj görünümlerinden kırmızı halı stillerine kadar kendini sıkça göstermeye başlamıştı. Bu kış popülaritesi zirve yapacak olan kendin-yap topuzlar hem kurtarıcı hem de oldukça havalı.

Böyle Uyandım Saçı

Doğal dokusu hafifçe belirginleştirilmiş ve serbest bırakılmış saçlar için hiçbir çaba harcamanıza gerek yok. Böyle uyandım dedirtecek kadar umursamaz ve salaş bu görünüm en pratik saç trendleri arasında.

Ekstra Doku

Ultra dokulu ve hacimli saçların yükselişe geçtiği kış sezonunda alabildiğine krepelenmiş saçlardan tost ile volüm kazanan görünümlere, dokulu saçlar güzelliğinize hareket katacak.

90’lar Saç Aksesuarları

Altın çağını yaşayan saç aksesuarları, bu kış da popülaritesini koruyor. 90’lar dolabından fırlayan mandal tokalardan saç bantlarına bu nostaljik parçalar saçlarınızı süsleyecek.

Saç Barları

Ultra minimal ve ultra etkileyici. 90’lar parçaları kadar ben buradayım demese de saçlara minimal ve zarif bir dokunuşla hareket veren saç barları, gece görünümlerinizin yeni vazgeçilmezi.

Karakterli Örgüler

Örgülerle güncellenen modern topuzlar ya da minimal ve dominant ultra uzun bir örgü, bu kış saç görünümlerinizde örgünün yeri vazgeçilmez olacak.

Retro Kesimler

Karakterki saç kesimleri tek başlarına birer aksesuar gibi. Geçmişten gelen formlarıyla görünümünüze farklı bir dokunuş katan bu kesimleri denemek için cesaretinizi toplayın!

Çizgi Dışı

Çizginin dışına çıkmak isteyenler için bu kışın favori saç görünümleri arasında olan asi ve korkusuz modeller yardıma koşuyor. Büyük formlardan farklı dokulara, kendinizi nasıl ifade etmek istiyorsanız bu sezon korkusuz olmanın tam zamanı!

admin

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved
ankara escort