Yukarı

2017 Mart Ayında Burçlar

Hayatımızda bazı şeyler iyi gitmediğinde burçlara yöneliriz. Geçtiğimiz günlerde Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri’nin oluşturduğu “İyi Yaşa” platformunda ise, Yönetim Danışmanı ve Astrolog Binnur Zaimler, mart ayı için burçlara özel önerilerde bulundu.

İşte Astrolog Binnur Zaimler’e göre ayın değerlendirmesi ve burçlara göre tavsiyeler:

Koç

Güzellik, estetik ve ilişkilerde uyum veren gezegen Venüs bir süredir burcunuzda. Bu da size özel bir çekicilik veriyor. Venüs 4 Mart sonrası geri harekete başlayacağından, ilişkilerle ilgili kafanız karışabilir. Ego ve gururun kimse faydasını görmemiş. Çevrenizdekilere karşı toleranslı olmak, canınızı sıkan kişilerin üzerine fazla düşmemek yararınıza olur. Bu dönemde ortaklık, işbirliği konularında hızlı yol almak zor görünüyor. Eskiyi anımsamanın, geçmişteki ortaklıkları, ilişkileri gündeme getirmek daha yararlı olacaktır. Eskiden gittiğiniz, çok beğendiğiniz şehirleri ziyaret edebilir, eski mekanlarınıza, eski aşklarınıza bir nebze olsun dönebilir, onları hatırlayabilirsiniz. 10 Mart sonrasında maddi birikimlerinizi, cebinizdeki parayı artırmanın kolaylaşıyor. Kendinizi ileriye yönelik güvenceye almak için bazı çalışmalar yapmanız gerekiyor. Siz kıpırdayıp talepte bulunmazsanız bunu sizin adınıza kimse yapmayacak. Israrcı olun ve hakkınızı talep edin. Geçmişte borç verdiğiniz kişilerin de kapısını çalmayı unutmayın. 28 Mart günü Koç burcunda gerçekleşecek Yeniay sonrasında fiziksel hareketliliğinizi artırın, spora başlayın. Hedeflerinize ulaşmak adına adımlarınızı atın. Yeniaydan hemen önceki iki gün boyunca hayatınızda bir arınma programı uygulayabilirsiniz. Kullanmadığınızı eşyaları, size artık hiç faydası olmayan ve yer kaplayan ne varsa atın. Veya başkalarına verin. İşyeri ve evinizi, yaşadığınız mekanları arındırın. Sevmediğiniz alışkanlıkları, sizi rahatsız eden insanları geride bırakmak için yeniay öncesi çok uygun. Sevmiyorsanız işinizden ayrılmak, istifa etmek, kopmak için yine bu tarihlerde harekete geçin. Yeniay sonrası taze başlangıçlar sizi bekliyor. Özellikle eski çalıştığınız yerlere, eski arkadaşlar aracılığı ile özgeçmişinizi bir yerlere göndermek, istekleriniz için başvuruda bulunmak işe yarayacaktır.

Boğa

Mart ayında kendinize karşı toleranslı olun. Şartlar, ilişkiler konusunda kendinizi çok rahat hissettiğiniz söylenemez. Bir süre yönetici gezegeniniz Venüs kendi meziyetlerini sergileyemeyecek. Bu durumda, barışçıl, uyumlu iş ortamlarını yakalamak zorlaşabilir. Mart ayının özellikle ilk on günü boyunca içe dönük çalışmalar yapmanız, yalnız başınıza çalışmanız daha verimli olmanızı sağlayacak. Büyük anlaşmalar, imzalar, seyahatler planlıyorsanız biraz yavaşlayın. Koşulların başkalarına bağımlı olması söz konusu olabilir. 10 Mart günü burcunuza geçen Mars hareketlilik kazanmanızı sağlıyor. Atılım, mücadele, harekete geçmeyi sembolize eden bu gezegen bir anda uyanmanızı ve hakkınızı her koşulda aramanızı da sağlayacak. Önemli bir proje üzerinde çalışmaya başlayabilir, eforunuzu bu konuda sarf edebilirsiniz. Mars aynı zamanda değerli eşyalar, pahalı şeyler almanızı da hızlandırabilir. Birkaç hafta boyunca güçlü konumda olduğunuzu hissedeceksiniz. İşyerinde, evde ve özel hayatınızda hedeflediğiniz şeylere, isteklerinize doğru koşarken tepkisel olmamaya özen gösterin. Gelecekteki hayatınızı güvenceye almak için çeşitli önlemler alabilirsiniz. Evinizi sigortalamak, emniyet ve güvenlikle ilgili çözümler üzerinde çalışmak bunlardan sadece bazıları. 12 Mart günü gerçekleşecek Dolunay’a doğru giderken, birkaç gün boyunca kendinizi sahnede bulacak, başkalarına birikiminizi anlatacaksınız. Eğitimler, sunumlar, seminerler sizi bekliyor. Görünür olacağınız, gruplar içinde kendinizi ifade edeceğiniz Dolunay günlerinde, bazı dernek ve mesleki idealist gruplar içindeki tavırlarınız önem taşıyor.

İkizler

Mart ayı hem kariyer hem sosyal alanda koşulların değişmesini beraberinde getiriyor. Öncelikle Mart ayının ilk günlerinde, Şubat ayındaki tutulma etkisi ile iş hayatında yenilenme, tazelenme bekleyebilirsiniz. Görevlerinizde değişiklikler olacaktır. 4 Mart günü geri harekete başlayacak olan Venüs ise sosyal alandaki ilişkilerinizle yakından ilgili. Uyum, güzellik, barış ve dostluk gezegeni Venüs, aynı zamanda hayattan keyif almakla yakından ilgilidir. Bu güzel yetenekleri sembolize eden Venüs’ün geri hareketi, sizin için dost ve arkadaşlarla, içinde bulunduğunuz dernek ve kulüplerde ilişkileri dengelemenin önemini gösteriyor. İnsanların arasındaki geçimsizliklere takılmayın, araya girerek kendinizi de yıpratmayın. Dedikodudan uzak durun ve arada bilgi taşımayın. İşler biraz karışabilir. Venüs’ün geri hareketi, size iyi fırsatlar da sunuyor aslında. Eski iş arkadaşlarınızı, meslektaşlarınızı arayıp sorabilir, onlarla tekrar temasa geçerek güzel projelere yelken açabilirsiniz. 10 Mart sonrasında birkaç hafta boyunca ne istediğiniz, hedefleriniz konusunda kafanız karışık olabilir. Kendinize zaman tanıyın ve öncelikle iç dünyanıza eğilin. Kendi içinizdeki kuruntu ve kaygıları temizlemek için bir şeyler yapın. Hayallerinizin endişeler yüzünden bir türlü su yüzüne çıkmadığını anlayabilirsiniz. Elle tutulamaz, gözle görülemez ve kontrol edemediğiniz hurafelere değil, elinizdekilere odaklanın. 12 Mart günü gerçekleşecek Dolunay’a doğru giderken birkaç gün boyunca özel hayatınıza odaklanın. İş hayatınız, dış dünyadaki konumunuz ve aileniz arasında denge kurmanın önemli olduğunuz hatırlayın. Fiziksel olarak eviniz, aile düzeninizle bağlantılı konulara zaman ayırın.

Yengeç

Şubat sonunda gerçekleşen Güneş tutulması etkisi ile sizin için işler yolunda görünüyor. Özellikle Mart ayının ilk haftası hayata olan inancınız ve bağlılığınızı artıracak pek çok olay gerçekleşecek. Yurt dışı bağlantılı işler, iletişim ve hatta seyahat için iyi günler. İlişkilerle, uyum, güzellikle ilgili gezegen Venüs’ün geri harekete geçmesi, 4 Mart sonrası iş hayatınızı biraz etkileyecek görünüyor. 17 Nisan’a dek sürecek bu dönemde, geçmişten getirdiğiniz deneyimlerinize, yeteneklerinize ve ilişkilerinize ağırlık verin. Geçmişteki başarılı projeleriniz gündeme getirmenin tam zamanı. Bazı değişiklikler tam içinize sinmeyen bir tablo oluşturabilir. Ünvanınız, görevinizle ilgili tam da rahat etmediğiniz gelişmeler ortaya çıkabilir. Oysa biraz daha beklemek ve Mayıs’a dek olayları kendi haline bırakmak en iyisi olacaktır. Bunun bir istisnası var. Eski işleriniz, eskiden çalıştığınız şirketler veya çok geçmişte iş yaptığınız kişilerden gelen teklifler daha cazip olabilir. 10 Mart sonrasında birkaç hafta boyunca eforunuzu, gücünüzü toplayıp sosyal alanda girişimlerde bulunun. Çevrenizi genişletmek, idealist gruplar içinde görev almak için uygun zamanlardasınız. Bir süredir ilginizi çeken meslektaşlarınız, önemli kimselerle tanışmak için ilk adımı siz atın. Davetlere katılın ve asla evde oturmayın. Öğle yemeği, akşamüstü çayı, ne olursa olsun şirket dışında da zaman geçirip başka insanlar tanıyın. 12 Mart günü gerçekleşecek Dolunay yazılı sözlü iletişim, reklam konularıyla yakından ilgili. Sözleşmeler, imzalar gündeme gelebilir. Kısa geziler yapıp, iş ziyaretlerinde bulunabilirsiniz. Belli bir konuda temel bir eğitim almak istiyorsanız, koşulları dolunaya doğru giderken birkaç gün içinde araştırın. Tüm bilgiler elinizde olacak. Dolunay günlerinde yakınlarınız, kardeşlerinizle ilgili gelişmelere de zaman ayırmanız gerekebilir. Bu dönem, işyerinde masa başında oturmak yerine müşterileri ziyaret etmek, dolaşmak ve hareketli olmak kazançlı çıkmanızı sağlar.

Aslan

Mart ayının ilk günleri ortaklaşa alanda paylaşımlarınızı artırıyor. En yakınlarınızla aranızdaki ilişki yumuşak, rahat ve egosuz, sevgi dolu bir hal alırken mutluluk sizin için daha çok ilişkilerinizle bağlantılı bugünlerde. 4 Mart günü sonrasında bir buçuk ay boyunca geri harekette olacak Venüs, hayata olan bakış açınız üzerinde etkili olacak. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili alanda etkili olacak bu durum seyahatlerinizde rahatsız durumlarla karşılaşma olasılığı doğurabilir. Geçmişte gittiğiniz yerlere tekrar gitmek yeni yerler keşfetmekten daha zevkli olacaktır. İlişkiler, uyum, güzellik, sanat konularını sembolize eden gezegen Venüs, bu konularda yabancılarla olan iletişime dikkat çekiyor. Reklamcılık, basın yayın, medya, akademik kariyer gibi işlerle bağlantılı iseniz her zamankinden daha kısıtlı koşullar söz konusu olabilir. Kurumsal iletişim, pazarlama işlerinde, lansman için uygun dönemleri bekleyip belki Mayıs’ta harekete geçmek faydalı olacaktır. 12 Mart günü gerçekleşecek Dolunay, maddi birikimlerinize dikkat çekiyor. Ne kadar paranız var? Nasıl değerlendirmelisiniz? En iyi yöntem nedir? Bunları biraz araştırın. Maaşınızın yükselmesi gibi bir talebiniz olduysa sonucun ne olduğunu Dolunay günlerinde öğrenebilirsiniz. 10 Mart sonrası birkaç hafta boyunca kariyeriniz konusunda etkili olacak Mars, bu dönemde görevinizde değişiklikler olabileceğini gösteriyor. Çok çalıştığınız ve yaptığınız işlerle başkalarının da göz önünde olduğunuz bu haftalarda size verilen projeler artabilir. Kartvizit, unvan, itibar konusunda istekleriniz varsa, bunu ilgili kimselerle açık açık konuşun.

Başak

Şubat sonunda gerçekleşecek Güneş tutulması, ilişkilerle ilgili farklı bir döneme girdiğinizi söylüyor. Özellikle Ağustos doğumlu bir Başak burcuysanız, özel hayatınızda ve işyerinde yakın olduğunuz kimselerle ilgili değişimler yaşamış olabilirsiniz. Mart ayında yepyeni biriyle ortaklık, projeler üzerine yeni partnerlikler gündeme gelebilir. 4 Mart günü geri harekete başlayan Venüs uyum, ilişkiler, para, maddi değerler, güzellik konularını sembolize ediyor. Venüs2ün geri hareketi sizin için eşiniz, parneriniz, ortağınızla ortaklaşa konularla ilgili. Maddi manevi paylaşımlarınızın kısıtlandığınız, geçimsizlik, ego sinyallerini aldığınızı görürseniz olayların üzerine fazla gitmeyin. Sakinliğinizi koruyun. Ne istediğinizi biliyorsanız tabii ki geri adım atmayın, yine de sonradan pişmanlık yaratacak tavırlardan uzak durun. Bu dönemde ortak bir yatırıma girmek akıllıca olamayabilir. Diğer taraftan miras, nafaka, alacak konularında geriye dönük taleplerde bulunabilir, paranızı isteyebilirsiniz. Uzun dönemli yatırım planları için Mayıs ayını beklemek uygun olabilir. 12 Mart günü gerçekleşecek Dolunay, Başak burcunda olacak. Karşıtlık içeren bu gökyüzü konumu birkaç gün boyunca yaşamınızda etkili olacak görünüyor. Özel ve iş hayatınızda, ilişkilerinizin gidişatının, karşılıklı beklentilerin açıkça konuşulmasının faydası olacaktır. Bu dönemde iş teklifleri de alabilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’ın sizden istediği en önemli şey seçim yapmanız. Ne istediğinizi, nereye doğru gideceğinizi düşünüp karar verin. Kararları ertelemek gerginlik oluşturabilir. 10 Mart sonrası birkaç hafta boyunca atılım gezegeni Mars sayesinde yaratıcı alanda oldukça başarılısınız. Sunumlarınız, eğitimleriniz ve kendinizi başkaları önünde ifade ettiğiniz her işte içinize sinen anlar yaşayacaksınız. Mars, yaratıcılığınızı tetiklerken hobilerinize, güzel sanatlara da zaman ayırın. Kaçamak tatiller keyfinizi artıracaktır. Yalnızsanız, yeni biri hayatınıza girebilir. Bir ilişki için ilk adımı sizin atmanız önem taşıyor.

Terazi

Şubat sonunda gerçekleşen Güneş tutulması, etkilerini Mart ayının ilk haftasında görünür bir şekilde sürdürecek. Tutulma günlük işleriniz, ofis hayatınız, her gün gidip çalıştığınız yerle doğrudan ilgili. Ofisinizde yenilikleri tazelenme gerçekleştirmek için iyi bir zaman. Size bağlı ekipte değişiklikler olabilir. Biraz sadeleşme, dosyaları ve kullanmadığınız şeyleri azaltmayı deneyin. Sizden bazı rutin görevler alınabilir ve başkalarına verilebilir. Aslında bu kendinizi rahatlamış hissetmenizi sağlayacak. Terazi burcunun yöneticisi olan Venüs geri harekete geçiyor. 4 Mart – 17 Nisan tarihleri arasında işyerinde, evde, sokakta ilişkilerinizde beklentinizi yüksek tutmayın. Uyum, güzellik, iyi ilişkiler, barış ve sanatı sembolize eden gezegenin geri harekette olması yaklaşık iki yılda bir gerçekleşiyor. Bu yetenekleri Dünyaya bahşeden gezegenin yetenekleri, ihtişamı bu dönemde kısıtlanıyor olacak. Tam karşıt burcunuzda, Koç burcunda gerçekleşecek bu transit karşınızdaki kişilerin kendini bilmez, egoist ve geçimsiz olabilme ihtimalini getiriyor. Kimseyi idare etmeye çalışmakla zaman kaybetmeyin. Taviz verdikçe daha fazlasını vermeniz gerekebilir. Kendinize sahip çıkın ve kibarlığınızı bozmayın yeter. Diğer taraftan, bu dönemde, geçmişteki birliktelikleriniz, eski dost arkadaşlarınız, eski sevgililer, iş arkadaşlarınızla temasa geçebilir, onlarla geçmişte yarım kalan konuları canlandırabilirsiniz. Kısaca eski tanıdığınız kişilerden bu dönemde fayda var. Başkalarına bağımlı olduğunuz durumlarda işi zamana bırakın. Mayıs ayında pek çok yarayı iyileştirebileceksiniz. 26-28 Mart tarihleri arasında yürütmekte zorlandığınız ilişkileri bitirebilir sonlandırabilirsiniz. İşyerinden ayrılmak, bir projeyi sonlandırıp teslim etmek için uygun günler.

Akrep

Şubat sonunda gerçekleşen Güneş tutulması yaratıcılığınızı tetikledi. Böylece Mart ayının ilk haftasında size keyif veren, yapmaktan hoşlandığınız ve adeta hobi olarak gördüğünüz işlere girişin. Balık burcundaki tutulma, ruhsal anlamda başkalarına şifa verebildiğinizi keşfetmenizi de sağlayabilir. Güzel sanatlarla, şiirsel konularla ilgili ilginç çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz. Spekülatif konularda, şans oyunlarında kazançlı çıkabileceğiniz şartlar var. İlişkilerde uyum ve güzellik gezegeni Venüs Koç burcunda 4 Mart – 17 Nisan tarihlerinde geri harekette olacak. bu tarihler arasında günlük çalışmalarınız, görevler, projeler, kolları sıvayıp yaptığınız işten keyif alma oranınız biraz düşebilir. İşinizin sevmediğiniz taraflarıyla uğraşmanız söz konusu. Size bağlı çalışanlar, ekip arasındaki geçimsizlikler ve anlaşmazlıklar su yüzüne çıkabilir. Özetle işyeri ve hergün gittiğiniz yerle ilgili kendiniz fazla kaptırmayın ve beğeni kazanmayan işleri de kafanıza takmayın. Siz işe konsantre olup çalıştığınızda Mayıs sonrasında işler açılacak ve takdir toplayacak noktalara geleceksiniz. Eskiden ekibinizde olan kişilerin bu tarihler arasında geri dönmesi, sizinle tekrar çalışmaya başlamaları söz konusu. Eski projeleri açıp onlardan yararlanmanız, geçmişte yapmış olduğunuz işleri ele almanız fayda sağlayacaktır. 10 Mart günü karşıt burcunuza geçen Mars, ilişkilerinizin hareketlendiği, ikili çalışmalarınızın hızlandığı bir döneme girdiğinizi gösteriyor. İnatçı ve talepkar kimselerle başa çıkmayı çok iyi biliyorsunuz. Bu patronunuz, yöneticiniz, eşiniz veya yakın çalıştığınız bir iş arkadaşı olabilir. Bir süredir yapmış olduğunuz tempolu çalışmalar artık herkes tarafından görülüyor. Takdir de eleştiri de gelebilir. Mars’ın bu konumu, birkaç hafta boyunca ortaklıklar, işbirlikleri sinyalleri de veriyor. Sağlığınız da özen istiyor. 12 Mart’ta gerçekleşecek Dolunaya doğru giderken sosyalleşin, iş çevresini ve ideallerinizi önemseyin. Ekip çalışması başarı getirecek.

Yay

Şubat sonunda gerçekleşen Güneş tutulması sayesinde ev ve aile düzeni konularında tazelenme, yenilenme yaşadınız. Mart ayının ilk günlerinde evinize yeni şeyler alabilir, özel hayatınızda sade ve basit olan her şeyi yaşamınıza sokabilirsiniz. 4 Mart – 17 Nisan tarihlerinde geri harekette olan Venüs, bazı kısıtlamalar getirebilir. Uyum, barış, güzellik, keyif, sohbet, ilişkileri sembolize eden gezegenin geri hareketi, tüm bu olumlu yaklaşımların kısıtlanmasına yol açabilir. Dolayısı ile hayattan keyif alma, tatiller, hobiler, hayatın güzelliklerini hissetme anlamında yetersizlik hissi doğabilir. Bu transiti en iyi şekilde yaşamak için eskiden gidip beğendiğiniz yerlerde tatile kaçın, eski aşklarınızı arayın, eskiden beğendiğiniz müzikleri dinleyin ve yarım bıraktığınız hobilere tekrar tutunun. 12 Mart günü gerçekleşecek Dolunay’a giderken birkaç gün boyunca kariyer alanında işlerin gidişatı da belli olacak. Beklediğiniz haberleri duyacak, olumlu ya da olumsuz iş hayatınızla ilgili önemli bilgiler edineceksiniz. Görevinizde ufak tefek de olsa değişiklikler söz konusu olabilir. Bu dönemde başkalarını suçlamak yerine, asıl istediğinize odaklanın. Bir süredir başka biri olmak, başka işlere kaymayı arzuluyorsanız şimdi artık ertelemeyin. 10 Mart sonrası, atılım gezegeni Mars sayesinde günlük işlerde tempolu çalışıp oldukça üretken olabilirsiniz. Sağlığınıza bu tarihten itibaren birkaç hafta boyunca özen gösterin. Özellikle boğaz bölgesi, ses tellerinizi koruyun. Mars, size bağlı çalışan ekibin kuvvetlendiğini, daha üretken olduğunu da gösterebilir. Ayakları yere basan, somut konularda daha rahat ilerleyebilirsiniz. Bu dönemde angaryalarla uğraştığınız da doğrudur. Kimsenin yapmak istemediği operasyonel işler sizin üzerinize yığılabilir. İşte tam da bu nedenle kendinizi fazla kaptırmayın ve sağlığınızı koruyun.

Oğlak

Şubat sonunda gerçekleşen Güneş tutulması sizin için Mart ayının ilk günlerinde de etkisini devam ettirecek. İletişim ve eğitim alanında hızlı gelişmeler var. Yeni bir kursa başlamak, imzalar atmak, sözleşmeler üzerinde yoğunlaşmanız söz konusu. Yakın çevrenizin tazelendiğini göreceksiniz. Az sayıda da olsa, tam istediğiniz gibi samimi ve iyi arkadaşlara sahip olabilir, kalabalık çevrelerden bir parça uzaklaşabilirsiniz. Bu dönem kurumsal iletişim, reklamcılık, sosyal medya yönetimi, yazılı ve sözlü iletişim konularında hızlanın. Blogger olmak istiyorsanız hemen bir blog açın. Sahada çalışan biriyseniz veya kendi işinizi yapıyorsanız müşteri ziyaretlerine başlayın ve yeni insanların sizi tanımasını sağlayın. İlişkiler, uyum, barış ve güzellik konularını sembolize eden gezegen Venüs 4 Mart- 17 Nisan tarihlerinde geri harekette olacak. Ev ve aile düzeninden tam keyif alamadığınız, sıcaklığı ve samimiyeti hissedemediğiniz geçici bir dönem söz konusu. Taşınmak, eşyaları değiştirmek, yaşam alanlarını yeniden yapılandırmak gibi kararları Mayıs ayına bırakın. Aile içinde farklı fikirler, görüş ayrılıkları olabilir. Herkesin birbirine zaman tanıması, bu dönemden en iyi şekilde çıkmanızı sağlayacak. 12 Mart tarihinde oluşacak Dolunay sizi rahatlatıyor. Geziler, iletişim faaliyetleri, yurt içi ve dışı görüşmeler, yabancılarla yazışmalarda beklenilen sonuçları alabilmeniz, istediğiniz bilgileri elde ederek ilerlemeniz mümkün olacak. Büyük düşünebilecek vizyona sahipsiniz. Yabancılarla bir araya gelip çalışabilir, işbirliği fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. İleri tarihler için yurt dışı planları da gündeme gelebilir. Tüm bu konularda doğru kararları alabilecek bilgiye ve beceriye sahipsiniz. Yüksek öğrenim, sertifika programlarını iyi analiz edip doğru kararı verin. Mart ayı genel anlamda aile düzeninize odaklanmanızı, evinizde daha fazla ilgilenmenizi gerektirecek koşullar da içeriyor.

Kova

Şubat sonunda gerçekleşen Güneş tutulması etkilerini Mart ayının ilk günlerinde hissedebilirsiniz. Tutulma, para durumunuzla ilgili. Yeni bir yatırıma girebilir, paranızı değerlendirmek için farklı enstrümanlar kullanabilirsiniz. Kazanç kapılarınızı artırabilir, ek gelir elde edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. 4 Mart- 17 Nisan tarihlerinde geri harekette olacak Venüs, uyum, güzellik, barış, ilişkilerle ilgili alanları sembolize eder. Venüs’ün Koç burcunda geri harekette olması yakın çevrenizle, iletişim ve eğitim işleriyle doğrudan ilgili olacak. Kardeşlerle ve eski arkadaşlarla ilgili bazı konuları çözümlemeniz, geçimsizlikleri ortadan kaldırmanız gerekiyor. Toleranslı davrandığınızda, esnek olduğunuzda ve gururu bir kenara bıraktığınızda aslında uzun vadede kazanan siz olacaksınız. Uzun zamandır görmediğiniz çocukluk arkadaşlarınızı görmek, onlarla keyifli zaman geçirmek için şartlar çok uygun. Bir kursa başladıysanız, eğitim ve iletişim konularında çalışıyorsanız şimdi biraz geri çekilme ve olayları izleme zamanı. Büyük beklentilere girmeyin. Geçmişte yarım bıraktığınız eğitimi ise kaldığınız yerden devam ettirmek için başvurabilirsiniz. Yazılı sözlü iletişim, sosyal medya, internet konularında işler çok keyifli olmayabilir. Sözleşmeler üzerinde çalışmanız gerekebilir. Son noktayı Mayıs ayından önce koymamanız lehinize olacaktır. Kurumsal iletişim, reklam alanlarında, saha satış ekibinde çalışıyorsanız, müşteri ziyareti, iş gezisi, lansman ve duyurular için biraz daha beklemek işleri iyileştirebilir. 12 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay’a doğru giderken yatırım, miras, ortak paralar konusunda kararlarınızı netleştirin. İstemediğiniz konulara para harcamayın, dengeli olarak kazancı bölüşmeye çalışın.

Balık

Şubat sonunda Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması, hayatınızda önemli etkiler yapacak, bu etkiler Mart ayının ilk günlerinde de etkili olacaktır. Yeni başlangıçlar yaparken, aynı zamanda hayatınızı sadeleştirmeniz, hafifletmeniz çok doğru olacaktır. Sağlığınız açısından yeni bir döneme başlayın. Doğru beslenmek, az yemek, sıvıya ağırlık vermek, zihinsel ve ruhsal anlamda gelişiminize olumlu katkıda bulunacak. Kötü alışkanlıkları bırakmayı bu tutulmayla çok kolay yapabilirsiniz. İşinizin sevmediğiniz taraflarını, kendinizde beğenmediğiniz ve rutine girmiş her türlü alışkanlığı bırakın. İşyerinde kullandığınız kelimelerden, düşünce kalıplarına kadar pek çok alanda arınabilirsiniz. ‘Az ama öz’ felsefesiyle, sizi yormayacak ve odaklanmanızı sağlayacak güzel görevler, işler seçin. Hayatı ne kadar sadeleştirirseniz o kadar mutlu olacaksınız. 4 Mart- 17 Nisan tarihlerinde, Balık burcuyla da ilgili gezegen Venüs’ün Koç burcunda geri hareketi para konularını gündeme getiriyor. Bu dönemde kazancınız, cebinizdeki para konusunda kendinizi kısıtlı hissetmeniz söz konusu olabilir. Siz bolluk bilinci olan bir insansınız. Bu durumda kendinizi yanlış kalıplarla meşgul etmeyin. Geleceğe dönük kendinizi emniyette hissedin. Başkalarının endişelerini kopyalamayın. Venüs’ün geri hareketi geçmişte vermiş olduğunuz borçları kolayca tahsil edebileceğinizi gösteriyor. Eğer Şubat ayı içinde ufak bir gelir artışınız olduysa, Venüs geri hareketi sırasında ikinci bir artışı elde edebilmeniz kolay. 12 Mart günü gerçekleşecek Dolunay Balık-Başak karşıtlığında olacak. Bu önemli güne doğru giderken ilişkiler önem kazanıyor. İşyerinde ve evde, özel hayatınızda ilişkilerinizi masaya yatırma ve belli kararlar alma zamanı görünüyor. Yeni bir patron, bir iş ve şirket de karşınıza bugünlerde çıkabilir.

 

 

zeynep

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved
ankara escort