Yukarı

2017 İlkbahar-Yaz Sezonu Saç Aksesuar Trendi

Nasıl ki küpe, kolye, bileklik gibi aksesuarlar bize anlam katıyorsa, saç aksesuarları da saçımıza ve tarzımıza anlam katar. Bakımından tutunda, kesimine, rengine kadar önemsediğimiz saçlarımız aksesuarlarla da tamamlanır. Moda haftalarında 2017 ilkbahar-yaz saç aksesuar trendleri görüceye çıktı. Bu önemli günde birçok stilleri ve tasarım harikalarına rastlamak mümkün.
Gucci,Dolce Gabbana,Alessandro Michele gibi markalar bu saç aksesuarlarına sıklıkla yer vermişler idi. Önümüzdeki günlerde bu saç için aksesuarları piyasaya sürecekler.

1.Şekilli Saç Aksesuarları 2017 Trendi
Süpriz bir aksesuar trendi değil. Alışılmış ve gelenekselleşmiş hale gelmiş devam eden trend. Çok farklı tasarımlarla kullanılmaya başlaması güncellenmiş şekilli saç aksesuarlarından olduğunu gösterdi.

2.Küçük Renkli Saç Tokaları Trendi 2017
Bazı tasarımlar akıllıca ve küçük boyutlarda idi. Sofistike ve kişisel yansımaları barındıran güzel tokalar olmuştu. 2017 trend saç aksesuarlarından ve önümüzdeki günlerde dahada çok kullanılmaya başlanacak.

2017-ilkbahar-yaz-sac-aksesuar-trendleri-8

3.Metal Yazılı Saç Aksesuarları
Saçları harika gösterecek taşlı ve yazılı saç aksesuarlarını 2017 yılında hemen hemen her marka satışa sunacak önümüzdeki günlerde bu aksesuarları. 2017 ilkbahar-yaz saç aksesuar trendi bu parçalar şekilli saçları korumaya fazlasıyla yardımcı oluyor. Arkaya yatırılmış saçları bozulmadan koruyan desenli ve şık taşlardan oluşuyor.

4.Çiçekli Saç Aksesuarları
Baharın simgesi çiçekler unutulmamış ve bu saç aksesuarlarına da yansımış. Bu saç parçalarıyla özgür ve vahşi bayan ruhu yansıtılmaya çalışılmış. Kırmızı, sarı tonlu ve rengarenk yansımalar tam sıcak aylar içindi.

2017-ilkbahar-yaz-sac-aksesuar-trendleri-6

5.Olağan Dışı Malzemelerle Saç Aksesuarları
Sıra dışı parçalarla moda aksesuarları yapmak yüksek yaratıcılık ister. Her zaman klasik düşünmek sıradanlığa yol açar. Bu saç aksesuarları basit at kuyruğunu bambaşka hale getirip hoş bir hava katar. Diğer saç modellerini de bu sıra dışı parçalarla kullanabilirsiniz.

2017-ilkbahar-yaz-sac-aksesuar-trendleri-11

6.Büyük Kalın Yaylar
Bu sezonun kadınsı ilkbahar-yaz 2017 saç aksesuar trendlerinden biri de büyük kalın yaylardır. Bir genç kız için mükemmel bir seçimdir. Yumuşak makyajla beraber bu saç aksesuarları harika bir görünüm vermekte. Saçın tepesinde yer alan ve değişik renk ve desenleriyle tam bir stil harikası.

7.Pretty Kurdeleler
Küçük ince ve ipek dokulu bu kurdeleler zarif şık. At kuyruğunun bozulmaması için güzel bir saç stili diyebiliriz. Koyu renklerle de bezenmesi daha uyumlu kullanılabilir bir hale getirilmiş. Bu tercihi fazlasıyla rahat kullanabilirsiniz.

2017-ilkbahar-yaz-sac-aksesuar-trendleri-12

8.Bandanalar Trendi 2017 İlkbahar-Yaz
Rengarenk olan ve konser kullanımları için tasarlanmış değişik sezon tasarımlarıdır. Bir rock konserine gidiyorsanız bu parçalar çok çok uyumlu olacak ve ortama uyum sağlayacaktır. 70’li yılların tasarımlarının modern hali diyebiliriz.

2017-ilkbahar-yaz-sac-aksesuar-trendleri-10

9.Markalı Lastik Toka Trendi
Chanel la beraber 80’ler modası geri döndü. Saçlarınıza şapka taktığınızda daha güzel bir şekilde durdurmak için saç uç kısımlarına şapkayı kapatmayacak şekilde lastikli ve markalı trend popüler olacak. Bu stili daha çok beyzbolcular kullanır.

2017-ilkbahar-yaz-sac-aksesuar-trendleri-7

zeynep

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved
ankara escort