Yukarı

2017 Bahar Dudak Makyajı Trendleri

Sezon ilkbahar sezonu. Mevsim değişmesiyle birlikte, makyajımıza yenilikleri taşımak için hazır mısınız? Yeni sezonun makyaj trendlerine hakim olan doğal tonlar ve soft dokunuşlar bu sezon dudaklarımızı da süsleyecek.

İlkbaharın bu güzel aylarında ilham alabileceğin ruj tonları yazımızda!

Klasik ten rengi
Eğer romantik yanını yansıtmak istiyorsanız ten rengi rujlar sizin renginiz olabilir. Günlük etkinlikler, romantik yemekler ve gece etkinlikleri için bu tonu tercih edebilirsiniz.

Bej Dudaklar
Bej rengi dudaklar da bu sezon popülerliğini koruyor. Çok açık bir bej tonunu bronz ten makyajınla kombinleyerek makyajında kontrast yaratabilirsin.

Retro kahverengiler
Kahverengi dudak makyajları popülerliğini bahar ayında da korumaya devam edecek Bahar mevsiminde ise bizim önerimiz sexy ve elegan bir görünüm için koyu kahverengi dudaklar. Ayrıca bu bahar hem mat hem kremsi hem de ışıltılı rujlar çok moda! Bu nedenle seçim yapman zorlaşabilir. Burada önemli olan senin tarzın.

Ombre dudaklar

Ombre dudaklar birkaç sezondur en dikkat çeken dudak trendi. 2017 baharında ise ombre dudak makyajında nude renkler tercih ederek stil sahibi dudak makyajını oluşturabilirsin.

Onlarca farklı versiyona ve tona sahip kırmızı rujlar klasik dudak makyajları için harika sunumlarda bulunsa da yeni sezonun trendlerine ayak uydurabilmek için klasik kırmızı rujunu kahve alt tonlu sıcak bir tonla değiştir ve mat bir görünüşü tercih et. Mesela Nyx Cosmetics Lip Lingerie serisinin Seduction tonunu tercih edebilirsin.
Birbirinden farklı ve göz alıcı nude tonları için Nyx Cosmetics Lip Lingerie serisini incelemelisin. Mat dokuya sahip bu likit rujlar, tarçın pembe ve çikolata kahvesinden, sıcak kızıl ve klasik ten rengine kadar birçok çeşitli ten rengi tonlarına sahip!

zeynep

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved
ankara escort