Yukarı

2016 Cannes Film Festivali: Kırmızı Halının Yıldızları

69. Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda yıldızlar geçidi muhteşemdi. Haute Cautore kıyafetleriyle dikkat çeken ünlüler kırmızı halıda adeta göz doldurdular.

Haute, Cautore kıyafetler, takılar, makyaj, saç modelleriyle dünyanın en ünlü güzel kadınları Cannes Film Festivali’ne damgasını vurdular.

İşte, Cannes Film Festivali’nin kırmızı halıdaki güzelleri…

Naomi Watts

cannes1

Naomi Watts adeta bir peri gibi görünüyor. Avustralya’lı aktris dumanlı göz makyajı, sedefli ruju ve hafif dalgalı saçlarıyla dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Bella Hadid 

cannes5

Festivale Cavalli tasarımıyla gelen Hadid, yeşil gözleri, bronz teni ve altın göz farıyla ortaya çıkardığı gözleri, at kuyruğu saçlarıyla ortaya çıkardığı güzelliğiyle kırmızı halının dikkat çeken güzellerinden biri oldu.

 Jessica Chastain

Jessica Chastain

Krisal taşlarla ve incilerle süslenmiş elbiseyle festivale katılan  Jessica Chastain, yeşil ve gri tonlarındaki göz makyajı, mercan rengi ruju ve kızıl saçlarına uyguladığı retro saç modeliyle festivalde dikkat çeken ünlü güzellerden oldu. 

Eva Longoria

cannes7

Uzun takma kirpikleri, dore taşlarla göz kapaklarını ortaya çıkaran Eva Longoria, siyah göz kalemiyle gözlerini ortaya çıkaran ünlülerden oldu.

 

 

Blake Lively

vcannes

Kırmızı halının en çok beğenilen güzellerinden Blake Lively festivale Versace elbisesiyle katılmış. İkinci çocuğunu doğuran güzel oyuncu doğal makyajı, parlak nude ruju ve sarı saçlarıyla dikkatleri üzerine toplayan güzel oyunculardan biri oldu.

 Julianne Moore

cannes21

Güzel yıldız Cannes Film Festivali için, bronz teni, düz, omuzlara kadar bıraktığı kızıl saçlarıyla ve dore pullarla süslenmiş elbisesiyle dikkatleri üzerine toplamayı başaran güzellerden oldu.

 

 

 

admin

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved
ankara escort