Yukarı

2016-2017 Sonbahar Kış Erkek Sokak Modası

Son yıllarda erkek modası oldukça ön planda. Bu kış erkeklerde de ekoseler, ombre desenler, kadife kumaşlar, erkeklerin tercihi olacak.

Renklerde ise bordo tercihleri seçecek olan erkekler, nötr bejleri ve yüksek yakalı ceketleri tercih edecek. Erkeklerde de kürk detaylar dikkat çekiyor. Özellikle yakalarda tercih edilen kürkler erkeklere tarz katarken, vazgeçilmezimiz balıkçı yaka kazaklar. Cool kadın ekibi olarak da erkeklere balıkçı yaka kazakları fazlası ile yakıştırıyoruz.

Spor giyimin vazgeçilmezi olan yeleklerden bahsetmek zorundayız. Geçen sezon slim fit erkek yelekler moda iken bu yıl kapitone ve şişme yeleklere geri dönüyoruz. Rahat yaşam, rahat giyim diyen erkekler de genellikle bol ve salaş modelleri tercih etmeye devam edecek.

Kat kat giyinme modası tabi ki erkekler için de geçerli. Bazıları koyun postu montları tercih ederken bazıları da japon stili dediğimiz incecik kıyafetleri seçecekler.

Tabii şapkasız olmaz. Bu soğuk kış günlerinde şapka hepimizin vazgeçilmezi, ama biz en çok örme olanları yakıştırıyoruz. Hani böyle tam kafayı sarmadan takılanları…

 

zeynep

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved
ankara escort