Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php:20) in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/coolkadin/public_html/wp-content/plugins/smio-wpapi/class.controller.php on line 11
2016-17 Sonbahar/Kış Defilelerinden Güzellik Trendi

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 213

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/coolkadin/public_html/wp-content/themes/tomasdaisy/framework/modules/header/types/header-type2.php on line 214
Yukarı

2016-17 Sonbahar/Kış Defilelerinden Güzellik Trendi

Karanlık Dudaklar
Karanlık dudaklar, 2016 Sonbahar / Kış sezonunun en çok konuşulan trendi oldu. Tüm moda haftalarında fazlasıyla gördüğümüz karanlık dudaklar Fenty x Puma’da vamp, Bottega Veneta’da asil, Marc Jacobs’ta gotik ve son olarak Dior’da en dramatik haliyle karşımıza çıkıyor.

puma-fenty-sonbahar-kis-2016-17cyn_7928

Parmak Dalga
1920’lerin romantik saçı parmak dalga zaman tünelinde epey yol kat ederek 2016 Sonbahar / Kış podyumlarını fethediyor. Gucci, Marc Jacobs, Stella McCartney, Opening Ceremony ve birçok şovda karşımıza çıkan yeni dalga hareketi güzellik dünyasında ağırlığını gösterebilecek mi?

gucci-milano-2016-2017-43

Simin Gücü
Minimalist makyajları sollayarak en öne geçen parti kızı makyajı moda haftalarının özlenen ismi olmuştu. New York’ta ve Londra’da karşımıza çıkan bu güzellik trendi, geçtiğimiz sene kaybettiğimiz David Bowie’nin renkli ve eğlenceli ruhunu andı.

burberry-londra-2016-2017-17-1456240285

Devir Kahkül Devri!
Feminen kahkül, Sonbahar/Kış 2016 defilelerinin yıldızı oldu. Maison Margiela şovundaki aynı hizada kesilmiş kahküllerinin punk tavrı dikkat çekerken, Dolce&Gabbana defilesinde modellerin Akdeniz cazibesi peruk kahküllerle tamamladı.

maison-margiela-fall-2106-kahkul

Aydınlık, Işıldayan Ciltler
Kontüre bu kış kesin olarak elveda ediyoruz. Pat McGrath’in ilk kez Valentino Sonbahar/Kış 2016 defilesinde yarattığı aydınlık, ışıldayan ciltler strobing trendinin yükselişine neden oluyor.

valentino-2-fw-2016

At Kuyruğu Vakası
Değişik formdaki örgüler ve topuzların asaletinden sonra at kuyruğunun yükselişi bu kış saçların açık kalmayacağını kanıtladı. Saç stilistleri at kuyruğu ile Salvatore Ferragoma, Prabal Gurung ve Cédric Charlier defilelerinde eleganlığa giden kısa yolu keşfetti.

prabal-gurung

Saç Takıntısı
Sezonu karanlık dudaklar gibi sallayan bir başka trend ise saç aksesuarları oldu. Saç takılarına Versace’de en spor, Tommy Hilfiger’da en prenses, Alexander McQueen’de en mücevher, Rodarte’de en neo-romantik haliyle neredeyse 4 moda kapitalinde de rastlıyoruz.

rodarte-sonbahar-kis-2016-new-york-moda-haftasi-cyn_0385-1

Vinil Dudaklar
Islak görünümlü parlatıcılar 2016-17 kışında matların tahtına oturuyor. Uzun zamandır süregelen mat/parlak tartışmasında Louis Vuitton şovundaki ‘femme fatale’ görünümle son noktayı koydu.

louis-vuitton

Islak Saçlarda Çeşitlilik
2016 sonbahar/kış podyumlarının şüphesiz ki en iyi yanlarından biri çeşitlilikti. Güzellik trendlerini her stile uygun yorumlandığı bu sezon, ıslak saçlarda da bir o kadar çeşitlilik vardı. Saint Laurent’in arkaya taradığı jöleli ıslak saçlarına da Simone Rocha’nın yapılmamış, ıslak saçlarına da podyumlarda yer verildi.

saint-laurent-2

Örümcek Kirpikler
Londra’da maskara hatası, Paris’te Twiggy etkisinde gibi görünse de yapışkan kirpiklerin gerçek adı örümcek kirpikler. Bu sezon çok sık görmesek de kendinden bir hayli bahsettiren bu güzellik trendinin, hızlı dönüşüm içinde olan güzellik dünyasındaki akıbetini merak ediyoruz.

dior-2016-sonbahar-kis-guzellik-2

Yenilenen Örgü Formları
Bu yaz plajların, sokak stilinin gözdesi örgüler Sonbahar/Kış 2016 sezonunda da hakimiyetini sürdüyor. Her gün yeni bir formuyla tanıştığımız örgülerden en genç ve dinamiği Sally LaPointe defilesinde karşımıza çıkan ikiz örgüler oldu.

jamespecis-sally-lapointe

Tarafını Seç!
2016 Sonbahar / Kış sezonun güzellik argümanlarından biri ise saç yönüydü. Balmain’in saç değiş-tokuşu kadar konuşulan başka bir konuysa Celine kızlarının ortadan ve yandan ayrılan saçları oldu. Hararetli tartışmaların sonunda, moda haftası istatistiklerine göre yandan ayrılmış, maskülen taraf birinciliğini ilan etti.

proenza-schouler-sonbahar-kis-2016-cyn_0099

Göz Sanatı
Artizan liner’lar, yeniden tanımlanan smokey’ler, renkli festival makyajı ve grafik gözler bir moda haftasının daha vazgeçilmezi oldu. Giamba, Altazurra, Kenzo ve birçok 2016 Sonbahar / Kış şovunda göz makyajı sanata dönüştü.

giamba-milano-2016-2017-44

Topuz Asaleti
Islak saçlardaki çeşitlilik topuzda da kendini gösterdi. Oscar de la Renta’nın feminen topuzundan, Dior’un ikiz topuzlarına, Erdem’in broş süslü topuzundan, Valentino’nun balerin topuzuna topuz asaleti her yerdeydi.

boss-new-york-2016-2017-10-1456309474

zeynep

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved