Yukarı

2017 Desen Yılı Olacak!

2017 İlkbahar-Yaz Kıyafetlerde desen modası nasıl diye merak ediyorsanız, biz size günü gelmeden bilgisini verelim.
Desenler bir elbisenin en önemli parçasıdır. Desensiz bir elbise şekersiz çaya benzer. Yaz gelmeden yazın bilgilerini verelim istedik. 80’lerin dönüşünü ilkbahar-yaz sezonunda göreceğiz.
Çizgili baskılar tasarımcıların vazgeçemediği desen tarzlarındandı. Şımarık şekiller,kareli ve ekose desenler,okumak için kışkırtıcı yazılı desenler, geometrik ve çiçekli desenler başta gelen ilkbahar-yaz 2017 desen eğilimleri arasında.

1.Mavi Çizgi Desenler

Mavi çizgi desenler dinamik ve bahar uygun stillerdir. Cesur ve gök kuşağı izlenimini veren bu çizgiler yaz için harika desenlerdir. Birçok tasarımcının koleksiyonuna şimdiden girdi bile bu baskılar, bu desenlerle genellikle omzu açık tasarımlar ağırlıktaydı. Sizde bu güzel çizgileri deneyin harika duruyor.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-16

2.Pijama Desen Trendi
Baharda rahat bir elbise ile yürümek ister misiniz? Pihama desenli trendler bahar 2017 için. Çeşitli elbise kalıpları arasına sıkışmış bayanları düşünülerek yeni bir akım oluşturulmuş. Uzun çizgileri kullanarak anlamlı bir desen trendine geçilmiş. İlkbahar-yaz 2017 desen trendlerinde pijamalardan esinlenen markalar Fendi,Etro,Aleksander Wang gibi ünlü moda devleri idi.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-9

3.Elbiselerde Çiçek Desen Trendi
2017 yılının desen eğilimi çiçekler. Baharın en önemli simgesi olan çiçekler elbiselere de desen olarak işlenmiş. Çiçeğin bir çok rengini alarak iyi eşleştirmelerle harika hale getirilmiş. İlkbahar ve yaza çok uygun bir desen olduğunu söyleyebiliriz.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-5

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-4

4.Ekose Kare Desenleri Stili
Desenlerde her zaman markalar arasında rekabet üst düzeyde olmuştur. Klasisizmin simgesi olan bu şekillendirmeler ilkbahar/yaz 2017 desen trendlerine damga vuracak cinsten. Moda başkentlerinde bu desenler fazlasıyla yükselişte idi. Çeşitli elbise ve parçalarla da zengin hale getirilen baskılar oluşturulmuştu.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-11

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-7

5.Gerçek Hayattan Alıntı Yiyecek Desenler
Hazır giyim modasının popüler desenlerinden olacak stillendirme. Popüler kültürün ürünlerinden oluşturulmuş baskılardan idi. Dolce Gabbana markası sıklıkla bu desenlere yer veren moda öncüsü oldu. Bu farklı ton ve renklerde dondurma,zebra,balık gibi şekiller elbiseleri süslemişti.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-13

6.Sloganlı Desen Modası 2017
Bahar-yaz 2017 desen trendlerinde sloganlarla mesaj vermek çok önemli idi. Sınırları aşarak ruhumuzu dışa dönük hale getiriyordu bu baskılar. Harika sloganlarla mesaj verebilir dikkatleri fazlasıyla toplayabilirsiniz.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-15

7.Puantiyeli Desen Moda 2017 İlkbahar-Yaz
Bu büyükçe noktalı baskılar gerçekten bir elbiseye anlam katıyor ve gözümüze daha hoş görünüyor. Puantiyeli desenleri moda haftalarında pistlerde sıklıkla gördük. Klasik siyah beyaz puantiyeler hala trend olmaya devam ediyor. Bu puantiyeler çeşitli renklerle bezenerek daha modern hala getirilmiş. Louis Vuitton puantiyeleri en çok kullanan marka oldu. 2017 ilkbahar-yaz desen trendlerinden ona göre gardırobunuzu oluşturun.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-12

8.Vahşi Hayvan Deri Baskıları
Leopar,çıta,kaplan,yılan vahşi hayvan deri baskıları elbiselerde yer aldı. Harika desenlerle bu elbiseler anlamlı hale gelmiş. Şaşırtıcı olduğu kadarda şık. Bu stiller sizin tarzınız olabilir.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-1

9.Klasik Boyuna Çizgiler
Klasik tarzda çizgi festivali 2017 de trend. Ultra ince çizgili desenler bu senenin modası. Klasik boy gömlek,blazer,asimetrik etekler hep klasik boyuna çizgiler vardı. Bu tarz şekiller sizi daha da uzun gösterecektir.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-10

10.Geometrik Desenli Baskılar
Dengeleyici geometrik cisimler desenlere ifade kattı. Düzensizce yayılmış geometrik şekiller elbiseleri baştan aşağı yeniden yarattı. Üçgen ve yarım ay desenleri vardı. Bu geometrik cisimler turuncu,kahverengi, yeşil tonlarda düşünülmüştü.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-6

11.Retro Desenler Geri Döndü
Moda tercihleri önemli bir kaynaktır. Retro ise 80’li yılların tercihleri arasında olan büyük güneş gözlükleri ile nam salan bu tarz tekrar geri döndü. Bu müthiş geri dönüş harikalar yaratacak cinsten. Prada,Valentino gibi markalar koleksiyonlarında bu baskı tarzlarına örnekler verdiler. Gucci de romantik retro kullanan diğer moda devi idi.

ferragamo

12.Sanatsal Sulu boya Desenleri
Sanatsal bir tasarımlı elbise deseni ister misiniz? Mavi turuncu sulu boya baskıları gerçekçi ve sanat harikası idi. Mürekkep sıçrama baskılar tuhaf ama hoştu. Bu sanatsal öz yaz 2017 baskı trendlerinden olacak.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-17

13.Kamuflaj Desenler Bahar 2017
Düşmanı şaşırmak için kullanılan askeri birlikler tarafından giyilen baskılı kamuflajlar elbiselerde de yerini alıyor. 21. yüzyıl kadınının kendini güçlü göstermek için kuvvet ve güç simgesi olarak kullanılacak bu elbiseler şıklıkta sağlıyor. Canlı turuncu,yeşil tonlarda boyanmış ve orijinal haki rengi ile yer edinmişti kendine.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-2

14.Üç Boyutlu Desenler 2017 Yaz Trendi
Bu elbiselerdeki desenler bakanlarda illüzyon etkisi oluşturuyor. İlkbahar-yaz 2017 desenlerinden bu üç boyut rahatlatıcı etki yaptığı da kanıtlanmış. Çeşitli yanılsamalarla harika desenler oluşturulmuş ve bu desen benim elbisemde olsun diyeceğiniz türden.

ilkbahar-yaz-2017-desen-trendleri-8-1

zeynep

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved
ankara escort