Yukarı

2016 yılında erkekler için püf noktalar

Moda denince ilk önce akla kadınlar gelse de erkeklerin de kadınlardan eksik kalan tarafları yoktur. Özellikle son yıllarda erkeklerin de modaya olan bakış açıları giderek gelişmekte. Günümüzde erkekler de trendlere uygun olarak giyinme çabasına girişirken, bunu uygulayabilen erkekler ise son derece göz dolduruyor.

İşte 2016 yılında erkekler için püf noktalar:

– Dar paça pantolonlar popülerliğini koruyor

Son yıllarda görmeye başladığımız dar paça pantolonlar, bu sene de erkekler için vazgeçilmez olacak. Dar paça pantolonların altına giyeceğiniz süet ya da deri ayakkabıların çok yakıştığını belirtmekte fayda var.

2015_2016_sonbahar_kis_erkek_sokak_modasi_kombinleri

– Oversize paltolar bu sene erkekler için de popüler olacak

Geçtiğimiz sene kadınlarda sıklıkla tercih edilen oversize paltolar bu sene erkeklerde de görmeye başlayacağımız trendler arasında yer alacak. Dar paça pantolonlar üzerine giyeceğiniz oversize paltolar ile stilinizi yansıtacaksınız.

2015_2016_sonbahar_kis_erkek_sokak_modasi_kombinleri_4-685x1024

– Lacivert ile taba renginin uyumunu unutmayın

Yıllardır tercih edilen ve hiçbir zaman eskimeyecek olan bu renk uyumu ile tarzınızı yansıtın. Taba rengi pantolon üzerine giyeceğiniz lacivert gömlek ya da kazaklar ile kendinizi ön plana çıkarın.

2015_2016_sonbahar_kis_erkek_sokak_modasi_kombinleri_2

Unutmadan ekleyelim. 2016 yılında erkeklerin modaya olan bakış açısı son derece gelişecek. Siz siz olun bu akımdan geri kalmayın.

ikoncan

Sorry, the comment form is closed at this time.


© 2021 www.coolkadin.com, All Rights Reserved
ankara escort